vaken

Vakencorner
BottomBottom  Previous Topic Previous Topic  Next Topic Next Topic   Register To PostRAKEL FÖRDUBBLAR RISKEN FÖR CANCER MED HJÄRNTUMÖRER
#1


See User information
PÅ SVT MORRON NYHETERNA DEN 22 OKT, 2009 BERÄTTAS FÖR OSS ATT POLISEN KAN INTE RINGA IN MED RAKEL POLISENS NYA (CANCER STRÅLNINGS) MOBILER. REDAN HAR 117 FALL AV OLIKA FEL INRAPPORTERATS!

OCH SOM VANLIGT SÄGER DE ANSVARIGA MYNDIGHETER ATT ALLT ÄR OK!!


VI KOMMER NÄRMARE SANNINGEN NÄR VI LÄSER I POLISENS EGEN TIDNING:

RAKEL FÖRDUBBLAR RISKEN för HJÄRNTUMÖR

http://www.polistidningen.se/document ... entid=382&portalareaid=30

I den brittiska rapporten (Confidential Report on Tetra - Strictly for the Police Federation of England and Wales) konstateras att engelska poliser drabbades av svåra åkommor när Tetra infördes. Huvudvärk, sömnstörningar och illamående nämns. Men även livsfarliga sjukdomar som hjärtproblem, cancer, leukemi och hjärntumörer orsakas enligt rapporten av strålningen från Tetra.


Samt läs här vad som väntar oss Medborgare om vi inte VAKNAR:
http://www.vagbrytarenstockholm.se/material/rakel-tetra.pdf

RAKEL, TETRA och strålning fördubblar cancerrisken, Ställ dig frågan vad här det som händer när Myndigheterna skiter i försiktighetsprincipen och till och med bestrålar spädbarnen som inte har den vuxna människans skydd!
Varför inte göra en intervju med Mona Nillson och fråga henne om de förfärliga Rakel Tetra masterna som sänder på Hjärnas Frekvens område!


Som England skapat kontroll med alla dessa Frekvens apparater, TV:n är en Frekvens apparat, du ser bara bilder på glasrutran, och hör ljuden i högtalaren! Men det är bara Frekvenser som sen avkodas och lika är det med Mobilerna och dessa förfärliga cancer sändare Tetra Rakel Sändare som kan påverka vår hälsa!

Beställ Mona Nilssons och Marica Lindblads avslöjande bok om spelet bakom 3G-utbyggnaden, om hälsoriskerna med mobilstrålning, myndigheternas agerande och de drabbade.

Det trådlösa samhället växer fram med explosionsfart.

I boken Spelet om 3G – Fakta och desinformation i det trådlösa samhället, presenterar den skickliga frilans journalisten Mona Nilsson delar av den omfattande forskning som visar att strålning från mobiltelefonin leder till allvarliga konsekvenser för människors långsiktiga hälsa.

Hon granskar myndigheternas ställningstaganden och finner dolda bindningar och en upprörande flathet mot en mäktig industri. Boken bygger på en samling artiklar som Mona Nilsson tidigare publicerat i bland annat Miljömagasinet, delvis tillsammans med Marica Lindblad.

Den tvåfaldiga Nobelpristagaren Prof. Linus Pauling "Låt varken de medicinska auktoriteterna eller politikerna vilseleda dig. Ta reda på fakta och fatta dina egna beslut om hur du kan leva ett bra liv och arbeta för en bättre värld."

Prof. Linus Pauling arbete lever vidare i hans lärjunge Dr Matthias Rath som stämmer den medicinska maffian.

Citat: Linus Pauling beskriver Dr Matthias Rath
"Det är inga tvivel hos mig om Dr Rath, han är min efterträdare."

Källor: http://www4.dr-rath-foundation.org/The_Hague/complaint/index.html

http://www.policestateplanning.com/chapter_14_.htm


Citat: Dr Jacob Eberhardt "Det är ett världsomfattande experiment som pågår just nu med en fjärdedel av jordens befolkning exponerade för mikrovågor"

Källa: Radiofysik, Lunds universitet. Visst är det Härlig, att bli utsatt för övergrepp av Staten och att de hela tiden ökar inom alla områden, om man vill se VERKLIGHETEN SOM DEN FAKTISKT ÄR!

Posted on: 2009/10/22 6:34
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: RAKEL FÖRDUBBLAR RISKEN FÖR CANCER MED HJÄRNTUMÖRER
#2


See User information
Mycket sant.

Vi bär en mobil bomb vid våra sidor. Mer än mobiler förstås, hotet är felfaldigt.

På Kunskapskanalen visades en dokumentär för kanske tre år sedan om ett forskarteam i Holland som lyckats modulera en strålning som harmoniserar med mobiltelefoneras strålning - nettostrålningen blev då mycket låg. Forskningen betalades av jänkarna. Slutprodukten blev en mycket liten dosa som obetydligt skulle påverka storleken på dagens mobiltelefoner.

Mobilindustrin vägrade acceptera nödvändigheten i forskningen och struntade därför i resultatet. Varför? Ja, tänk själv här nu. Då skulle de erkänna att strålningen varit skadlig och fått enorma skadestånd att bekosta retroaktivt.
Men ok, det är ju bara en del av den stora sanningen.

Svaret är att vi skall fortsätta utsättas för omfattande skadlig strålning. Ekonomiska förklaringar räcker bara en bit, till en viss nivå. Rothschild har ju knappast problem med pengar...

Den som söker ekonomiska förklaringar till beteenden kör fast. När eliten redan 'äger' alla pengar så har de fullkomlig kontroll på ekonomin. Pengar är bara ett medel av många.

Posted on: 2009/10/22 9:43
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
40 user(s) are online (40 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 40

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS