vaken

Vakencorner
BottomBottom  Previous Topic Previous Topic  Next Topic Next Topic   Register To PostNu har jag tröttnat på HPV-vaccin förespråkarna, dags för en insändare i lokala tidningen!
#1


See User information
Senaste insändarartikeln kommer från landstingspolitiker:

Kondom ger inte fullt skydd mot HPV-virus
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/ ... 5520.svd#dsq-login-disqus

I denna så vill dom påvisa att kondomer inte skyddar till 100%, vaccinering är svaret på detta problem, artikeln är ett svar på denna:

Vad är det för fel på kondomer?
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/ ... l-pa-kondomer_6592032.svd

Där Solveig Sigridsdotter Thörnblom som är frilansjournalist ställer sig frågande till vart alla uppmaningar till kondomanvändning tog vägen, vilket nu dom kvinnliga landstingspolitikerna sågar med meningen:

"Kondom ger ett visst skydd mot HPV-virus men långt ifrån ett fullständigt sådant då kondomen inte täcker alla ytor som kan vara infekterade av viruset."

Det ironiska men ändå allvarliga är att samma landsting ( Västmanland) har klubbat genom att kvinnor under 25 år skall få gratis gynekologisk hälsokontroll, som dessutom bara kostar 150.000 per år, sen slipper skattebetalarna betala för dom biverkningar som uppstår vid vaccinering...

Unga kvinnor slipper avgift för hälsokontroll
http://www.ltv.se/Om_landstinget/Pres ... avgift-for-halsokontroll/

"För att fler ska göra gynekologisk hälsokontroll tar landstinget bort avgiften för kvinnor upp till 25 år."

De var uppmuntrande att läsa alla kommentarer varav dom flesta var kritiska till detta vaccin.
Ni som vill/orkar kan kopiera min insändarartikel och skicka in den i eran egna lokala tidning, om ni vill kan ni komplettera eller göra passande ändringar själva innan ni skickar in den.. Jag vet inte hur många fler landsting som har tagit bort denna avgift.

----------------------------------------------------

Blir positivt överraskad av att läsa i tidningen att alla kvinnor under 25 år nu skall få gratis gynekologisk hälsokontroll i Västmanlands län. Detta gör att föräldrar slipper lägga ut tusentals kronor på HPV-vacciner för sina tonåringar, dessutom så slipper alla dessa kvinnor under 25 år alla dom biverkningar som brukar inträffa i samband med vaccinationer. HPV-virus är för övrigt väldigt enkelt att bota vid upptäckt.

Behöver jag påminna föräldrar om hur allvarliga biverkningar barnen råkade ut för under den närmast kaotiska massvaccineringen mot svininfluensan?

För mer information om HPV-vaccin, skriv "mammor mot gardasil" i närmaste sökmotor på nätet.

Posted on: 2011/11/1 13:04

Edited by TeBe on 2011/11/1 23:37:59
Edited by TeBe on 2011/11/1 23:54:05
"They who can give up essential liberty to obtain a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety."

/Benjamin Franklin
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Nu har jag tröttnat på HPV-vaccin förespråkarna, dags för en insändare i lokala tidningen!
#2


See User information
Verkar nästan som alla Sveriges län tävlar om vilken som skall hinna förstöra många kvinnors liv med HPV-vaccinet..

Klart för vaccinering av 18-åringar
http://sverigesradio.se/sida/artikel. ... ramid=159&artikel=4776444

"Trots att ingen upphandling är gjord centralt, så förbereder nu Örebro läns landsting vaccineringen mot livmoderhalscancer. Det handlar i första hand om flickor som är födda 1993.

– Vaccineringen kommer i gång nästa år, och beslutet var enhälligt, säger Marie-Louise Forsberg-Fransson (S), ordförande för landstingsstyrelsen.

Hon menar att de nu börjar med den mest akuta gruppen.

Vi vill fånga upp flickorna innan de slutar gymnasiet och kanske flyttar från länet, säger Marie-Louise Forsberg Fransson.

Det blir landstinget själva som står för kostnaden och köper vaccinet för runt en miljon kronor.

När även yngre flickor ska få vaccinet är inte klart."

Posted on: 2011/11/2 12:26
"They who can give up essential liberty to obtain a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety."

/Benjamin Franklin
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Nu har jag tröttnat på HPV-vaccin förespråkarna, dags för en insändare i lokala tidningen!
#3


See User information
Detta är ett allmänt frustrerat inlägg utan att klanka på tidigare inlägg i detta ämne, tvärt om en eloge till alla er som fortfarande orkar bry er, puss å kram till alla.

Programmerade zombies ger sig tillkänna mer å mer, automatons kallas dom på utrikiska, och vi andra som tror vi är " vakna " gör som papegojor gör, så fort vi sett en snutt på Jewtube eller läst EN artikel så kan vi det mesta och skriver inlägg som dessvärre kan få en hel del att ytterligare bli ledda in på en omväg.

Ta för fan reda på vem som startade vaccinbluffen på 1700 talet, han var släkt med Darwin som lanserade sin evolutionsbluff osv. osv.

Titta sen på vad virolog Stefan Lanka har att säga om virus, fundera sen på varför man försökt döda honom.

Kolla på vad man bla. sysslat med i Fort Dietrick USA.

Kolla vad Dr Bob Beck har att säga om HIV å AIDS, börja fatta följande: Det finns ingen som kan bota en åkomma, stor eller liten, varken jag eller du eller Gud eller ens svärmor, det enda man har att göra är att med kunskap, samarbete, välvija och hjälp av naturen avlasta sitt immunförsvar som i sin tur är konstruerat till att fixa såna små irritationsmoment, det finns dock en gräns hur mycket denna " vän " tål Big Mac, Telia, Fluor, E Nr i maten, Barium i luften och dyngan som körs in via TV, tidningar och övrig social programmering.

HPV virus som för övrigt är som alla andra virus är en KEMISK företeelse. kan med andra ord inte vara levande eller avdödat som vaccinkramarna papegojar ut, det kan förvisso sprida sig under gynnsamma förhållanden, och då alltid hos en med taskigt immunförsvar, HPV finns latent hos alla kvinnor, det förekommer c:a 100 sorter så då skulle vaccinkramarnas våta dröm uppfyllas om man kunde få alla korkskallar att ta 100 sprutor för att känna sig "säker" Livmoderhalscancer uppkommer hos äldre kvinnor som bytit " snopp" ofta och ger sig till känna i 50 års åldern.

Allt detta från vaccinkramarindustrin.

Fö. så är all sk. cancer en indikator på att man varit taskig med sin hälsa och ingen " sjukdom " som ska bekämpas, tvärtom cancern är en skyddsåtgärd så man inte tvärt pajar viktiga kroppsfunktioner utan denna fiffiga varningsklockas uppgift är att väcka upp en innan, så man kan ändra beteende, vilket verkar minst sagt svårt för den allvetande, auktoritetsberoende majoriteten.

Allt för att slippa tänka själv och Huvva , ta eget ansvar, fy och usch Näää det e ju andras ansvar.

Nu till det jobbiga, att tänka logiskt, om detta fantastiska skydd i form av vaccin skyddar till 60 % av två av 100 HPV stammar och skyddar högst i fem år, (fortfarande vaccinkramarnas siffror) så varför i helvete ska man påtvinga unga flickor dessa livsförstörande ämnen, e jag dum eller har jag missat trenderna i Frida, är verkligen småtjejer så sexuellt hyperaktiva att deras sk. helkorkade vårdnadshavare både tycker att det är OK både med sex först och sen lite kvicksilver i armen, och sen när svåra oönskade biverkningar, barnlöshet och ibland döden inträffar så hittar man i vanlig ordning en av 50000000000000 Miljarder ursäkter till varför man agerade som man gjorde, och den lika zombifierade omgivningen accepterar det eftersom man är ju stöpt i samma form Läs " Vaccin, Dagis, Skola, TV, Grupptryck, Arbetsplats.

Så varför inte göra nåt annorlunda, gå till respektive " vitrockspräst " och stå för följande förslag: så som det går med den jag är satt att beskydda med din föreslagna behandling så kommer det att gå med din egen hälsa, det är väl rättvist.

Den enda konventionella läkaren jag hittills råkat på som själv var beredd att genomgå samma behandling som hon rekommenderade var den Polska hälsoministern, som ren sympatiåtgärd, fundera på varför Polen var det enda land där man vägrade köpa in en enda Svinspruta, det bevisar ju helt klart att de enda svin som existerar idag är dessa sjuka individer som sitter på förtroendeposter i ankdammen Sveriga AB och garvar sig harmynta åt vår enfald, och på bästa sändningstid får allt utrymme för att hypnotisera sina kunder HeHe

70% av den sk " läkarkåren " skulle inte ta chemomisshandel om dom " fick " cancer för att dom vet att men lever längre och framförallt mår bättre denna tid utan gifter. Tänk för fan på vad kroppen behöver när den är lite dassig, VITALÄMNEN eller GIFT, se vad se filmen (a world without cancer) på aprikoskärnor. se.

Så du som är Raketforskare kanske kan vara vänlig och kommentera vad du känner är rätt väg att gå, för vad du eller jag eller alla andra TROR är lika intressant som vad katten gör i vinbärsbuskarna efter att ha ätit en massa strömming.

Blind tro är det mest effektiva sätt att hindra sökandet efter sanning ( vad nu det är )

Vi ska ju alla avsluta vår jordevandring vad det lider, så en tanke är ju att göra det som känns rätt oavsett egna konsekvenser trots att man känner sig rädd, för mod är ju att agera trots rädslan och denna osjälviska handling kan ju få positiva konsekvenser genom att visa andra att det är möjligt och man "oftast" överlever och ibland även får behålla sina surt förvärvade prylar HeHe

Tro och tyck vad ni vill, har i dagsläget inga planer på att styrka mina påståenden, utan all intressant info går att finna på egen hand om man har intresset och byter bort programmerade måsten och frigör tid för att finna denna info, för tid det är vad som krävs, i massor, men det är förbluffande intressant att behöva kasta allt skit man blivit itutad och börja om, jobbigt kan tyckas men helt klart besväret.

Så alla goa rara människor, allt är ett spel och jag visualiserar dagligen att fler och fler väljer bort det sinnesjuka, livsförstörande globala Monopolspelet som kallas den västerländska civilisationen med det magiska ordet Demonkrati som reklamslogan, titta er omkring på vad som sker och inte vad som sägs, och för all del fundera på om det bla. är OK att 20.000 barn kidnappas från sina familjer varje år av det " system " som majoriteten är så jävla desperat beroende av och dessa sk. pengar som få begriper innebörden av måste man ju ha, att 40.000 blir sas. utförsäkrade från detta Svenska under, den Svenska modellen, det fantastiska demokratiska skyddsnätet som tar hand om en från vaggan till graven, samtidigt som vi alla kan konstatera att dessa sk. folkvalda dagligen bränner våra och många framtida generationers svett för att inte tala om att det är grenen vi alla sitter på snart kommer att braka i backen, men va fan spelar det för roll när nån enfaldig kastrat ska yla på bästa sändningstid i TV och man kan trycka lite Transfettsdrypande GMO chips i ansiktet.

Vill vi och kan vi finna en bättre väg tillsammans för oss alla och framtida generationer, jeg vet att det går, inte exakt hur men vad har det med saken att göra, frågan är hur många som har orken att vilja detsamma.

Det sista jag ger är upp, skål på er alla.


Posted on: 2011/11/3 8:19
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
30 user(s) are online (30 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 30

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS