vaken

Vakencorner
Studera > Miljö och Hälsa > Artiklar > Bittermandel effektiv mot cancer

Bittermandel effektiv mot cancer

Published by Jin83 on 2012-03-06 (5288 reads)
Bittermandel effektiv mot cancer
Användningen av Vitamin B17 för behandling av cancer går tillbaka till åtminstone 1843. Det finns även bevis på att kineserna använde bittermandel vid behandling av tumörer för 3000 år sedan.

Vitamin B17 (Laetrile/Amygdalin) är inte en mirakelmedicin. Det är helt enkelt en koncentrerad form av Nitriloside. Vitamin B17 är särskilt förekommande i frön av frukter i Prunus rosacea familjen (bittermandel, aprikos, slånbär, körsbär, nektarin, persika och plommon).

Det är en giftfri naturprodukt som förstör cancerceller och som utgör ett allvarligt hot mot konventionella läkemedel och de vinster som läkemedelsföretagen gör. Cancer är big business! De läkemedelsföretag som gör cancermediciner har gjort stora ansträngningar för att göra B17 olagligt och otillgänglig genom lobbying i regeringar och genom deras finansiella inflytande på stora välgörenhetsorganisationer som arbetar med cancer.

Originaltext: aprikoskarnor.se

Se även filmen A world without cancer av G. Edward Griffin:

  Send article
Share on facebook

Navigate through the articles
Previous article Mjukdödar vaccin våra barn? Läsplatta i skolan en stor hälsorisk Next article
Kommentarerna ägs av respektive författare. Vi är inte ansvariga för kommentarernas innehåll.
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 8000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:
Att regelbundet vara jordad anses vara den största hälsoupptäckten i modern tid. Jordning släcker inflammation och återställer kroppens elektriska funktioner till det som är normalt. Besök hemsidan earthingpeople.se för mer information.


Förhandsbeställ Anarchos förlags kommande bok "Revolutionerande energiteknik" och få 10% rabatt!

BilDelar-Online.SE

Alla intäkter går till frihetsarbete varav 10% går direkt till vaken.se.

Ange rabattkoden ”vaken” i meddelandefältet i kassan när du beställer för att få 2% rabatt på alla produkter utom guld och monsterboxar med Liberty Silver mynt.


Annonsorer och reklam 2

Det enda rätta handlar om informationskriget mellan samhällets etablerade röster och röster från oliktänkande samhällskritiker. Boken berättar detaljerat om de metoder som används för att tysta ner tusentals människors tvivel. Den berättar om yttrandefriheten som ger dig rätten att säga din mening i ett samhälle som ser till att ingen kan höra dig.

Vaken.se har cirka 50.000-65.000 unika besökare (IP:n) varje månad.Vill du annonsera på Vaken.se? Läs här!

Creeper MediaCreeper
Spot B

”Cannabisdoktorn” – med vilja att bota

”Cannabisdoktorn” – med vilja att bota
Medicinsk cannabis är just nu på mångas läppar. Från etablissemanget hör man inte mycket om det, men på gräsrotsnivå diskuteras det flitigt. I dokumentärfilmer med miljontals visningar redovisas anekdotiska fall där cannabis fått svårt sjuka människor att tillfriskna mirakulöst.

Angelo intresserade sig för medicinsk cannabis när hans pappa insjuknade i cancer. Han började söka efter information och efter tusentals timmar av läsande och dokumentärfilms-tittande beslutande han sig för att prova oljan. Numera blir han nerringd av olika människor som vill prova CBD-olja för att bota sina sjukdomar och symptom.Klicka här
för att läsa vidare eller läs på 2op.se

Svensk forskning om kroppens eget cannabis

Svensk forskning om kroppens eget cannabis
Chris Fowler är professor i farmakologi vid Umeå Universitet. Han har under många år intresserat sig för och forskat på kroppens eget cannabis, det endocannabinoida systemet. I sin forskning undersöker han just nu kopplingen mellan kroppens eget cannabis och prostatacancer. Fowlers senaste forskning är just nu i slutfasen, men det man kan säga är att det finns ett klart samband mellan kroppens egna cannabinoider och cancer.

Klicka här för att läsa vidare eller läs på 2op.se

Nigeria ville använda nanosilver mot Ebola – backade efter kritik

Nigeria ville använda nanosilver mot Ebola – backade efter kritik
I Nigeria meddelade hälsoministern Onyebuchi Chukwu den 14 augusti att man genom en donation från en nigeriansk vetenskapsman nu fått tillgång till ”Nanosilver” (kolloidalt silver) för att kunna bota Ebola i landet.

Det var läkaren Rima E. Laibow från organisationen Natural Solutions Foundation, som presenterade silver som ett botemedel mot Ebola. I ett öppet brev till flera presidenter i Afrika beskriver hon nanosilver som en enkel lösning mot Ebolaepidemin. Hon skriver att nanosilver (kolloidalt silver) är ett effektivt medel mot bakterier och virus utan biverkningar. Det behöver ingen kylning och är självsteriliserande, vilket gör det enkelt att hantera. Dessutom kan det framställas förhållandevis billigt, jämfört med traditionella mediciner.

Det öppna brevet om silver som bot mot Ebola fick stor uppmärksamhet runt om i världen och Nigerias hälsominister beslutade att experimentellt behandla ebolasmittade i Lagos. Denna nyhet fick dock amerikanska FDA, U.S. Food and Drug Administration att reagera kraftigt. Man gick ut med öppna varningar och kallade nanosilver-behandlingen för bedrägeri. FDA jämställde nanosilver med bekämpningsmedel och avrådde bestämt från all användning.

Klicka här
för att läsa vidare eller läs på 2op.se

Fyra örter och växter alla borde ha i sitt medicinskåp

Fyra örter och växter alla borde ha i sitt medicinskåp
Det finns kanske hundratals, eller åtminstone tiotals medicinska livsmedel och örter som förtjänar en plats i ditt kök och även i medicinskåpet. Att lära sig om växterna och samla många av dem kan vara överväldigande. Därför har vi valt fyra växter och örter som bör vara hörnstenarna i varje kök och medicinskåp. Från lugna upprörda magar till att döda cancerceller, så har dessa fyra örter har visat gång på gång att ge goda resultat.

Forskning: Grönt te kan bota eller förebygga cancer, diabetes, fetma, hjärtinfarkt och högt blodtryck

Forskning: Grönt te kan bota eller förebygga cancer, diabetes, fetma, hjärtinfarkt och högt blodtryck
Krama ur maximal hälsoeffekt ur en kopp genom att fylla den med naturmedlet grönt te (Camellia sinensis). Grönt te har varit känt sedan flera 100 år som en välgörande dryck, men det är först under senare år som forskare börjat förstå varför det gröna teet är så bra.

Microsoftdirektör (fd): Gränsvärden för mobilstrålning skyddar inte mot kända hälsorisker

Microsoftdirektör (fd): Gränsvärden för mobilstrålning skyddar inte mot kända hälsorisker
Frank Clegg, tidigare Vd för Microsoft Kanada, riktar kraftig kritik mot gällande föråldrade gränsvärden för tillåten strålning från trådlös teknik. De skyddar varken barnen som exponeras i skolan för trådlösa nätverk och trådlösa datorer, mobilanvändarna eller grannarna till mobilmaster. Liksom Strålskyddsstiftelsen kräver han skärpt regelverk och att allmänheten informeras brett om hälsoriskerna.

Den tidigare Vd:n för Microsoft Kanada framhöll vid en presskonferens nyligen att över hundra undersökningar har visat att trådlös teknik kan orsaka exempelvis cancer, genetiska skador, infertilitet, skador på hjärnans utveckling och hjärtsjukdomar vid nivåer som är långt under gällande gränsvärden. Till sitt stöd har Frank Clegg samlat över 50 forskare och experter samt över 20 läkare som uttrycker kraftig kritik över att gällande gränsvärden är helt otillräckliga som skydd mot kända hälsorisker.

Vem bestämmer över cancerpatienten?

Vem bestämmer över cancerpatienten?
Hur kan det komma sig att en specifik form av cancerbehandling är förbjuden i Sverige, men utövas bl a på universitetssjukhus i Tyskland, USA och Norge? Svaret hittar vi i begreppet ”vetenskap och beprövad erfarenhet” som tolkas av enskilda experter inom svensk sjukvård.

Tonårstjejer med mobiltelefon i BH:n kan få bröstcancer

Tonårstjejer med mobiltelefon i BH:n kan få bröstcancer
Nu i sommartider vill man ju gärna bära lite mindre kläder och därmed blir det svårare att hitta en ficka där man kan förvara telefonen. Många tjejer har mobilen i BH:n, nära brösten. Skrämmande utveckling visar att tonårstjejer som har mobiltelefonen i BH:n får bröstcancer, att industrin tar fram barntelefoner samt att hjärncancer uppstår på samma sida av huvudet där telefonen hålls.Läs mer på newsvoice.se

Myndigheter försöker städa undan bevis på att cancerframkallande virus kommer från poliovaccin

Myndigheter försöker städa undan bevis på att cancerframkallande virus kommer från poliovaccin
Någon gång under sommaren 2013 plockade Centers for Disease Control and Prevention (CDC) i USA ned information på sin sida som beskrev att apviruset sv40, som har starka kopplingar till flera former av cancer hos människor, har överförts till människor med flera olika slags vacciner. Framför allt skedde detta genom poliovaccinering under 50- och 60-talet och har drabbat många tiotals miljoner människor över hela jorden. Bara i USA gäller det uppskattningsvis 10-30 miljoner människor som fått vaccin innehållande sv40.

Läs mer på vaccin.me

Anders Sultan: Kolloidalt silver mot cancer

Anders Sultan: Kolloidalt silver mot cancer
Anders Sultan från Ion-Silver. Föredrag vid seminariet "Nya synsätt på cancer" i Höllviken i april 2014.

Anders berättar kort om vad kolloidalt silver är och delar med sig av olika användares egna erfarenheter av silvrets inverkan på hälsan.2op.se

Föredragen från cancerseminariet i Höllviken

Föredragen från cancerseminariet i Höllviken
Nu finns flera av föredragen från seminariet ”Nya synsätt på cancer” i Höllviken tillgängliga på Youtube.2op.se

Nytt cancerparadigm: Amerikanska läkare berättar om hur deras patienter besegrar cancer

Nytt cancerparadigm: Amerikanska läkare berättar om hur deras patienter besegrar cancer
The Quest for The Cures” eller sökandet efter bot är ett undersökande reportage och TV-serie som sänds gratis över webben från och med den 26:e maj till och med den 1:a juni 2014.Läs mer om TV-serien på newsvoice.se

Får vem som helst prata om cancerbot?

Får vem som helst prata om cancerbot?
Det är enligt svensk lag förbjudet att bota cancer utanför den gängse vården. Men betyder det också att man inte har rätt att kritisera den cancervård som erbjuds? Och är det rätt att konsekvent stänga dörren till alla alternativa teorier om vad cancer är och hur den kan botas?

I april 2014 skulle den omtalade läkaren Tullio Simoncini komma till Sverige. Hans teorier om att cancer är svamp har fått stor uppmärksamhet och ännu större har det uppmärksammats att han menar att vissa cancerformer kan botas med hjälp av vanlig bikarbonat.

Inför Sverigebesöket tog Sveriges Radio Kropp & Själ upp fallet Tullio Simoncini. I programmet diskuterades möjligheten att åtala honom efter ett riggat försök till konsultation av en falsk cancerpatient. Detta offentliga resonemang nådde Simoncini i Italien vilket ledde till att han inte vågade komma. Han höll sina föreläsningar via Skype från Italien i stället.

Klicka här för att läsa vidare eller läs på 2op.se

Takeda och Eli Lilly får betala rekordsumman nio miljarder USD för diabetesmedicin som gav cancer

Takeda och Eli Lilly får betala rekordsumman nio miljarder USD för diabetesmedicin som gav cancer
Läkemedelsbolagen Takeda och Eli Lilly har av en domstol i USA dömts att betala ut ett skadestånd på nio miljarder amerikanska dollar för att ha mörkat att diabetesläkemedlet Actos gav cancer som bieffekt.

Läs mer på newsvoice.se

Alternativvården och klappjakten i media - varför?

Alternativvården och klappjakten i media - varför?
En italiensk läkare vid namn Tullio Simoncini är cancerns gåta på spåren och har förstått att det är en form av svamp och att den enkelt kan behandlas med goda resultat.

Den cancerterapi som den konventionella vården erbjuder i världen räddar ca 50% av patienterna, medan Tullio Simoncinis behandling räddar ungefär 80%.

Detta har blivit uppmärksammat då Tullio Simoncini stödjer alternativterapeuter och andra vårdvägar. Tullio Simoncini kommer snart till Sverige för att hålla föredrag, lyft av alternativvårdssidan i Sverige.

Klicka här för att läsa vidare

Öppet brev till regering, Strålsäkerhetsmyndighet, Miljödepartementet, Folkhälsomyndigheten, de politiska partierna

Öppet brev till regering, Strålsäkerhetsmyndighet, Miljödepartementet, Folkhälsomyndigheten, de politiska partierna
Mikrovågsstrålningen får öka okontrollerat i Sverige och befolkningen blir allt sjukare. 4G och WiFi kommer att bli en nationell hälsokatastrof. Vill man skada befolkningens hälsa eftersom varken myndighet, regering bryr sig och att allt fler cancersjuka får vänta på vård?

Klicka på läs mer för att läsa hela brevet.

EU:s nya frölag stoppad

EU:s nya frölag stoppad
Den omstridda nya frölagen i EU som skulle reglera användningen av fröer har röstats ner. Jordbruksutskottet röstade om förslaget den 11 februari och majoriteten mot förslaget var förkrossande, 37 röster för nej mot två för ja. Ledamöterna ansåg att detta skulle ge kommissionen allt för långtgående befogenheter att reglera vad som får odlas.

Efter avslaget i jordbruksutskottet kommer förslaget att granskas av Europaparlamentet. Det kommer då att avgöras ifall man ska omarbeta förslaget eller dra tillbaka det helt.

2op.se

Professor Konstantin Meyl om skalärvågor och den växande jorden

Professor Konstantin Meyl om skalärvågor och den växande jorden
Professor Konstantin Meyl går i denna intervju in på vetenskapen bakom Nikola Teslas experiment och förklarar vad denna vetenskap innebär. Möjligheter till trådlös energi med möjlig effektivitet på över 100 % då energi kan hämtas från miljön. Liksom under Teslas tid så vill eliten inte att denna vetenskap och teknik kommer folket till nytta.Klicka här
för att se del två av intervjun

Film: Resonance – Beings of frequency

Film: Resonance – Beings of frequency
Denna film handlar om Jorden, dess strålning, hur människorna påverkar den genom mobiler, trådlöst, mobilmaster m.m. Detta gör bl.a. att binas navigeringssystem blir stört och bidrar därför massivt till bidöden. Detta gäller även andra insekter, samt flyttfåglarna som också påverkas starkt av detta.
Människorna blir självklart också starkt påverkade, även om påverkan tar sin tid. T.ex. cancerfall kring en mobilmast i England pratas det om.

Klicka här
för att läsa vidare och för att se filmen

Ung uppfinnare med revolutionerande energilösning

Ung uppfinnare med revolutionerande energilösning
En 13-årig ​​pojke vid namn Aidan Dwyer har en idé som avsevärt kan förbättra solenergiteknik. Hans idé är så revolutionerande att det kan göra den platta solpanelen vi känner till idag helt utdöd inom en snar framtid.

Aidan upptäckte en matematisk formel i träd baserat på Fibonacci-sekvensen. När han kände igen denna design i placeringen av trädgrenar började han tillämpa den "okända" kunskap till solpanelsmodeller. Hans upptäckt kan maximera solpanelers upptagning av ljus på nya mer effektiva sätt.

Du kan läsa hela artikeln på Natural News.

Årets sämsta julklapp

Årets sämsta julklapp
Läsplattor och ”smartmobiler” som många föräldrar ger till sina barn är inte producerad i en tomteverkstad av en snäll tomte i skägg som bara vill barnen väl. De är tillverkade av storföretag som vill maximera försäljning och vinster på barnmarknaden – trots omfattande kunskap om att produkternas strålning kan skada barn och vuxna.

Vem vill ge sitt barn en leksak som sänder ut mikrovågsstrålning som kan skada deras hjärna ? En julklapp ökar risken för att barnet ska få hjärntumör eller andra cancerformer vilket Professor Anthony Miller nyligen beskrev på ett pedagogiskt och tydligt sätt för Toronto Council?

- Hur ”smart” är det?

Klicka här för att läsa vidare eller läs på mobiltelefoni.tv

Fick MS av Gardasil – polisanmäler vaccinbolag

Fick MS av Gardasil – polisanmäler vaccinbolag
En 18-årig kvinna i Frankrike uppger att hon drabbats av multipel skleros (MS) efter att ha vaccinerats mot livmoderhalscancer med Gardasil. Läkemedelsbolaget Sanofi Pasteur, som tar fram vaccinet, har nu polisanmälts av 18-åringen och en rättsprocess kommer inledas.

Det var 2010 som den då 15-åriga Marie-Oceane Bourguignon vaccinerades med Gardasil. Efter drygt två månader började allvarliga biverkningar att uppstå; såsom tillfällig blindhet och oförmåga att röra benen, rapporterar Sky News.

Läs mer på nyadagbladet.se

Strålning från trådlösa nätverk skadlig för hjärnan – känt sedan decennier

Strålning från trådlösa nätverk skadlig för hjärnan – känt sedan decennier
2004 beskrev telekomoperatören i Schweiz Swisscom cancerriskerna med de trådlösa nätverk som nu massintroduceras i svenska skolor och förskolor i ett patent. Swisscom visste redan då betydligt mer än vad ”utredarna” på Strålsäkerhetsmyndigheten vet i dag 9 år senare om riskerna – trots omfattande forskning som om och om igen bevisat strålningens skadlighet:

”Effekterna av WLAN på människokroppen kan bli omfattande…Hälsoriskerna av strålningen har blivit bättre förstådda genom den senaste tidens forskning. När exempelvis mänskliga blodceller bestrålas med elektromagnetiska fält, har tydliga skador på arvsmassan och indikationer på förhöjd cancerrisk visats. … Det har således varit möjligt att visa att mobilstrålning kan skada genetiskt material och mänskliga blodceller varvid såväl DNA och antal kromosomer förändras. Denna mutation kan följaktligen leda till ökad cancerrisk”.

Läs mer på mobiltelefoni.tv