vaken

Vakencorner
Studera > Världsordningen > Nyheter > Updatering : H5N1-forskningen nu publicerad!

Updatering : H5N1-forskningen nu publicerad!

Published by TeBe on 2012-05-04 (1016 reads)
Updatering : H5N1-forskningen nu publicerad!
Med anledning av att forskningen om en muterad, mer dödlig och smittsam typ av H5N1 nu är publicerad så finns det anledning att påminna om en tidigare nyhetsartikel om just denna forskning som kan läsas här, WHO vill publicera information om hur man skapar en dödligare fågelinfluensa.
  Send article
Share on facebook

Navigate through the articles
Previous article Ron Paul vinner Nevada och Maine Narkotika i världens banksystem Next article
Kommentarerna ägs av respektive författare. Vi är inte ansvariga för kommentarernas innehåll.

Poster Tråd
lunar2
Skriven: 2012-05-04 10:15  Uppdaterad: 2012-05-04 10:18
 Ang: Updatering : H5N1-forskningen nu publicerad!
Här har ni totalt fel.

Man har muterat fågelviruset H5N1 så de kan smitta mellan människor men vad hände då med viruset? Det tappade sin dödlighet så de blev mer som en vanlig förkylning.

Så snälla ni KÄLLKONTROLL, KÄLLKONTROLL och KÄLLKONTROLL.

Ta och lär er det och svälj inte vad lögner som helst bara för ni gillar informationen.

Poster Tråd
sliparn
Skriven: 2012-05-04 12:42  Uppdaterad: 2012-05-04 12:42
 Ang: Updatering : H5N1-forskningen nu publicerad!
Kan så vara, skrämseldrevet media kör är förmodligen ren vaccinpropaganda. Det vi däremot ska vara rädda för är vaccinen.

Poster Tråd
alCIAda
Skriven: 2012-05-04 13:11  Uppdaterad: 2012-05-04 13:12
 Ang: Updatering : H5N1-forskningen nu publicerad!
Lunar2: Nope, now yer lying again! Check your sources troll.

Poster Tråd
squall
Skriven: 2012-05-06 17:14  Uppdaterad: 2012-05-06 17:14
 Ang: Updatering : H5N1-forskningen nu publicerad!
Lunar2: Jag hade önskat att alla refererar till källor när de skriver någonting. Jag tycker informationen är intressant, men var hittar jag den?
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 8000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:
Att regelbundet vara jordad anses vara den största hälsoupptäckten i modern tid. Jordning släcker inflammation och återställer kroppens elektriska funktioner till det som är normalt. Besök hemsidan earthingpeople.se för mer information.

BilDelar-Online.SE


Trött? Varva ner med ett spel


Mäktiga intressen har länge hindrat de stora förändringar som hela mänskligheten är i skriande behov av när det gäller nya, rena och effektiva energikällor, men nu öppnar "Revolutionerande energiteknik" dörrarna till de omvälvande, icke förorenande energitekniska uppfinningar som kommer att göra dessa förändringar möjliga.

Alla intäkter går till frihetsarbete varav 10% går direkt till vaken.se.

Ange rabattkoden ”vaken” i meddelandefältet i kassan när du beställer för att få 2% rabatt på alla produkter utom guld och monsterboxar med Liberty Silver mynt.


Annonsorer och reklam 2

Det enda rätta handlar om informationskriget mellan samhällets etablerade röster och röster från oliktänkande samhällskritiker. Boken berättar detaljerat om de metoder som används för att tysta ner tusentals människors tvivel. Den berättar om yttrandefriheten som ger dig rätten att säga din mening i ett samhälle som ser till att ingen kan höra dig.

Vaken.se har cirka 50.000-65.000 unika besökare (IP:n) varje månad.Vill du annonsera på Vaken.se? Läs här!

Creeper MediaCreeper
Spot B

Vetenskaplig tidskrift anklagas för antisemitism

Vetenskaplig tidskrift anklagas för antisemitism
Vetenskap.Världens mest ansedda medicinvetenskapliga tidskrift, brittiska Lancet, har hamnat i blåsväder efter att ha publicerat ett öppet brev med Israelkritiskt innehåll. Brevets författare har visat sig mejla runt en video som anklagas för antisemitism. Men trots det vägrar tidskriften blankt att ta bort brevet från sin webbupplaga, rapporterar Telegraph.

Bakom beslutet att säga nej till censuren står tidningens chefredaktör, forskaren Richard Horton, som har blivit föremål för ett omfattande mediedrev sedan artikeln Ett öppet brev till folket i Gaza först publicerades i Lancet den 23 juli i år.

Den brittiska Israellobbyn kontaktade först Lancets redaktion och påpekade att flera av upphovsmännen bakom brevet hade delat en video från den amerikanske politiske aktivisten och tidigare republikanske kongressledamoten David Duke, som av media beskrivs som en av världens ledande antisemiter.Mer information hittas på Fria Tider

”Chemtrails, bevis och syfte” – Doktorand TJ Coles, Plymouth University

”Chemtrails, bevis och syfte” – Doktorand TJ Coles, Plymouth University
Doktorand TJ Coles vid Plymouth University publicerade i januari 2013 artikeln ”Chemtrails – bevis och syfte”. Den presenterar omfattande hänvisningar till militära dokument, bla från det amerikanska flygvapnet om att chemtrails är en realitet. Syftet är att främja militära radarkommunikationer samt att manipulera vädret. Genom att skapa ett täcke av konstgjorda moln i troposfären kan främmande makters civila och militära kommunikation störas samtidigt som USA med sina allierade bundsförvanter skyddar sin egen kommunikation.

Klicka här
för att läsa vidare eller läs på newsvoice.se

Kroppens eget cannabis – framtidens medicin?

Kroppens eget cannabis – framtidens medicin?
Den 5 september 2014 försvarar forskaren Emmelie Björklund sin avhandling om kroppens eget cannabis, endocannabinoider eller det endocannabinoida systemet. Rubriken är ”Endocannabinoidsystemet: En translationell studie från Achilles tendinos till cyklooxygenas”.

I avhandlingen har hon studerat kronisk smärta i hälsenan, ett tillstånd som idag är svårt att hitta en orsak till. Forskningen visade att halten

cannabinoidreceptorer var förändrat i den smärtande hälen, jämfört med den friska. Syftet med forskningen var att studera hur och vad som påverkar att endocannabinoiderna bryts ner. Genom att studera två kända nedbrytande enzymer, ville Emmelie Björklund hitta substanser som kan stoppa dessa för att uppnå läkande och symptomlindrande effekt. Det man kan konstatera är att vårt kroppsegna cannabis är kopplat till inflammation och smärta och har en viktig funktion som ännu är relativt outforskat.

Klicka här för att läsa vidare eller läs på 2op.se

Tidigare Merck-läkare förutspår att Gardasil kommer att bli den största skandalen i medicinsk historia

Tidigare Merck-läkare förutspår att Gardasil kommer att bli den största skandalen i medicinsk historia
Den tidigare Merck-läkaren, Dr Bernard Dalbergue, intervjuades för tidningen Principe de Santé (Hälsoprinciper) i april i år och i den intervjun talar han om sina erfarenheter inom läkemedelsindustrin. Efter några tuffa år som läkare på ett sjukhus blev doktor Dalbergue blev snabbt förförd av att det lätta arbetet inom läkemedelsindustrin. Det var mindre skrik, smärta och död , förklarade han. Det senaste modet, snygga bilar, pengar och förskingring blev en del av hans nya liv i stället . Ända fram till hans samvete, efter 20 år i läkemedelslaboratorier, väckte honom och han skrev ner alla sina erfarenheter i en bok.

Doktor Dalbergue berättar om sin förvåning när Marcia Angell, tidigare chef för den ansedda New England Journal of Medicine, lämnade sitt jobb eftersom hon trodde att läkemedelsindustrin manipulerat den kliniska forskningen och kontrollerade alla uppgifter som kom till allmänhetens kännedom. Hon, liksom många andra, menade att vetenskapliga studier som på ytan beskrevs som objektiva och oberoende, i själva verket var skrivna av läkemedelsindustrin.

Ukraina: MH17 var false flag-operation

Ukraina: MH17 var false flag-operation
Den ukrainska underrättelsetjänsten SBU hävdar att passagerarplanet MH17 sköts ned av misstag, då man i själva verket tänkte skjuta ned ett ryskt Aeroflot-plan för att ge Ryssland en ursäkt att invadera Ukraina.

Planet flög på 10.000 meters höjd när det träffades vilket är högre än vad rebellernas kända luftvärnsteknik kan nå. Men på torsdagen sade chefen för SBU, Valentin Nalyvachenko, till Ukrainas kanal 5 att nedskjutningen var en så kallad false flag-operation mot Ukraina.

Enligt SBU-chefen har Ukraina underrättelseinformation som visar att de proryska rebellerna hade fått i uppgift att skjuta ned ett ryskt Aeroflot-plan, i syfte att ge Ryssland en anledning att invadera landet.

Källa: FT

Obamas hycklande bombning av ISIS exponerad

Obamas hycklande bombning av ISIS exponerad
Med anledning av President Barack Obamas godkännande av flyganfall mot ISIS mål i Irak så kan det vara till nytta att påminna oss själva om vilka länder som finansierar denna dödliga terrorgrupp.

The Guardian: Pentagon och DARPA vill kontrollera våra känslor via sociala medier

The Guardian: Pentagon och DARPA vill kontrollera våra känslor via sociala medier
Pentagon studerar i samarbete med det amerikanska forskningsorganet ”Defense Advanced Research Projects Agency” (DARPA) i flera projekt hur de ska influera sociala medier och våra känslor, enligt en artikel i The Guardian. Forskningens budget är mycket hög. Fokus ligger just nu på studier av sociala medier i Mellanöstern.

Läs mer på newsvoice.se

Hjärntumörer ökar i Danmark. 55% fler på tio år

Hjärntumörer ökar i Danmark. 55% fler på tio år
1582 danska män och kvinnor fick en tumör i hjärnan eller centrala nervsystemet år 2012. Det är 562 fler fall, eller en ökning med 55%, jämfört med för tio år sedan. Forskningen visar genomgående att mobilanvändning ökar risken enligt en sammanställning från Strålskyddsstiftelsen.

Klicka här för att läsa vidare eller läs på stralskyddsstiftelsen.se

Federal Reserve tvättar dollar i Belgien

Federal Reserve tvättar dollar i Belgien
Ni har kanske hört att Belgien har köpt amerikanska statspapper på löpande band under den senaste tiden. Nu kommer Dr. Paul Craig Roberts med förklaringen att Federal Reserve (Fed) tvättar sina dollar i Belgien, d.v.s. förser Belgien med dollar så att de kan köpa amerikanska bonds. Belgien skulle aldrig kunna komma upp med egna dollar som motsvarar ca. 25% av Belgiens BNP.

Roberts kommer även med många andra nyheter från den internationella ekonomin och att USA nu hänger efter Ryssland i rymdforskningen.whitetv.se

Myndigheter rädda för alternativmedias granskning av vaccin

Myndigheter rädda för alternativmedias granskning av vaccin
Att folk tar del av alternativ information som skiljer sig från myndigheternas okritiska hållning till vacciners biverkningar och verkliga skyddseffekt verkar bekymra myndigheterna. I dagens Metro publicerades en artikel med rubriken "Myter får kvinnor att avstå vaccin". Vi på Vaken hade tyckt att en bättre rubrik varit "Fakta får kvinnor att avstå vaccin". Men det beror kanske på om man ska lita på myndigheter, läkemedelsbranschen och massmedia som mer och mer tydligt framstår som en enhetlig propgandamaskin eller om man istället ska ta till sig alternativmedia och visselblåsare inom läkemedelsbranschen.

Läs och beställ Vakens HPV-vaccin-blad här

Läs artikeln "Tidigare Merck-läkare förutspår att Gardasil kommer att bli den största skandalen i medicinsk historia"

Artikeln i Metro

Google förvärvar Boston Dynamics – satsar stort på robotar

Google förvärvar Boston Dynamics – satsar stort på robotar
I början av december blev det känt att Andy Rubin – före detta Androidchef och en av personerna som först skapade plattformen, numera arbetar med robotar inom Google. Det framgick att sökjätten köpt sju olika robotföretag och satt Rubin i spetsen för Googles nya robotavdelning.

Häromdagen bekräftade Google att företaget även förvärvat amerikanska robotexperten Boston Dynamics, som bland annat byggt researchrobotar åt Pentagon. Det är åttonde och sannolikt viktigaste robottillverkaren Google köpt upp, vilket understryker att satsningen är seriös och långvarig.

Flertalet exempel av dessa robotar visas på Boston Dynamics egna youtube-kanal.

Läs mer på Swedroid.se

Samtidigt varnar vetenskapsmän för forskningen om artificiell intelligens.

Studie: Män med mobilen i fickan kan få ökad risk för impotens

Studie: Män med mobilen i fickan kan få ökad risk för impotens
En påslagen mobil i fickan ökar risken för impotens. Det visar en ny undersökning från Österrike publicerad i Central European Journal of Urology. Män som led av impotens hade haft mobilen påslagen under längre tid varje dag jämfört med en grupp friska män.

Männen med impotensproblem hade i genomsnitt mobilen på under 4,4 timmar per dag, vilket var mer än dubbelt så mycket som den friska kontrollgruppen.

Läs mer på newsvoice.se

Riksdagens protokoll 1977/78: Om anledningen till svenskt deltagande i den s. k. Bilderberggruppen

Riksdagens protokoll 1977/78: Om anledningen till svenskt deltagande i den s. k. Bilderberggruppen
Med tanke på att frågan varit uppe tidigare på tapeten för snart 36 år sedan kan man tycka att fler borde ställa frågor till de svenska Bilderbergarna.

CARL-HENRIK HERMANSSON (vpk):
Herr talman! Jag tackar Thorbjörn Fälldin för svaret, som jag emellertid finner helt otillfredsställande. Det förhållandet att statsråd ur den tidigare socialdemokratiska regeringen deltagit i Bilderberggruppens konferenser kan inte vara något hållbart skäl för Thorbjörn Fälldin att också göra det. En ny regering behöver ju inte till varje pris upprepa den tidigare regeringens dumheter. Varje ny regering kan lätt, om historien visar, hitta på alldeles egna och nya dumheter. Min kritik gäller i lika mån tidigare statsråds och herr Fälldins deltagande i Bilderberggruppens möten.

Varför är vpk kritiskt mot att svenska regeringsmedlemmar deltar i dessa konferenser anordnade av den s. k. Bilderberggruppen? Avgörande är att det handlar om slutna konferenser av en subjektivt utvald maktelit i den kapitalistiska världen.

Läs mer på defria.se

Ett meddelande till Fredrik Reinfeldt

Ett meddelande till Fredrik Reinfeldt
Christer Johansson fick sin son kidnappad av svenska myndigheter när de var på ett plan på väg att flytta till Indien, en av anledningar var att de valt att hemskola sin son tiden innan sin flytt till Indien.dominicjohansson.blogspot.se

Forskare: Fluor är farligt för barn

Forskare: Fluor är farligt för barn
Enligt en nyligen publicerad amerikansk studie finns det ett samband mellan olika kemikalier och sjukdomar hos barn, däribland autism och ADHD.

Utöver en mängd ämnen – bly, kvicksilver, arsenik och DDT – slår också forskarna larm för fluor, som finns i tandkräm och i dricksvattnet i USA. Fluor i synnerhet har en negativ inverkan på barnets IQ och ökar risken för att de ska drabbas av autism eller ADHD, slår forskarna fast och pekar på Kina som exempel, skriver Sydney Morning Herald.

Läs mer på nyadagbladet.se

Är iPhones varningstext ett svar på väntade stämningshot?

Är iPhones varningstext ett svar på väntade stämningshot?
I de senare uppdaterade versionerna av programvaran i iPhone, har det uppkommit en varningstext i ett avsnitt som handlar om radiofrekvensexponering. Texten beskriver att iPhone har testat sina telefoner och uppfyller riktlinjer för vilket SAR-värde som är tillåtet. Men man tillägger och uppmanar sina användare att hålla iPhone-telefonen minst 10 mm från kroppen. För att hitta denna textrad går man via inställningar, allmänt, om och villkor. Längs ner hittar man informationen om radiofrekvensexponering.

Det är säkert inte många som känner till texten och man kan fråga sig varför telefontillverkaren uppmanar användaren till detta avstånd?
Enligt TV-programmet The Truthseeker på den ryska TV-kanalen RT, kan en anledning vara att man vill friskriva sig från det ökade antalet stämningar från privatpersoner i USA. Vissa menar att skadorna vid användning av mobiltelefoner kan bli ett lika stort stämningsärende som när tobaksbolagen tvingades betala ut ersättningar för de skador som rökningen orsakat befolkningen.

Läs mer på 2op.se

Vetenskaplig tidskrift böjer sig för Monsanto – drar tillbaka GMO-kritisk studie

Vetenskaplig tidskrift böjer sig för Monsanto – drar tillbaka GMO-kritisk studie
Det finns strikta kriterier för när en seriös vetenskaplig tidskrift kan acceptera en expertgranskad artikel och publicera den. Det finns dessutom strikta kriterier för när en sådan artikel ska kunna återkallas efter publicering.

Den en gång så respektabla tidskriften Food and Chemical Toxicology, som ges ut av förlaget Elsevier, har tydligen beslutat sig för att bryta mot dessa kriterier och meddelat att man drar tillbaka en långtidsstudie som man publicerade för ett år sedan, och som gäller de toxiska effekterna av en av Monsantos genetiskt modifierade organismer (GMO) – dess GM-majs kallad NK603.

Klicka här för att läsa vidare eller läs på newsvoice.se