vaken

Vakencorner
Studera > Miljö och Hälsa > Nyheter > Global marsch mot chemtrails och geoengineering 25:e augusti

Global marsch mot chemtrails och geoengineering 25:e augusti

Published by Anti on 2013-08-23 (1709 reads)
Global marsch mot chemtrails och geoengineering 25:e augusti
Global demonstration mot chemtrails och geoengineering anordnas i Stockholm 25:e augusti.

15.00 Samling Fatbursparken
15.30 Avgång
16.30 Beräknad ankomst Slussen
16.45 Tal och intervjuer
17.50 öppet forum med frågor
18.30 Avrundning och avslutning.

Håll koll på eventet på Facebook för eventuella ändringar.

Övriga länder som deltar finns listade här.
  Send article
Share on facebook

Navigate through the articles
Previous article Den viktigaste boken om GMO finns snart på svenska - William Engdahls "Hotet mot livet – den genetiska manipulationens dolda agenda" Nu anklagas även Novartis för mutor i Kina – Läkare riskerar att avrättas Next article
Kommentarerna ägs av respektive författare. Vi är inte ansvariga för kommentarernas innehåll.

Poster Tråd
sliparn
Skriven: 2013-08-17 10:01  Uppdaterad: 2013-08-17 10:01
 Ang: Global marsch mot chemtrails och geoengineering 25:e ...
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 5000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:
Att regelbundet vara jordad anses vara den största hälsoupptäckten i modern tid. Jordning släcker inflammation och återställer kroppens elektriska funktioner till det som är normalt. Besök hemsidan earthingpeople.se för mer information.

Varje år samlas vi på norra Öland där stränderna är långa och sanden vit. Där firar vi sommaren och möter både nya och gamla vänner. Vi prövar nya vägar för att lära känna oss själva, varandra och hur vi kan leva i allt mer skönhet på vår planet.


Anarchos förlag & evenemang finns nu åter på Facebook – hitta och gilla oss där!

Ange rabattkoden ”vaken” i meddelandefältet i kassan när du beställer för att få 2% rabatt på alla produkter utom guld och monsterboxar med Liberty Silver mynt.


Annonsorer och reklam 2

Det enda rätta handlar om informationskriget mellan samhällets etablerade röster och röster från oliktänkande samhällskritiker. Boken berättar detaljerat om de metoder som används för att tysta ner tusentals människors tvivel. Den berättar om yttrandefriheten som ger dig rätten att säga din mening i ett samhälle som ser till att ingen kan höra dig.

Vaken.se har cirka 40.000-43.000 unika besökare (IP:n) varje månad.Vill du annonsera på Vaken.se? Läs här!

Creeper MediaCreeper
Spot B

Dokumentär-teater om geoengineering i Malmö: Al + Sr + Ba

Dokumentär-teater om geoengineering i Malmö: Al + Sr + Ba
Våren 2010 samlades forskare och vetenskapsmän ifrån hela världen, i San Diego USA, för att diskutera tekniker för artificiell manipulering av jordens klimat. Även kallat Geoengineering. Ett av förslagen som presenterades på detta möte var sprayningar av aluminium i atmosfären för att minska solens instrålning till jorden och på så sätt motverka global uppvärmning.

Människor över hela världen vittnar nu om att detta redan pågår och har pågått under flera år, utan vår vetskap.

Del 1: GIFTIG HIMMEL (kl. 19.00-20.00)

Del 2: PLUGGA UR THE MATRIX (kl. 20.20 – 21.00)
Del 2 är en praktisk workshop för de riktigt modiga själarna! Vi undersöker verktyg för att plugga ur the Matrix och ta tillbaka kraften! OBS! Del två kan du endast medverka i om du först deltagit i del ett.

Plats: Bastionen, Norra Vallgatan 28, Malmö
Premiär: 5 april kl 19.00
Följande visningar under april: 7,11,12,13,14,18 (kl 19.00 varje kväll)

Mer information och biljettbokning här

EU planerar för imperium

EU planerar för imperium
I en brittisk statsvetares serie av rapporter bekräftas EU:s planer på att bli en stormakt med förebild från Halford Mackinders brittiska imperieideologi. De som har avslöjat detta är SolidarWerkstatt, en fredsorganisation i Österrike som har demonstrerat och protesterat många gånger mot EU:s och Natos nynazistiska kupp i Kiev. De berättade i sitt senaste nyhetsbrev om en forskare, vid namn James Rogers i Cambridge, som under de gångna åren publicerat en rad strategiska rapporter om EU:s imperieplanering.

Rogers deltar i en arbetsgrupp i EU som utvecklar en strategi för EU:s expansion. Det handlar om att skapa en framtid där EU är en "superstat ...och en global supermakt" med kontroll över det som Mackinder kallade "det eurasiska kärnlandet"- idén att den som styr över Eurasien styr världen. Redan år 2009 presenterades en del av dessa idéer i Europaparlamentet i form av ett memorandum. Avsikten bakom EU:s expansion är att återupprätta det gamla brittiska imperiet.

Klicka här
för att läsa vidare

NufffRespect - New World Order On Trial

NufffRespect - New World Order On Trial
En några år gammal video av NufffRespect vars riktiga namn är John Watkins. Likt både statsminister Fredrik Reinfeldt och utrikesminister Carl Bildt har många toppolitiker världen för uttalat sig positivt om en ny världsordning. Den nya världsordningen som eliten vill ha ser ut att innebära en global slavstat där eliten styr i det dolda medan folket är utan egentlig makt.

Michel Chossudovsky om den nynazistiska kuppen i Ukraina

Michel Chossudovsky om den nynazistiska kuppen i Ukraina
Michel Chossudovsky från Global Research går in på hur kuppen i Ukraina var en välplanerad militär operation vilket inkluderade krypskyttarna som sköt både poliser och demonstranter.

)

Global Research TV: Hur intervention från utomlands sliter sönder Ukraina

Global Research TV: Hur intervention från utomlands sliter sönder Ukraina
Medan krisen i Ukraina fortsätter att utspela sig syns de utländska ekonomiska medel och stöd för den nuvarande destabiliseringen mer tydligt. Geopolitiska analytiker på GRTV analyserar konflikten och om den kan leda till ett storkrig.globalresearch.ca

Jacob Nordangård - ORDO AB CHAO, den politiska historien om biodrivmedel i den Europeiska Unionen : aktörer, nätverk och strategier

Jacob Nordangård - ORDO AB CHAO, den politiska historien om biodrivmedel i den Europeiska Unionen : aktörer, nätverk och strategier
Jacob Nordangård går igenom vilka aktörer som legat bakom att föra upp det påstådda hotet om en mänskligt orsakad global uppvärmning på dagordningen världen över.Läs hela hans avhandling här

Klimatforskare skrattar åt Global Warming-hysterin

Klimatforskare skrattar åt Global Warming-hysterin
Respekterade australiensiska klimatforskare skrattar åt Julia Gillard samt David Suzuki påståenden om antropogen global uppvärmning.

Professor Bob Carter vid James Cook University är maringeolog. Professor Peter Reid vid James Cook University är en marinfysikalisk specialist. Professor Garth Paltridge är en före detta chefsforskare vid CSIRO och är fysiker. Lyssna på 100 års erfarenhet inom området!Beställ även vaken.se:s informationsblad om Klimatbluffen.

SVT: Solen kan påverka klimatet

SVT: Solen kan påverka klimatet
SVT har under lång tid ställt sig bakom klimathysterin som pekar ut CO2 och människan som orsak till en påstådd uppvärmning. Kritiska röster har inte fått komma till tals. Samma ensidighet ser vi om andra frågor, t ex 11 september och kriget mot terrorismen.

Logiken och det sunda förnuftet börjar kanske ge sig till känna. När temperaturen i verkligheten inte ökat de senaste 16 åren måste väl någon reagera. Kanske just det som händer på SVT. Vetenskapens värld den 20 januari “Det våras för solen” ger kritiker rätt. Solen, och andra fenomen i rymden, har stor inverkan på jordens klimat. Borde inte det vara en självklarhet?

palbergstrom.com

Hur fungerar vädret?

Hur fungerar vädret?
Alex Jones intervjuar väderexperten Piers Corbin om orsakerna till den senaste tiden extremt kalla väder i Nordamerika. Corbin går även in på hur agendan med "global uppvärmning" och "klimatförändringar" fortsätter att tappa i trovärdighet. Vidare går Corbin in på hur solen påverkar vädret.

Ford erkänner: Vi vet var ni är genom GPS:en

Ford erkänner: Vi vet var ni är genom GPS:en
Jim Farley, vicepresident för global marknadsföring på Ford, skröt nyligen på en teknikkonferens om att biltillverkaren vet om vart alla som kör bil med deras GPS är.

Vi vet om alla som bryter mot lagen och vi vet när du gör det. Vi har GPS i bilen så att vi vet vad du gör, sa Farley, enligt tidningen Business Insider, och tillade att man inte delade datan som samlades in med någon.

Läs mer på nyadagbladet.se

Klimatforskare som skulle studera försvinnande is på Antarkis fastfrusna i isen

Klimatforskare som skulle studera försvinnande is på Antarkis fastfrusna i isen
Tydligen finns det fortfarande tillräckligt med is kring Antarktis för att frysa fast klimatforskare som söker bevis på en global uppvärmning.

Open in new window
Läs mer på planet.infowars.com

Klimatalarmisternas mest välbetalda och ledande expert åtalas för bedrägeri

Klimatalarmisternas mest välbetalda och ledande expert åtalas för bedrägeri
Amerikanska EPA:s ledande expert inom klimatförändringar på grund av den påstått människoskapade globala uppvärmningen, John C Beale har åtalats för bedrägeri. Beale har lett FN delegationer inom global uppvärmning och förhandlat om utsläppsrättigheter med världens största länder.

John C Beale anklagades för att ha stulit närmare 6 miljoner kronor från den amerikanska regeringen när han egentligen var hemma och läste böcker, cyklade och sysslade med sin trädgård. Utgifterna motsvarande den stulna summan hade han försökt dölja. Beale hävdar även att han var en CIA-agent, men det finns inga sådan dokumentation hos CIA, enligt EPA-inspektören General Patrick Sullivan.

Läs mer på newsvoice.se

Monsanto, TPP och global matdominans

Monsanto, TPP och global matdominans
"Kontrollera olja och du kontrollerar länder", sa USA:s utrikesminister Henry Kissinger på 1970-talet. "Kontrollera mat och du kontrollerar människorna"

Global matdominans har nästan åstadkommits, genom att minska frövariationen genom GMO (genetiskt modifierade) fröer som distribueras bara av ett fåtal transnationella företag. Men denna agenda har implementerats med stor kostnad för vår hälsa; och om det Trans-Pacifiska Partnerskapet (Trans-Pacific Partnership , TPP) går igenom, kommer kontrollen av inte bara vår mat utan vår hälsa, vår miljö och vårt finansiella system att vara i transnationella företags händer.

Klicka här
för att läsa vidare

Forskare: Granska agendan bakom klimathotet

Forskare: Granska agendan bakom klimathotet
Klimathotet har drivits fram som ett målmedvetet projekt av grupper som vill skapa en globaliserad värld och en ny världsordning. Det skriver två akademiker och en journalist på DN Debatt.

Rädslan för katastrofala klimatförändringar har tagit atombombens plats som vår tids apokalyptiska berättelse. Klimathotet väcker stark genklang hos den moderna välfärdsmänniskan, som plågas av dåligt samvete och oroar sig över planetens tillstånd.

Den oron exploateras av grupper som vill försvaga nationalstaterna, driva fram en globaliserad värld och skapa en ny världsordning. Det skriver ekonomiprofessorn Marian Radetzki, fil. dr. Jacob Nordangård och journalisten Svenolof Karlsson på DN Debatt.

WND: Familj som varit separerad i flera år slår tillbaka

WND: Familj som varit separerad i flera år slår tillbaka
Mer än fyra år efter svenska myndigheter tog deras son Domenic pga hemskolning avslöjar föräldrarna Christer and Annie Johansson en strategi som de hoppas kommer att leda till familjens återförening före jul.

Den USA-baserade Home School Legal Defense Association (HSLDA) bad förra veckan den globala organisationen för hemskolning att hjälpa familjen Johansson att öka trycket på svenska myndighetspersoner.

Andra svenska och internationella organisationer hjälper också med ansträngningarna, bl.a. den framträdande gruppen Alliance Defending Freedom.

Bland andra strategier så ber HSLDA och familjen Johansson engagerade personer världen över att kontakta svenska myndigheter och begära rättvisa.

Enligt juridiska experter så har svenska myndighetspersoner brutit mot flera mänskliga rättigheter som ingår internationella fördrag som den svenska regeringen lyder under; rätten för föräldrar att direktundervisa deras barn, familjeliv, due process, resa och mer.

Läs mer på wnd.com

Solstrålningshantering, geoengineering och chemtrails

Solstrålningshantering, geoengineering och chemtrails
IPCC varnar politiker att inte sluta med "solstrålningshantering"

Den femte utvärderingsrapporten från IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change, ung: "interregeringspanelen för klimatförändring") varnar för att sluta använda geoengineering-tekniker inklusive solstrålningshantering (SRM), trots globala bieffekter och långtidseffekter.

"Om SRM skulle avbrytas av någon anledning, finns det starka skäl att tro att den globala yttemperaturen skulle öka väldigt snabbt till värden som motsvarar växthusgasernas effekt"

Klicka här för att läsa vidare