vaken

Vakencorner
Studera > Världsordningen > Artiklar > Dr. Frank Olson blev mördad

Dr. Frank Olson blev mördad

Published by Jin83 on 2012-03-21 (1829 reads)
Dr. Frank Olson blev mördad
Svenskättlingen Dr Frank Olson var CIA agent och civil vetenskapsman hos den amerikanska biologiska vapensmedjan Fort Detrick i US delstaten Maryland (bl. a. Antrax som skickades ut efter 9/11). Han deltog i början av 50-talet i CIA Mind Control programmet MK-Ultra och Project Artichoke. Där testades grym tortyr och droger hos fångar för att de skulle prata. Flera offer dog under tortyren (Guantanamo har en gedigen tortyrtradition i USA bakom sig). Det blev för mycket för Frank Olson och han ville hoppa av. Han öppnade sitt hjärta för den engelske psykiatern William Sargant, som dock jobbade åt MI6. Olson visste också att USA hade i hemlighet använt biologiska stridsmedel i Koreakriget 1952 trots att detta var förbjudet.

Sargant varnade MI6 för säkerhetsrisken Olson och såg till att han inte längre fick tillgång till den engelska biovapensmedjan Porton Down. Kort därefter bad Olson att bli entledigat från sin tjänst som chef för Special Operations Division på Fort Detrick.

Detta ledde till att CIA mördade honom men lät det se ut som ett självmord genom att Dr Frank Olson slängdes ut från ett fönster i 13 våningen på Staler Hotel i New York den 28 november 1953.

Hans familj, hustrun, två söner och en dotter har sedan dess förtvivlat försökt att få klarhet i fallet. CIA agenten Robert Lashbrook, som delade hotellrummet med Frank under mordet, sade först till familjen att han själv såg hur Frank med fullt uppsåt kastade sig ur fönstret. Senare påstod han att han först skulle ha vaknat genom att han hörde hur glaset från fönstret gick sönder.

Efter avslöjanden i Washington Post den 11 juni 1975 att CIA agenten Robert Lashbrook på uppdrag av sin chef Dr. Sidney Gottlieb, ökänt brottsling i Mind Control programmen, hade givit Frank LSD strax före dennes död, besökte och konfronterade Franks dotter, Lisa Olson, familjevänen överste Vincent Ruwet som var med Frank under mordnatten, då den hade undanhållit viktig information från familjen under alla år. Inte långt därefter dog hon, hennes make samt deras barn i en krasch av ett litet propellerflygplan.

Fallet Frank Olson togs 1975 enda upp till Vita Huset av President Ford som såg till att hans medarbetare Dick Cheney och Donald Rumsfeld sopade sanningen effektivt under mattan. Deras illgärningar började alltså tidigt.

1997 fick Franks son Eric Olson den amerikanska studien "A Study of Assassination" i sina händer. Där ger den amerikanska staten en noggrann bruksanvisning hur man mördar folk som USA tycker är misshagliga. En av metoderna är att slå med ett trubbigt föremål mot offrets tinning.

Som tur var så hade familjen låtit balsamera Franks kropp så att man kunde göra en autopsi efter mer än 40 år. Man hittade en knytnävsstor hematom vid Franks vänstra tinning och knappast några glassår.

Fort Detrick vetenskapsmannen Dr. Bruce Edwards mördades den 29 juli 2008. Gissa vad den officiella versionen är!

Se filmen om Dr Frank Olsons fall, som dock undanhåller de riktiga pinsamheterna för USA, som vanligt i mainstream media.

Källa: Andreas von Rétyi, "Denn sie wussten zu viel...", Kopp Verlag november 2008Se även denna film om Mind Controls historia, där Olson fallet tas upp ganska ytligt och alla implantat förtigs.


Källa: whitetv.se
  Send article
Share on facebook

Navigate through the articles
Previous article Ramaskri över förföljningen av svenska familjer som hemskolar sina barn växer Insider avslöjar hur USA sponsrade Stalin och Hitler Next article
Kommentarerna ägs av respektive författare. Vi är inte ansvariga för kommentarernas innehåll.

Poster Tråd
lunar2
Skriven: 2012-03-21 13:21  Uppdaterad: 2012-03-21 13:21
 Ang: Dr. Frank Olson blev mördad
Detta har flera dokumentärprogram tagit upp och de finns helt enkelt inte säkra bevis på vad som hände.

Man kan ha åsikter om det men de är så länge sedan det hände att uppgifter från den tiden är osäkra.

Det listar jag som en gammal uppgift utan större värde för dagens samhälle var sig att bevisa vad som händer i dag enligt vaken.se samhällssyn eller någon annan syn för den delen.

Poster Tråd
hwitte
Skriven: 2012-03-21 15:01  Uppdaterad: 2012-03-21 15:01
 Ang: Dr. Frank Olson blev mördad
Du verkar vara en riktig lakaj åt mörkret. När så många bevis har tagits bort av etablissemanget, då gäller omvänd bevisbörda. Bara obduktionen visar ju sitt tydliga språk. Vi kan lära oss från den här historien att Mind Control redan fanns då och är en stor fara även idag.
Vi kan lära oss att samma brottsorganisationer, CIA och MI6, är även verksamma idag.
Tack vare sådana medlöpare som dig kan oskyldiga människor fortfarande torteras med Mind Control teknologi och CIA, MI6 härja ostörd i världen.

Poster Tråd
lunar2
Skriven: 2012-03-22 15:48  Uppdaterad: 2012-03-22 15:48
 Ang: Dr. Frank Olson blev mördad
Bra. Tala då om dina personliga erfarenheter av detta Mind Control för finns det ska du eller i alla flera du känner ska ha råkat ut för det.

Nämn sedan hur många du VET i antal som du kan namnge men inte behöver göra i ditt svar som råkat ut för Mind Control.

Poster Tråd
hwitte
Skriven: 2012-03-22 17:56  Uppdaterad: 2012-03-22 17:56
 Ang: Dr. Frank Olson blev mördad
Jag är en av Sveriges ledande experter på Mind Control. Titta på alla mina inslag och talrika intervjuer med TI's (offer) på:
http://www.whitetv.se/sv/mind-control-mk-ultra.html

Poster Tråd
lunar2
Skriven: 2012-03-23 11:51  Uppdaterad: 2012-03-23 11:52
 Ang: Dr. Frank Olson blev mördad
Om du är Sveriges ledande experter på Mind Control men inte svarade på mina frågor så undrar jag om du verkligen är det.

Din sida visar de jag råkar ut för i vaken.se argumentering. Mind Control är enligt den på avstånd och förekommer inte in din närhet.

Så ta nu och lista de personer DU KÄNNER i antal som råkat ut för Mind Control.

Finns Mind Control bara på avstånd finns den inte utan är ett hopkok av påhittade saker för hur i all världen kan du känna dem så du VET att de är utsatt av Mind Control? Du litar istället på att dessa uppgifter på avstånd är sanna men kontrollera dem kan du inte.

Vi kan ta ett exempel på de som borde finnas i allas närhet. Kommunalfullmäktiges möten. Dessa kan man följa i radio på flera ställen i landet.
Gör ni det?

http://www.radiovagen.se/2012/02/vi-s ... or-kommunfullmaktige.html
http://www.forshaga.se/kommundemokrat ... 7120c5a2856b80008624.html
http://www.radiovara.nu/kf.html
http://www.ljusdal.se/invanare/demokr ... d120a75674e780004019.html

Detta är bara några jag hittade så sök på google

Om alla era påhitt om samhället finns borde ni hitta dem i Kommunfullmäktiges debatter eller hur?

Är de åter på avstånd från Kommunfullmäktige tror jag de inte finns.

Poster Tråd
hwitte
Skriven: 2012-03-23 15:34  Uppdaterad: 2012-03-23 15:34
 Ang: Dr. Frank Olson blev mördad
Du är ju inte seriös i din argumentering. Du borde ju ha tittat på White TV:s bidrag till Mind Control forskningen. Där finns ju massvis med intervjuer som jag har fört med TI's. I början av varje intervju namnger jag offret. Jag har gjort mer än 40 intervjuer, dock kunde jag inte publicera samtliga.
Det är dags att du skyltar med ditt riktiga namn, så att alla kan blir varnad inför dig!

Poster Tråd
oso1978
Skriven: 2012-03-21 22:01  Uppdaterad: 2012-03-21 22:01
 Ang: Dr. Frank Olson blev mördad
Gamla uppgifter osäkra? Uppgifter blir inte mer osäkra bara för att dom är gamla snarare tvärt. Om de uppgifter som är framställda inte är bestridda med motsägande fakta, så är de mer validerade desto mer tid som passerar.

Poster Tråd
5iF3R
Skriven: 2012-03-22 16:17  Uppdaterad: 2012-03-22 16:17
 Ang: Dr. Frank Olson blev mördad
Om man inte tror på detta med hjärntvättning osv. kan man ju alltid göra lite research inom området.

Bara att söka på fäljande termer:

Operation Paperclip
Mkultra (Monarch Project)
Phoenix project
Montauk project
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 8000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:
Att regelbundet vara jordad anses vara den största hälsoupptäckten i modern tid. Jordning släcker inflammation och återställer kroppens elektriska funktioner till det som är normalt. Besök hemsidan earthingpeople.se för mer information.

BilDelar-Online.SE


Trött? Varva ner med ett spel


Mäktiga intressen har länge hindrat de stora förändringar som hela mänskligheten är i skriande behov av när det gäller nya, rena och effektiva energikällor, men nu öppnar "Revolutionerande energiteknik" dörrarna till de omvälvande, icke förorenande energitekniska uppfinningar som kommer att göra dessa förändringar möjliga.

Alla intäkter går till frihetsarbete varav 10% går direkt till vaken.se.

Ange rabattkoden ”vaken” i meddelandefältet i kassan när du beställer för att få 2% rabatt på alla produkter utom guld och monsterboxar med Liberty Silver mynt.


Annonsorer och reklam 2

Det enda rätta handlar om informationskriget mellan samhällets etablerade röster och röster från oliktänkande samhällskritiker. Boken berättar detaljerat om de metoder som används för att tysta ner tusentals människors tvivel. Den berättar om yttrandefriheten som ger dig rätten att säga din mening i ett samhälle som ser till att ingen kan höra dig.

Vaken.se har cirka 50.000-65.000 unika besökare (IP:n) varje månad.Vill du annonsera på Vaken.se? Läs här!

Creeper MediaCreeper
Spot B

Snowden: Facebook används för spionage

Snowden: Facebook används för spionage
Den amerikanske visselblåsaren och före detta CIA- och NSA-agenten Edward Snowden avslöjade i en intervju i helgen att internettjänster som Facebook, Google och Yahoo används av amerikanska myndigheter för att spionera på människor.

– De hackar sig in i privata företags nätverk och bereder sig tillgång till konfidentiell information som finns hos företag som Google och Yahoo, sade Snowden i intervjun för The New Yorker.

Klicka här för att läsa vidare

Erkänd tysk journalist avslöjar hur västmedia styrs av underrättelsetjänster och finansintressen

Erkänd tysk journalist avslöjar hur västmedia styrs av underrättelsetjänster och finansintressen
Udo Ulfkotte är att beteckna som medievärldens Snowden. Han är en prisad journalist och var tidigare redaktör på en av Tysklands största dagstidningar ”Frankfurter Allgemeine Zeitung” där han arbetat i 17 år. Han var rådgivare till den tidigare förbundskanslern Helmut Kohl. Nu avslöjar han att alla större massmedier i väst är köpta och kontrollerade av industriella finansintressen, politik och underrättelsetjänster som t.ex. CIA.

Udo Ulfkotte säger att han inte har egna barn och har haft flera hjärtinfarkter. Han bryr sig inte om hans fängslas för sanningen måste ut. Läsarna till de stora nyhetstidningarna i Europa är lurade, säger han i en färsk intervju på RT.com.Klicka här för att läsa vidare eller läs på newsvoice.se

FBI påstår att ingen blev mördad vid Sandy Hook

FBI påstår att ingen blev mördad vid Sandy Hook
Nyligen släpptes FBI's brottsstatistik, egendomligt nog tycks denna visa att inga mord inträffade i Newtown, Connecticut, år 2012, trots rapporter om att ett stort antal skolbarn och lärare mördades under en skottlossning på skolan i december samma år.

Open in new window

Mer information på infowars.com

Sovjetunionen mördade miljontals av sina krigsinvalider

Sovjetunionen mördade miljontals av sina krigsinvalider
Jüri Lina berättar han om en skrämmande detalj i ondskans dåvarande supermakt: krigsinvalider ansågs skräpa ner gatubilden med sitt tiggeri. Därför tvingades de som kunde arbeta i koncentrationsläger och de som inte var arbetsföra längre mördades. Detta var tacken för miljontals människor som hade givit sin hälsa åt staten.

Till Stalins födelsedag mördades extra många invalider som ett födelsedagspresent.

Lina berättar också att det inte var Michail Kalaschnikov som konstruerade den berömda AK 47 utan den tyske krigsfången Hugo Schmeisser.Läs mer på whitetv.se

CIA-agenten Susan Lindauer: Lögner om elfte september 2001

CIA-agenten Susan Lindauer: Lögner om elfte september 2001
CIA-agenten Susan Lindauer drabbades av fem år av legala problem och ett år i fängelse för att hon vågade säga sanningen. Under Bush-eran ville de som kontrollerade försvars- och säkerhetsintressen i regeringen ha ett krig med Irak. De fick som de ville och alla som stod i deras väg undanröjdes. Lindauer fängslades i ett år under Patriot Act utan att ställas inför rätta. Hon berättar här delar av sin historia. Hon har väntat tio år för att berätta sanningen.

Microsoftdirektör (fd): Gränsvärden för mobilstrålning skyddar inte mot kända hälsorisker

Microsoftdirektör (fd): Gränsvärden för mobilstrålning skyddar inte mot kända hälsorisker
Frank Clegg, tidigare Vd för Microsoft Kanada, riktar kraftig kritik mot gällande föråldrade gränsvärden för tillåten strålning från trådlös teknik. De skyddar varken barnen som exponeras i skolan för trådlösa nätverk och trådlösa datorer, mobilanvändarna eller grannarna till mobilmaster. Liksom Strålskyddsstiftelsen kräver han skärpt regelverk och att allmänheten informeras brett om hälsoriskerna.

Den tidigare Vd:n för Microsoft Kanada framhöll vid en presskonferens nyligen att över hundra undersökningar har visat att trådlös teknik kan orsaka exempelvis cancer, genetiska skador, infertilitet, skador på hjärnans utveckling och hjärtsjukdomar vid nivåer som är långt under gällande gränsvärden. Till sitt stöd har Frank Clegg samlat över 50 forskare och experter samt över 20 läkare som uttrycker kraftig kritik över att gällande gränsvärden är helt otillräckliga som skydd mot kända hälsorisker.

March Against Monsanto – Göteborg

March Against Monsanto – Göteborg
Lördagen den 24 maj demonstrerade över 2 miljoner människor runt hela världen emot företaget Monsanto samt förbud emot GMO. Här är en rapport från evenemanget i Göteborg. Vaken var på plats och rapporterar här om manifestationen.

När klockan blir 14.00 är vi närmare 300 personer samlade på Järntorget redo att börja marschera. Några har med sig egna skyltar och andra uppmuntras att ta för sig ur högen med färdigmålade skyltar. Förbipasserande tittar nyfiket på dem. Solen lyser starkt, och lika strålande är energin i gruppen! Det är ett taggat och muntert gäng med killar och tjejer i alla åldrar, vissa har åkt ända från Dalarna och Västervik för att delta. Alla med det gemensamma målet att uppmärksamma människor på problemen med genmodifierad mat, företag som Monsanto m.fl. som vill ta över kontrollen över världens mattillgångar genom att genmanipulera, ta patent på fröer och använda gifter i maten (detta företag står bakom gifter som Agent Orange, DDT, Aspartam, RoundUp, m.fl.). Alltsammans medan de flesta människor sover och inte anar något.Klicka här
för att läsa vidare

March against Monsanto Stockholm, 24:e maj 2014

March against Monsanto Stockholm, 24:e maj 2014
Igår samlades eldsjälar mot det amerikanska kemiföretaget Monsanto, som redan under Vietnamkriget blev ökänd genom sin produktion av agent orange, vilket avlövade och förgiftade stora delar av den vietnamesiska naturen. Idag är Monsanto farligast genom sina genmodifierade grödor och olika gifter som sprutas på vår mat under förevändningen att det skulle behövas för att skydda växter från skadeinsekter.Läs mer på whitetv.se

Ivar Kreuger-föreläsning & seminarium 22:a maj & 4:e juni i Stockholm

Ivar Kreuger-föreläsning & seminarium 22:a maj & 4:e juni i Stockholm
Världens främste Ivar Kreuger-forskare, Nikola Majstrovic, håller gratis föreläsning och seminarium om följande frågor:

1. Begick Ivar Kreuger självmord eller blev han mördad?
2. Om han blev mördad, vilka gjorde det?
3. Var hans företagsimperium på obestånd eller inte?
4. Om inte, vilka låg bakom den fejkade konkursen?
5. Vilka blev rika och mäktiga på Kreugerslakten?

Stockholm, Eriksbergsgatan 8, Witlocksskolan, 22 maj kl. 18 - 21 och 4 juni kl. 17 - 20

Nikola Majstrovic har precis kommit ut med en ny bok om Kreuger-fallet.whitetv.se

Ranch-ägaren Cliven Bundys kamp mot myndigheterna i USA kan gå till historien

Ranch-ägaren Cliven Bundys kamp mot myndigheterna i USA kan gå till historien
Historien om ranch-ägaren Bundys kamp mot Goliat representerar den kamp som pågår mellan de allt mer ofria medborgare i USA och Bush-Obama-regimerna. Den amerikanska konstitutionen har i flera steg avvecklats i USA sedan 11 september 2001, den konstitution som Amerikas grundande förfäder tecknade och som utmärkte USA till att bli landet för frihet under ansvar.

Cliven Bundys ranch-område som de haft fri tillgång till i generationer sedan år 1877 har sina dagar räknade i och med att en stort antal tungt beväpnade poliser och agenter nu omringar Bundy’s ranch. Det är tydligt att statsmakten vill skapa ett exempel för resterande USA att makten inte låter sig bevekas av gamla frihetstraditioner.Läs mer på newsvoice.se

Frankrike: Förbjud reklam för surfplattor till barn under 14 år

Frankrike: Förbjud reklam för surfplattor till barn under 14 år
Franska nationalförsamlingen röstade den 23 januari ja till ett lagförslag om begränsning av allmänhetens exponering för strålning från trådlös teknik. Bland annat förbjuds reklam för surfplattor riktad till barn under 14 år och användning av wifi på dagis för barn under 3 år. Wifi i skolan ska dessutom stängas av när det inte aktivt används.

Den nya lagen är resultatet av en överenskommelse mellan de gröna och socialisterna efter en proposition från den gröna. Syftet är att allmänhetens exponering för strålning från trådlös teknik ska begränsas genom förbud för reklam för trådlösa produkter riktad till barn, förbättrad information till allmänheten och ökad transparens. Enligt miljöminister Philippe Martin är den nya lagen ”ett första steg”. Lagtexten går nu vidare till senaten som också måste godkänna den.

Klicka här för att läsa vidare eller läs på stralskyddsstiftelsen.se

Klimatalarmisternas mest välbetalda och ledande expert åtalas för bedrägeri

Klimatalarmisternas mest välbetalda och ledande expert åtalas för bedrägeri
Amerikanska EPA:s ledande expert inom klimatförändringar på grund av den påstått människoskapade globala uppvärmningen, John C Beale har åtalats för bedrägeri. Beale har lett FN delegationer inom global uppvärmning och förhandlat om utsläppsrättigheter med världens största länder.

John C Beale anklagades för att ha stulit närmare 6 miljoner kronor från den amerikanska regeringen när han egentligen var hemma och läste böcker, cyklade och sysslade med sin trädgård. Utgifterna motsvarande den stulna summan hade han försökt dölja. Beale hävdar även att han var en CIA-agent, men det finns inga sådan dokumentation hos CIA, enligt EPA-inspektören General Patrick Sullivan.

Läs mer på newsvoice.se

Fick MS av Gardasil – polisanmäler vaccinbolag

Fick MS av Gardasil – polisanmäler vaccinbolag
En 18-årig kvinna i Frankrike uppger att hon drabbats av multipel skleros (MS) efter att ha vaccinerats mot livmoderhalscancer med Gardasil. Läkemedelsbolaget Sanofi Pasteur, som tar fram vaccinet, har nu polisanmälts av 18-åringen och en rättsprocess kommer inledas.

Det var 2010 som den då 15-åriga Marie-Oceane Bourguignon vaccinerades med Gardasil. Efter drygt två månader började allvarliga biverkningar att uppstå; såsom tillfällig blindhet och oförmåga att röra benen, rapporterar Sky News.

Läs mer på nyadagbladet.se

Oswalds änka: Min man mördade inte JFK

Oswalds änka: Min man mördade inte JFK
Änkan till Lee Harvey Oswald, mannen som enligt den officiella historian mördade den amerikanska presidenten John F. Kennedy i Dallas 1963, träder nu fram och anklagar CIA och maffian för att ha lagt hela skulden på Oswald.

Hon tror, tillsammans med 80 procent av amerikanska medborgarna, att det egentligen var en mer komplex operation som utfördes för att mörda John F. Kennedy, och inte att Lee Harvey Oswald ensam sköt ihjäl JFK med ett gevär från 1938 av det italienska märket Carcano.

Läs mer på nyadagbladet.se

CIA leder massiva vapenleveranser till rebeller i Syrien, Saudiarabien tränar terrorister

CIA leder massiva vapenleveranser till rebeller i Syrien, Saudiarabien tränar terrorister
En fransk reporter har rapporterat om hur USA, Saudiarabien och Jordanien tillhandahåller tonvis av vapen till milisgrupper i Syrien, säger Press TV.

Georges Malbrunot från tidningen Le Figaro avslöjade hur CIA leder massiva vapenleveranser till milisgrupper i Syrien.

"Amerikanerna är nyckeln till dessa vapenleveranser. Utan dem kunde de inte ske. CIA-agenter leder konvojer av vapenleveranser tillsammans med Free Syrian Army och Jordaniens underrättelsetjänst.

Saudierna jobbar bakom kulisserna med ansvar för finansiering och organisation av vapenleveranser från Östeuropa till Jordanien"
, säger Malbrunot.

Vi behöver fler whistleblowers och vardagshjältar

Vi behöver fler whistleblowers och vardagshjältar
Snowden, Manning, Assange är några exempel på ovanligt modiga människor som under senare tid öppnat upp våra ögon för orättvisor, krigsbrott och brott mot mänskliga rättigheter. De har offrat mycket för rättvisan, för sanningen och för en bättre värld.

Det finns många många fler whistleblowers eller vardagshjältar som den också så modiga EU-parlamentarikern från Frankrike, Eva Joly, kallar dem. I sin bok beskriver hon några av dessa människor som hamnat i situationer som de funnit oacceptabla. Gemensamt för dem är en icke-egoistisk drivkraft som lett dem till att agera och vägra acceptera maktmissbruk, orättvisor, rättslöshet eller korruption:

”Att utsätta sig för fara är inget man väljer, men ibland leder livet till ett hundraprocentigt engagemang när det man inte kan acceptera blir outhärdligt. Det krävs mod och envishet. Framförallt krävs det en stor tilltro till människan”

Klicka här för att läsa vidare eller läs på mobiltelefoni.tv

ECB blir ny finansinspektion för de europeiska bankerna: Ett steg närmare finansdiktatur

ECB blir ny finansinspektion för de europeiska bankerna: Ett steg närmare finansdiktatur
12 september röstade 556 EU-parlamentariker för en ny bankkontroll genom den europeiska centralbanken i Frankfurt, ECB. 54 var emot och 28 röstade ej. Detta är ett steg närmare en europeisk bankunion. Dessutom kan ESM nu direkt användas för att rädda europeiska banker. I praktiken betyder det ytterligare en belastning för de tyska skattebetalarna, vilket var skälet att Tyskland var emot en sådan lösning och påstår att den strider mot EU-rätten.

Klicka här för att läsa vidare eller läs på whitetv.se

Journalist vill att Assange blir mördad av en drönare

Journalist vill att Assange blir mördad av en drönare
Michael Grunwald, korrespondent på den amerikanska tidskriften Time Magazine, har hamnat i blåsväder efter att ha publicerat en inlägg på Twitter om att han inte kan vänta på att Wikileaksgrundaren Julian Assange ”röjs bort av en drönare”.

Time Magazine har tagit avstånd från tweeten, men det är oklart hur de kommer hantera Wikileaks krav; att Time Magazine ger Michael Grunwald sparken.

Läs mer på nyadagbladet.se

CIA smugglar vapen, Qatar-Libyen-Syrien

CIA smugglar vapen, Qatar-Libyen-Syrien
En rapport från CNNs Jake Tapper har återintroducerat “Benghazi-Gate” till amerikansk medias huvudintresse. Rapporten hävdar att dussintals CIA-agenter var på marken i Benghazi natten för attacken, och att CIA har gått långt för att stoppa detaljer från att komma till ytan om var dessa personer befinner sig. Rapporten hävdar att CIA var involverade i ett utan motstycke antal försökt att stoppa läckor från anställda samt hotat för att säkerställa att uppgifter om Benghazi hemlighålls, så långt som att ändra namn på CIA-agenter och sprida dem över landet.

Klicka här för att läsa vidare eller läs på globalresearch.ca

Grönt ljus till Monsantos GMO-majs i Frankrike

Grönt ljus till Monsantos GMO-majs i Frankrike
Genmodifierad majs har varit förbjuden sedan mars 2012 i Frankrike. Men förbudet hävdes under torsdagen, enligt ett beslut från högsta domstolen, rapporterar internationella medier.

Frankrike är EU:s största producent av sädeskorn och en högljudd motståndare till GMO. Man hävdar bland annat att tekniken medför miljörisker.

Läs mer på nyadagbladet.se