vaken

Vakencorner
Studera > Terrorism > Artiklar > F d US-Försvarsminister William Cohen medger jordbävningsvapen

F d US-Försvarsminister William Cohen medger jordbävningsvapen

Published by Jin83 on 2012-05-19 (1455 reads)
F d US-Försvarsminister William Cohen medger jordbävningsvapen
"I april 1997 diskuterade den dåvarande försvarsministern William Cohen offentligt faran av en HAARP-liknande teknologi oh sa: ”andra är engagerade även i an ekologisk typ av terrorism genom vilken de kan ändra klimatet, sätta igång jordbävningar och vulkanutbrott genom användande av fjärrstyrda elektromagnetiska vågor… Så det finns massor av skickliga människor där ute som arbetar på att finna vägar där de kan förorsaka terror på andra nationer… Det är verkligt, och detta är orsaken till varför vi måste intensifiera våra ansträngningar.” skriver Yrsa Häggström på sin intressanta och modiga blogg Bakom kulisserna.

Här är originalcitatet: "Others are engaging even in an eco- type of terrorism whereby they can alter the climate, set off earthquakes, volcanoes remotely through the use of electromagnetic waves". En amerikansk försvarsminister vet vad han pratar om när det gäller vapenteknologi.

Källa: whitetv.se
  Send article
Share on facebook

Navigate through the articles
Previous article Al-Qaidarebell fotograferad tillsammans med FN-observatörer i Syrien Leif GW Persson en av många Palmemörkläggare Next article
Kommentarerna ägs av respektive författare. Vi är inte ansvariga för kommentarernas innehåll.

Poster Tråd
san_sannson
Skriven: 2012-05-20 16:29  Uppdaterad: 2012-05-20 16:29
 Ang: F d US-Försvarsminister William Cohen medger jordbävn...
Fem av de elva största jordbävningar som kunnat registreras har inträffat på 2000-talet.

Utanför Sumatras västkust / 26 december 2004 / 9,1
Norra Sumatra, Indonesien / 28 mars 2005 / 8,6
Utanför Chiles kust / 27 februari 2010 / 8,8
Utanför Japans östkust / 11 mars 2011 / 9,0
Utanför Sumatras kust, Indonesien / 11 april 2012 / 8,6

Vilket tyder på att något inte stämmer, redan Tesla sa ju att han kunde dela Jordklotet med hjälp av Frekvenser! Och HAARP i Alaska är verkligen på tapeten nu!

Poster Tråd
Shen
Skriven: 2012-05-21 13:38  Uppdaterad: 2012-05-21 13:38
 Ang: F d US-Försvarsminister William Cohen medger jordbävn...
Bara kolla haarp loggen så framgår det rätt fort att haarp används till jordbävningar mm.

Poster Tråd
david2
Skriven: 2012-05-21 21:51  Uppdaterad: 2012-05-21 21:51
 Ang: F d US-Försvarsminister William Cohen medger jordbävn...
Menar du att det finns ett samband mellan jordbävningar och HAARP's aktivitet? Isf får du gärna visa och förklara detta lite närmare.
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 5000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:
Att regelbundet vara jordad anses vara den största hälsoupptäckten i modern tid. Jordning släcker inflammation och återställer kroppens elektriska funktioner till det som är normalt. Besök hemsidan earthingpeople.se för mer information.

Varje år samlas vi på norra Öland där stränderna är långa och sanden vit. Där firar vi sommaren och möter både nya och gamla vänner. Vi prövar nya vägar för att lära känna oss själva, varandra och hur vi kan leva i allt mer skönhet på vår planet.


Anarchos förlag & evenemang finns nu åter på Facebook – hitta och gilla oss där!

Ange rabattkoden ”vaken” i meddelandefältet i kassan när du beställer för att få 2% rabatt på alla produkter utom guld och monsterboxar med Liberty Silver mynt.


Annonsorer och reklam 2

Det enda rätta handlar om informationskriget mellan samhällets etablerade röster och röster från oliktänkande samhällskritiker. Boken berättar detaljerat om de metoder som används för att tysta ner tusentals människors tvivel. Den berättar om yttrandefriheten som ger dig rätten att säga din mening i ett samhälle som ser till att ingen kan höra dig.

Vaken.se har cirka 40.000-43.000 unika besökare (IP:n) varje månad.Vill du annonsera på Vaken.se? Läs här!

Creeper MediaCreeper
Spot B

William Engdahl om sin forskning

William Engdahl om sin forskning
William Engdahl intervjuades under sitt besök i Stockholm av Henning Witte. Han går i intervjun in på hur eliten söker att kontrollera världen genom att bland annat ta kontroll över energi, mat och pengar.whitetv.se

William Engdahl om situationen i Ukraina

William Engdahl om situationen i Ukraina
William Engdahl går igenom den historiska situationen i Ukraina, kuppen som ägde rum, frågorna kring krypskyttarna i Kiev samt massmedia lögner.

Ukrainas guldreserv på väg till New York

Ukrainas guldreserv på väg till New York
Hong Kong-baserade fondförvaltaren William Kaye berättar idag för King World News att Ukraina idag flugit sin guldreserver på cirka 33 ton till New York, USA. Förmodligen för förvaring vid Federal Reserve Bank of New York.

Ett utdrag från intervjun har publicerats på King World News blogg här.

William Engdahl avslöjar västs agenda i Ukraina

William Engdahl avslöjar västs agenda i Ukraina
William Engdahl går i en intervju på Corbett Report igenom historien och de geopolitiska situationen i Ukraina. Under intervjun går han bland annat in på hur USA och NATO omringar Ryssland och bevisen för västs pågående intervention i krisen i Ukraina.

Lyssna på intervjun här

Amerikanska försvarsdepartementet gav order om att förstöra bilder på Bin Ladens döda kropp

Amerikanska försvarsdepartementet gav order om att förstöra bilder på Bin Ladens döda kropp
Mörkläggning: Pentagon försöker desperat hålla bilderna borta från allmänheten.

Admiral William McRaven, chef över US Special Operations, berordrade sina underordnade att förstöra foton som visade Osama Bin Ladens lik, bara timmar efter en stämningsansökan enligt offentlighetsprincipen (FOIA) som begärde ut dokumenten hade lämnats in till den federala domstolen i District of Columbia.

Klicka här för att läsa vidare

NSA-visselblåsare avslöjar den kommande polisstaten i USA

NSA-visselblåsare avslöjar den kommande polisstaten i USA
Den före detta NSA-anställda visselblåsaren William Binney diskuterar det senaste om NSAs inhemska spionage I USA.

Den viktigaste boken om GMO finns snart på svenska - William Engdahls "Hotet mot livet – den genetiska manipulationens dolda agenda"

Den viktigaste boken om GMO finns snart på svenska - William Engdahls "Hotet mot livet – den genetiska manipulationens dolda agenda"
Nu kan man förhandsbeställa Anarchos förlags kommande bok
Hotet mot livet – den genetiska manipulationens dolda agenda av F. William Engdahl, och få 10 % rabatt. Denna internationella bästsäljare tar upp och avslöjar kopplingarna mellan den genetiska revolutionen, den gröna revolutionen och eugeniken – den "vetenskap" som hade rashygien på sin dagordning. Det här är ingen vanlig bok om de ekologiska och hälsomässiga riskerna med genetiskt manipulerade organismer (gmo). Det är en bok om den dolda historien och agendan bakom en högaktuell och ödesmättad fråga som ingen människa undkommer att ta ställning till.

Amerikanska försvarets tradition: tortera och mörda krigsfångar

Amerikanska försvarets tradition: tortera och mörda krigsfångar
Den som gör sin egen forskning snubblar redan tidigt över det amerikanska försvarets attityd, att mörda och tortera krigsfångar. I det filippinsk-amerikanska kriget mellan 1899 och 1913 grävde senare undersökningar fram följande uttalande från den amerikanska generalen Jacob H. Smith: "I want no prisoners. I wish you to kill and burn, the more you kill and burn the better it will please me. I want all persons killed who are capable of bearing arms in actual hostilities against the United States" ----- "Persons of ten years and older are those designated as being capable of bearing arms?" "Yes." General Jacob H. Smith confirmed"

"It may be necessary to kill half the Filipinos in order that the remaining half of the population may be advanced to a higher plane of life than their present semi-barbarous state affords."--General William Shafter.

Klicka här för att läsa vidare

Monsantos bedrägliga GMO-spel i Europa – Vi är inte skyddade från GMO

Monsantos bedrägliga GMO-spel i Europa – Vi är inte skyddade från GMO
Bedriver Monsanto ett medvetet bedrägligt spel för att invagga GMO-motståndare i tron att man nu slutar att sälja GM-grödor i Europa? Den respekterade och kände analytikern av ”den nya världsordningen” F. William Engdahl försöker i denna artikel ge svar på den.

Klicka här för att läsa vidare eller läs på newsvoice.se

The Secret of Oz

The Secret of Oz
Det är väl känt inom den akademiska ekonomiska världen att "Trollkarlen från Oz", skriven av L. Frank Baum år 1900, är laddad med kraftfulla symboler för monetära reformer, något som var kärnan i den populistiska rörelsen och demokraten William Jennings Bryans försök att bli president i USA år 1896 och 1900.

Den gula tegelvägen (guldmyntfoten), Smaragdstaden (greenback-dollar), och till och med Dorothys silverskor (ändrade till röda skor i filmversionen) var symboler för Baums och Bryans uppfattning att om man lade till silvermynt till guldmyntfoten skulle detta ge de pengar som så väl behövdes i 1890-talets USA som satt fast i en svår depression.

Denna film för fram påståendet att Baums symboler representerar den enda lösningen för att lindra de växande ekonomiska svårigheterna i USA – och i resten av världen.

Läs mer om filmen på anarchos.se

Monsanto är metaforen för genetisk manipulation och kontroll över livsmedelskedjan

Monsanto är metaforen för genetisk manipulation och kontroll över livsmedelskedjan
För att ta full kontroll över den globala livsmedelskedjan har Monsanto, världens största ägare av patent på fröer, mutat, stämt små jordbruk och påverkat vetenskapliga studier, berättar den geopolitiska analytikern William Engdahl för Russia Today.

Hundratusentals människor över hela världens samlades i lördags 25:e maj i en global manifestation kallad "March Against Monsanto".

Läs mer på rt.com

Den Dolda Agendan

Kapten Kirks föregångare: Star Trek var förutsägande programmering

Kapten Kirks föregångare: Star Trek var förutsägande programmering
I en sällsynt intervju från 1965 med skådespelaren Jeffrey Hunter som föregick William Shatner som den första kaptenen på skeppet Enterprise sade att TV-serien var baserad på RAND Corporations “projection of things to come”.

“The things that intrigues me the most”
, Sade Hunter, “is that it is actually based on the Rand Corporation’s projection of things to come. Except for the fictional characters, it will be like getting a look into the future and some of the predictions will surely come true in our lifetime.”

Läs mer på explosivereports.com

Norska staten medger att kikhostevaccin orsakar hjärnskador – familjer får ersättning

Norska staten medger att kikhostevaccin orsakar hjärnskador – familjer får ersättning
Den nionde oktober 2006 sände norska Dokument 2 ett program om Svein Erik Berners mångåriga kamp för att få staten att erkänna att det finns ett troligt samband mellan ett trippelvaccin som gavs på 80-talet och hjärnskadade barn. Dokumentären berättade historien om Svein Erik Berners son, 25 år gamle Eilert, som år 1981 fick trippelvaccinet och några dagar efteråt blev inlagd på Rikshospitalet efter en kraftig vaccinreaktion. Där konstaterade läkarna att han var hjärnskadad, mest troligt på grund av det vaccin han fått. Men hans skada blev inte registrerad hos Folkehelseinstituttet, som hade ansvaret för att registrera och följa upp biverkningar och allvarliga biverkningar (komplikationer).

Klicka här för att se programmet eller det på vaccin.me

Globala uppvärmningen upphörde för 16-17 år sedan – IPPC-chefen medger trenden

Globala uppvärmningen upphörde för 16-17 år sedan – IPPC-chefen medger trenden
Ordföranden för FN:s klimatpanel IPCC, Rajendra Pachauri, har erkänt en 17-årig paus i den globala temperaturökningen, något som nyligen bekräftades av Met Office, Storbritanniens nationella vädermyndighet.

Klicka här
för att läsa vidare eller läs på newsvoice.se

GMO – hotet mot livet. Föredrag med F. William Engdahl den 7 april i Göteborg och 9 april i Stockholm

GMO – hotet mot livet. Föredrag med F. William Engdahl den 7 april i Göteborg och 9 april i Stockholm
En av världens ledande experter på den verkliga agendan bakom spridningen av genetiskt modifierade organismer, F. William Engdahl, kommer nu äntligen till Sverige i april i år.

Göteborg 7 april,19.00 Folkets hus, Olof Palmes Plats 3 inträde 200 kr i dörren

Stockholm 9 april, 19.00 ABF-Huset, Sveavägen 41 - inträde 200 kr i dörren.

Gmo-frågan har under de senaste åren vuxit till att bli kanske den viktigaste enskilda frågan för inte bara vår hälsa, utan också för vår framtida miljö och vårt framtida sätt att leva. Riskerna för oavsiktlig spridning av gm-grödor till icke gm-grödor, så kallad kontaminering, är i dag inte längre enbart teorier, utan en realitet. Vilka faror detta kan innebära för både växter, djur och människor, har påvisats flera gånger under det senaste halvåret i ett flertal djurstudier.

Klicka här för att läsa mer om föredraget eller läs på anarchos.se

Övervakningssamhället – All elektronisk trafik sparas i USA – William Binney berättar varför

Övervakningssamhället – All elektronisk trafik sparas i USA – William Binney berättar varför
William Binney som tidigare arbetat på NSA, den amerikanska motsvarigheten till FRA, berättar om hur all elektronisk kommunikation i USA avlyssnas. NSA-avlyssningen lyder under ”The terrorism surveillance program” och arbetet består i att spara ned all kommunikation på ett gigantiskt databascenter i Bluffdale i Utah, USA.

Klicka här för att se en intervju med Binney eller se den på newsvoice.se

Fredspristagaren Barroso: EU planerar krig

Fredspristagaren Barroso: EU planerar krig
På EU:s ministerråd för utrikesfrågor i Bryssel samma dag som fredspriset utdelades i Oslo planerade den nyblivna fredspristagaren utvidgningen av kriget i Syrien. EU:s utrikesministrar fick där träffa Mouaz al-Khatib den senaste utlandsutnämnda företrädaren för den av Muslimska brödaskapet dominerade syriska "oppositionen". Denne "syriske folkledare" valdes av Mellanösterns gamla kolonialmakterna och USA, när deras gamla marionetter i Syriska nationella rådet ansågs "sakna kontakt med verkligheten" (citat Hillary Clinton). Storbritannien har erkänt al-Khatib och hans Nationella koalition som Syriens representant och utrikesminister William Hague lyckades få med alla EU-länder att också erkänna hans nya marionett.

Klicka här
för att läsa vidare