vaken

Vakencorner
BottomBottom  Previous Topic Previous Topic  Next Topic Next Topic   Register To PostOljan kommer att räcka i miljoner år. Eliten säger att den är slut om 50 - 60år
#1


See User information
Mer än 60 procent av den energi som produceras i världen kommer från olja och naturgas. Och med nuvarande förbrukning anses jordens oljeresurser vara uttömda om 50-60 år. Men nu vänder forskning från Kungliga Tekniska Högskolan, KTH, i Stockholm upp och ner på alla begrepp.

-Det här är inte slutet. Det här är inte ens början på slutet. Kanske är detta slutet på början av oljetiden, säger Vladimir Kutcherov, professor i geologi vid Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm.

Oljan räcker i Fyra miljoner år

De flesta forskare anser att jordens oljeresurser har skapats genom att biologiskt material, rester från växter och djur, genom årmiljonerna har lagrats ner som sediment i jordskorpan. Och de anser också att all den olja som har bildats sedan jordens födelse kommer att ha eldats upp av oss människor inom femtio, sextio år.

-De har helt fel, säger Kutcherov.
Hur länge kommer oljan att räcka?
- Fyra miljoner år, minst.

Råoljan nybildas ständigt


Vladimir Kutcherovs forskning visar att olja kan skapas på ett helt annat sätt än man hittills har trott.
- Olja skapades, skapas och kommer att skapas i övre jordmanteln för evigt, säger han.
Tänk dig att 10, 20 mil rakt ner under jorden, där det är varmt, där trycket är enormt - där finns oljans beståndsdelar – kol och väte. Genom att efterlikna den miljö som finns där nere i en tryckkammare har Vladimir Kutcherov och hans kolleger lyckats få fram oljemolekyler. De menar att olja ständigt nybildas i jordens inre och långsamt sipprar upp mot ytan genom sprickor i berggrunden.

Vi Behöver inte oroa oss Oljan tar inte slut.

- Den huvudsakliga slutsatsen är att vi behöver inte vara oroliga för att nästa generation ska ha olja. Vi kommer att hitta tillräckligt med oljeresurser på vår planet, säger Kutcherov.
- För att vara helt ärlig – det är mer eller mindre än kommersiell hemlighet – men det finns naturgas i både Sveriges södra och norra delar.Tidigare provborrningar efter gas och olja i Sverige har varit resultatlösa. Men nu spirar hoppet igen bland oljebolagen. I dagarna har Shell inlett provborrningar efter naturgas på tre platser i Skåne. Men frågan är om inte Kutcherovs upptäckt är en nyhet som mänskligheten helst skulle vara utan just nu när klimatdebatten är som hetast och vår användning av bensin och olja pekas ut som den viktigaste orsaken till att temperaturen på jorden stiger.

Citat: Vladimir Kutcherov "- Jag är ingen expert på klimatproblem, men min åsikt är att temperaturen på denna diskussion är för hög."

http://www.nyhetskanalen.se/1.1423503 ... r_att_racka_i_miljoner_ar
---------------------------------------------------------------------------


Eftersom nyhetskanalen.se inte går in på djupet i dessa så viktiga nyheter, så ska jag försöka beskriva det Globala Oljebedrägeriet: Jag skrev för 8-9 år sedan om Abiotiska råoljan skapas av Jordens inre, och det är bara att hålla med professor Vladimir Kutcherov, i hans nya tes, och den sjuka ensidiga klimatdebatten vi utsätts för i media och TV.

Lär dig förstå skillnaden på den Fossila oljan och den Abiotiska oljan = ABIOTIC oil. En Abiotisk olja är en "oorganisk" olja som skapas av Jordens inre och flyter sakta upp mot Jordskorpan.!

Det finns inte någon energi kris! I så fall är den skapad! Dr. Nick Begich visar hur Peak Oil är ett bedrägeri liksom energikrisen som skapades av Bilderberggruppen 1973-1974 då Olof Palme vägrade USA:s Utrikes minister Henry Kissinger att besöka Bilderbergruppens möte det året i Saltsjöbaden. Familjerna inom Committee of 300 spände sina muskler för Sverige och världen, och vi fick nästan använda oss av ransoneringskupongerna!

Ladda ner ljudfilen, MP3 med Dr. Nick Begich som visar att Peak Oil är ett skapat bedrägeri
http://www.prisonplanet.com/audio/110405peakoil.mp3

Mr Smith är av den ståndpunkten att den Fossila Oljan är i stort slut!

Och att den oljan har bara hittats på djup ner till nivån 4880 meters djup. Under den nivån hittar man bara ICKE fossil olja, en Abiotic oil. En helt oorganisk olja som inte alls har någonting med förmultnade växter och djur att göra! Som tillverkas under enormt tryck och hetta inne i Jordens inre!


1. Vårt Klimat går mot en Kallare period vilket alla oberoende data visar!

Detta Ockulta Frimurar gäng som bildat kärnan i FN:s klimatpanel, IPCC, har agerat på ett fruktansvärt ovetenskapligt vis.

FNs klimat forskarna har manipulerat klimatdata för att få dem att stämma med deras Globala Agenda! Vilket Romklubben menade att de skulle använda klimatet som en Fiende mot världens folk, skuldbelägga alla att de är orsaken till allt och slutligen föra fram en global skatt på allt och alla!

FNs klimat forskarna har till och med förstört viktiga original mätdata och vägrar överlämnat dem till det övriga forskarsamhället, nu över 31.000 oberoende forskare..

Högkvalificerade forskare som den svenske professorn Wibjörn Karlén , expert på temperaturförändringar i arktiska områden, har nekats tillgång till klimatpanelens data för att kunna jämföra med sina egna.

FN-gänget har systematiskt sökt hindra att vetenskapliga tidskrifter publicerar manus från forskare med andra data eller slutsatser. En forskare i nätverket tog på sig uppgiften att rensa Wikipedia från allt som kunde störa beskrivningen av en unik och katastrofal uppvärmning av jorden. Bland annat utraderade han medeltidens värmeperiod från historien.

Källa: http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=643
--------------------------------------------------------------------------
Officiellt skapades Oljan av fossila djur och växter under miljoner års tid. Under hög värme och tryck! Vi har även fått lära oss att denna fossila olja snart är slut av allt fler så kallade experter! Eller är vi förda bakom ljuset med felaktig kunskap? En sak vet vi att där människorna lyssnat och följt experternas råd, där har också människorna genom historiens gång ständigt råkat illa ut!

Det djupaste ställe man har hittat rester av fossiler är på 4880meter = 16,000 fot under havets yta. Ändock så tar vi idag upp mesta av vår råolja från oljebrunnar som ligger långt under fossil olje skapande nivån. 9150 m =30,000 fot eller mer som ryska oljekällan Kola SG-3 med ett borr djup av hela 12270 meter =40,230 fot. Vilket är lättast vatten eller råoljan? Svaret är att råoljan är lättast och vattnet är tyngre som sjunker! Vad är det då för olja som finns på djup långt under den fossila nivån?

Quotes: Col. L Fletcher Prouty On June 20th, 1996 Col. Prouty stated... "Oil is often called a 'fossil' fuel; the idea being that it comes from formerly living organisms. This may have been plausible back when oil wells were drilled into the fossil layers of the earth's crust; but today, great quantities of oil are found in deeper wells that are found below the level of any fossils. How could then oil have come from fossils, or decomposed former living matter, if it exists in rock formations far below layers of fossils - the evidence of formerly living organisms? It must not come from living matter at all!"

http://www.prouty.org/

Alla har vi fått lära oss i skolor och Universitet att råoljan som vi hämtar upp ur marken kommer från döda dinosaurier och förmultna växter som under hundra tals miljoner år genom högt tryck och värme till slut bildat den svarta dyrbara oljan. Men allt fler forskare menar att den råolja som vi tar upp från djupare borrningar, under 5000 meters djup är helt av ABIOTIC FUEL en icke levande olja. En helt "oorganisk olja" utan några fossiler = en abiotisk olja som skapas själv av jordens magma. Professor Thomas Gold från Cornell University menar även han att råoljan vi tar upp är "ingen" organisk olja.

Det finns heller inga som helst data från kemiska, geologiska eller andra forskningar idag som visar att råoljan är av organiskt slag. Since oil is lighter than water, everywhere on Earth, there is no way that petroleum could be an organic, fossil fuel that is created on or near the surface, and penetrate Earth ahead of water. Oil must originate far below and gradually work its way up into well-depth areas accessable to surface drilling. It comes from far below. Therefore, petroleum is not a "Fossil" fuel with a surface or near

Delkälla: http://www.rense.com/general54/moreevi.htm

När det gäller magman i jordens centrum så vet vi mycket lite om dess ursprung enligt D. Van Nostrand. Men flera forskare menar att energin runt om i rymden som omger jordklotet håller med sin energi själva magma processen igång hela tiden.

Faktum är att oljekällorna som startade 1850 i nordvästra Pennsylvania, i Titusville sinade till slut mot artonhundratalets slut, men märkligt nog fylls dessa oljekällor på igen. Oljekällor som fylls på igen rapporteras från flera oberoende håll.

Källor: http://www.freeenergynews.com/Directo ... SustainableOil/index.html


Posted on: 2010/1/3 20:48

Edited by MrSmith on 2010/1/4 1:07:43
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Oljan kommer att räcka i miljoner år. Eliten säger att den är slut om 50 - 60år
#2


See User information
Ja man kan ju fundera över vart C+H+N tar vägen vid fotosyntesen...

Posted on: 2010/1/3 20:54
Ju flera kockar ju mindre till gästerna..
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Oljan kommer att räcka i miljoner år. Eliten säger att den är slut om 50 - 60år
#3


See User information
Det handlar inte om att oljan faktiskt skulle ta slut, poff inget kvar. Det handlar om att det måste vara kostnadseffektivt att bryta oljan för att någon ska vilja ta den upp ur marken och in i din bil. Det är det som kommer hända om typ 15 år. Kostnaden att bryta olja kommer stiga då oljan finns längre ner i jorden vilket kommer pressa upp priset på oljan till den punkten då ingen längre har råd att köpa den vilket kommer tvinga människan att hitta ett billigare allternativ vilket kommer göra att oljapriset rasar igen (tillgång-efterfrågan) och oljan kommer förlora sin punkt som männsklighetens viktigaste energikälla.
Det stora problemet är ju att avgiftningen inte går tillräckligt fort och många rika människor kommer bli väldigt mycket rikare innan karusellen är slut...

Posted on: 2010/1/5 3:21
"THIS INTERNET NOTE, IF PRINTED, IS LEGAL TENDER FOR ALL DEBTS, PUBLIC AND PRIVATE"

"The real action is in the reaction"

"Sen den elfte september 2001 har vi sett krig emot terrorn och terrorn har växt..."
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
43 user(s) are online (43 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 43

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS