vaken

Vakencorner
Studera > Miljö och Hälsa > Nyheter > Italiensk domstol fastslår att MPR-vaccin orsakat autism

Italiensk domstol fastslår att MPR-vaccin orsakat autism

Published by Jin83 on 2012-05-17 (1435 reads)
Italiensk domstol fastslår att MPR-vaccin orsakat autism
Domstolen i Rimini, Italien, bifaller föräldrarna till ett autistiskt barn och kräver att hälsoministeriet betalar ersättning.

De första autistiska symptomen uppkom samma dag som barnet vaccinerats mot mässling, påssjuka och röda hund (mpr). Barnet fick diarré och blev ängsligt. Detta åtföljdes snabbt av fysiska och psykiska försämringar. Efter några år hade barnet uppnått en 100-procentig invaliditet. Flera specialister har bekräftat sambandet med mpr-vaccinet.

”According to the parents, in fact, the symptoms of autism in their child would have arisen just after inoculation. Even the same day, as stated in the judgment. Returning dall’Auls of Riccione, March 26, 2004, the child would begin to show worrisome symptoms (diarrhea and nervousness), while between 2004 and 2005 would have appeared signs of severe psychological and physical discomfort to the recognition, August 31, 2007, total and permanent disability to 100%.”

Källa: Italian court rules MMR vaccine did trigger autism

vaccin.me
  Send article
Share on facebook

Navigate through the articles
Previous article Läkemedelsverkets vaccinpropaganda stämmer inte med verkligheten Donald Trump: vaccin bakom autism Next article
Kommentarerna ägs av respektive författare. Vi är inte ansvariga för kommentarernas innehåll.
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 5000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:
Att regelbundet vara jordad anses vara den största hälsoupptäckten i modern tid. Jordning släcker inflammation och återställer kroppens elektriska funktioner till det som är normalt. Besök hemsidan earthingpeople.se för mer information.

Varje år samlas vi på norra Öland där stränderna är långa och sanden vit. Där firar vi sommaren och möter både nya och gamla vänner. Vi prövar nya vägar för att lära känna oss själva, varandra och hur vi kan leva i allt mer skönhet på vår planet.


Anarchos förlag & evenemang finns nu åter på Facebook – hitta och gilla oss där!

Ange rabattkoden ”vaken” i meddelandefältet i kassan när du beställer för att få 2% rabatt på alla produkter utom guld och monsterboxar med Liberty Silver mynt.


Annonsorer och reklam 2

Det enda rätta handlar om informationskriget mellan samhällets etablerade röster och röster från oliktänkande samhällskritiker. Boken berättar detaljerat om de metoder som används för att tysta ner tusentals människors tvivel. Den berättar om yttrandefriheten som ger dig rätten att säga din mening i ett samhälle som ser till att ingen kan höra dig.

Vaken.se har cirka 40.000-43.000 unika besökare (IP:n) varje månad.Vill du annonsera på Vaken.se? Läs här!

Creeper MediaCreeper
Spot B

Takeda och Eli Lilly får betala rekordsumman nio miljarder USD för diabetesmedicin som gav cancer

Takeda och Eli Lilly får betala rekordsumman nio miljarder USD för diabetesmedicin som gav cancer
Läkemedelsbolagen Takeda och Eli Lilly har av en domstol i USA dömts att betala ut ett skadestånd på nio miljarder amerikanska dollar för att ha mörkat att diabetesläkemedlet Actos gav cancer som bieffekt.

Läs mer på newsvoice.se

Alternativvården och klappjakten i media - varför?

Alternativvården och klappjakten i media - varför?
En italiensk läkare vid namn Tullio Simoncini är cancerns gåta på spåren och har förstått att det är en form av svamp och att den enkelt kan behandlas med goda resultat.

Den cancerterapi som den konventionella vården erbjuder i världen räddar ca 50% av patienterna, medan Tullio Simoncinis behandling räddar ungefär 80%.

Detta har blivit uppmärksammat då Tullio Simoncini stödjer alternativterapeuter och andra vårdvägar. Tullio Simoncini kommer snart till Sverige för att hålla föredrag, lyft av alternativvårdssidan i Sverige.

Klicka här för att läsa vidare

Stefan Löfven träffade Bill Gates

Stefan Löfven träffade Bill Gates
Bill Gates besökte idag Riksdagen för ett "informellt möte". Å vad sysslar Bill Gates med nuförtiden månntro?

Jo bland annat tvångsvaccinationer i Afrika mm. Bill Gates är en förespråkare av att vi måste avbefolka jorden. Läs sänka fertiliteten, tvångssterilisera och tvångsvaccinera stora delar av jordens befolkning.

Läs mer på defria.se

Läkare motsätter sig fem-i-ett-vaccin: ”Priset i form av dödsfall är svårt att motivera”

Läkare motsätter sig fem-i-ett-vaccin: ”Priset i form av dödsfall är svårt att motivera”
Enligt siffror hämtade från hälso- och välfärdsdepartementet [Union Ministry of Health and Family Welfare, övers. anm.] dog förra året 54 spädbarn kort efter att de fått det nyligen introducerade femvalenta vaccinet, som utvecklades för att förhindra infektion av fem sjukdomsalstrande mikroorganismer.

Det femvalenta vaccinet, som successivt har introducerats i olika indiska delstater sedan december 2012, är ett kombinationsvaccin som är tänkt att ge immunitet mot haemophilus influenzae typ B och hepatit B, utöver skyddet från det traditionella trippelvaccinet mot difteri, kikhosta och stelkramp (dpt).

Klicka här för att läsa vidare eller läs på vaccin.me

En film dedikerad till alla som fallit offer för vaccin

En film dedikerad till alla som fallit offer för vaccin
”Mitt namn är Alberto Tremant. Jag föddes 1976. Om du kan dedikera lite av din tid så vill jag gärna berätta min historia. Vid fyra års ålder sitter jag i rullstol och behöver hjälp med att andas. Mitt rum ser ut som ett rum på sjukhusens intensivvårdsavdelning. Du kanske tror att jag fick denna sjukdom vid födseln eller efter en tragisk olycka. Men historien jag nu ska berätta är mer annorlunda än så. Jag var en frisk liten pojke med blont år och hade en tvillingbror som hette Andrea. Jag skulle också haft en storebror som ej heller längre är vid liv.”vaccin.me

Ny bok om Ivar Kreuger bok av Nikola Majstrovic

Ny bok om Ivar Kreuger bok av Nikola Majstrovic
Den nya boken om Ivar Kreuger heter Sanningen bakom Kreuger-kraschen - Så fälldes en svensk gigant.

Det är en skrämmande läsning, då inte bara själva rånmordet och alla dessa lögner för att mörklägga det, är skakande, utan också att de flesta svenska massmedia och domstolarna redan på 1930-talet var lika korrupta då som idag.Läs mer på whitetv.se

Läkemedelsföretag stäms av 38 personer som drabbats av narkolepsi

Läkemedelsföretag stäms av 38 personer som drabbats av narkolepsi
Storbritanniens största läkemedelsföretag stäms av 38 personer – däribland 19 barn – som utvecklade den sällsynta sömnstörningen narkolepsi efter att ha tagit svininfluensavaccinet. Forskare från Health Protection Agency (HPA) har funnit bevis för ett samband mellan GlaxoSmithKlines Pandemrix-vaccin och narkolepsifall hos barn.

Läs mer på vaccin.me

SVT:s Bolibompa propagerar för vaccin: ”En spruta i din kropp bygger upp ditt försvar”

SVT:s Bolibompa propagerar för vaccin: ”En spruta i din kropp bygger upp ditt försvar”
Söndagen den 23 februari 2014 sände SVT:s Bolibompa det sjunde avsnittet av säsongens "Bacillakuten”. Barnprogrammet handlade denna gång om virus, barnsjukdomar och vacciner. Läkarna Petter Oest och Ola Andersson gjorde sitt bästa för att få alla barn att förstå hur viktigt och bra det är med vacciner, medan orkestern bjöd på den hurtiga låten ”Vaccin en slags medicin”. Alla barnen bjöds upp till att glatt hoppa runt på dansgolvet och sedan applådera stort tillsammans med Petter, som applåderade ivrigast av alla.

Klicka på läs mer nedan för att läsa hela Lindas brev.

Trippelvaccinet mot difteri, stelkramp och kikhosta gav min dotter Stevens-Johnsons syndrom

Trippelvaccinet mot difteri, stelkramp och kikhosta gav min dotter Stevens-Johnsons syndrom
Izzy var från födseln en frisk och vacker liten flicka som alltid var glad och sprallig. Jag minns när Izzy blev sjuk som om det var igår. Hon var 18 månader gammal. Vårt dagis hade blivit översvämmat med massor av regn och var stängt för resten av veckan, så jag beslöt att använda detta tillfälle till att uppdatera hennes vaccinationer.

Allt verkade okej, men två dagar senare började Izzys ögon att se svullna ut och röda fläckar började dyka upp, så jag tog henne till vår lokala läkare som gav diagnosen fot- mun- och bindhinneinflammation. Morgonen därpå vaknade jag av att hon grät och tuggade fradga och hennes ansikte var täckt av röda utslag.

Klicka här för att läsa vidare eller läs på vaccin.me

Amerikanska försvarsdepartementet gav order om att förstöra bilder på Bin Ladens döda kropp

Amerikanska försvarsdepartementet gav order om att förstöra bilder på Bin Ladens döda kropp
Mörkläggning: Pentagon försöker desperat hålla bilderna borta från allmänheten.

Admiral William McRaven, chef över US Special Operations, berordrade sina underordnade att förstöra foton som visade Osama Bin Ladens lik, bara timmar efter en stämningsansökan enligt offentlighetsprincipen (FOIA) som begärde ut dokumenten hade lämnats in till den federala domstolen i District of Columbia.

Klicka här för att läsa vidare

Är iPhones varningstext ett svar på väntade stämningshot?

Är iPhones varningstext ett svar på väntade stämningshot?
I de senare uppdaterade versionerna av programvaran i iPhone, har det uppkommit en varningstext i ett avsnitt som handlar om radiofrekvensexponering. Texten beskriver att iPhone har testat sina telefoner och uppfyller riktlinjer för vilket SAR-värde som är tillåtet. Men man tillägger och uppmanar sina användare att hålla iPhone-telefonen minst 10 mm från kroppen. För att hitta denna textrad går man via inställningar, allmänt, om och villkor. Längs ner hittar man informationen om radiofrekvensexponering.

Det är säkert inte många som känner till texten och man kan fråga sig varför telefontillverkaren uppmanar användaren till detta avstånd?
Enligt TV-programmet The Truthseeker på den ryska TV-kanalen RT, kan en anledning vara att man vill friskriva sig från det ökade antalet stämningar från privatpersoner i USA. Vissa menar att skadorna vid användning av mobiltelefoner kan bli ett lika stort stämningsärende som när tobaksbolagen tvingades betala ut ersättningar för de skador som rökningen orsakat befolkningen.

Läs mer på 2op.se

Vaccin mot rotavirus orsakar livshotande biverkningar

Vaccin mot rotavirus orsakar livshotande biverkningar
Två studier i New England Journal of Medicine pekar nu på flera sällsynta fall av en allvarlig tarmbiverkning efter att barn genomgått vaccinering mot magsjukeviruset rotavirus.

Det handlar om så kallad invagination, då ett tarmavsnitt trär upp sig på ett annat. Tillståndet är smärtsamt och potentiellt livshotande om det inte behandlas.

Läs mer på vaccin.me

Vaken hade (tyvärr) rätt IGEN! Vi varnade om vaccinationer mot svininfluensa tidigt under 2009

Vaken hade (tyvärr) rätt IGEN! Vi varnade om vaccinationer mot svininfluensa tidigt under 2009
Under 2009 hade Vaken.se flera kampanjer för att informera om de effekter och risker som vaccinering mot svininfluensa kunde orsaka. Nu ett par år efteråt så vet så gott som alla hur utfallet blev och idag läser vi ofta artiklar om barn och andra som drabbats av neurologiska sjukdomar såsom bl.a narkolepsi. Här följer nu en rad bilder tagna 2009 från Vaken.se:s kampanjer i flera svenska städer där vi delade ut information och satte upp flygblad så att svenska folket skulle kunna få möjligheten att informera sig när de stod inför valet att vaccinera sig eller inte. Vilken tur att artikelmoderatorer på Wikipedia inte tillåter att Vaken.se finns där. Hur hade världen sett ut om fler hade hittat till oss i tid?

Nu ska barn i New York tvångsvaccineras

Nu ska barn i New York tvångsvaccineras
I New York i USA har beslutsfattarna röstat för ett lagförslag som gör det obligatoriskt för alla barn som är under sex år fyllda ska vaccineras mot influensa, rapporterar lokala medier.

Över 249 brev har skickats in till borgmästaren Michael Bloombergs administration som motsätter sig de nya lagändringarna om vaccinationer. Beslutet väntas träda i kraft den 31 december 2014.

Läs mer på nyadagbladet.se

Kongressförhör om autism och ersättningsprogrammet för vaccinskador

Kongressförhör om autism och ersättningsprogrammet för vaccinskador
Den 7 november höll kongressen en utfrågning om USAs ersättningsprogram för vaccinskador. Professor Mary Holland och Rolf Hazelhurst, far till ett skadat barn och åklagare i Tennessee, presenterar fakta gällande sambandet mellan vaccinering och autism och kräver reformer.

Föräldrar till barn som skadats av vaccin kan inte stämma vaccintillverkare efter 1986 då den rätten togs bort. Istället ska sådana fall tas upp i något som heter “The National Vaccine Injury Compensation Program” och en speciell vaccindomstol.

Klicka här för att läsa vidare eller läs på palbergstrom.com

Ny film om attentaten den 11:e september 2001

Ny film om attentaten den 11:e september 2001
Under åren som gått sedan den 11:e september 2001 har det efterhand kommit fram uppgifter som motsäger den officiella versionen av händelseförloppet. Dessa uppgifter har ALDRIG rapporterats i vanlig media. Tack vare Internet har information kunnat spridas och vi är nu många som vet att den officiella versionen inte är sann. Tack vare filmer som ”911 Mysteries”, ”Zero - An Investigation Into 9-11”, ”Explosive Evidence – Experts Speak Out”, ”911 False Flag” mfl har information kunnat spridas.

Nu har det kommit en ny välgjord film av den italienska filmskaparen Massimo Mazzucco som heter ”September 11 – The New Pearl Harbor”. Filmens introduktion är en jämförelse mellan Pearl Harbor och 11:e september -attentaten. Filmen går sedan igenom några av de många kontroverser som omger händelserna den 11:e september 2001 och ställer 50 frågor. Filmen innehåller den del nya uppgifter som gör att även den som redan känner till mycket om händelserna har behållning av filmen. Annars är filmen en bra översikt för människor som tidigare inte tagit del av så mycket information om händelserna. Filmen är fri att distribuera och finns på filmskaparens hemsida.

Sekretessbelagd GMO-information förblir hemlig

Sekretessbelagd GMO-information förblir hemlig
Från och med den 1 januari 2014 kan fler dokument hemligstämplas vid internationella samarbeten, det har riksdagen klubbat igenom. Men vad innebär detta i praktiken?

I propositionen pekar regeringen bl a på ett specifikt fall där lagändringen hade gjort skillnad. Exemplet beskriver när Peter Einarsson, företrädare för Ekologiska Lantbrukarna, ville ta del av en i Danmark sekretessbelagd bilaga om en genmodifierad foderbeta.
Efter en del genomgångar i olika instanser, kom högsta förvaltningsdomstolen fram till att det var fritt fram att läsa.

Klicka här för att läsa vidare och se ett TV-inslag om detta eller gör det på 2op.se