vaken

Vakencorner
Studera > Världsordningen > Nyheter > Media tysta när eliten förbereder ”global valuta” och ”ny världsordning” med George Soros i USA

Media tysta när eliten förbereder ”global valuta” och ”ny världsordning” med George Soros i USA

Published by Jin83 on 2011-04-09 (3969 reads)
Media tysta när eliten förbereder ”global valuta” och ”ny världsordning” med George Soros i USA
Allmänheten äger inte tillträde till jättekonferensen INET, som just nu går av stapeln i USA. Under närmast total mediatystnad träffas ledande vänsterprofiler, finanssocialister och globalister för att förbereda en "ny världsordning" och "global valuta" under ledning av den kontroversielle vänstermiljardären George Soros.

Den 1 juli 1944, mitt under ett brinnande världskrig, träffades representanter för de allierade i den amerikanska småstaden Bretton Woods i New Hampshire för att planera hur den globala ekonomin skulle organiseras när kriget mot Nazityskland väl var vunnet.

Konferensen ledde till skapandet av Världsbanken, Internationella valutafonden och det så kallade Bretton Woods-systemet, som gick ut på att dollarn blev världens reservvaluta och att USA garanterade varje dollar med en viss mängd guld.

Idag, snart 67 år senare, är det dags igen. Den 8 till 11 april håller vänstermiljardären George Soros en ny konferens i Bretton Woods, denna gång tillsammans med finanssocialister och globalister som handplockats ur den västerländska finans- och makteliten.

Planen med konferensen sägs vara att avskaffa dollarn som reservvaluta i världen samtidigt som man behåller kontrollen över människors pengar genom att införa en global valuta i dollarns ställe.

Finansvänstern dominerar
De som förespråkar en valuta utan statlig påverkan, såsom guld eller silvermynt, är inte välkomna på konferensen. Bland mötesdeltagarna finns inte en enda anhängare av den så kallade österrikiska skolan representerad. Istället dominerar den liberala finansvänstern, som idag övergett den ekonomiska marxismen till förmån för den så kallade keynesianismen, som går ut på att staten och bankerna får en mycket stor makt över människors pengar och en möjlighet att skapa inflation.

”Ny världsordning”
En av mötesdeltagarna är Sveriges tidigare handelsminister Leif Pagrotsky (S). Han gör ingen hemlighet av vad man planerar på den kontroversiella konferensen:

”Skall bygga vidare på Keynes och 1944 års världsordning!”, utbrister Pagrotsky på Twitter när någon frågar vad han gör i Bretton Woods.

Och blyg är Pagrotsky inte. ”Vi skall prata om det”, svarar han kort när någon frågar om de planerar att byta ut dollarn som reservvaluta i världen.

Stort hemlighetsmakeri
Bland deltagarna i Bretton Woods finns en rad tunga politiker, bland annat Storbritanniens tidigare premiärminister Gordon Brown. Ändå är det svårt att hitta en enda rad om konferensen i media, och i svensk press har det varit helt tyst.

En förklaring till tystnaden kan vara att representanter för Reuters, Financial Times, NPR, PBS, Washington Post och andra etablerade medier istället för att granska händelsen själva deltar som talare på konferensen. Det tror i alla fall journalisten och mediakritikern Dan Gainor i sin kolumn på Fox News.

Originalartikel
  Send article
Share on facebook

Navigate through the articles
Previous article Amerikansk kongresskvinna rapporterar om Natos krig mot Libyen Obama deception och Fall of the republic på Öppna Kanalen Göteborg lördag 2/4 Next article
Kommentarerna ägs av respektive författare. Vi är inte ansvariga för kommentarernas innehåll.

Poster Tråd
Nicco
Skriven: 2011-04-09 17:04  Uppdaterad: 2011-04-09 17:04
 Ang: Media tysta när eliten förbereder ”global valuta” och...
Hissa ner alex jones från en helikopeter hängandes i vajjer med megafon

Poster Tråd
Shen
Skriven: 2011-04-09 19:21  Uppdaterad: 2011-04-09 19:21
 Ang: Media tysta när eliten förbereder ”global valuta” och...
Frågade en valuta handlare idag om mötet.

Han var mycket väl medveten om den.

Han sa till mig.

Den globala valutan för tillfället är dollar.

Poster Tråd
Kammler
Skriven: 2011-04-09 19:55  Uppdaterad: 2011-04-09 19:55
 Ang: Media tysta när eliten förbereder ”global valuta” och...
Att "våran" Pagrotsky tillhör de självutvalda, liksom Soros, samt att de som satt o dreglade o planerade 1944 över hur dom skulle suga ur folk deras pengar, är bara så ni vet, en ren tillfällighet.
Allt annat är helt grundlös antisemitisk konspirationsteori.
Att dra fram faktumet att Tyskland 1933 frigjorde sig ifrån de självutvaldas banksystem är absolut något som inte har med saken att göra, och nämn för jehovas skull inte att den judiska världskongressen förklarade Tyskland heligt krig (flera gånger 1933) på grund av denna tyska frigörelse från banksystemen.
1945, så var ju ordningen återställd och Tyskland sugs åter ur, precis som alla andra.

Poster Tråd
JosefBoberg
Skriven: 2011-04-09 23:28  Uppdaterad: 2011-04-09 23:28
 Ang: Media tysta när eliten förbereder ”global valuta” och...
Men Tyskland BEVISADE att det blev ordning på landets ekonomi - i meningen att på ca tre år så blev D-marken Europas starkaste valuta - efter att därföre ha varit en av världens sämsta.

D-marken behöll sin växelkurs-styrka under hela kriget.

Hade Tyskland av segrarmakterna tillåtits att fortsatt trycka sina egna pengar - istället för att få Marschall-slantarna - så hade säkert Tysklands återuppbyggnad efter kriget bara tagit några få år - mot att det som nu - fortfarande ej är färdigt - med tanke på forna Östtyskland.

Lite mer om detta i sak HÄR.

Poster Tråd
hwitte
Skriven: 2011-04-10 21:22  Uppdaterad: 2011-04-10 21:22
 Ang: Media tysta när eliten förbereder ”global valuta” och...
Under kriget hade Tyskland Reichsmark och inte D-mark. Det som retade de Allierade framförallt var att Tyskland försökte knyta pengar till arbete och inte guld eller skulder och att de genomförde bytesaffärer.
D-marken föddes under ett dåligt tecken då man började ett nytt pyramidspel; det var bara att det inte märks i början. Senare förlorade även D-marken över 80% av sin köpkraft. Men det var inget mot Euron som redan förlorat över 50% av sin köpkraft. De officiella inflationssiffror är lögn. Det som var bra under D-mark tiden var att Bundesbank (motsvarigheten till Riksbanken) var helt oberoende och stark; något som Tyskland inte fick gehör för när ECB föddes.

Poster Tråd
JosefBoberg
Skriven: 2011-04-09 23:14  Uppdaterad: 2011-04-09 23:14
 Ang: Media tysta när eliten förbereder ”global valuta” och...
Jo... - den globala BankingLigans räntebluff rullar ju oförtrutet vidare, tyvärr tyvärr... - trots att det är så jävla enkelt att få stopp på det faenstyget.

”Den lätta konsten att göra pengar !” - Svd 30 maj 2010 - styrks ju starkt av videon CIA Officer Explains New World Order's Demise och videon The Crime of the Canadian Banking System.

Poster Tråd
Shen
Skriven: 2011-04-10 11:25  Uppdaterad: 2011-04-10 11:25
 Ang: Media tysta när eliten förbereder ”global valuta” och...
Kammler, dom du nämner är lika judiska som Dick Chaney Donald Rumbsfeldt George w Bush är kristna.

Poster Tråd
hwitte
Skriven: 2011-04-10 21:28  Uppdaterad: 2011-04-10 21:28
 Ang: Media tysta när eliten förbereder ”global valuta” och...
Vi måste förhindra att världen får ett nytt pyramidspel med en ny världsvaluta och en Centralbank för hela världen (som då blir starkare än den vi redan har i Basel: BIS). Sprid då gärna mina finansreformförslag under den "Vita Skolan", se längre ner på Vaken eller hämta texten på 27 sidor gratis på www.whitetv.se.

Poster Tråd
hwitte
Skriven: 2011-04-10 21:33  Uppdaterad: 2011-04-10 21:33
 Ang: Media tysta när eliten förbereder ”global valuta” och...
Problemet är att den Österrikiska Skolan också leder till elände och lanseras av samma krafter som det keynesianska systemet. Se närmare om den Österrikiska Skolan på www.whitetv.se under Räddning ur finanskrisen.

Poster Tråd
cat
Skriven: 2011-04-12 18:17  Uppdaterad: 2011-04-12 18:17
 Ang: Media tysta när eliten förbereder ”global valuta” och...
är det ameron som ska göra sitt intåg!!! håller med första inlägget, men klona honom så att det finns obegränsad mängd alex jonesar

Poster Tråd
Parsifal
Skriven: 2011-04-12 22:35  Uppdaterad: 2011-04-12 22:35
 Ang: Media tysta när eliten förbereder ”global valuta” och...
Wijkman och Rockström har slagit ihop sina påsar:
http://www.theclimatescam.se/2011/03/ ... ckstrom-i-svd-brannpunkt/

Börjar prata om globala lösningar...
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 8000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:
Att regelbundet vara jordad anses vara den största hälsoupptäckten i modern tid. Jordning släcker inflammation och återställer kroppens elektriska funktioner till det som är normalt. Besök hemsidan earthingpeople.se för mer information.


Prissänkningar på upp till 39%!

BilDelar-Online.SE

Alla intäkter går till frihetsarbete varav 10% går direkt till vaken.se.

Ange rabattkoden ”vaken” i meddelandefältet i kassan när du beställer för att få 2% rabatt på alla produkter utom guld och monsterboxar med Liberty Silver mynt.


Annonsorer och reklam 2

Det enda rätta handlar om informationskriget mellan samhällets etablerade röster och röster från oliktänkande samhällskritiker. Boken berättar detaljerat om de metoder som används för att tysta ner tusentals människors tvivel. Den berättar om yttrandefriheten som ger dig rätten att säga din mening i ett samhälle som ser till att ingen kan höra dig.

Vaken.se har cirka 50.000-65.000 unika besökare (IP:n) varje månad.Vill du annonsera på Vaken.se? Läs här!

Creeper MediaCreeper
Spot B

Hälsopartiet vill stoppa chemtrails, GMO och att de privata bankerna inte längre ska få kunna skapa pengar ur luft

Hälsopartiet vill stoppa chemtrails, GMO och att de privata bankerna inte längre ska få kunna skapa pengar ur luft
Många har på sistone visat intresse för partiet Hälsopartiet. I deras partiprogram säger de sig bland annat vilja göra Sverige till en GMO-fri zon och att privata bankerna upphöra med att låna ut pengar som inte existerar.
Vaken ställde några frågor till Hälsopartiets språkrör Nicklas Kristensson.

Fråga: Ni tar upp chemtrails (en typ av geoengineering) i ert partiprogram. Massmedia och riksdagspartierna anser att chemtrails bara är en så kallad konspirationsteori. Vilka exempel på bevis för att chemtrails verkligen är verklighet har ni att ge?

Svar: Vi tror att det bästa beviset är att själv titta upp mot himlen och jämföra med hur flygplansstrimmorna såg ut förr i tiden. Kondensstrimmor består till 99% av koldioxid och små iskristaller som antingen inte bildar någon strimma alls eller också försvinner inom några sekunder. Metallstoft däremot ger kraftiga strimmor som stannar kvar från horisont till horisont under flera timmar medan de sakta glesas ut och börjar dala ner över oss.

Klicka här för att läsa resten av intervjun

Visselblåsare - Rudy Dent - Brandman vid 9/11 talar om demoleringen av WTC7 och den efterföljande totala mörkläggningen från massmedia

Visselblåsare - Rudy Dent - Brandman vid 9/11 talar om demoleringen av WTC7 och den efterföljande totala mörkläggningen från massmedia
Infowars.com:s reporter Lee Ann McAdoo pratar med Rudy Dent, som är veteran inom New Yorks Brandkår och bär på 32 års yrkeserfarenhet. Han beskriver sina otroliga observationer på plats vid World Trade Center-tornen den 11:e september 2001 och samt om den efterföljande mörkläggningen från massmedia under många år.

Alan Watt om agendan mot könen

Alan Watt om agendan mot könen
Alan Watt pratar om elitens agenda att radera de naturliga egenskaperna hos könen och skapa ett artificiellt androgynt samhälle där massans beteende kontrolleras av en vetenskaplig elit.cuttingthroughthematrix.com

Den Globla Makteliten är sinnessjuka - Nya Världsordningen diskuteras av Dr. Paul Craig Roberts

Den Globla Makteliten är sinnessjuka - Nya Världsordningen diskuteras av Dr. Paul Craig Roberts
Alex Jones talar med Dr. Paul Craig Roberts om elitens planer för världen och vad som kommer att hända.

Svensk dokumentär om dr Andrew Wakefield som fann en koppling mellan trippelvaccin och autism

Svensk dokumentär om dr Andrew Wakefield som fann en koppling mellan trippelvaccin och autism
Dr Andrew Wakefield intervjuas i ett samarbete med journalisten Celia Farber i New York. Syftet är att beskriva hur media, svensk public service och forskarsamhället i allmänhet behandlat upptäckten av kopplingen mellan trippelvaccin för barn, kroniska tarmproblem och autism.Läs mer om filmen på newsvoice.se

Infowars: Mind Fu*k USA

Infowars: Mind Fu*k USA
Infowars utforskar globalisternas propagandamaskin som verkar genom den hjärntvättande massmedian. Skapandet av samtycke.

"If you want to preserve your power indefinitely, you have to get the consent of the ruled, and this they will do partly by drugs as I foresaw in “Brave New World,” partly by these new techniques of propaganda. They will do it by bypassing the sort of rational side of man and appealing to his subconscious and his deeper emotions, and his physiology even, and so making him actually love his slavery. I mean, I think, this is the danger that actually people may be, in some ways, happy under the new regime, but that they will be happy in situations where they oughtn’t to be happy" Aldous Huxley 1958.

Vaken intervjuar Partiet De Fria

Vaken intervjuar Partiet De Fria
Vaken träffade tidigare i år Bosse Jonsson från Partiet De Fria i samband med protesterna mot årets Bilderbergmöte i Köpenhamn. Partiet De Fria ställer upp i riksdagsvalet och Vaken passade på att ställa några frågor.

Fråga: Under Bilderberg-mötet i Köpenhamn så märkte vi på Vaken att massmedia nästan inte rapporterade någonting trots att mötet hölls bara några mil från Sverige. Har ni samma uppfattning, att massmedia och svenska politiker inte gärna vill prata om Bilderbergmötet?

- Ja, och det säger kanske en hel del om medierna.Fråga: Dagens system där den allra största delen av pengarna i världen skapas av privata banker i form av skulder verkar verkligen inte vara det bästa systemet för mänskligheten, varför är det så svårt att få till ett bättre system i praktiken, vilka intressen tror ni vill behålla det nuvarande systemet som till synes bara gynnar ett fåtal?

- Det är svårt att byta system så länge inte den stora massan sätter ned foten. Dom som sitter på pengamakten kommer göra allt för att inte dela med sig. Vi pratar om extremt rika människor som generation för generation gör allt för att utöka sin makt och kontroll.

Klicka här för att läsa resten av intervjun

Kolloidalt silver - funktion och erfarenheter

Kolloidalt silver - funktion och erfarenheter
Många som hör uttrycket ”kolloidalt silver” associerar det numera med de märkliga uttalanden som media och myndigheter gjort de senaste åren. Vi har genom dessa kanaler fått höra att silver är giftigt, skapar antibiotikaresistenta bakterier och är en fara för miljön. Uttalanden som genom medias försorg blivit ”sanningar” men som av olika skäl saknar grund i verkliga livet och som vi kommer utreda närmare i denna artikel. Vi kommer även titta på vetenskapen bakom kolloidalt silver samt förmedla en hel del erfarenheter kring behandling av olika sjukdomssymtom.

Ny videokonfrontation; Carl Bildt blir utfrågad om Bilderberggruppen m.m

Ny videokonfrontation; Carl Bildt blir utfrågad om Bilderberggruppen m.m
En gång i tiden förnekade både arrangörer deltagare och massmedia att Bilderberggruppen fanns över huvudtaget. Åren gick och långsamt luckrades detta upp. Idag är det allmän kunskap att politiker, människor inom den globala ekonomiska makteliten, massmedia och andra träffas innanför stängda dörrar under Chatham House Rules och diskuterar saker, utan att detta bevakas eller rapporteras ifrån. Vad är resultatet av denna typ av möten? Beslutsfattande från de absolut högsta och mest inflytelserika personerna i hela världen utan någon form av transparens eller insyn?

Från hästens mun

Från hästens mun
Historikern och författaren Donald Sassoon, som var god vän med Rothschilds, skriver i sin bok "Hundra år av socialism" 2002 att socialismen skapades mitt i arbetarkampen av kapitalet, inte av arbetarna.

I mitten av 1800-talet vann Karl Marx skrifter om utsugandet av arbetarklassen inflytande. Exempelvis hans analys av mervärdet, det överskott arbetarna skapade och som gjorde att kapitalistklassen kunde bli ständigt rikare. Lönen, arbetskraftens pris, är aldrig lika stor som vinsten den skapar. Arbetarna jobbar helt enkelt gratis åt arbetsgivaren under en del av dagen och på så sätt uppstod mervärdet, förklarade Marx. Oavsett vad man ansåg/anser om Marx i allmänhet och kommunismen i synnerhet, fanns det utan tvekan uppenbara poänger i flera av hans analyser och den härskande klassen var inte dummare än att de insåg faran i detta. Redan 1776 hade Adam Smith, i kap5 av band 1 i Nationernas välstånd skrivit att "det verkliga priset för alla ting är det slit som krävs för att tillägna sig dem".

Elitens sätt att hantera saken blev att ta kontrollen över den nya rörelsen genom att bl.a backa upp och släppa fram intellektuella som brann för att reformera samhället men samtidigt hade en ideologisk övertygelse som kunde inlemmas med tanken om att vissa personer var utvalda för att leda och "förfina" andra människor och kulturer. M.a.o skulle man utjämna orättvisorna på hemmaplan för att hålla massorna lugna och samtidigt ingjuta i dem föreställningen att de i kraft av sin etniska tillhörighet hade en skyldighet att omdana "primitivare" kulturer. Den rådande eliten i England tog alltså delar av Karl Marx filosofi och parade den med Darwin´s teorier, varpå man skapade socialdarwinismen. Syftet var att förekomma det potentiella hotet från den alltmer uppvaknande arbetarklassen.

Senare skulle man sponsra och hjälpa fram typer som Lenin, Stalin och Mao, vars extremvarianter av socialism i form av kommunistdiktatur kom att tjäna som ett sätt att kontrollera massorna i form av två system vilka tjäna som avskräckande exempel för respektive sida, samt befästa makthavarnas position och generera miljarder för krigsindustrin

Klicka här för att läsa vidare eller läs på sourze.se

Det är skillnad på makteliten, sionism och judar

Det är skillnad på makteliten, sionism och judar
Det har sedan länge pågått en het debatt angående anti-semitiska inslag i musik och populärkultur. Det är många slag under bältet och nya lågvattenmärken uppmäts regelbundet. I mitt arbete med Vaken.se så har jag kommit i kontakt med många av dessa och vill nu sprida lite ljus över ämnet och bidra till att vi kan föra en sansad debatt om dessa mycket viktiga ämnen.

Svensk besvikelse när humanitär hjälp når Ukraina

Svensk besvikelse när humanitär hjälp når Ukraina
Trots försök att förhindra hjälpsändningar är nu en konvoj med humanitära förnödenheter på väg från Moskva till inbördeskriget i östra Ukraina. Samtidigt börjar Sverige nu blockera ryska civila fartygs tillträde till svenska farvatten.

Med över 1.100 döda civila och 100.000 personer på flykt har den ukrainska revolutionsregeringens militära insatser mot befolkningen i östra delen av landet fått stora humanitära konsekvenser, rapporterar NBC. Ändå är besvikelsen inom svensk militär och massmedia stor över att Ryssland och Ukraina nu har kommit överens om att låta hjälpsändningar från Moskva skickas till området.

Klicka här för att läsa vidare

Katy Perrys illuminatihemligheter avslöjade

Katy Perrys illuminatihemligheter avslöjade
Alex Jones talar med Mark Dice om hur illuminati framställs i massmedia och vad den hemliga kabalens slutliga plan är för mänskligheten.

Elitens propagandister

Elitens propagandister
Den franske filosofen och sociologen professor Jacques Ellul hävdade att all skönlitteratur som marknadsförs är i realiteten propaganda. Jag skulle inte vilja gå fullt så långt men väldigt mycket av det som vräks ut via böcker, tidningar, radio och TV etc. är utan tvekan sådant som hjärntvättar och programmerar folk till att röra sig i en viss riktning. Strax före andra världskriget översvämmades marknaden i såväl Storbritannien som USA med böcker, radiopjäser och biofilmer om heroiska krigshjältar.

Det var ingen tillfällighet.

Så programmeras du via tv

Så programmeras du via tv
Ett av de överlägset viktigaste instrumenten som eliten haft till sitt förfogande för att manipulera och kontrollera massorna har varit televisionen, idag världens populäraste fritidssysselsättning. Tidigare skedde indoktrineringen i huvudsak via religioner, skolor, tidningar och skapade konflikter men tack vare den tekniska utvecklingens framfödande av radion och TV:n så fick eliten möjlighet att placera en hypnotisör direkt i hemmet hos folk.

Veteraner inom amerikansk underrättelsetjänst till Obama: Redovisa bevis eller sluta ljuga om det störtade Malaysiska planet

Veteraner inom amerikansk underrättelsetjänst till Obama: Redovisa bevis eller sluta ljuga om det störtade Malaysiska planet
Från ett memorandum från veteraner inom amerikansk underrättelsetjänst till Obama:

"U.S.–Russian intensions are building in a precarious way over Ukraine, and we are far from certain that your advisers fully appreciate the danger of escalation. The New York Times and other media outlets are treating sensitive issues in dispute as flat-fact, taking their cue from U.S. government sources.

Twelve days after the shoot-down of Malaysian Airlines Flight 17, your administration still has issued no coordinated intelligence assessment summarizing what evidence exists to determine who was responsible – much less to convincingly support repeated claims that the plane was downed by a Russian-supplied missile in the hands of Ukrainian separatists.

Your administration has not provided any satellite imagery showing that the separatists had such weaponry, and there are several other “dogs that have not barked.” Washington’s credibility, and your own, will continue to erode, should you be unwilling – or unable – to present more tangible evidence behind administration claims. In what follows, we put this in the perspective of former intelligence professionals with a cumulative total of 260 years in various parts of U.S. intelligence"


Läs mer från detta memorandum till Obama på infowars.com

Hetsen mot Ryssland hotar oss alla

Hetsen mot Ryssland hotar oss alla
Glöm inte att den yttersta konsekvensen av en eskalerad konflikt med Ryssland kan bli ett fullskaligt kärnvapenkrig, varnar Paul Craig Roberts.

Europeiska regeringar och västerländsk media driver världen mot katastrof genom att medverka i Washingtons aggressiva antiryska krigspropaganda.

Washington ljuger oblygt för att demonisera och peka ut Ryssland som ett aggressivt land lett av en ny Hitler eller en ny Stalin. Det var precis så det gick till mot Saddam Hussein i Irak, Talibanerna i Afghanistan, Gaddafi i Libyen, Assad i Syrien, Chavez i Venezuela, och sist men inte minst ledningen i Iran.

Flight MH17 - Vad du inte får veta

Flight MH17 - Vad du inte får veta
StormCloudsGathering går i denna video igenom stora delar av den information om flight MH17 och konflikten i Ukraina som inte kommer fram i västmedia.

Maj-Britt Theorin om Geoengineering

Maj-Britt Theorin om Geoengineering
En intervju med Maj-Britt Theorin från 2013 av Canal 2nd Opinion. Värd att lyssna på. Kan hon ta det på allvar kan mainstream media och andra i ledande ställning. Hjälp till att skapa klarhet. Den som inte vill det har något att dölja. En logisk och relevant slutsats.palbergstrom.com

Torbjörn Sassersson talar om Newsvoice.se

Torbjörn Sassersson talar om Newsvoice.se
Mikael Cromsjö från Vaken.se besöker Torbjörn Sassersson på Newsvoice.se. Vi seglar en dag i Stockholms skärgård och passar på att prata om svensk alternativmedia. Torbjörn startade sitt engagemang för runt fem år sedan och driver idag en egen webbtidning. Hans skarpa artiklar har gjort att Vaken.se har återpublicerat mycket av hans arbete.

USA erkänner att bevisen om det malaysiska planet MH17 är baserat på youtube-videor och inlägg i sociala medier

USA erkänner att bevisen om det malaysiska planet MH17 är baserat på youtube-videor och inlägg i sociala medier
AP-reportern Matt Lee fick Marie Harf från USAs statsdepartement att erkänna att bevisen de släppt publikt inte rör sig om annat än youtube-videor och inlägg i sociala medier.

Obamaadministrationen fortsätter att upprepa sin bild av som hände Malaysia Airlines flight MH17 med större säkerhet (och ofta olika detaljer) var dag.Läs mer på infowars.com

Infowars: Bevis om att det störtade malaysiska planet var en falskflaggattack

Infowars: Bevis om att det störtade malaysiska planet var en falskflaggattack
Mindre än ett dygn efter det förödande attacken som fick Malaysian Airlines Flight MH17 att störta så vill massmedia och många politiker i väst att vi ska tro att Ryssland eller separatisterna i Ukraina ligger bakom attacken. Infowars går igenom hur det hela ser ut att vara en falskflaggattack.

Ukraina: Illdåd utförda av det USA-sponsrade ukrainska nationalgardet

Ukraina: Illdåd utförda av det USA-sponsrade ukrainska nationalgardet
Denna video visar illdåd utförda i östra Ukraina. Massmedia granskar inte detta. Ukrainas nationella garde som stöds av väst kontrolleras av nynazister med nazistemblem.