vaken

Vakencorner
Studera > Världsordningen > Nyheter > Christer Johansson intervjuas på Red Ice Creations om socialtjänstens omhändertagande av Domenic Johansson

Christer Johansson intervjuas på Red Ice Creations om socialtjänstens omhändertagande av Domenic Johansson

Published by Jin83 on 2012-04-18 (1147 reads)
Christer Johansson intervjuas på Red Ice Creations om socialtjänstens omhändertagande av Domenic Johansson
I intervjun på två timmar diskuteras omhändertagandet av barnet Domenic Johansson av socialtjänsten. Christer och hans fru Annie ville hemskola sitt barn eftersom han inte kände sig bra i den kommunala skolan. Under denna tid var hemskolning fortfarande lagligt i Sverige. Familjen hade redan planerat att flytta till Indien som är Christers frus hemland för att syssla med humanitärt arbete. Den då sjuåriga hemskolade pojken omhändertogs på ett flygplan på väg till Indien då föräldrarna vägrade att sluta hemskola sin son.

Klicka här för att lyssna på intervjun
  Send article
Share on facebook

Navigate through the articles
Previous article Ron Paul: Skydda Bradley Manning och andra whistleblowers Amerikansk kampanj lanserad för att åtala president Obama Next article
Kommentarerna ägs av respektive författare. Vi är inte ansvariga för kommentarernas innehåll.

Poster Tråd
iwarrior
Skriven: 2012-04-18 20:28  Uppdaterad: 2012-04-18 20:28
 Ang: Christer Johansson intervjuas på Red Ice Creations om...
Jag pressar mig själv genom flashbacks för att fixa till detta, därav lite korta och ofullständiga förklaringar. Lite yrt efter all psykisk tortyr!
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 8000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:
Att regelbundet vara jordad anses vara den största hälsoupptäckten i modern tid. Jordning släcker inflammation och återställer kroppens elektriska funktioner till det som är normalt. Besök hemsidan earthingpeople.se för mer information.

BilDelar-Online.SE


Trött? Varva ner med ett spel


Förhandsbeställ Anarchos förlags kommande bok "Revolutionerande energiteknik" och få 10% rabatt!

Alla intäkter går till frihetsarbete varav 10% går direkt till vaken.se.

Ange rabattkoden ”vaken” i meddelandefältet i kassan när du beställer för att få 2% rabatt på alla produkter utom guld och monsterboxar med Liberty Silver mynt.


Annonsorer och reklam 2

Det enda rätta handlar om informationskriget mellan samhällets etablerade röster och röster från oliktänkande samhällskritiker. Boken berättar detaljerat om de metoder som används för att tysta ner tusentals människors tvivel. Den berättar om yttrandefriheten som ger dig rätten att säga din mening i ett samhälle som ser till att ingen kan höra dig.

Vaken.se har cirka 50.000-65.000 unika besökare (IP:n) varje månad.Vill du annonsera på Vaken.se? Läs här!

Creeper MediaCreeper
Spot B

Svensk dokumentär om dr Andrew Wakefield som fann en koppling mellan trippelvaccin och autism

Svensk dokumentär om dr Andrew Wakefield som fann en koppling mellan trippelvaccin och autism
Dr Andrew Wakefield intervjuas i ett samarbete med journalisten Celia Farber i New York. Syftet är att beskriva hur media, svensk public service och forskarsamhället i allmänhet behandlat upptäckten av kopplingen mellan trippelvaccin för barn, kroniska tarmproblem och autism.Läs mer om filmen på newsvoice.se

Greg Palast: ”Det finns ingen riktig journalistik i USA längre”

Greg Palast: ”Det finns ingen riktig journalistik i USA längre”
I denna intervju med Russell Scott intervjuas den högt uppskattade och undersökande journalisten Greg Palast. Han anser att journalistskolorna i USA handlar om i stora drag att lära journalister skriva om pressmeddelanden och återge vad auktoriteter säger. Han föraktar dessa utbildningar. Greg Palast är självlärd.Läs mer på newsvoice.se

Effekterna av kärnkraftkatastrofen i Fukushima fortsätter

Effekterna av kärnkraftkatastrofen i Fukushima fortsätter
Sakkunniga och forskare intervjuas i denna skrämmande dokumentär om hur den japanska regeringen mörkar effekterna flera år efter den stora kärnkraftverkskatastrofen, jordbävningen och tsunamin år 2011.newsvoice.se

Ett meddelande till Fredrik Reinfeldt

Ett meddelande till Fredrik Reinfeldt
Christer Johansson fick sin son kidnappad av svenska myndigheter när de var på ett plan på väg att flytta till Indien, en av anledningar var att de valt att hemskola sin son tiden innan sin flytt till Indien.dominicjohansson.blogspot.se

Michel Chossudovsky: Väst stöttar al Qaidaterrorister i Syrien

Michel Chossudovsky: Väst stöttar al Qaidaterrorister i Syrien
Michel Chossudovsky intervjuas på Russia today om hur väst stöttar terrorister i Syrien och att deras syfte är att bryta ned Syrien som en nationalstat. Rapporterna om hur rebellerna dödar civila i stora massakrer fortsätter att komma in.

Bill Still intervjuas på Infowars TV

Bill Still intervjuas på Infowars TV
Filmproducenten och journalisten Bill Still berättar om hur banksystemet fungerar och hur detta hotar folks frihet och välstånd.

WND: Familj som varit separerad i flera år slår tillbaka

WND: Familj som varit separerad i flera år slår tillbaka
Mer än fyra år efter svenska myndigheter tog deras son Domenic pga hemskolning avslöjar föräldrarna Christer and Annie Johansson en strategi som de hoppas kommer att leda till familjens återförening före jul.

Den USA-baserade Home School Legal Defense Association (HSLDA) bad förra veckan den globala organisationen för hemskolning att hjälpa familjen Johansson att öka trycket på svenska myndighetspersoner.

Andra svenska och internationella organisationer hjälper också med ansträngningarna, bl.a. den framträdande gruppen Alliance Defending Freedom.

Bland andra strategier så ber HSLDA och familjen Johansson engagerade personer världen över att kontakta svenska myndigheter och begära rättvisa.

Enligt juridiska experter så har svenska myndighetspersoner brutit mot flera mänskliga rättigheter som ingår internationella fördrag som den svenska regeringen lyder under; rätten för föräldrar att direktundervisa deras barn, familjeliv, due process, resa och mer.

Läs mer på wnd.com

Mats Sederholm - Ny krönika på Klarsikt: "DN och redaktionshuliganerna"

Mats Sederholm - Ny krönika på Klarsikt: "DN och redaktionshuliganerna"
Trenden fortsätter med media och ett samhälle som allt tydligare försöker täppa igen truten på ideologiska whistleblowers. Tonen och kärvheten från gammelmedia har inga gränser. Föraktet, arrogansen och rädslan visar ändå att en verklig förändring är på gång.

Media klev idag fram och visade sitt riktiga ansikte igen. De gör det när de tror att samhällskritiska stämningar eller opinioner riskerar att få fäste bland folket. Då använder de också huliganretoriken.

Tillhör du de som vill du ha en annan värld där demokrati och medbestämmande är förankrat i verkligheten, där ett fåtal av de rika i världen inte styr över flertalet, där människor i de lägsta samhällsklasserna inte känner sig hopplöst förbisedda med upplopp och våld följer som ett brev på posten.

Då är du en lat utopist.

Läs vidare på klarsikt.

Syrian Girl intervjuas av Alex Jones: Väst ger vapen och pengar till Al-Qaida i Syrien

Syrian Girl intervjuas av Alex Jones: Väst ger vapen och pengar till Al-Qaida i Syrien
Alex Jones intervjuar Syrian Girl som berättar hur rebellerna som stöttas av USA och väst ger Al-Qaida tunga vapen. Vidare hur EU hävt ett oljeembargo i delar av Syrien som kontrolleras av Al-Qaida. Sverige är ett av de länder som stöttat rebellerna ekonomiskt, i Sveriges fall med över 100 miljoner kronor.

Bill Still intervjuas av Trevor Coppola

Bill Still intervjuas av Trevor Coppola
Bill Still berättar om hur han tog reda på hur ekonomiska systemet är uppbyggt och att han anser att privata bankers skapande av pengar genom utgivning av lån skadar samhället. Istället skulle folket ge ut skuldfria pengar genom sina parlament.

Partiet De Frias videointervjuer i Almedalen

Partiet De Frias videointervjuer i Almedalen
Bosse Jonsson och Shanti Ritam med flera från Partiet De Fria är i Almedalen på Gotland, där politikerveckan pågår. De frågar diverse politiker över partigränserna, om vad de tycker om att folkvalda politiker träffas i hemlighet på Bilderbergmötet, f.d SÄPO-chefen intervjuas om förhandskunskapen om att det skulle ske ett bombdåd i Stockholm när självmordsbombaren utlöste en sprängladdning, m.fl intressanta frågor.Några de intervjuar är: Carl Bildt, Mona Sahlin, Gustav Fridolin, Björn Rosengren, Anders Danielsson, Erik Blix, Allan Widman, Annie Lööf, Mikael Odenberg, Richard Jomshof.

Se fler videos på deras Youtube kanal, eller följ dem på Facebook.

Kollapsar den kinesiska ekonomin?

Kollapsar den kinesiska ekonomin?
Tre artiklar pekar på problem med den kinesiska ekonomin, den ena berättar att kinesiska banker bromsar sin utlåning. Den andra artikeln varnar för en bubbla inom den kinesiska ekonomin. Den tredje samanfattar dom senaste ekonomiska signalerna från Kina som varningssignaler.

Samtidigt så kommer det nyheter i svensk massmedia om att skatten måste höjas rejält om vi skall behålla våran välfärd. Dessutom så har regeringen tillsatt en utredning om att beskatta törstiga och tunga bilar med så mycket som 41.250 kronor.

EU-parlamentariker protesterar mot Bilderbergmötet

EU-parlamentariker protesterar mot Bilderbergmötet
EU-parlamentarikern Gerard Batten intervjuas av Alex Jones i Watford där årets Bilderbergmöte äger rum. Han påpekar bland annat att massmedia knappt rapporterat om mötet under åren trots att ägare och medlemmar av massmedia varit med på mötena som pågått sedan 1954 och haft många av världens mäktigaste män som deltagare.

Canal 2nd Opinion:s rapport från Brytningstider

Canal 2nd Opinion:s rapport från Brytningstider
Den nya mediakanalen Canal 2nd Opinion deltog i eventet Brytningstider i Stockholm den 12 maj. På plats pratade de med Peter Wahlbeck, Mats Sederholm, Linda Bjuvgård och Jonatan Lundmark. Hör dem berätta om sin egen syn på brytningstiden vi lever i.
Peter Wahlbeck berättar om hur konspirationsteorier är en inspirationskälla till sitt eget konstskapande.

Rösta - Lyft fram fallet Dominic i svensk TV

Rösta - Lyft fram fallet Dominic i svensk TV
En namninsamling behöver din hjälp. Ta några sekunder och skriv under så att familjen Johansson kan få tillbaka sin son. Namninsamlingen begär att svensk TV (Kalla Fakta, Uppdrag granskning m.fl.) uppmärksammar fallet Dominic Johansson som 7 år gammal fördes bort av svensk polis och placerades i fosterhem utan föräldrarnas medgivande eller vetskap. Orsaken var att de hade valt att hemskola sin son.

[Skriv under här] Klicka på läs mer för ytterligare information och hjälp familjen att få tillbaka sin son.

Olle Johansson från KI intervjuas om mobiltelefonins hälsorisker

Olle Johansson från KI intervjuas om mobiltelefonins hälsorisker
Forskaren Olle Johansson vid Karolinska Institutet intervjuas av Trond Skaftnesmo om Johanssons forskning på mobilstrålning och hälsoeffekter.

Kunskap från Olle Johansson utgör ett av tre kapitel i Trond Skaftnesmos nya bok ”Folkefiender”.

Klicka här
för att se intervjun eller se den på newsvoice.se

Fallet Dominic uppe i hovrätten

Fallet Dominic uppe i hovrätten
Christer Johans­son, pappa till tvångsomhändertagna Dominic, klarade inte av att höra på när en överläkare i Svea hovrätt försvarade splittringen av hans familj och tonade ner betydelsen av separationen för pojken.

Läs vidare på varldenidag.se

Myndigheten har inte sett någon ökad sjukdomsfrekvens runt mobilmaster men har inte tittat

Myndigheten har inte sett någon ökad sjukdomsfrekvens runt mobilmaster men har inte tittat
I en artikel i Göteborgsposten intervjuas Torsten Augustsson från Strålsäkerhetsmyndigheten SSM. Augustsson är ingenjör med bakgrund från den världsledande mobilbasstationstillverkaren Ericsson vars framtid är beroende av att mobilmaster ”är ofarliga”.

Augustsson säger att strålningen från mobilmaster ”är väldigt låg” samt att

”– Vi har haft elektromagnetiska fält kring oss sedan radiovågssändarna kom. Vi har inte kunnat se någon ökad sjukdomsfrekvens och det finns ingen anledning att misstänka att strålningen skulle vara farlig.”

Augustsson talar osanning och vilseleder. Han kunde lika gärna stå och säga efter World Trade Centers kollaps att han inte sett några skyskrapor falla.

Läs mer på mobiltelefoni.tv

Gerald Celente i intervju med Henrik Palmgren på Red Ice Radio

Gerald Celente i intervju med Henrik Palmgren på Red Ice Radio
Celente är en amerikansk trendanalytiker som observerar och analyserar
de aktuella händelser som bildar den framtida utvecklingen. Han är
författare, företagskonsult och utgivare av Trends Journal, som gör
prognoser och analyser socioekonomiska, politiska och andra trender.
Celente förutspådde aktiekraschen år 1987, Sovjets upplösning 1992,
asiatiska valutakrisen 1997, 9/11 attacken 2001 och finanskrisen
2008-09. Celente beskriver sig själv som en "politisk ateist", som
inte låter sig snärjas av politiska dogmer, rigid ideologi eller
konsensus. Hans motto är "tänk själv".

Här kan ni lyssna på intervjun

Här kan ni ladda hem intervjun på mp3

Allt enligt manus

Allt enligt manus
Propagandastormen för ett starkare EU och mindre demokrati fortsätter.

Den norska nobellkommitén visar än en gång hur de saknar både tillräckligt med självständighet och finkänsla för neutralitet i sin bedömning.

Går det att avsätta dem på något sätt? De är korrumperade helt enkelt. Fredspriset till EU är politiskt menat att förstärka EU:s makt, inflyttande och politik och inget annat.

Fredspriset till Barack Obama samtidigt som hans drönare slår ner och dödar civilia lite här och var som det passar, var tydligen bara en början på Fredspriset som verktyg åt en väst-lobby.

Klicka här för att läsa vidare eller läs på Klarsikt