vaken

Vakencorner
Studera > Världsordningen > Filmer > Bilderberg 2014: Intervju med Mark Anderson

Bilderberg 2014: Intervju med Mark Anderson

Published by Jin83 on 2014-06-04 (618 reads)
Bilderberg 2014: Intervju med Mark Anderson
Intervju med Mark Anderson från American Free Press och Marcus Borg från Vaken. Mark Anderson har varit på flera Bilderbergmöten och var en kollega till Jim Tucker. I intervjun så pratar vi bland annat om situationen i Sverige och hur Bilderberg-gruppens inflytande påverkar Sverige.americanfreepress


Viktiga artiklar att läsa om bilderberg, dess historia och de problem som uppstår när näringsliv, politiker och media diskuterar bakom stängda dörrar utan transparens och granskning.

- Bilderberggruppen - Det Största hotet mot den civiliserade demokratiska världen
- Bilderberggruppen - De Hemliga Världshärskarna
- Här är Sveriges deltagare vid Bilderbergmötet 2014
- Det du inte ska veta!- Följande text har jag skickat till Sveriges Televisions ...
- Fråga dina folkvalda sånt du undrar över - Stefan Löfven om bilderberggruppen
- Bilderberggruppen och de avgörande besluten
- Riksdagens protokoll 1977/78: Om anledningen till svenskt deltagande i den s. k. Bilderberggruppen
- Presskonferens i EU-parlamentet: Vem styr i det dolda?
- Urban Bäckström ger oss delar av agendan från Bilderberggruppen
- Bok: Den sanna historien om Bilderberggruppen
- En liten guide till hur världen styrs - Författare Michael Delavante
  Send article
Share on facebook

Navigate through the articles
Previous article Bilderberg 2014: Intervju med David Knight Bilderberg 2014: Bilderbergdeltagarna på väg hem Next article
Kommentarerna ägs av respektive författare. Vi är inte ansvariga för kommentarernas innehåll.
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 8000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:
Att regelbundet vara jordad anses vara den största hälsoupptäckten i modern tid. Jordning släcker inflammation och återställer kroppens elektriska funktioner till det som är normalt. Besök hemsidan earthingpeople.se för mer information.

BilDelar-Online.SE


Trött? Varva ner med ett spel


Mäktiga intressen har länge hindrat de stora förändringar som hela mänskligheten är i skriande behov av när det gäller nya, rena och effektiva energikällor, men nu öppnar "Revolutionerande energiteknik" dörrarna till de omvälvande, icke förorenande energitekniska uppfinningar som kommer att göra dessa förändringar möjliga.

Alla intäkter går till frihetsarbete varav 10% går direkt till vaken.se.

Ange rabattkoden ”vaken” i meddelandefältet i kassan när du beställer för att få 2% rabatt på alla produkter utom guld och monsterboxar med Liberty Silver mynt.


Annonsorer och reklam 2

Det enda rätta handlar om informationskriget mellan samhällets etablerade röster och röster från oliktänkande samhällskritiker. Boken berättar detaljerat om de metoder som används för att tysta ner tusentals människors tvivel. Den berättar om yttrandefriheten som ger dig rätten att säga din mening i ett samhälle som ser till att ingen kan höra dig.

Vaken.se har cirka 50.000-65.000 unika besökare (IP:n) varje månad.Vill du annonsera på Vaken.se? Läs här!

Creeper MediaCreeper
Spot B

Snowden: Facebook används för spionage

Snowden: Facebook används för spionage
Den amerikanske visselblåsaren och före detta CIA- och NSA-agenten Edward Snowden avslöjade i en intervju i helgen att internettjänster som Facebook, Google och Yahoo används av amerikanska myndigheter för att spionera på människor.

– De hackar sig in i privata företags nätverk och bereder sig tillgång till konfidentiell information som finns hos företag som Google och Yahoo, sade Snowden i intervjun för The New Yorker.

Klicka här för att läsa vidare

Erkänd tysk journalist avslöjar hur västmedia styrs av underrättelsetjänster och finansintressen

Erkänd tysk journalist avslöjar hur västmedia styrs av underrättelsetjänster och finansintressen
Udo Ulfkotte är att beteckna som medievärldens Snowden. Han är en prisad journalist och var tidigare redaktör på en av Tysklands största dagstidningar ”Frankfurter Allgemeine Zeitung” där han arbetat i 17 år. Han var rådgivare till den tidigare förbundskanslern Helmut Kohl. Nu avslöjar han att alla större massmedier i väst är köpta och kontrollerade av industriella finansintressen, politik och underrättelsetjänster som t.ex. CIA.

Udo Ulfkotte säger att han inte har egna barn och har haft flera hjärtinfarkter. Han bryr sig inte om hans fängslas för sanningen måste ut. Läsarna till de stora nyhetstidningarna i Europa är lurade, säger han i en färsk intervju på RT.com.Klicka här för att läsa vidare eller läs på newsvoice.se

Apple granskas

Apple granskas
It-jätten Apple behövde knappt betala någon bolagsskatt alls. Nu går EU-kommissionen vidare i undersökningen och anklagar Apple för att ha tagit emot statsstöd från den irländska staten, vilket är olagligt.

Läs mer på Intelligentia.

Britt avrättad och striderna fortsätter

Britt avrättad och striderna fortsätter
IS har publicerat en video som påstås visa hur de halshugger en brittisk hjälparbetare, som suttit gisslan hos terrororganisationen. Filmen ska vara den fjärde där en person som tagits gisslan sen mördats. Enligt Washington Post ”verkar bödelns röst ha manipulerats digitalt i den här fjärde filmen”.

Läs mer på Intelligentia.

Stan Monteith har gått bort

Stan Monteith har gått bort
Doktor Stan Monteith, en av de verkliga pionjärerna bland dem som exponerat Den nya världsordningen genom åren, har gått bort. Genom åren intervjuade Monteith många kända forskare, ekonomer och författare e.t.c. Däribland professor Antony Sutton.

James Corbett om Stan Monteith

Intervju med Stan Monteith av Julian Charles

Monteiths hemsida

Iran varnar för spänningarna i regionen

Iran varnar för spänningarna i regionen
Iran varnar för fortsatta skeenden som ytterligare kan förvärra spänningarna i regionen, efter det att det Turkiska parlamentet i röstade för en auktorisering av en militärt ingripande i Syrien och Irak.

Läs mer på Intelligentia.

Kina censurerar media

Kina censurerar media
Kinesiska statliga medier censurerar demonstrationerna. Många nyckelord blockeras vid sökningar på internet, enligt CDT och den som söker på kinesiska efter t.ex. ”paraplyrevolutionen” eller andra sökord ser ut att ha drabbats av tekniska problem och leder till att sökningen avbryts.

Läs mer på Intelligentia.

Svensk terroranklagad

Svensk terroranklagad
Igår fredag ställdes en svensk medborgare inför domstol, anklagad för terrorbrott och ska enligt medieuppgifter ha rest från Sverige för att första delta i kriget i Syrien, först för al-Qaida och sen med IS. Den 36-årige mannen ska enligt The Guardian, gripits på Heathrow flygplats redan på lördagen och då haft med sig elektroniska tidskrifter som räknas som terrormaterial, - däribland en med titeln ”44 sätt att tjäna och delta i jihad” samt en handfull tidskrifter som räknas som "handböcker" i terrorism, som t.ex. "Ultimate guide to USA army combat".

Läs mer på Intelligentia.

Amerikanska lobbyister i topp inom EU

Amerikanska lobbyister i topp inom EU
Enligt en sammanställning över lobbyistutläggen för 2013, satsar amerikanska tobaksföretaget Philip Morris mest pengar (5,25-5 miljoner euro) på lobbyism i EU, då man förra året beslutade om nya tobaksregler. Inte långt efter kommer Exxon på en andra plats (5-4,75 miljone euro) och på tredje plats lägger sig Microsoft (4,75-4,5 miljoner euro).

Läs mer på Intelligentia.

Cyberkrig mot Hongkongs regering

Cyberkrig mot Hongkongs regering
Hackerrörelsen Anonymous säger att de förklarat cyberkrig mot Hongkongs regering, skriver South China Morning Post. Anonymous har hackat sig in i på ett flertal olika webbplatser som ett gensvar på polisens attacker mot demonstranterna.

Läs mer på Intelligentia.

Turister i Thailand ska ID-märkas

Turister i Thailand ska ID-märkas
Efter dubbelmordet på två brittiska turister i Thailand vill nu Kokarn Wattanavrangkul, landets turistminister, öka säkerheten genom någon form av elektroniskt säkerhetssystem.

Förslaget gäller de mer populära partyöarna där turisterna ska utrustas med ett slags säkerhetsarmband för att turisterna ska kunna identifieras om de går vilse eller får problem.

Läs mer på Intelligentia.

Julian Assange på scen som hologram

Julian Assange på scen som hologram
Julian Assange har varit instängd i två år på Ecuadors ambassad i London, på flykt från det svenska rättsväsendet. Han anklagas för våldtäkt medan han själv avfärdar det som en smutskampanj mot Wikileaks och dess hemligstämplade material som hemsidan släpper. Men nu i veckan dök han upp på en scen i form av ett hologram, på en amerikansk kulturfestival.Läs mer på Intelligentia.

Hybaskova beskriver handel med IS

Hybaskova beskriver handel med IS
Jana Hybaskova beskriver i ett tal till EU-parlamentet hur beslagtagen olja från Islamiska staten köps upp av europeiska medlemsländer och uppmanar parlamentariska kollegor från Mellanöstern och EU att stoppa handeln med olja från IS.Läs mer på Intelligentia

Localization – motvikt till den monokulturella världen?

Localization – motvikt till den monokulturella världen?
”I varje hörn av världen, pressas vi av en monokultur, en global konsumentmonokultur. Det drivs av våra regeringar, som har en blind idé om tillväxt och utveckling..”.

Detta säger Helena Nordberg-Hodge från organisationen Economics of Happines som menar att det är dags att återvinna livets mångfald, i stället för att fortsätta på en ensidig värld som skapas då stora multinationella företag sätter sin prägel och brer ut sig med hjälp av frihandelsavtal runt om i världen.

Hon är en del av det nya initiativet ”Localization”, som vill ändra fokus i världen från ”Global to Local”.

Klicka här för att s en kort film om initiativet eller se den på 2op.se

Hälsopartiet vill stoppa chemtrails, GMO och att de privata bankerna inte längre ska få kunna skapa pengar ur luft

Hälsopartiet vill stoppa chemtrails, GMO och att de privata bankerna inte längre ska få kunna skapa pengar ur luft
Många har på sistone visat intresse för partiet Hälsopartiet. I deras partiprogram säger de sig bland annat vilja göra Sverige till en GMO-fri zon och att privata bankerna upphöra med att låna ut pengar som inte existerar.
Vaken ställde några frågor till Hälsopartiets språkrör Nicklas Kristensson.

Fråga: Ni tar upp chemtrails (en typ av geoengineering) i ert partiprogram. Massmedia och riksdagspartierna anser att chemtrails bara är en så kallad konspirationsteori. Vilka exempel på bevis för att chemtrails verkligen är verklighet har ni att ge?

Svar: Vi tror att det bästa beviset är att själv titta upp mot himlen och jämföra med hur flygplansstrimmorna såg ut förr i tiden. Kondensstrimmor består till 99% av koldioxid och små iskristaller som antingen inte bildar någon strimma alls eller också försvinner inom några sekunder. Metallstoft däremot ger kraftiga strimmor som stannar kvar från horisont till horisont under flera timmar medan de sakta glesas ut och börjar dala ner över oss.

Klicka här för att läsa resten av intervjun

Det historiska grundandet av ISIS

Det historiska grundandet av ISIS
Alex Jones intervjuar författaren Jerome Corsi om hur krisen kring ISIS eskalerar.

Sanningen om ISIS och Obamas krigstal

Sanningen om ISIS och Obamas krigstal
Genom att tillkännage en plan att beväpna så kallade moderata syriska rebeller som har gett vapen vidare direkt till ISIS-terrorister och att planera flygbombningar på syriskt territorium så häller Obama bensin på ett redan brinnande inferno.
Lavrov: West may use ISIS as pretext to bomb Syrian govt forces

“There are reasons to suspect that air strikes on Syrian territory may target not only areas controlled by Islamic State militants, but the government troops may also be attacked on the quiet to weaken the positions of Bashar Assad’s army,” Lavrov said Tuesday.

Obama Plans to ‘Fight ISIS’ by Arming ISIS
“Obama has told congressional lawmakers that he has the authority to proceed with much of his plan without their formal approval,” reports the Associated Press. “However, he is seeking authorization from Congress for the train-and-equip operation for Syrian rebels, a request he first made earlier this summer.”

Hemligheter om en osläppt 28-sidig 911-rapport

Hemligheter om en osläppt 28-sidig 911-rapport
Alex Jones intervjuar överstelöjtnant Anthony Shaffer om bland att vem som verkligen var inblandade i attackerna i Benghazi där en amerikansk ambassadör dödades och sanningen bakom en hemlig 28-sidig rapport om attackerna 11:e september 2001 som kan komma att släppas i framtiden.

Visselblåsare: NSA har makten att utpressa vem som helst

Visselblåsare: NSA har makten att utpressa vem som helst
Alex Jones intervjuar William Binney om polisstaten och vad han ser komma i framtiden.

Alex Jones om hur mörkläggningen av att vaccin orsakar hjärnskador imploderar

Alex Jones om hur mörkläggningen av att vaccin orsakar hjärnskador imploderar
Alex Jones går in på de senaste uppgifterna om ökad risk för autism kopplat till MMR-vaccinet. Andrew Wakefield blir även intervjuad.