vaken

Vakencorner
Studera > Terrorism > Artiklar > F d US-Försvarsminister William Cohen medger jordbävningsvapen

F d US-Försvarsminister William Cohen medger jordbävningsvapen

Published by Jin83 on 2012-05-19 (1563 reads)
F d US-Försvarsminister William Cohen medger jordbävningsvapen
"I april 1997 diskuterade den dåvarande försvarsministern William Cohen offentligt faran av en HAARP-liknande teknologi oh sa: ”andra är engagerade även i an ekologisk typ av terrorism genom vilken de kan ändra klimatet, sätta igång jordbävningar och vulkanutbrott genom användande av fjärrstyrda elektromagnetiska vågor… Så det finns massor av skickliga människor där ute som arbetar på att finna vägar där de kan förorsaka terror på andra nationer… Det är verkligt, och detta är orsaken till varför vi måste intensifiera våra ansträngningar.” skriver Yrsa Häggström på sin intressanta och modiga blogg Bakom kulisserna.

Här är originalcitatet: "Others are engaging even in an eco- type of terrorism whereby they can alter the climate, set off earthquakes, volcanoes remotely through the use of electromagnetic waves". En amerikansk försvarsminister vet vad han pratar om när det gäller vapenteknologi.

Källa: whitetv.se
  Send article
Share on facebook

Navigate through the articles
Previous article Al-Qaidarebell fotograferad tillsammans med FN-observatörer i Syrien Leif GW Persson en av många Palmemörkläggare Next article
Kommentarerna ägs av respektive författare. Vi är inte ansvariga för kommentarernas innehåll.

Poster Tråd
san_sannson
Skriven: 2012-05-20 16:29  Uppdaterad: 2012-05-20 16:29
 Ang: F d US-Försvarsminister William Cohen medger jordbävn...
Fem av de elva största jordbävningar som kunnat registreras har inträffat på 2000-talet.

Utanför Sumatras västkust / 26 december 2004 / 9,1
Norra Sumatra, Indonesien / 28 mars 2005 / 8,6
Utanför Chiles kust / 27 februari 2010 / 8,8
Utanför Japans östkust / 11 mars 2011 / 9,0
Utanför Sumatras kust, Indonesien / 11 april 2012 / 8,6

Vilket tyder på att något inte stämmer, redan Tesla sa ju att han kunde dela Jordklotet med hjälp av Frekvenser! Och HAARP i Alaska är verkligen på tapeten nu!

Poster Tråd
Shen
Skriven: 2012-05-21 13:38  Uppdaterad: 2012-05-21 13:38
 Ang: F d US-Försvarsminister William Cohen medger jordbävn...
Bara kolla haarp loggen så framgår det rätt fort att haarp används till jordbävningar mm.

Poster Tråd
david2
Skriven: 2012-05-21 21:51  Uppdaterad: 2012-05-21 21:51
 Ang: F d US-Försvarsminister William Cohen medger jordbävn...
Menar du att det finns ett samband mellan jordbävningar och HAARP's aktivitet? Isf får du gärna visa och förklara detta lite närmare.
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 8000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:
Att regelbundet vara jordad anses vara den största hälsoupptäckten i modern tid. Jordning släcker inflammation och återställer kroppens elektriska funktioner till det som är normalt. Besök hemsidan earthingpeople.se för mer information.


Prissänkningar på upp till 39%!

BilDelar-Online.SE

Alla intäkter går till frihetsarbete varav 10% går direkt till vaken.se.

Ange rabattkoden ”vaken” i meddelandefältet i kassan när du beställer för att få 2% rabatt på alla produkter utom guld och monsterboxar med Liberty Silver mynt.


Annonsorer och reklam 2

Det enda rätta handlar om informationskriget mellan samhällets etablerade röster och röster från oliktänkande samhällskritiker. Boken berättar detaljerat om de metoder som används för att tysta ner tusentals människors tvivel. Den berättar om yttrandefriheten som ger dig rätten att säga din mening i ett samhälle som ser till att ingen kan höra dig.

Vaken.se har cirka 40.000-50.000 unika besökare (IP:n) varje månad.Vill du annonsera på Vaken.se? Läs här!

Creeper MediaCreeper
Spot B

Pressmeddelande från advokatbyrå bevisar CDC-skandal – Barnvaccin ökar risken för autism

Pressmeddelande från advokatbyrå bevisar CDC-skandal – Barnvaccin ökar risken för autism
Dr William Thompson beslöt att släppa ett offentligt uttalande via en advokatbyrå mindre än en dag efter att Natural News publicerat tidigare hemligstämplade brev mellan Dr. Thompson och hans CDC-kollegor. Därmed är det fastställt att Thompson är en äkta visslare och inte en skröna. Thompson avslöjade att myndigheten CDC medvetet dolt risker med barnvaccin.Läs mer på newsvoice.se

William Engdahl om Flight MH17 – Västmedier rusar till slutsatser och citerar nynazister

William Engdahl om Flight MH17 – Västmedier rusar till slutsatser och citerar nynazister
William F. Engdahl, som skrivit flera kritiska böcker om USA:s utrikespolitik, som han anser är styrd av militär- och oljeindustrikomplexet, konstaterar att det finns många obesvarade frågor gällande Malaysian Airlines-haveriet i Ukraina. USA har fortfarande inte kunnat presentera några trovärdiga bevis för att Ryssland bär ansvaret – ändå lägger USA-administrationen skulden på Ryssland.

Läs mer på newsvoice.se

Insider: NSA styr USA:s regering

Insider: NSA styr USA:s regering
Alex Jones pratar med William Binney om den växande korruptionen och makten hos NSA, och hur de missbrukar sin makt bakom kulisserna för att dra i trådarna.

Strategin för att sälja in GMO till världen

Strategin för att sälja in GMO till världen
F. William Engdahl är journalist, författare och har bl a skrivit boken ”Hotet mot livet – den genetiska manipulationens dolda agenda”. Engdahl kom till Sverige för en föreläsningsturné i april 2014.

I intervjun går han bakåt i tiden och berättar om uppkomsten och den ursprungliga idén med GMO. Han pratar om hur GMO tidigt marknadsfördes som ett svar på världssvälten. William menar att det finns en noga uträknad strategi för att sälja in GMO i världen.Läs mer på 2op.se

F. William Engdahl i Göteborg den 7 april 2014

F. William Engdahl i Göteborg den 7 april 2014
I april 2014 besökte F. William Engdahl, världens ledande expert på den verkliga agendan bakom spridningen av genetiskt modifierade organismer, Sverige. Engdahl är bland annat författare till boken "Hotet mot livet -- den genetiska manipulationens dolda agenda" som är utgiven på Anarchos förlag som även arrangerade hans besök i Sverige.Se mer från föredraget här

Kapten Kirks föregångare: Star Trek var förutsägande programmering

Kapten Kirks föregångare: Star Trek var förutsägande programmering
I en sällsynt intervju från 1965 med skådespelaren Jeffrey Hunter som föregick William Shatner som den första kaptenen på skeppet Enterprise sade att TV-serien var baserad på RAND Corporations “projection of things to come”.

“The things that intrigues me the most”
, said Hunter, “is that it is actually based on the Rand Corporation’s projection of things to come. Except for the fictional characters, it will be like getting a look into the future and some of the predictions will surely come true in our lifetime.”

Läs mer på explosivereports.com

Här förnedrar Kievs ”män i svart” politiker

Här förnedrar Kievs ”män i svart” politiker
Kievlojala styrkor sprider bilder där en tillfångatagen minister från utbrytarrepubliken Donetsk under vapenhot tvingas att göra ett uttalande inför kamerorna. Skador på mannens armar och ben tyder på att han har torterats.

Open in new window
Den tillfångatagne försvarsministern i utbrytarrepubliken Donetsk, Igor Kakidzyanov, tvingas falla på knä och läsa upp ett uttalande som dikteras för honom av Kievlojala paramilitära styrkor. På bilden är Kakidzyanov fortfarande oskadd. Senare bilder visar honom med blodiga sår på armar och ben.

Klicka här
för att läsa vidare

Polen utbildade Ukrainas nazistmördare

Polen utbildade Ukrainas nazistmördare
F William Engdahl rapporterar, att det var Polens utrikesminister Radoslaw (Radek) Sikorsky som organiserade utbildningen av Ukrainas nazister, Pravy (höger) Sektor, i Polen förra september 2013. Officiellt bjöd han 86 nazister till ett utbytesprogram av det tekniska universitetet i Warszawa. I verkligheten åkte de ofta över 40 år gamla "studenter" inte till Polens huvudstad utan till polisskolan i Legionowo, nära den ukrainska gränsen.

"There, they received four weeks of intensive training in crowd management, person recognition, combat tactics, command skills, behavior in crisis situations, protection against gases used by police, erecting barricades, and especially shooting, including the handling of sniper rifles." avslöjar Thierry Meyssan.

Läs mer på whitetv.se

Erfaren tysk diplomat: Washington bakom det som sker i Ukraina

Erfaren tysk diplomat: Washington bakom det som sker i Ukraina
Willie Wimmer från Tyskland var statssekreterare åt försvarsministern 1988-1992 och före detta vice president för Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa (OSSE, OSCE eng). Han lägger skulden på Washington för det som sker i Ukraina.palbergstrom.com

William Engdahl om sin forskning

William Engdahl om sin forskning
William Engdahl intervjuades under sitt besök i Stockholm av Henning Witte. Han går i intervjun in på hur eliten söker att kontrollera världen genom att bland annat ta kontroll över energi, mat och pengar.whitetv.se

William Engdahl om situationen i Ukraina

William Engdahl om situationen i Ukraina
William Engdahl går igenom den historiska situationen i Ukraina, kuppen som ägde rum, frågorna kring krypskyttarna i Kiev samt massmedia lögner.

Ukrainas guldreserv på väg till New York

Ukrainas guldreserv på väg till New York
Hong Kong-baserade fondförvaltaren William Kaye berättar idag för King World News att Ukraina idag flugit sin guldreserver på cirka 33 ton till New York, USA. Förmodligen för förvaring vid Federal Reserve Bank of New York.

Ett utdrag från intervjun har publicerats på King World News blogg här.

William Engdahl avslöjar västs agenda i Ukraina

William Engdahl avslöjar västs agenda i Ukraina
William Engdahl går i en intervju på Corbett Report igenom historien och de geopolitiska situationen i Ukraina. Under intervjun går han bland annat in på hur USA och NATO omringar Ryssland och bevisen för västs pågående intervention i krisen i Ukraina.

Lyssna på intervjun här

Amerikanska försvarsdepartementet gav order om att förstöra bilder på Bin Ladens döda kropp

Amerikanska försvarsdepartementet gav order om att förstöra bilder på Bin Ladens döda kropp
Mörkläggning: Pentagon försöker desperat hålla bilderna borta från allmänheten.

Admiral William McRaven, chef över US Special Operations, berordrade sina underordnade att förstöra foton som visade Osama Bin Ladens lik, bara timmar efter en stämningsansökan enligt offentlighetsprincipen (FOIA) som begärde ut dokumenten hade lämnats in till den federala domstolen i District of Columbia.

Klicka här för att läsa vidare

NSA-visselblåsare avslöjar den kommande polisstaten i USA

NSA-visselblåsare avslöjar den kommande polisstaten i USA
Den före detta NSA-anställda visselblåsaren William Binney diskuterar det senaste om NSAs inhemska spionage I USA.

Den viktigaste boken om GMO finns snart på svenska - William Engdahls "Hotet mot livet – den genetiska manipulationens dolda agenda"

Den viktigaste boken om GMO finns snart på svenska - William Engdahls "Hotet mot livet – den genetiska manipulationens dolda agenda"
Nu kan man förhandsbeställa Anarchos förlags kommande bok
Hotet mot livet – den genetiska manipulationens dolda agenda av F. William Engdahl, och få 10 % rabatt. Denna internationella bästsäljare tar upp och avslöjar kopplingarna mellan den genetiska revolutionen, den gröna revolutionen och eugeniken – den "vetenskap" som hade rashygien på sin dagordning. Det här är ingen vanlig bok om de ekologiska och hälsomässiga riskerna med genetiskt manipulerade organismer (gmo). Det är en bok om den dolda historien och agendan bakom en högaktuell och ödesmättad fråga som ingen människa undkommer att ta ställning till.

Amerikanska försvarets tradition: tortera och mörda krigsfångar

Amerikanska försvarets tradition: tortera och mörda krigsfångar
Den som gör sin egen forskning snubblar redan tidigt över det amerikanska försvarets attityd, att mörda och tortera krigsfångar. I det filippinsk-amerikanska kriget mellan 1899 och 1913 grävde senare undersökningar fram följande uttalande från den amerikanska generalen Jacob H. Smith: "I want no prisoners. I wish you to kill and burn, the more you kill and burn the better it will please me. I want all persons killed who are capable of bearing arms in actual hostilities against the United States" ----- "Persons of ten years and older are those designated as being capable of bearing arms?" "Yes." General Jacob H. Smith confirmed"

"It may be necessary to kill half the Filipinos in order that the remaining half of the population may be advanced to a higher plane of life than their present semi-barbarous state affords."--General William Shafter.

Klicka här för att läsa vidare

Monsantos bedrägliga GMO-spel i Europa – Vi är inte skyddade från GMO

Monsantos bedrägliga GMO-spel i Europa – Vi är inte skyddade från GMO
Bedriver Monsanto ett medvetet bedrägligt spel för att invagga GMO-motståndare i tron att man nu slutar att sälja GM-grödor i Europa? Den respekterade och kände analytikern av ”den nya världsordningen” F. William Engdahl försöker i denna artikel ge svar på den.

Klicka här för att läsa vidare eller läs på newsvoice.se

The Secret of Oz

The Secret of Oz
Det är väl känt inom den akademiska ekonomiska världen att "Trollkarlen från Oz", skriven av L. Frank Baum år 1900, är laddad med kraftfulla symboler för monetära reformer, något som var kärnan i den populistiska rörelsen och demokraten William Jennings Bryans försök att bli president i USA år 1896 och 1900.

Den gula tegelvägen (guldmyntfoten), Smaragdstaden (greenback-dollar), och till och med Dorothys silverskor (ändrade till röda skor i filmversionen) var symboler för Baums och Bryans uppfattning att om man lade till silvermynt till guldmyntfoten skulle detta ge de pengar som så väl behövdes i 1890-talets USA som satt fast i en svår depression.

Denna film för fram påståendet att Baums symboler representerar den enda lösningen för att lindra de växande ekonomiska svårigheterna i USA – och i resten av världen.

Läs mer om filmen på anarchos.se