vaken

Vakencorner
Studera > Världsordningen > Nyheter > Ron Paul vinner två delstater

Ron Paul vinner två delstater

Published by Jin83 on 2012-04-26 (1320 reads)
Ron Paul vinner två delstater
Enligt trovärdiga källor har Ron Paul nu vunnit två delstater i den republikanska uttagningen. Att välja delegater är en lång process men nu är Minnesota och Iowa på god väg att bli färdiga och det ser ut som Ron Paul kommer vinna i båda dessa stater. I Iowa tar troligen Ron Paul ungefär 80% av delegaterna och i Minnesota har han hittills vunnit 20 av 24 möjliga och är därmed mer eller mindre klar som segrare även där. Till skillnad från vad MSM rapporterar har alltså Dr. Paul nu vunnit minst två delstater. Det krävs vinst i minst 5 delstater för att han skall kunna nomineras på konventet i augusti. Ron Paul har stor chans att vinna i ett stort antal av de stater som ännu inte nominerat samtliga sina delegater.

Israel Anderson rapporterar från Minnesota:Källa: anyheter.se
  Send article
Share on facebook

Navigate through the articles
Previous article Ron Paul vann i Louisiana Ron Paul: Skydda Bradley Manning och andra whistleblowers Next article
Kommentarerna ägs av respektive författare. Vi är inte ansvariga för kommentarernas innehåll.

Poster Tråd
nick
Skriven: 2012-04-26 12:00  Uppdaterad: 2012-04-26 12:00
 Ang: Ron Paul vinner två delstater
Who got to Ron Paul?Who is Ron Paul?


Poster Tråd
Moriquenta
Skriven: 2012-04-26 12:30  Uppdaterad: 2012-04-26 12:30
 Ang: Ron Paul vinner två delstater
Jag är inte någon stor kännare av Ron Paul och vad han står för, men jag har förvånats något över att så många inom "vakenrörelsen" verkar sätta så stor förhoppning till honom.

För min del får han mig snarare att tänka på en klassisk "honoungburk" som har till uppgift att fånga in så många missnöjda och svärmande anti-federal reserv- och anti-federal government-röstar som möjligt, utan att han själv någonsin kommer att få någon reell makt.

Om det ligger något i detta så tycker jag att Ron Paul hittills har lyckats väldigt bra med denna uppgift.

Poster Tråd
HCA
Skriven: 2012-04-26 23:04  Uppdaterad: 2012-04-26 23:04
 Ang: Ron Paul vinner två delstater
Han är inte perfekt, men i jämförelse med Obama, Mitt, Bush, Cheney å alla de andra så är han i ett annat universum, positivt sett.
Ingen annan tar upp det han tar upp, som att bankerna gör pengar av ingenting och att USA måste sluta göda bankirerna med bailouts till exempel. Krig är han emot helt, vilket han är tämligen ensam om (vilket säger en del om de andras sjuka inställning).

Ingen annan kan heller backa upp det de säger med vad de gjort. Visst kan de ordbajsa om saker, men när det visar sig att de röstat tvärtom vad de säger/har sagt så är de inte annat än maktkåta narcissister..
Läs gärna på om Ron, det är glädjande och friskt :). Men håll dig från MSM, för de ggr de nämner honom så är det bara i förbigående. Var så -08, och är lika nu. Eller värre nu..

Poster Tråd
allMANkind
Skriven: 2012-05-02 23:50  Uppdaterad: 2012-05-02 23:50
 Ang: Ron Paul vinner två delstater
Det som jag skulle rekommendera vakenrörelsen är att fundera kring politikens och tillhörande politikers "dansande charader"..

..vad skulle tex Josh Reeves källor om både storpromotorn Alex Jones och Ron Paul samt andra i deras kretsar och deras plats i "the secret right" få för tankeställare på plats för den som vågar "vakna" och gå bortom "the honey pots"..

..det finns många pockande "bekvämlighets-inrättningar" (där man lockar människor att lämna över sin energi åt andra att 'regera' via..)..

..nu fallerar även Josh Reeves i avseende på att undvika att gå upp i flasett i sina podcastprogram när han ibland (möjligen med stor rätt) "skriker" över/om Alex Jones, Ron Paul och David Icke mfl "truthers".. ..Josh Reeves erkänner dilemmat att det är nästan omöjligt att gå på konferenser med Thuthers där Sanningsämnen dryftas och diskutera då många falanger ömsom delar på sanningsenliga källor för att "expose the greater evil forces of conspirators" och där de i andra lägen (enligt en annan agenda) blir helt tysta även fast andra sanningsenliga källor pekar på dilemman (som kittlar några truthers under fötterna" ..tex: CNP (Council for National Policy)) ..just CNP fastställer till synes samma agenda som "CFR"/"Bilderberg"/mfl "kända" powers that be ..trots det inte ett ord om dom bland "Truthers"..

http://www.redicecreations.com/radio/2012/02/RIR-120219.php

Att CFR refereras till "höger och vänster" men CNP hålls knäpptyst kring ..hmm ..en hund begraven någon!???

..ibland är det som inte sägs (av Ron Paul och Alex Jones mfl) lika viktigt eller viktigare att se hur det "knyter an" till "agendan" än det som "är på modet" bland "de frispråkiga"..

Dessutom är Ron Paul (och även Alex Jones med för den delen) handelsresanden i "slick opinion managment" och Ron Paul sitter med i samma elitklubbar som resten av politikerröran..

Varför ger ni pengar till dom som lovar göra saker åt er när mer än 70-80 % av pengarna sväljs av dessa organisationer själva ("politiska partier", "myndigheter" och "statsverk", dvs handelsresande i åsiktmånglande och resursmanagment)

Jag rekommenderar att ta del av Josh Reeves "The Secret Right" vol 1 & 2..

För övrigt rekommenderar jag Mats Sederholms "Det enda Rätta" ..läs den och kom sedan in från kylan till "Flyktinglägren" så skall vi bygga om "staden" från andra grunder..

Möjligen hade det varit kul om Mats också tagit del av Josh Reeves och "the secret right" så hade fler referenser än CFR, mfl letat sig in i hans intressanta bok..


allMANkind

Poster Tråd
lunar2
Skriven: 2012-04-26 14:07  Uppdaterad: 2012-04-26 14:07
 Ang: Ron Paul vinner två delstater
Detta var den största felaktigthet jag någonsin läst på vaken.se.

Mitt Romney leder stort över alla de andra kandidaterna.

http://www.dn.se/nyheter/varlden/segertal-av-mitt-romney

Om RYKTEN används som bevis på något som i denna artikel då är de ju klart att man segelar rejält på grund med sina uppgifter.

Poster Tråd
billion
Skriven: 2012-04-26 14:31  Uppdaterad: 2012-04-26 14:31
 Ang: Ron Paul vinner två delstater
Rykten? Är det frågan om ironi?

Det är ett faktum att Ron Paul kommer vinna Iowa och Minnesota. Sedan spelar det ingen roll hur mycket segertal Romney håller eller vad för slags propaganda DN hjälper till att sprida...sant är sant ändå.

Är det lättare att acceptera om det kommer från MSM? I så fall, var så god:


Poster Tråd
Larzon
Skriven: 2012-04-26 14:42  Uppdaterad: 2012-04-26 14:42
 Ang: Ron Paul vinner två delstater
Varför använder du DN som källa?

Om du vet någonting om nomineringen i USA så kanske du skulle förstå varför RP har stor chans att gå segrande ur valet. Det som är anmärkningsvärt är hur RP hela tiden räknats bort av media trots att han hela tiden legat i täten. Inte ett ord om honom i media. Varför tror du att det är så?

Sök på "Delegation math" om du tvivlar på RPs chanser

Poster Tråd
Larzon
Skriven: 2012-04-26 14:48  Uppdaterad: 2012-04-26 14:48
 Ang: Ron Paul vinner två delstater
En artikel från en amerikansk tidning som förklarar varför Ron Paul har stora chanser att vinna i sommar.

http://www.policymic.com/articles/746 ... minated-at-gop-convention

Poster Tråd
HCA
Skriven: 2012-04-26 23:14  Uppdaterad: 2012-04-26 23:14
 Ang: Ron Paul vinner två delstater
lunar2, är du inte med på banan?
Din söta länk säger inte ett skvatt om Iowa och Minnesota, så varför kladdar du dit den?
Eller din iver för att vara en duktig MSM-troende haverist så stark så du blandade ihop det hela lite..
Tänk, när du finner detta scoop om att det är den största felaktighet du funnit så hade du lite osis när du tänkte..:)..

Poster Tråd
lunar2
Skriven: 2012-04-27 11:23  Uppdaterad: 2012-04-27 11:23
 Ang: Ron Paul vinner två delstater
Till er alla som svarat mig.

Ta och vänta till primärvalet är över och tråka inte mig med em massa saker som ännu inte har hänt.

Jag har försökt se var Ron Paul har vunnit och det är endast i Washington County (län eller kommun i Sverige) som är en del av Maine.
Total vann Mitt Romney i Maine.

I Virgin Islands vann han i förhandsröstningen men i den verkliga röstningen vann Mitt Romney.

Så vad jag förstår har Ron Paul inte vunnit i en enda delstat ännu.

Poster Tråd
Larzon
Skriven: 2012-04-27 15:47  Uppdaterad: 2012-04-27 15:47
 Ang: Ron Paul vinner två delstater
http://en.wikipedia.org/wiki/Delegate

Han har inte vunnit ett val men han har vunnit flest delegater. Vilket man t om kan vinna presidentval på.

Att han kommit tvåa i så många val, att det rapporterats om valfusk i områden han förutspåtts att vinna. Media talar inte om honom. Det var Romney, Sanctorium och Gingrich det hela handlade om. Att det till sist skulle handla om Romney och Paul är det nog ingen i Sverige som förstår eftersom vi knappt ens hört att han kandiderat i vår vanliga press. Etablisemanget vill inte se honom som president PUNKT.
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 8000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:
Att regelbundet vara jordad anses vara den största hälsoupptäckten i modern tid. Jordning släcker inflammation och återställer kroppens elektriska funktioner till det som är normalt. Besök hemsidan earthingpeople.se för mer information.


Förhandsbeställ Anarchos förlags kommande bok "Revolutionerande energiteknik" och få 10% rabatt!

BilDelar-Online.SE

Alla intäkter går till frihetsarbete varav 10% går direkt till vaken.se.

Ange rabattkoden ”vaken” i meddelandefältet i kassan när du beställer för att få 2% rabatt på alla produkter utom guld och monsterboxar med Liberty Silver mynt.


Annonsorer och reklam 2

Det enda rätta handlar om informationskriget mellan samhällets etablerade röster och röster från oliktänkande samhällskritiker. Boken berättar detaljerat om de metoder som används för att tysta ner tusentals människors tvivel. Den berättar om yttrandefriheten som ger dig rätten att säga din mening i ett samhälle som ser till att ingen kan höra dig.

Vaken.se har cirka 50.000-65.000 unika besökare (IP:n) varje månad.Vill du annonsera på Vaken.se? Läs här!

Creeper MediaCreeper
Spot B

Ryssland: Nato "får inte" komma närmare vår gräns

Ryssland: Nato "får inte" komma närmare vår gräns
Natos närmande till Rysslands gränser är oacceptabelt, säger Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov enligt den kinesiska nyhetsbyrån Xinhua som hänvisar till ryska TVC. Samtidigt får Sveriges deltagande i Nato-utvidningen hård intern kritik.

– Det ligger i vårt intresse att se till att alla överenskommelser om allmän säkerhet inom den euroatlantiska regionen upprätthålls, sade Lavrov enligt nyhetsbyrån.

Klicka här för att läsa vidare

USA:s regering hotade Yahoo – ville ha användardata

USA:s regering hotade Yahoo – ville ha användardata
Den amerikanska regeringen ska ha hotat internetjätten Yahoo med mångmiljonböter om inte företaget lämnade över data om sina användare, enligt Yahoos chefsjurist.

Under 2007-2008 krävde USA att få tillgång till Yahoos användardata, som skulle vara en del av säkerhetstjänstens NSA:s övervakningsprogram Prism.

När Yahoo gav regeringen kalla handen hotades man på att få böta 250 000 dollar om dagen. Det skulle på ett år motsvara över 6,5 miljarder kronor, enligt ett blogginlägg från i torsdags av Ron Bell, chefsjurist på Yahoo.

Läs mer på nyadagbladet.se

Hälsopartiet vill stoppa chemtrails, GMO och att de privata bankerna inte längre ska få kunna skapa pengar ur luft

Hälsopartiet vill stoppa chemtrails, GMO och att de privata bankerna inte längre ska få kunna skapa pengar ur luft
Många har på sistone visat intresse för partiet Hälsopartiet. I deras partiprogram säger de sig bland annat vilja göra Sverige till en GMO-fri zon och att privata bankerna upphöra med att låna ut pengar som inte existerar.
Vaken ställde några frågor till Hälsopartiets språkrör Nicklas Kristensson.

Fråga: Ni tar upp chemtrails (en typ av geoengineering) i ert partiprogram. Massmedia och riksdagspartierna anser att chemtrails bara är en så kallad konspirationsteori. Vilka exempel på bevis för att chemtrails verkligen är verklighet har ni att ge?

Svar: Vi tror att det bästa beviset är att själv titta upp mot himlen och jämföra med hur flygplansstrimmorna såg ut förr i tiden. Kondensstrimmor består till 99% av koldioxid och små iskristaller som antingen inte bildar någon strimma alls eller också försvinner inom några sekunder. Metallstoft däremot ger kraftiga strimmor som stannar kvar från horisont till horisont under flera timmar medan de sakta glesas ut och börjar dala ner över oss.

Klicka här för att läsa resten av intervjun

Dick Cheney: Det kommer ske en till attack lik 9/11 på amerikansk mark innan år 2020

Dick Cheney: Det kommer ske en till attack lik 9/11 på amerikansk mark innan år 2020
Dick Cheney: Det kommer att ske en till 9/11-liknande attack på amerikansk mark före 2020 "och nästa gång, tror jag att det är sannolikt att den blir mycket dödligare än den förra."

Enligt den före detta vicepresidenten Dick Cheney kommer det att ske en 9/11-liknande attack mot USA innan årtiondet är förbi och den här gången "kommer den att vara mycket dödligare än den förra."

Den före detta vicepresidenten var gäst på Hugh Hewitt Show där man diskuterade utrikespolitik i allmänhet och hans nya tankesmedja The Alliance for a Strong America. De pratade om framgångarna hos ISIS [IS numer, ö.a.] och Obamas administrations misslyckanden att skapa en överenskommelse med den irakiska presidenten Nouri al-Maliki. Slutligen bad Hewitt Cheney att diskutera möjligheten av en ny attack på amerikansk mark och vad som skulle hända om det var en kärnvapenattack:Klicka här för att läsa en översättning av intervjun

Ukraina: MH17 var false flag-operation

Ukraina: MH17 var false flag-operation
Den ukrainska underrättelsetjänsten SBU hävdar att passagerarplanet MH17 sköts ned av misstag, då man i själva verket tänkte skjuta ned ett ryskt Aeroflot-plan för att ge Ryssland en ursäkt att invadera Ukraina.

Planet flög på 10.000 meters höjd när det träffades vilket är högre än vad rebellernas kända luftvärnsteknik kan nå. Men på torsdagen sade chefen för SBU, Valentin Nalyvachenko, till Ukrainas kanal 5 att nedskjutningen var en så kallad false flag-operation mot Ukraina.

Enligt SBU-chefen har Ukraina underrättelseinformation som visar att de proryska rebellerna hade fått i uppgift att skjuta ned ett ryskt Aeroflot-plan, i syfte att ge Ryssland en anledning att invadera landet.

Källa: FT

Ryssland fruktar att Kiev försöker förstöra bevis om MH17

Ryssland fruktar att Kiev försöker förstöra bevis om MH17
Kievs regering kan komma att "förstöra bevis", som visar deras egna inblandning i kraschen av den malaysiska flygplanet MH17. Rysslands FN-sändebud Vitalij Churkin, uttryckte oro över den pågående militära operationen i östra Ukraina i strid med FN-resolutionen.

Enligt Churkin så utlovade Ukrainas president Petro Poroshenko ett eldupphör i haveriområdet, "men detta löfte bröts omedelbart, samtidigt som ukrainska tjänstemän offentligt meddelade nya direktiv - att rensa området från milisgrupper och ta kontroll över territoriet, "sade Churkin i New York.

Hela artikeln kan läsas här.

Nyligen så har en tysk pilot gjort en egen analys av dom bilder på MH17 som tagits på platsen.
Chockerande analys av "nedskjutningen" av malaysiska MH17.

Brödinstitutet på G igen – 6 till 8 skivor bröd om dagen – för de äldre?

Brödinstitutet på G igen – 6 till 8 skivor bröd om dagen – för de äldre?
Lobbyorganet Brödinstitutet vill att de äldre ska äta mer bröd. Det betyder enligt observationer sedan decennier risker med fetma och uppsvällda magar. Doktor Annika Dahlqvist skriver på sin blogg: Det var brödinstitutet som drev kampanjen ”6-8 skivor bröd om dagen” på 70-talet. Det var en av orsakerna till att överviktsepidemin startade i Sverige.

Läs mer på newsvoice.se

William Engdahl om Flight MH17 – Västmedier rusar till slutsatser och citerar nynazister

William Engdahl om Flight MH17 – Västmedier rusar till slutsatser och citerar nynazister
William F. Engdahl, som skrivit flera kritiska böcker om USA:s utrikespolitik, som han anser är styrd av militär- och oljeindustrikomplexet, konstaterar att det finns många obesvarade frågor gällande Malaysian Airlines-haveriet i Ukraina. USA har fortfarande inte kunnat presentera några trovärdiga bevis för att Ryssland bär ansvaret – ändå lägger USA-administrationen skulden på Ryssland.

Läs mer på newsvoice.se

BBC Russia: Flera vittnesmål om Ukrainskt stridsflyg nära MH17 vid nedskjutningen

BBC Russia: Flera vittnesmål om Ukrainskt stridsflyg nära MH17 vid nedskjutningen
Ett inslag från BBC Russia, som enligt uppgift har blivit borttaget av BBC, där vittnesmål talar om Ukrainska stridsflygplan nära MH17 när det sköts ner.Det finns även en video från en månad tidigare än när MH17 sköts ner med vittnesmål från en separatist om hur Ukrainskt stridsflyg gömmer sig bakom civilt flyg för att sedan komma fram och bomba civilbefolkningen. Kan vara propaganda men i ljuset av nedskjutningen är den högintressant.

Läs mer

palbergstrom.com

Kandidat till årets förvillare och kulturskribent på DN Kristina Lindquist vill ha mer censur och uttalar sig om vetenskapsjournalistik, och det går som väntat

Kandidat till årets förvillare och kulturskribent på DN Kristina Lindquist vill ha mer censur och uttalar  sig om vetenskapsjournalistik, och det går som väntat
"Kulturskribenten" Kristina Lindquist tycker i DN den 8:e juli att debattklimatet i Sverige skulle må bra av mer censur, där färre röster blir hörda och enbart ett fåtal utvalda ska få yttra sig. Hon talar om "klimatförnekare" och att dessa enligt BBC:s nya regler inte kommer få utrymme i rapportering och debatter. Läs mer om det i artikeln "BBC visar vägen för västmedier - "intervjua inte excentriska personer". Detta kallar hon för "ett ljuvligt nederlag för debattsamhället". Klicka på läs mer för att ta del av hela artikeln.

Bakdörrar för NSA i Apples iOS

Bakdörrar för NSA i Apples iOS
Enligt en forskaren, författaren och hackaren Jonathan Zdziarski har Apple skapat bakdörrar i iOS öppet för NSA att bedriva sin övervakning. 600 miljoner enheter av iPhone och iPad är drabbade. Förmodligen finns samma möjligheter i Mac OS.

palbergstrom.com

Bevis för att beskylla Ryssland för nedskjutningen av flyg MH17 fabricerade?

Bevis för att beskylla Ryssland för nedskjutningen av flyg MH17 fabricerade?
Enligt Paul Joseph Watson så verkar bevis som presenterats av Ukraina för att beskylla Ryssland för nedskjutningen av det Malaysiska planet ha fabricerats. Bland annat ska en Youtube-film som innehåller en påstådd inspelning av separatister som pratar om ett nedskjutit civilt plan varit inspelat dagen innan kraschen. Han spekulerar vidare i att det kan röra sig om en falskflaggattack.

The Guardian: Pentagon och DARPA vill kontrollera våra känslor via sociala medier

The Guardian: Pentagon och DARPA vill kontrollera våra känslor via sociala medier
Pentagon studerar i samarbete med det amerikanska forskningsorganet ”Defense Advanced Research Projects Agency” (DARPA) i flera projekt hur de ska influera sociala medier och våra känslor, enligt en artikel i The Guardian. Forskningens budget är mycket hög. Fokus ligger just nu på studier av sociala medier i Mellanöstern.

Läs mer på newsvoice.se

Bråvalla-festivalen kontantlös i år - katastrof första dagen

Bråvalla-festivalen kontantlös i år - katastrof första dagen
Ledningen för Bråvalla-festival har skrutit i media om att de var den första kontantlösa festivalen. Nu på premiärdagen har hela systemet visat sig vara katastrof från början till slut - försäljare på området har inte kunnat ta betalt via RFID-chippet som besökarna skulle få ladda på med pengar, så de slapp bära runt på kontanter och kreditkort.

Nu hotar försäljarna att börja ta betalt med kontanter istället, vilket de enligt kontraktet med Bråvalla-festivalen är strikt förbjudna att göra. Endast RFID-chip systemet får användas.

Ännu en gång visar sig kontantlösa system vara mer problem än en god lösning. Och har någon undersökt hur säkert detta system är ur säkerhetsteknisk synpunkt? Vem säger inte att en duktig hacker kan länsa festivalbesökares påladdade "krediter" i RFID-chippet som de har på sin handled.

Klimatforskare hånar FN-rapport och kallar den skräp: "Det är en industri som skapar enorma summor pengar för några människor"

Klimatforskare hånar FN-rapport och kallar den skräp: "Det är en industri som skapar enorma summor pengar för några människor"
En prominent miljöforskare har gått ut med sin avsky för den nyligen utgivna femte klimatrapport (climate assessment) som FNs internationella panel för klimatförändring (IPCC) står bakom. Rapportens slutsats är att en ökad koldioxidhalt i jordens atmosfär kan riskera att utrota mänskligheten.

Leslie Woodcock, professor emeritus i kemisk termodynamik vid University of Manchester's tekniska högskola för kemiteknik och analytisk vetenskap, gör narr av begreppen "klimatförändring" och "global uppvärmning" i en kritisk vetenskaplig rapport om FNs klimatskräck.

Woodcock, en före detta NASA-forskare sa att teorin om "mänsklig klimatförändring" är en "obekräftad hypotes."

"Vatten är en mycket mer kraftfull växthusgas, och det är 20 gånger mer av det i vår atmosfär, medan CO2 bara utgör 0.04 procent." säger han, enligt tidningen the Yorkshire Evening Post i Storbritannien.

Klicka här för att läsa vidare

Hjärntumörer ökar i Danmark. 55% fler på tio år

Hjärntumörer ökar i Danmark. 55% fler på tio år
1582 danska män och kvinnor fick en tumör i hjärnan eller centrala nervsystemet år 2012. Det är 562 fler fall, eller en ökning med 55%, jämfört med för tio år sedan. Forskningen visar genomgående att mobilanvändning ökar risken enligt en sammanställning från Strålskyddsstiftelsen.

Klicka här för att läsa vidare eller läs på stralskyddsstiftelsen.se

Schweizisk folkomröstning om ärligt penningsystem

Schweizisk folkomröstning om ärligt penningsystem
I Schweiz har nu nationalekonomiprofessorn Hans Christoph Binswanger, statsrättsprofessorn Philippe Mastronardi och professorn för vetenskapsetik Peter Ulrich från föreningen Monetäre Modernisierung startat en namninsamling för Schweiz, som skall med minst 100 000 underskrifter starta en bindande folkomröstning att införa ett ärligt penningsystem i Schweiz enligt deras grundlag. Den bestämmer redan att enbart den schweiziska centralbanken, Nationalbank, skall ha rätten att emittera pengar, inte längre privatbankerna genom fractional reserve banking.

Schweiz är precis som Sverige mycket lämpad att vara först i världen att införa ett ärligt banksystem, då de inte är med i Euron och har en grundlag som redan bestämmer, att enbart centralbanken har rätten att göra pengar.

Läs mer på whitetv.se

Julian Assange: I värsta fall kan det bli som i Sverige

Julian Assange: I värsta fall kan det bli som i Sverige
Inom en nära framtid kan världens regeringar kontrollera varje aspekt av sina medborgares liv, när DNA-koder som tas av staten vid födseln registreras i centrala ID-register, säger Julian Assange i ett anförande som visades på en konferens i New York.

I värsta fall kan fler länder inrätta de system som redan är på plats i Sverige, enligt Wikileaks-grundaren.

Klicka här för att läsa vidare

Ukraina: Civila dödade i blodigt flygangrepp

Ukraina: Civila dödade i blodigt flygangrepp
Regeringstrogna styrkor i Ukraina genomförde igår ett flyganfall mot stadshuset i Lugansk, som är huvudort i utbrytarrepubliken med samma namn. Stadshuset kontrolleras sedan åtminstone en månad tillbaka av rebeller som vill att regionen Lugansk ska bli självständig från Kiev.

Enligt Russia Today dödades åtta personer, alla civila, i angreppet. En av de döda var utbrytarrepublikens hälsominister Natalia Arkhipova. Hon stod utanför stadshuset och talade med en annan kvinna när raketerna slog ner.

OSSE har bekräftat att explosionen orsakades av ett luftangrepp.

Klicka här för att läsa vidare

Joe Biden vill skapa "ny världsordning"

Joe Biden vill skapa "ny världsordning"
USA:s vicepresident Joe Biden höll under onsdagen ett tal vid det amerikanska flygvapnets officershögskola Air Force Academy i Colorado. Han uppmanade bland annat kadetterna att strida för en USA-dominerad "ny världsordning".

– Jag tror att vi, och framför allt ni, har en otrolig möjlighet att ta ledningen för att forma en ny världsordning för 2000-talet som överensstämmer med amerikanska intressen och gemensamma intressen, sade Biden enligt Colorado Springs Gazette.

Klicka här för att läsa vidare

Svenska banker tvingade Lettland in i Euron enligt Lettlands finansminister

Svenska banker tvingade Lettland in i Euron enligt Lettlands finansminister
Den lettiska finansministern Vjaceslavs Dombrovskis anklagar de svenska bankerna att ha tvingat Lettland in i Euron. Detta kommer fram i slutet av en intervju som den fransk/tyska tv-kanalen Arte nyligen gjorde. De sociala kostnader för Euro-inträdet skulle ha varit enormt höga, klagar Dombrovskis. Under finanskrisen efter 2008 krympte ekonomin med 20%. Arbetslösheten är rekord hög. Många dog av fattigdomen.

2008 lånade IMF 7,5 miljarder EUR till Lettland. Ca.10% av befolkningen tvingades fly Lettland p.g.a. de extrema sparåtgärder som IMF, EU-kommissionen och de svenska bankerna krävde. Andra uppgifter talar om 20%. Speciellt den unga och välutbildade delen av befolkningen lämnade Lettland.

Klicka här
för att läsa vidare eller läs på whitetv.se

Får vem som helst prata om cancerbot?

Får vem som helst prata om cancerbot?
Det är enligt svensk lag förbjudet att bota cancer utanför den gängse vården. Men betyder det också att man inte har rätt att kritisera den cancervård som erbjuds? Och är det rätt att konsekvent stänga dörren till alla alternativa teorier om vad cancer är och hur den kan botas?

I april 2014 skulle den omtalade läkaren Tullio Simoncini komma till Sverige. Hans teorier om att cancer är svamp har fått stor uppmärksamhet och ännu större har det uppmärksammats att han menar att vissa cancerformer kan botas med hjälp av vanlig bikarbonat.

Inför Sverigebesöket tog Sveriges Radio Kropp & Själ upp fallet Tullio Simoncini. I programmet diskuterades möjligheten att åtala honom efter ett riggat försök till konsultation av en falsk cancerpatient. Detta offentliga resonemang nådde Simoncini i Italien vilket ledde till att han inte vågade komma. Han höll sina föreläsningar via Skype från Italien i stället.

Klicka här för att läsa vidare eller läs på 2op.se

Vägbeskrivning och praktisk information om protesterna mot Bilderbergmötet i Köpenhamn

Vägbeskrivning och praktisk information om protesterna mot Bilderbergmötet i Köpenhamn
Se video nedan för en vägbeskrivning från Köpenhamns centralstation till hotell Marriott där mötet enligt den danska polisen ska hållas. Plats finns för folk som vill protestera och möjlighet till fri parkering finns enligt videon nedan gjord av danska aktivister som ska vara på plats.

Troligtvis pågår mötet från 29:e maj till 1:a juni.

En facebook-grupp som även gjort videon meddelar att deras mötesplats är Cafe Langebro som ligger nära hotellet, där ska finnas en utomhusbar och möjlighet till att ladda batterier.

Facebookgrupp: Bilderberg Copenhagen 2014