vaken

Vakencorner
Studera > Terrorism > Artiklar > F d US-Försvarsminister William Cohen medger jordbävningsvapen

F d US-Försvarsminister William Cohen medger jordbävningsvapen

Published by Jin83 on 2012-05-19 (1636 reads)
F d US-Försvarsminister William Cohen medger jordbävningsvapen
"I april 1997 diskuterade den dåvarande försvarsministern William Cohen offentligt faran av en HAARP-liknande teknologi oh sa: ”andra är engagerade även i an ekologisk typ av terrorism genom vilken de kan ändra klimatet, sätta igång jordbävningar och vulkanutbrott genom användande av fjärrstyrda elektromagnetiska vågor… Så det finns massor av skickliga människor där ute som arbetar på att finna vägar där de kan förorsaka terror på andra nationer… Det är verkligt, och detta är orsaken till varför vi måste intensifiera våra ansträngningar.” skriver Yrsa Häggström på sin intressanta och modiga blogg Bakom kulisserna.

Här är originalcitatet: "Others are engaging even in an eco- type of terrorism whereby they can alter the climate, set off earthquakes, volcanoes remotely through the use of electromagnetic waves". En amerikansk försvarsminister vet vad han pratar om när det gäller vapenteknologi.

Källa: whitetv.se
  Send article
Share on facebook

Navigate through the articles
Previous article Al-Qaidarebell fotograferad tillsammans med FN-observatörer i Syrien Leif GW Persson en av många Palmemörkläggare Next article
Kommentarerna ägs av respektive författare. Vi är inte ansvariga för kommentarernas innehåll.

Poster Tråd
san_sannson
Skriven: 2012-05-20 16:29  Uppdaterad: 2012-05-20 16:29
 Ang: F d US-Försvarsminister William Cohen medger jordbävn...
Fem av de elva största jordbävningar som kunnat registreras har inträffat på 2000-talet.

Utanför Sumatras västkust / 26 december 2004 / 9,1
Norra Sumatra, Indonesien / 28 mars 2005 / 8,6
Utanför Chiles kust / 27 februari 2010 / 8,8
Utanför Japans östkust / 11 mars 2011 / 9,0
Utanför Sumatras kust, Indonesien / 11 april 2012 / 8,6

Vilket tyder på att något inte stämmer, redan Tesla sa ju att han kunde dela Jordklotet med hjälp av Frekvenser! Och HAARP i Alaska är verkligen på tapeten nu!

Poster Tråd
Shen
Skriven: 2012-05-21 13:38  Uppdaterad: 2012-05-21 13:38
 Ang: F d US-Försvarsminister William Cohen medger jordbävn...
Bara kolla haarp loggen så framgår det rätt fort att haarp används till jordbävningar mm.

Poster Tråd
david2
Skriven: 2012-05-21 21:51  Uppdaterad: 2012-05-21 21:51
 Ang: F d US-Försvarsminister William Cohen medger jordbävn...
Menar du att det finns ett samband mellan jordbävningar och HAARP's aktivitet? Isf får du gärna visa och förklara detta lite närmare.
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 8000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:
Att regelbundet vara jordad anses vara den största hälsoupptäckten i modern tid. Jordning släcker inflammation och återställer kroppens elektriska funktioner till det som är normalt. Besök hemsidan earthingpeople.se för mer information.

BilDelar-Online.SE


Trött? Varva ner med ett spel


Mäktiga intressen har länge hindrat de stora förändringar som hela mänskligheten är i skriande behov av när det gäller nya, rena och effektiva energikällor, men nu öppnar "Revolutionerande energiteknik" dörrarna till de omvälvande, icke förorenande energitekniska uppfinningar som kommer att göra dessa förändringar möjliga.

Alla intäkter går till frihetsarbete varav 10% går direkt till vaken.se.

Ange rabattkoden ”vaken” i meddelandefältet i kassan när du beställer för att få 2% rabatt på alla produkter utom guld och monsterboxar med Liberty Silver mynt.


Annonsorer och reklam 2

Det enda rätta handlar om informationskriget mellan samhällets etablerade röster och röster från oliktänkande samhällskritiker. Boken berättar detaljerat om de metoder som används för att tysta ner tusentals människors tvivel. Den berättar om yttrandefriheten som ger dig rätten att säga din mening i ett samhälle som ser till att ingen kan höra dig.

Vaken.se har cirka 50.000-65.000 unika besökare (IP:n) varje månad.Vill du annonsera på Vaken.se? Läs här!

Creeper MediaCreeper
Spot B

CDC-insidern dr William Thompson varnar havande kvinnor att låta injicera sig med tiomersalvaccin

CDC-insidern dr William Thompson varnar havande kvinnor att låta injicera sig med tiomersalvaccin
Dr William Thompson en seniorforskare vid amerikanska myndigheten CDC framför varningen att havande kvinnor som utsätts för tiomersal (eng thimerosal), som innehåller den mycket giftiga tungmetallen kvicksilver, riskerar ökad risk att få barn som får autism och ticks (ofrivilliga kroppsryckningar).Läs mer på newsvoice.se

William Binney NSA-Visselblåsare: Vi behöver en ny utredning om 9/11

William Binney NSA-Visselblåsare: Vi behöver en ny utredning om 9/11
Binney skrev nyligen under Architects and Engineers for 9/11 Truths upprop och konstaterar:

"Det finns helt klart bevis som måste beaktas i en översyn om vad som hände den 11:e September. Allmänheten förtjänar en ärlig och fullständig översyn av fakta med en vetenskaplig tolkning och förklaring om vad som egentligen hände."

Binney:

"De [NSA] kände att de var tvunget att inträffa något dramatiskt så att de kunde få mer finansiering för att kunna bygga upp ett imperium samt genomföra dom saker de ville."

"Jag har flera orsaker för att kunna påstå detta. För det första, när General Minihan var DIRNSA [direktör för National Intelligence Agency] var inställningen internt hos NSA att det behöver inträffa en dramatisk händelse innan vi kan förändra det sätt vi utför saker. Sedan tog Hayden över som DIRNSA."

"Dessutom vill jag tillägga att 11:e September-kommissionen utelämnade information som visade att Tom Drake [NSA] skickade underättelseinformation före de 11:e September som varnade om en förestående attack. Detta är oacceptabelt."

Hela artikeln åtefinns på Washingtons blog

Visselblåsare: NSA har makten att utpressa vem som helst

Visselblåsare: NSA har makten att utpressa vem som helst
Alex Jones intervjuar William Binney om polisstaten och vad han ser komma i framtiden.

HAARP, Chemtrails och väderkontroll [ UPPDATERAD ]

HAARP, Chemtrails och väderkontroll [ UPPDATERAD ]
Fakta eller fiktion?

Militära institutioner i USA har forskat och utvecklad teknologi för att kontrollera väder sedan mitten på 1900-talet. Allt började med kontroll av regn under vietnamkriget. Projekten kallades Popeye, StormFury samt Cirrus.

Kina använder denna teknik för att skapa, kontrollera nederbörd av regn och snö, bland annat under OS 2008. Dom använde även denna teknologi under sextioårsjubileet av det kommunistiska partiet 2009.

Amerikanska ex-spioner till Merkel: det finns ingen rysk invasion i Ukraina

Amerikanska ex-spioner till Merkel: det finns ingen rysk invasion i Ukraina
William Binney blev redan 2012 en NSA whistleblower. Han och andra ex-spioner från USA skrev nyligen ett öppet brev till Tysklands förbundskansler (Bundeskanzlerin) Angela Merkel, att hon inte skall tro på de amerikanska "bevis" att Putin har invaderat Ukraina.

"You need to know, for example, that accusations of a major Russian "invasion" of Ukraine appear not to be supported by reliable intelligence. Rather, the "intelligence" seems to be of the same dubious, politically "fixed" kind used 12 years ago to "justify" the U.S.-led attack on Iraq. We saw no credible evidence of weapons of mass destruction in Iraq then; we see no credible evidence of a Russian invasion now. "


Läs mer på whitetv.se

Dr William Thompson CDC-visslaren ber om ursäkt till dr Andrew Wakefield via SMS

Dr William Thompson CDC-visslaren ber om ursäkt till dr Andrew Wakefield via SMS
CDC-visslaren William Thompson bekräftar riktigheten i sin varning om trippelvaccin och Wakefields fynd. Thompson avslöjade den 27 augusti 2014 att den amerikanska myndigheten CDC dolt vetenskapliga data som visar att trippelvaccin ökar risken för autism hos barn precis som dr Andrew Wakefield flaggade för redan 1998. Nu har de två forskarna fått kontakt via SMS och Thompson ber om ursäkt.

Läs mer på newsvoice.se

Pressmeddelande från advokatbyrå bevisar CDC-skandal – Barnvaccin ökar risken för autism

Pressmeddelande från advokatbyrå bevisar CDC-skandal – Barnvaccin ökar risken för autism
Dr William Thompson beslöt att släppa ett offentligt uttalande via en advokatbyrå mindre än en dag efter att Natural News publicerat tidigare hemligstämplade brev mellan Dr. Thompson och hans CDC-kollegor. Därmed är det fastställt att Thompson är en äkta visslare och inte en skröna. Thompson avslöjade att myndigheten CDC medvetet dolt risker med barnvaccin.Läs mer på newsvoice.se

William Engdahl om Flight MH17 – Västmedier rusar till slutsatser och citerar nynazister

William Engdahl om Flight MH17 – Västmedier rusar till slutsatser och citerar nynazister
William F. Engdahl, som skrivit flera kritiska böcker om USA:s utrikespolitik, som han anser är styrd av militär- och oljeindustrikomplexet, konstaterar att det finns många obesvarade frågor gällande Malaysian Airlines-haveriet i Ukraina. USA har fortfarande inte kunnat presentera några trovärdiga bevis för att Ryssland bär ansvaret – ändå lägger USA-administrationen skulden på Ryssland.

Läs mer på newsvoice.se

Insider: NSA styr USA:s regering

Insider: NSA styr USA:s regering
Alex Jones pratar med William Binney om den växande korruptionen och makten hos NSA, och hur de missbrukar sin makt bakom kulisserna för att dra i trådarna.

Strategin för att sälja in GMO till världen

Strategin för att sälja in GMO till världen
F. William Engdahl är journalist, författare och har bl a skrivit boken ”Hotet mot livet – den genetiska manipulationens dolda agenda”. Engdahl kom till Sverige för en föreläsningsturné i april 2014.

I intervjun går han bakåt i tiden och berättar om uppkomsten och den ursprungliga idén med GMO. Han pratar om hur GMO tidigt marknadsfördes som ett svar på världssvälten. William menar att det finns en noga uträknad strategi för att sälja in GMO i världen.Läs mer på 2op.se

F. William Engdahl i Göteborg den 7 april 2014

F. William Engdahl i Göteborg den 7 april 2014
I april 2014 besökte F. William Engdahl, världens ledande expert på den verkliga agendan bakom spridningen av genetiskt modifierade organismer, Sverige. Engdahl är bland annat författare till boken "Hotet mot livet -- den genetiska manipulationens dolda agenda" som är utgiven på Anarchos förlag som även arrangerade hans besök i Sverige.Se mer från föredraget här

Kapten Kirks föregångare: Star Trek var förutsägande programmering

Kapten Kirks föregångare: Star Trek var förutsägande programmering
I en sällsynt intervju från 1965 med skådespelaren Jeffrey Hunter som föregick William Shatner som den första kaptenen på skeppet Enterprise sade att TV-serien var baserad på RAND Corporations “projection of things to come”.

“The things that intrigues me the most”
, said Hunter, “is that it is actually based on the Rand Corporation’s projection of things to come. Except for the fictional characters, it will be like getting a look into the future and some of the predictions will surely come true in our lifetime.”

Läs mer på explosivereports.com

Här förnedrar Kievs ”män i svart” politiker

Här förnedrar Kievs ”män i svart” politiker
Kievlojala styrkor sprider bilder där en tillfångatagen minister från utbrytarrepubliken Donetsk under vapenhot tvingas att göra ett uttalande inför kamerorna. Skador på mannens armar och ben tyder på att han har torterats.

Open in new window
Den tillfångatagne försvarsministern i utbrytarrepubliken Donetsk, Igor Kakidzyanov, tvingas falla på knä och läsa upp ett uttalande som dikteras för honom av Kievlojala paramilitära styrkor. På bilden är Kakidzyanov fortfarande oskadd. Senare bilder visar honom med blodiga sår på armar och ben.

Klicka här
för att läsa vidare

Polen utbildade Ukrainas nazistmördare

Polen utbildade Ukrainas nazistmördare
F William Engdahl rapporterar, att det var Polens utrikesminister Radoslaw (Radek) Sikorsky som organiserade utbildningen av Ukrainas nazister, Pravy (höger) Sektor, i Polen förra september 2013. Officiellt bjöd han 86 nazister till ett utbytesprogram av det tekniska universitetet i Warszawa. I verkligheten åkte de ofta över 40 år gamla "studenter" inte till Polens huvudstad utan till polisskolan i Legionowo, nära den ukrainska gränsen.

"There, they received four weeks of intensive training in crowd management, person recognition, combat tactics, command skills, behavior in crisis situations, protection against gases used by police, erecting barricades, and especially shooting, including the handling of sniper rifles." avslöjar Thierry Meyssan.

Läs mer på whitetv.se

Erfaren tysk diplomat: Washington bakom det som sker i Ukraina

Erfaren tysk diplomat: Washington bakom det som sker i Ukraina
Willie Wimmer från Tyskland var statssekreterare åt försvarsministern 1988-1992 och före detta vice president för Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa (OSSE, OSCE eng). Han lägger skulden på Washington för det som sker i Ukraina.palbergstrom.com

William Engdahl om sin forskning

William Engdahl om sin forskning
William Engdahl intervjuades under sitt besök i Stockholm av Henning Witte. Han går i intervjun in på hur eliten söker att kontrollera världen genom att bland annat ta kontroll över energi, mat och pengar.whitetv.se

William Engdahl om situationen i Ukraina

William Engdahl om situationen i Ukraina
William Engdahl går igenom den historiska situationen i Ukraina, kuppen som ägde rum, frågorna kring krypskyttarna i Kiev samt massmedia lögner.

Ukrainas guldreserv på väg till New York

Ukrainas guldreserv på väg till New York
Hong Kong-baserade fondförvaltaren William Kaye berättar idag för King World News att Ukraina idag flugit sin guldreserver på cirka 33 ton till New York, USA. Förmodligen för förvaring vid Federal Reserve Bank of New York.

Ett utdrag från intervjun har publicerats på King World News blogg här.

William Engdahl avslöjar västs agenda i Ukraina

William Engdahl avslöjar västs agenda i Ukraina
William Engdahl går i en intervju på Corbett Report igenom historien och de geopolitiska situationen i Ukraina. Under intervjun går han bland annat in på hur USA och NATO omringar Ryssland och bevisen för västs pågående intervention i krisen i Ukraina.

Lyssna på intervjun här

Amerikanska försvarsdepartementet gav order om att förstöra bilder på Bin Ladens döda kropp

Amerikanska försvarsdepartementet gav order om att förstöra bilder på Bin Ladens döda kropp
Mörkläggning: Pentagon försöker desperat hålla bilderna borta från allmänheten.

Admiral William McRaven, chef över US Special Operations, berordrade sina underordnade att förstöra foton som visade Osama Bin Ladens lik, bara timmar efter en stämningsansökan enligt offentlighetsprincipen (FOIA) som begärde ut dokumenten hade lämnats in till den federala domstolen i District of Columbia.

Klicka här för att läsa vidare