vaken

Vakencorner
Studera > Världsordningen > Filmer > Indisk TV rapporterar om kidnappningen av Domenic Johansson

Indisk TV rapporterar om kidnappningen av Domenic Johansson

Published by Jin83 on 2012-04-27 (1223 reads)
Indisk TV rapporterar om kidnappningen av Domenic Johansson
Domenic Johansson blev 2009 kidnappad av socialtjänsten när familjen skulle flytta till Indien. Fallet har nyligen uppmärksammats av indisk media och Sveriges rykte utomlands blir allt sämre vad det gäller familjens frihet att välja vad som är bäst för sina barn. Det räcker att läsa de kommentarer som avges för att förstå hur trångsynt vår syn på oliktänkande är i Sverige.Källa: anyheter.se

  Send article
Share on facebook

Navigate through the articles
Previous article Film bevisar tidig Mind Control McCarthy-liknande processer i USA Next article
Kommentarerna ägs av respektive författare. Vi är inte ansvariga för kommentarernas innehåll.

Poster Tråd
iwarrior
Skriven: 2012-04-28 22:24  Uppdaterad: 2012-04-28 22:24
 Ang: Indisk TV rapporterar om kidnappningen av Domenic Joh...

Poster Tråd
iwarrior
Skriven: 2012-04-29 22:44  Uppdaterad: 2012-04-29 22:44
 Ang: Indisk TV rapporterar om kidnappningen av Domenic Joh...

Poster Tråd
iwarrior
Skriven: 2012-04-30 12:49  Uppdaterad: 2012-04-30 13:20
 Ang: Indisk TV rapporterar om kidnappningen av Domenic Joh...
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Vakens Paypal strular för tillfället: donera gärna via vårt Plusgiro-konto istället:
30 06 87-1 (Exoteriska Föreningen).
Tack på förhand!

Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 5000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:
Att regelbundet vara jordad anses vara den största hälsoupptäckten i modern tid. Jordning släcker inflammation och återställer kroppens elektriska funktioner till det som är normalt. Besök hemsidan earthingpeople.se för mer information.

Varje år samlas vi på norra Öland där stränderna är långa och sanden vit. Där firar vi sommaren och möter både nya och gamla vänner. Vi prövar nya vägar för att lära känna oss själva, varandra och hur vi kan leva i allt mer skönhet på vår planet.


Anarchos förlag & evenemang finns nu åter på Facebook – hitta och gilla oss där!

Ange rabattkoden ”vaken” i meddelandefältet i kassan när du beställer för att få 2% rabatt på alla produkter utom guld och monsterboxar med Liberty Silver mynt.


Annonsorer och reklam 2

Det enda rätta handlar om informationskriget mellan samhällets etablerade röster och röster från oliktänkande samhällskritiker. Boken berättar detaljerat om de metoder som används för att tysta ner tusentals människors tvivel. Den berättar om yttrandefriheten som ger dig rätten att säga din mening i ett samhälle som ser till att ingen kan höra dig.

Vaken.se har cirka 40.000-43.000 unika besökare (IP:n) varje månad.Vill du annonsera på Vaken.se? Läs här!

Creeper MediaCreeper
Spot B

USAs tolv största banker stämda för konspiration

USAs tolv största banker stämda för konspiration
ZeroHedge rapporterar att en grupp investerare tillsammans med pensionsfonder stämmer de tolv största bankerna i USA för att konspirera och rigga marknaden för valutahandel.

palbergstrom.com

Läkare motsätter sig fem-i-ett-vaccin: ”Priset i form av dödsfall är svårt att motivera”

Läkare motsätter sig fem-i-ett-vaccin: ”Priset i form av dödsfall är svårt att motivera”
Enligt siffror hämtade från hälso- och välfärdsdepartementet [Union Ministry of Health and Family Welfare, övers. anm.] dog förra året 54 spädbarn kort efter att de fått det nyligen introducerade femvalenta vaccinet, som utvecklades för att förhindra infektion av fem sjukdomsalstrande mikroorganismer.

Det femvalenta vaccinet, som successivt har introducerats i olika indiska delstater sedan december 2012, är ett kombinationsvaccin som är tänkt att ge immunitet mot haemophilus influenzae typ B och hepatit B, utöver skyddet från det traditionella trippelvaccinet mot difteri, kikhosta och stelkramp (dpt).

Klicka här för att läsa vidare eller läs på vaccin.me

Ett meddelande till Fredrik Reinfeldt

Ett meddelande till Fredrik Reinfeldt
Christer Johansson fick sin son kidnappad av svenska myndigheter när de var på ett plan på väg att flytta till Indien, en av anledningar var att de valt att hemskola sin son tiden innan sin flytt till Indien.dominicjohansson.blogspot.se

ECB hotar Ungern för sin suveränitet

ECB hotar Ungern för sin suveränitet
Europeiska centralbanken, ECB, är förgrymmade över att Ungerns regering vidtar åtgärder för landets centralbank. ECB anser att den ungerska centralbankslagstiftningen ”undergräver bankens stabilitet”.

Enligt ECB kan inte Ungern välja att avskeda centralbankirer som inte offentliggör sina tillgångsdeklarationer. Därför har man nu tillrättavisat landets regering, rapporterar Wall Street Journal.

Läs mer på nyadagbladet.se

”Fuck the EU” – hör Obamas diplomater konspirera om Ukraina

”Fuck the EU” – hör Obamas diplomater konspirera om Ukraina
I ett smyginspelat telefonsamtal som sprids på nätet konspirerar USA:s ambassadör i Ukraina och supermaktens särskilda sändebud om hur de ska utforma den nya regeringen i landet, rapporterar RT. "Fuck the EU", konstaterar det amerikanska sändebudet, som redan har gjort en hemlig uppgörelse med ledande personer inom FN.

Klicka på läs mer för hela artikeln.

USA och Soros bakom upproret i Ukraina

USA och Soros bakom upproret i Ukraina
"Protesterna i Ukraina fortsätter när EU-vänliga militanta demonstranter attackerar polisen och regeringsbyggnader. Vad många inte vet är att George Soros är en av personerna bakom upploppen.

Protesterna i Ukraina som anordnas av USAID, National Endowment for Democracy (NED) , Freedom House , George Soros’ Open Society Institute och en mängd offentliga och privata organisationer som använder våld." rapporterar bojkottaaftonbladet.wordpress.com refererande till Alex Jones Infowar.com

Hur kommer det sig att det hittades samma revolutionsmanual i Ukraina nu som i Egypten tidigare 2011? Då på arabiska, nu på ukrainska:

Open in new window


whitetv.se

Nu ska barn i New York tvångsvaccineras

Nu ska barn i New York tvångsvaccineras
I New York i USA har beslutsfattarna röstat för ett lagförslag som gör det obligatoriskt för alla barn som är under sex år fyllda ska vaccineras mot influensa, rapporterar lokala medier.

Över 249 brev har skickats in till borgmästaren Michael Bloombergs administration som motsätter sig de nya lagändringarna om vaccinationer. Beslutet väntas träda i kraft den 31 december 2014.

Läs mer på nyadagbladet.se

Fick MS av Gardasil – polisanmäler vaccinbolag

Fick MS av Gardasil – polisanmäler vaccinbolag
En 18-årig kvinna i Frankrike uppger att hon drabbats av multipel skleros (MS) efter att ha vaccinerats mot livmoderhalscancer med Gardasil. Läkemedelsbolaget Sanofi Pasteur, som tar fram vaccinet, har nu polisanmälts av 18-åringen och en rättsprocess kommer inledas.

Det var 2010 som den då 15-åriga Marie-Oceane Bourguignon vaccinerades med Gardasil. Efter drygt två månader började allvarliga biverkningar att uppstå; såsom tillfällig blindhet och oförmåga att röra benen, rapporterar Sky News.

Läs mer på nyadagbladet.se

Kanada lät USA spionera på G20-möte i Toronto

Kanada lät USA spionera på G20-möte i Toronto
Det var kanadensiska Toronto som fick stå värd för G8- och G20-mötena 2010. Nu avslöjar nyligen publicerade dokument från NSA-läckan hur den amerikanska säkerhetstjänsten spionerade på mötena, med Kanadas tillåtelse.

USA:s underrättelsetjänst NSA genomförde övervakningen och avlyssningen på flera deltagare ”i nära samråd” med Kanadas motsvarighet (CSEC), rapporterar CBC News som tagit del av materialet som Snowden läckt.

Läs mer på nyadagbladet.se

WND: Familj som varit separerad i flera år slår tillbaka

WND: Familj som varit separerad i flera år slår tillbaka
Mer än fyra år efter svenska myndigheter tog deras son Domenic pga hemskolning avslöjar föräldrarna Christer and Annie Johansson en strategi som de hoppas kommer att leda till familjens återförening före jul.

Den USA-baserade Home School Legal Defense Association (HSLDA) bad förra veckan den globala organisationen för hemskolning att hjälpa familjen Johansson att öka trycket på svenska myndighetspersoner.

Andra svenska och internationella organisationer hjälper också med ansträngningarna, bl.a. den framträdande gruppen Alliance Defending Freedom.

Bland andra strategier så ber HSLDA och familjen Johansson engagerade personer världen över att kontakta svenska myndigheter och begära rättvisa.

Enligt juridiska experter så har svenska myndighetspersoner brutit mot flera mänskliga rättigheter som ingår internationella fördrag som den svenska regeringen lyder under; rätten för föräldrar att direktundervisa deras barn, familjeliv, due process, resa och mer.

Läs mer på wnd.com

NSA:s chef annonserar sin avgång

NSA:s chef annonserar sin avgång
Den amerikanska säkerhetsmyndigheten National Security Agencys (NSA) chef Keith Alexander tänker lämna sin chefspost för den hårt kritiserade myndigheten i mars nästa år, bekräftar Vita Huset.

Inte bara 61-åriga Alexander kommer lämna NSA. Ställföreträdaren John Inglis planerar att avgå innan årskiftet, rapporterar Reuters som talat med anonyma källor inom myndigheten.

Keith Alexander har varit i skottgluggen de senaste månaderna då det framkommit att NSA genom program som Prism och Xkeyscore kunnat övervaka och spionera på stora delar av världens internettrafik.

Läs mer på nyadagbladet.se

NSA avlyssnade 35 världsledare

NSA avlyssnade 35 världsledare
Under onsdagen framkom det att den tyska förbundskanslern Angela Merkel fått sin telefon buggad av NSA. Men sekretessbelagda dokument från Edward Snowden visar att NSA:s övervakning av världsledare är mer omfattande än så.

NSA har enligt Snowdens läckor fått tag i uppgifter om drygt 200 militära och politiska ledare, varav kategorin ”världsledare” utgör 35 personer. Mycket tyder på att de 35 världsledarna är presidenter, premiär- och statsministrar i andra länder, rapporterar The Guardian.

Läs mer på nyadagbladet.se

”Global nedkylning” får Arktis is att växa

”Global nedkylning” får Arktis is att växa
Under 2012 växte isen på Arktis med flera miljoner kvadratkilometer, hela 60 procent jämfört med tidigare år. Det tror flera forskare har med den så kallade globala nedkylningen att göra.

Flera klimatforskare slår nu larm om att vi är på väg mot en kyligare period – som inte kommer att sluta förrän i mitten av detta sekel, rapporterar Daily Mail.

– Vi är redan inne i en kallare trend som jag tror kommer att hålla i sig de närmaste 15 åren. Det råder inga tvivel om att uppvärmningen från 1980- och 90-talet har stannat av, säger Anastasios Tsonis, professor vid universitetet i Wisconsin, till tidningen.

Läs mer på nyadagbladet.se

SVD.se : ”Kemvapen utan Assads godkännande”

SVD.se : ”Kemvapen utan Assads godkännande”
"Syriska regeringstrupper kan ha använt kemiska vapen utan godkännande från landets president Bashar al-Assad, rapporterar den tyska tidningen Bild am Sonntag. Tidningen citerar källor i den tyska underrättelsetjänsten BND.

De syriska regimstyrkorna hade bett om lov att använda kemvapen i flera månader innan attacken den 21:a Augusti, men alltid fått nej, enligt tidningen."

Samtidigt har flera amerikanska kongressledamöter och senatorer tagit del av den sekretessbelagda underrättelseinformation som utrikesminister John Kerry har börjat hänvisa till.

Klicka på läs mer för citat och källor.

”Pentagon förbereder sig inför ekonomisk kollaps”

”Pentagon förbereder sig inför ekonomisk kollaps”
Statliga dokument på hög nivå visar att USA:s försvarsdepartement och Pentagon förbereder sig för fullt för en "storskalig ekonomisk kollaps" och en efterföljande revolt från det amerikanska folket, rapporterar Storyleak.com.

Enligt Storyleak.com kommer militären att gå in och ”stoppa inhemskt motstånd” vid en ekonomisk kollaps. Därför har Pentagon skapat en 20 000 man stark styrka som har till uppgift att vara tillgängliga vid oroligheter.

Läs mer på nyadagbladet.se

”Gardasil är farligt och fungerar inte”

”Gardasil är farligt och fungerar inte”
Den ledande vaccinforskaren Diane Harper blåser i visselpipan om farligheterna och riskerna med vaccin som Gardasil och Cervarix. Hon är den senaste som träder fram och ifrågasätter säkerheten och effektiviteten med dessa vacciner, rapporterar LifeWise.

Diane Harper gick i bräschen i utvecklingen av vaccin som motverkar papillomavirus. Gardasil och Cervarix är de två främsta vaccinerna inom området.

Läs mer på nyadagbladet.se

450 civila dödades av rebellvänlig terrorgrupp i Syrien

450 civila dödades av rebellvänlig terrorgrupp i Syrien
Den sunnimuslimska terroristorganisationen Al-Nusra, som samarbetar med rebellerna i Syrien, har brutalt mördat 120 barn och hundratals vuxna i Tal Abyad, rapporterar Al-Alam News Network.

Läs mer på nyadagbladet.se

Grönt ljus till Monsantos GMO-majs i Frankrike

Grönt ljus till Monsantos GMO-majs i Frankrike
Genmodifierad majs har varit förbjuden sedan mars 2012 i Frankrike. Men förbudet hävdes under torsdagen, enligt ett beslut från högsta domstolen, rapporterar internationella medier.

Frankrike är EU:s största producent av sädeskorn och en högljudd motståndare till GMO. Man hävdar bland annat att tekniken medför miljörisker.

Läs mer på nyadagbladet.se

Oljebolaget Halliburton: Vi förstörde bevis om oljekatastrofen

Oljebolaget Halliburton: Vi förstörde bevis om oljekatastrofen
Halliburton, en av världens största aktörer inom oljebranschen, förstörde bevismaterial som användes i samband med utredningen av oljekatastrofen i Mexikanska golfen sommaren 2010. Nu får företaget betala böter.

Nu erkänner Halliburton, som hade i uppdrag att tillfoga en cementplatta på sjöbotten i utsidan av oljekällans borrledning, att man raderat viktiga datorsimuleringar som BP ville använda i samband med oljekatastrofens rättsliga efterspel, rapporterar brittiska The Times.

Läs mer på nyadagbladet.se