vaken

Vakencorner
Studera > Världsordningen > Nyheter > Ron Paul vinner två delstater

Ron Paul vinner två delstater

Published by Jin83 on 2012-04-26 (1177 reads)
Ron Paul vinner två delstater
Enligt trovärdiga källor har Ron Paul nu vunnit två delstater i den republikanska uttagningen. Att välja delegater är en lång process men nu är Minnesota och Iowa på god väg att bli färdiga och det ser ut som Ron Paul kommer vinna i båda dessa stater. I Iowa tar troligen Ron Paul ungefär 80% av delegaterna och i Minnesota har han hittills vunnit 20 av 24 möjliga och är därmed mer eller mindre klar som segrare även där. Till skillnad från vad MSM rapporterar har alltså Dr. Paul nu vunnit minst två delstater. Det krävs vinst i minst 5 delstater för att han skall kunna nomineras på konventet i augusti. Ron Paul har stor chans att vinna i ett stort antal av de stater som ännu inte nominerat samtliga sina delegater.

Israel Anderson rapporterar från Minnesota:Källa: anyheter.se
  Send article
Share on facebook

Navigate through the articles
Previous article Ron Paul vann i Louisiana Ron Paul: Skydda Bradley Manning och andra whistleblowers Next article
Kommentarerna ägs av respektive författare. Vi är inte ansvariga för kommentarernas innehåll.

Poster Tråd
nick
Skriven: 2012-04-26 12:00  Uppdaterad: 2012-04-26 12:00
 Ang: Ron Paul vinner två delstater
Who got to Ron Paul?Who is Ron Paul?


Poster Tråd
Moriquenta
Skriven: 2012-04-26 12:30  Uppdaterad: 2012-04-26 12:30
 Ang: Ron Paul vinner två delstater
Jag är inte någon stor kännare av Ron Paul och vad han står för, men jag har förvånats något över att så många inom "vakenrörelsen" verkar sätta så stor förhoppning till honom.

För min del får han mig snarare att tänka på en klassisk "honoungburk" som har till uppgift att fånga in så många missnöjda och svärmande anti-federal reserv- och anti-federal government-röstar som möjligt, utan att han själv någonsin kommer att få någon reell makt.

Om det ligger något i detta så tycker jag att Ron Paul hittills har lyckats väldigt bra med denna uppgift.

Poster Tråd
HCA
Skriven: 2012-04-26 23:04  Uppdaterad: 2012-04-26 23:04
 Ang: Ron Paul vinner två delstater
Han är inte perfekt, men i jämförelse med Obama, Mitt, Bush, Cheney å alla de andra så är han i ett annat universum, positivt sett.
Ingen annan tar upp det han tar upp, som att bankerna gör pengar av ingenting och att USA måste sluta göda bankirerna med bailouts till exempel. Krig är han emot helt, vilket han är tämligen ensam om (vilket säger en del om de andras sjuka inställning).

Ingen annan kan heller backa upp det de säger med vad de gjort. Visst kan de ordbajsa om saker, men när det visar sig att de röstat tvärtom vad de säger/har sagt så är de inte annat än maktkåta narcissister..
Läs gärna på om Ron, det är glädjande och friskt :). Men håll dig från MSM, för de ggr de nämner honom så är det bara i förbigående. Var så -08, och är lika nu. Eller värre nu..

Poster Tråd
allMANkind
Skriven: 2012-05-02 23:50  Uppdaterad: 2012-05-02 23:50
 Ang: Ron Paul vinner två delstater
Det som jag skulle rekommendera vakenrörelsen är att fundera kring politikens och tillhörande politikers "dansande charader"..

..vad skulle tex Josh Reeves källor om både storpromotorn Alex Jones och Ron Paul samt andra i deras kretsar och deras plats i "the secret right" få för tankeställare på plats för den som vågar "vakna" och gå bortom "the honey pots"..

..det finns många pockande "bekvämlighets-inrättningar" (där man lockar människor att lämna över sin energi åt andra att 'regera' via..)..

..nu fallerar även Josh Reeves i avseende på att undvika att gå upp i flasett i sina podcastprogram när han ibland (möjligen med stor rätt) "skriker" över/om Alex Jones, Ron Paul och David Icke mfl "truthers".. ..Josh Reeves erkänner dilemmat att det är nästan omöjligt att gå på konferenser med Thuthers där Sanningsämnen dryftas och diskutera då många falanger ömsom delar på sanningsenliga källor för att "expose the greater evil forces of conspirators" och där de i andra lägen (enligt en annan agenda) blir helt tysta även fast andra sanningsenliga källor pekar på dilemman (som kittlar några truthers under fötterna" ..tex: CNP (Council for National Policy)) ..just CNP fastställer till synes samma agenda som "CFR"/"Bilderberg"/mfl "kända" powers that be ..trots det inte ett ord om dom bland "Truthers"..

http://www.redicecreations.com/radio/2012/02/RIR-120219.php

Att CFR refereras till "höger och vänster" men CNP hålls knäpptyst kring ..hmm ..en hund begraven någon!???

..ibland är det som inte sägs (av Ron Paul och Alex Jones mfl) lika viktigt eller viktigare att se hur det "knyter an" till "agendan" än det som "är på modet" bland "de frispråkiga"..

Dessutom är Ron Paul (och även Alex Jones med för den delen) handelsresanden i "slick opinion managment" och Ron Paul sitter med i samma elitklubbar som resten av politikerröran..

Varför ger ni pengar till dom som lovar göra saker åt er när mer än 70-80 % av pengarna sväljs av dessa organisationer själva ("politiska partier", "myndigheter" och "statsverk", dvs handelsresande i åsiktmånglande och resursmanagment)

Jag rekommenderar att ta del av Josh Reeves "The Secret Right" vol 1 & 2..

För övrigt rekommenderar jag Mats Sederholms "Det enda Rätta" ..läs den och kom sedan in från kylan till "Flyktinglägren" så skall vi bygga om "staden" från andra grunder..

Möjligen hade det varit kul om Mats också tagit del av Josh Reeves och "the secret right" så hade fler referenser än CFR, mfl letat sig in i hans intressanta bok..


allMANkind

Poster Tråd
lunar2
Skriven: 2012-04-26 14:07  Uppdaterad: 2012-04-26 14:07
 Ang: Ron Paul vinner två delstater
Detta var den största felaktigthet jag någonsin läst på vaken.se.

Mitt Romney leder stort över alla de andra kandidaterna.

http://www.dn.se/nyheter/varlden/segertal-av-mitt-romney

Om RYKTEN används som bevis på något som i denna artikel då är de ju klart att man segelar rejält på grund med sina uppgifter.

Poster Tråd
billion
Skriven: 2012-04-26 14:31  Uppdaterad: 2012-04-26 14:31
 Ang: Ron Paul vinner två delstater
Rykten? Är det frågan om ironi?

Det är ett faktum att Ron Paul kommer vinna Iowa och Minnesota. Sedan spelar det ingen roll hur mycket segertal Romney håller eller vad för slags propaganda DN hjälper till att sprida...sant är sant ändå.

Är det lättare att acceptera om det kommer från MSM? I så fall, var så god:


Poster Tråd
Larzon
Skriven: 2012-04-26 14:42  Uppdaterad: 2012-04-26 14:42
 Ang: Ron Paul vinner två delstater
Varför använder du DN som källa?

Om du vet någonting om nomineringen i USA så kanske du skulle förstå varför RP har stor chans att gå segrande ur valet. Det som är anmärkningsvärt är hur RP hela tiden räknats bort av media trots att han hela tiden legat i täten. Inte ett ord om honom i media. Varför tror du att det är så?

Sök på "Delegation math" om du tvivlar på RPs chanser

Poster Tråd
Larzon
Skriven: 2012-04-26 14:48  Uppdaterad: 2012-04-26 14:48
 Ang: Ron Paul vinner två delstater
En artikel från en amerikansk tidning som förklarar varför Ron Paul har stora chanser att vinna i sommar.

http://www.policymic.com/articles/746 ... minated-at-gop-convention

Poster Tråd
HCA
Skriven: 2012-04-26 23:14  Uppdaterad: 2012-04-26 23:14
 Ang: Ron Paul vinner två delstater
lunar2, är du inte med på banan?
Din söta länk säger inte ett skvatt om Iowa och Minnesota, så varför kladdar du dit den?
Eller din iver för att vara en duktig MSM-troende haverist så stark så du blandade ihop det hela lite..
Tänk, när du finner detta scoop om att det är den största felaktighet du funnit så hade du lite osis när du tänkte..:)..

Poster Tråd
lunar2
Skriven: 2012-04-27 11:23  Uppdaterad: 2012-04-27 11:23
 Ang: Ron Paul vinner två delstater
Till er alla som svarat mig.

Ta och vänta till primärvalet är över och tråka inte mig med em massa saker som ännu inte har hänt.

Jag har försökt se var Ron Paul har vunnit och det är endast i Washington County (län eller kommun i Sverige) som är en del av Maine.
Total vann Mitt Romney i Maine.

I Virgin Islands vann han i förhandsröstningen men i den verkliga röstningen vann Mitt Romney.

Så vad jag förstår har Ron Paul inte vunnit i en enda delstat ännu.

Poster Tråd
Larzon
Skriven: 2012-04-27 15:47  Uppdaterad: 2012-04-27 15:47
 Ang: Ron Paul vinner två delstater
http://en.wikipedia.org/wiki/Delegate

Han har inte vunnit ett val men han har vunnit flest delegater. Vilket man t om kan vinna presidentval på.

Att han kommit tvåa i så många val, att det rapporterats om valfusk i områden han förutspåtts att vinna. Media talar inte om honom. Det var Romney, Sanctorium och Gingrich det hela handlade om. Att det till sist skulle handla om Romney och Paul är det nog ingen i Sverige som förstår eftersom vi knappt ens hört att han kandiderat i vår vanliga press. Etablisemanget vill inte se honom som president PUNKT.
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 5000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:
Att regelbundet vara jordad anses vara den största hälsoupptäckten i modern tid. Jordning släcker inflammation och återställer kroppens elektriska funktioner till det som är normalt. Besök hemsidan earthingpeople.se för mer information.

Varje år samlas vi på norra Öland där stränderna är långa och sanden vit. Där firar vi sommaren och möter både nya och gamla vänner. Vi prövar nya vägar för att lära känna oss själva, varandra och hur vi kan leva i allt mer skönhet på vår planet.


Anarchos förlag & evenemang finns nu åter på Facebook – hitta och gilla oss där!

Ange rabattkoden ”vaken” i meddelandefältet i kassan när du beställer för att få 2% rabatt på alla produkter utom guld och monsterboxar med Liberty Silver mynt.


Annonsorer och reklam 2

Det enda rätta handlar om informationskriget mellan samhällets etablerade röster och röster från oliktänkande samhällskritiker. Boken berättar detaljerat om de metoder som används för att tysta ner tusentals människors tvivel. Den berättar om yttrandefriheten som ger dig rätten att säga din mening i ett samhälle som ser till att ingen kan höra dig.

Vaken.se har cirka 40.000-43.000 unika besökare (IP:n) varje månad.Vill du annonsera på Vaken.se? Läs här!

Creeper MediaCreeper
Spot B

GlaxoSmithKline utreds för att ha mutat polska läkare

GlaxoSmithKline utreds för att ha mutat polska läkare
Den brittiska läkemedelsjätten GlaxoSmithKline (GSK) utreds av polska åklagare efter att en visselblåsare läckt uppgifter om att bolaget mutat läkare i landet.

Uppgifterna kommer från den förre detta GSK-försäljaren Jarek Wisniewski. Enligt honom betalade GSK flera läkare i Polen i utbyte mot att de skulle marknadsföra och sälja Seritide, världens kanske mest använda läkemedel mot astma.

Läs mer på nyadagbladet.se

Nya uppgifter: Turkiet bakom syrisk gasattack

Nya uppgifter: Turkiet bakom syrisk gasattack
Enligt amerikanska underrättelsekällor planerades gasattacken i Damaskus förorter i somras av Turkiets regering, som försåg syriska rebeller med nervgasen sarin. Det skriver den världsberömde reportern Seymour Hersh i London Review of Books.

Klicka här för att läsa vidare

Bilderberg 2014 i Danmark

Bilderberg 2014 i Danmark
Enligt Bilderberggruppens egna hemsida skall den årliga konferensen hållas i slutet av maj i Danmark . Bilderberggruppen är en elitgrupp där politiker och företrädare från näringsliv och kungligheter träffas utan insyn. Vanligtvis brukar man hålla till på 5 stjärniga lyxresorter i nära anslutning till fina golfbanor. Inte så konstigt kanske med tanke på deltagarlistan.

defria.se

Ny information bekräftar insiderhandel av CIA innan 11 september

Ny information bekräftar insiderhandel av CIA innan 11 september
Max Keiser bekräftar att det förekom insiderhandel innan attacken 11 september 2001. Det är känt sedan tidigare men nu kommer nya uppgifter.

Ett ögonvittne som var med i samma rum när insiderhandeln planerades på CIA kommer enligt Max Keiser snart presentera sina uppgifter i en kommande bok. Max kan själv bekräfta insiderhandeln som förstahandsvittne och börsmäklare på Oppenheimer and Co. Inc.

palbergstrom.com

Läkare motsätter sig fem-i-ett-vaccin: ”Priset i form av dödsfall är svårt att motivera”

Läkare motsätter sig fem-i-ett-vaccin: ”Priset i form av dödsfall är svårt att motivera”
Enligt siffror hämtade från hälso- och välfärdsdepartementet [Union Ministry of Health and Family Welfare, övers. anm.] dog förra året 54 spädbarn kort efter att de fått det nyligen introducerade femvalenta vaccinet, som utvecklades för att förhindra infektion av fem sjukdomsalstrande mikroorganismer.

Det femvalenta vaccinet, som successivt har introducerats i olika indiska delstater sedan december 2012, är ett kombinationsvaccin som är tänkt att ge immunitet mot haemophilus influenzae typ B och hepatit B, utöver skyddet från det traditionella trippelvaccinet mot difteri, kikhosta och stelkramp (dpt).

Klicka här för att läsa vidare eller läs på vaccin.me

Inget samband mellan mättat fett och hjärtsjukdomar

Inget samband mellan mättat fett och hjärtsjukdomar
Enligt en ny stor studie som omfattade över 500 000 personer är inte mättat fett orsaken till hjärt- och kärlsjukdomar. Det finns praktiskt taget inga skäl till att oroa sig över mättat fett, menar forskarna.

Forskarna skriver att aktuella bevis inte över huvud taget stödjer de riktlinjer som uppmuntrar till hög konsumtion av fleromättade fettsyror och låg förbrukning av mättade fetter. Dessutom blir inte folk som exempelvis äter mycket smör sjukare än andra, slår studien fast.

Läs mer på nyadagbladet.se

IT-jättarna var medvetna om NSA-övervakningen

IT-jättarna var medvetna om NSA-övervakningen
Att den amerikanska övervakningsmyndigheten NSA hade i stort sett fri tillgång till databaserna hos stora dataföretag gjordes inte i smyg. Det menar NSA:s chefsjurist Rajesh De.

Enligt Rajesh De var de nio dataföretagen (Google, Facebook, Apple, Microsoft, Twitter, Yahoo, AOL, Paltalk, Skype och Youtube) fullt medvetna om att NSA hämtade massvis med uppgifter från deras databaser.

Läs mer på nyadagbladet.se

Krypskyttar i Kiev anlitade av ledarna för Maidandemonstranterna enligt läckt samtal till EUs utrikesminister Ashton

Krypskyttar i Kiev anlitade av ledarna för Maidandemonstranterna enligt läckt samtal till EUs utrikesminister Ashton
Krypskyttarna som sköt demonstranter och polis i Kiev anlitades enligt ett samtal mellan Estlands utrikesminister och EUs utrikesminister Catherine Ashton av ledarna för Maidandemonstranterna och inte den nu störtade regeringen och presidenten Viktor Janukovytj.

Livet efter ett LVU: del 1

Livet efter ett LVU: del 1
Sverige är kantat med en katastrofal behandling av föräldrar som antingen har ett litet problem, eller ett stort, eller som ofta uppdagas, inga problem alls. Men, dom börjar när socialtjänsten blir inkopplad, och då som så ofta händer så faller Ditt liv och Dina barn tas ifrån Dig, på som sagt, ofta vaga grunder.

Ett juridisk spel följer och rättsväsendet tar inte sitt ansvar att skydda var och ens rätt enligt rättigheterna i deklarationen, eller Svensk lag. (författning).

Rättsupproret Gotland knäckte idén om att samarbeta för att lösa denna kris då regeringen samt med deras granskande myndigheter lyser med sin frånvaro.

Bättre upp, vi kräver Nu en omedelbar förändring på denna katastrof som kantat Sverige i smyg i snart 100 år.

Information om hur Du också kan medverka kommer efter klippet.

ECB hotar Ungern för sin suveränitet

ECB hotar Ungern för sin suveränitet
Europeiska centralbanken, ECB, är förgrymmade över att Ungerns regering vidtar åtgärder för landets centralbank. ECB anser att den ungerska centralbankslagstiftningen ”undergräver bankens stabilitet”.

Enligt ECB kan inte Ungern välja att avskeda centralbankirer som inte offentliggör sina tillgångsdeklarationer. Därför har man nu tillrättavisat landets regering, rapporterar Wall Street Journal.

Läs mer på nyadagbladet.se

Remissförslag: Tillåt oundvikligt GMO-innehåll i KRAV-produkter

Remissförslag: Tillåt oundvikligt GMO-innehåll i KRAV-produkter
KRAV är en ekonomisk förening som funnits sedan 1985. Deras välkända KRAV-märkning betyder bland annat att varan är ekologiskt producerad, odlas miljövänligt utan kemiska bekämpningsmedel och har producerats utan GMO. Regelverket för certifieringen uppdateras kontinuerligt och just nu pågår en remissinsamling inför nya regler som kommer att gälla från och med januari 2015.

Ett avsnitt om ändrade regler handlar om GMO. Enligt KRAV kommer det inom en snar framtid att vara i princip omöjligt att garantera 100% GMO-fritt. Detta beror på att fodertillverkare kommer att tillåtas hantera foder med GMO i samma fabriker som GMO-fritt foder. Därför föreslås man kunna KRAV-certifiera en vara som ändå innehåller ett oundvikligt innehåll av GMO med 0,1 %. För foder skulle den tillåtna inblandningen vara 0,9%.
Hur fodertillverkarna tillåts denna hantering och vem som reglerar oavsiktlig GMO-spridning, framgår inte från KRAV:s remissförfrågan. I en utredningsrapport från 2013 beskrivs hur fodertillverkare får problem när importflödet till Sverige går genom Danmark. Där används GM-soja i konventionellt foder och hanteringen av GM-soja sker i samma lastutrymmen, elevatorer och silos som GMO-fri soja.

Läs hela nyheten på Canal 2nd Opinion.

Forskare: Fluor är farligt för barn

Forskare: Fluor är farligt för barn
Enligt en nyligen publicerad amerikansk studie finns det ett samband mellan olika kemikalier och sjukdomar hos barn, däribland autism och ADHD.

Utöver en mängd ämnen – bly, kvicksilver, arsenik och DDT – slår också forskarna larm för fluor, som finns i tandkräm och i dricksvattnet i USA. Fluor i synnerhet har en negativ inverkan på barnets IQ och ökar risken för att de ska drabbas av autism eller ADHD, slår forskarna fast och pekar på Kina som exempel, skriver Sydney Morning Herald.

Läs mer på nyadagbladet.se

Amerikanska försvarsdepartementet gav order om att förstöra bilder på Bin Ladens döda kropp

Amerikanska försvarsdepartementet gav order om att förstöra bilder på Bin Ladens döda kropp
Mörkläggning: Pentagon försöker desperat hålla bilderna borta från allmänheten.

Admiral William McRaven, chef över US Special Operations, berordrade sina underordnade att förstöra foton som visade Osama Bin Ladens lik, bara timmar efter en stämningsansökan enligt offentlighetsprincipen (FOIA) som begärde ut dokumenten hade lämnats in till den federala domstolen i District of Columbia.

Klicka här för att läsa vidare

Fd generaldirektör för Kemikalieinspektionen visselblåser i ny bok

Fd generaldirektör för Kemikalieinspektionen visselblåser i ny bok
Ethel Forsberg arbetade som generaldirektör för Kemikalieinspektionen i nio år. Under åren som generaldirektör såg hon ett maktspel bakom kulisserna som hon nu vill delge allmänheten i form av en visselblåsarbok, ”MAKT PLAST GIFT & VÅRA BARN”.

Ethel hävdar att politiker och myndigheter har mörklagt hur farliga kemikalierna i vår vardag verkligen är. Ett av de stora problemen är att tillverkarna av t ex platsprodukter, inte har någon skyldighet att berätta vilka kemikalier som används, vilket gör att frågan försvinner.

Varför situationen är som den är, menar Ethel, beror på den enorma tillväxt som kemiindustrin haft under det senaste halvseklet. Produktionen har gått från 7 till 400 miljoner ton årligen. Industrins makt är stor och politiker viker sig i frågan i rädsla att stöta sig med stora arbetsgivare.

Läs mer på 2op.se

Är iPhones varningstext ett svar på väntade stämningshot?

Är iPhones varningstext ett svar på väntade stämningshot?
I de senare uppdaterade versionerna av programvaran i iPhone, har det uppkommit en varningstext i ett avsnitt som handlar om radiofrekvensexponering. Texten beskriver att iPhone har testat sina telefoner och uppfyller riktlinjer för vilket SAR-värde som är tillåtet. Men man tillägger och uppmanar sina användare att hålla iPhone-telefonen minst 10 mm från kroppen. För att hitta denna textrad går man via inställningar, allmänt, om och villkor. Längs ner hittar man informationen om radiofrekvensexponering.

Det är säkert inte många som känner till texten och man kan fråga sig varför telefontillverkaren uppmanar användaren till detta avstånd?
Enligt TV-programmet The Truthseeker på den ryska TV-kanalen RT, kan en anledning vara att man vill friskriva sig från det ökade antalet stämningar från privatpersoner i USA. Vissa menar att skadorna vid användning av mobiltelefoner kan bli ett lika stort stämningsärende som när tobaksbolagen tvingades betala ut ersättningar för de skador som rökningen orsakat befolkningen.

Läs mer på 2op.se

Pedofilanklagelser åter aktuella gällande Woody Allen

Pedofilanklagelser åter aktuella gällande Woody Allen
Woody Allens adopterade dotter Dylan Farrow har på en New York Times blogg publicerat ett öppet brev där hon offentligt anklagar den kontroversiella filmskaparen för sexuella övergrepp när hon var en ung flicka.

Enligt reportern Nicholas Kritoffs blogg, är det första gången som miss Farrow, dotter till skådespelerskan Mia Farrow, har direkt tagit upp påstådda sexuella övergrepp.

Hon går detaljerat igenom hur hon som sjuåring leddes till en vind på andra våningen i sitt hus.

"Han sa till mig att ligga på magen och leka med min brors elektrisk tågbana, skriver Farrow. "Då började han våldföra sig sexuellt på mig. Han pratade med mig medan han gjorde det, viskade att jag var en bra tjej, att detta var vår hemlighet, lovade att vi skulle åka till Paris och att jag skulle bli en stjärna i hans filmer".

Frankrike: Förbjud reklam för surfplattor till barn under 14 år

Frankrike: Förbjud reklam för surfplattor till barn under 14 år
Franska nationalförsamlingen röstade den 23 januari ja till ett lagförslag om begränsning av allmänhetens exponering för strålning från trådlös teknik. Bland annat förbjuds reklam för surfplattor riktad till barn under 14 år och användning av wifi på dagis för barn under 3 år. Wifi i skolan ska dessutom stängas av när det inte aktivt används.

Den nya lagen är resultatet av en överenskommelse mellan de gröna och socialisterna efter en proposition från den gröna. Syftet är att allmänhetens exponering för strålning från trådlös teknik ska begränsas genom förbud för reklam för trådlösa produkter riktad till barn, förbättrad information till allmänheten och ökad transparens. Enligt miljöminister Philippe Martin är den nya lagen ”ett första steg”. Lagtexten går nu vidare till senaten som också måste godkänna den.

Klicka här för att läsa vidare eller läs på stralskyddsstiftelsen.se