vaken

Vakencorner
BottomBottom  Previous Topic Previous Topic  Next Topic Next Topic   Register To PostAnonym
Sovjetiska versionen av HAARP är DUGA el SURA!?
#1
“Duga”, the Steel Giant Near Chernobyl

Resized Image

Se fler bilder på:
http://englishrussia.com/?p=1882

Den officiella versionen av vad Duga är för något kan läsas här:
http://en.wikipedia.org/wiki/Russian_Woodpecker

The Russian Woodpecker was a notorious Soviet signal that could be heard on the shortwave radio bands worldwide between July 1976 and December 1989. It sounded like a sharp, repetitive tapping noise, at 10 Hz, giving rise to the "Woodpecker" name. The random frequency hops disrupted legitimate broadcast, amateur radio, and utility transmissions and resulted in thousands of complaints by many countries worldwide.

Intressant att Sovjetiska DUGA ligger i närheten av Tjernobyl, nära till energikällan. Är det någon som vet om HAARP-anläggningar i andra länder är speciellt energikrävande? Finns det uppgifter om sådant?

Här är en annan Rysk version av HAARP som kallas SURA.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sura_Ionospheric_Heating_Facility

The Sura facility was commissioned in 1981. Using this facility, Russian researchers studied the behaviour of the ionosphere and the effect of generation of low-frequency emission on modulation of ionosphere current.

Resized Image

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Sovjetiska versionen av HAARP är DUGA el SURA!?
#2


See User information
Sveriges HAARP-anläggning i Kiruna ligger ju bra till med tanke på alla vattenkraftverk i norr. Vad hetta nu den svenska anläggningen? Enligt många så skulle den vara väldigt stor, passar ju också bra då norrsken och liknande kanske kan dölja eventuella färgeffekter som skapad på himmelen.

Posted on: 2009/3/25 12:45
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: Sovjetiska versionen av HAARP är DUGA el SURA!?
#3
Woodpecker var "bara en radar" har somliga skeptiker påstått...

Jag vet inte detta med energiåtgången, möjligen kan Nick Begich och Jeanne Manning veta, de som skrev "Angels Dont Play This HAARP" (boken finns på www.scribd.com)

Googla på namnen och om du hittar dem, kontakta dem.

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Sovjetiska versionen av HAARP är DUGA el SURA!?
#4


See User information
Information:

Russia
http://www.fraktali.biz/chemtrail/chernobyl2.html

Sverige, norge, finland
http://www.fraktali.biz/chemtrail/eiscat.html

Southern Sweden.
http://www.fraktali.biz/chemtrail/lois.html

Sweden
http://www.fraktali.biz/chemtrail/esrad.html


Finland and Iceland
http://www.fraktali.biz/chemtrail/cutlass.html


Scandinavian Twin Auroral Radar
http://www.fraktali.biz/chemtrail/stare.html


Mer info
http://www.fraktali.biz/chemtrail/haarp_scandinavia.html

Info från-
http://www.fraktali.biz/chemtrail/energyboxens.html


IBM's Global Projekt MEREGIO

Sveriges storskaliga Mindkontrollexperiment !

"INTERNET-ELEN"

Sprid texten så mycket ni kan för denna text har blivet deleted i hela världen och många hemsidor som hadde texten,har blivet attackerad.Ochså min och min kompis.

Enligt ny svensk Lagstiftning måste alla Elnätsföretag från och med den 1 juli 2009 ha Möjlighet att läsa av sina Kunders Elanvändning minst en gång i Månaden för att kunna basera sina Fakturor på faktisk Elanvändning.
För att klara detta byter man ut alla Elmätare till en modernare.

Förklarningar:

FRA....Försvarets Radio Anstalt...en sorts Storebro som se alt,hör alt och vet alt.Jobba tillsammans med Echelon,NSA och andra Organisationer.Kontrollera alt,men bli inte kontrollerad av någon.

LOIS:Världens största Haarpsystem(High-Frequency Active Auroral Research Project).
10tusentals Antenner bildar en Jättespiral över hela Sördasverige.
En av dem största,kraftigaste och farligaste Anlägning som finns på Jorden.

Nato-lag:Delar av Norrland har blivet såld till Nato så att dem kan testa sin nya exotiska Vapensysteme.....utan Insyn av svensk Militär.....En Okupation !
Man kommer att testa alt från Chemtrails-,Mikrovågs- till Nanovapen.

Alla har den, men ingen vet vad det är och vad den gör.
Energiboxen.
Vi fick den utan att bry oss, utan att förstå, utan att fråga.
Internet-Elen.
(inte El-Internet som blev stoppad, för Bredbandsbolagen, speciellt 3G,
skulle gå i Konkurs.För El-Internet behöver man ett PLC System(Powerline Communication) som förändra Strömen så att det gå att skicka InformationsSignale.)

Energiboxen är en GPRS-sändare med ett eget "PLC System" och Frekvensen är en blandning av GSM och 3G Internet. Det är Bredband och ALLTID på (inte bara dom Sekunder som Elverket ska använda den).
Boxen,ett Dubbelsystem,bestrålar oss inte bara DIREKT med 3G Strålning, utan går ochså in i Elen och hela Elsystemet i Huset blir ett 3G pulsad högfrekvence elektromagnetisk Kommunikationssystem som är ,genom PLC Systemet,ansluten till Internet(?) (och kan självklart stråla många till döds).

Boxen sänder inte till Elverket, utan till Internet, i och med detta så bli hela Elsystemet förändrat till ett Kommunikationssystem.
Varför Internet, varför så hemligt och tyst inbyggnad i Husen, varför byttes Elen ut till en Kommunikations-El?

Enkelt.
Redan 3G är ett rent militärisk System och Telefoni är bara en Bieffekt. Hela Problemet med Masterna, Antenner, Strålning mm var delvis mera en Skenmanöver och riktiga Målet var att få in den lilla Sändaren i Husen.
Nu strålar inte bara hela Huset i pulserande Högfrekvens, utan är också ansluten till Internet (första Internet-Husen i Världen.).

Det hjälper inte att bara att vägra Boxen, för Grannen,som sitta på samma Transformator, har en och skicka 3G Impulser till ditt Hus genom Elnätet(Man behöver ett El-Filter).

Absolut så har vi rätt att vägra ta emot Boxen, för Lagen som man använder finns inte och absolut inte om "Tvångsbestrålning".Gnäll och du få behålla eller få tillbaka din gamlar Räknare.Akta dig för den nya Räknaren UTAN Sändare ,för den skicka Info DIREKT över Elen med hjälp av PLC System. Kräv gammlar goda Boxen Tillbaka.
Lagen,som kanske kommer,gälla Företagen,inte oss Konsumenter.

Den verkliga Grunden till att man bytte vårt El-System till ett Kommunikations System,är enkelt sagt: *TOTALITÄR KONTROLL*

Nu gäller Elen under en annan Lag, den sk Kommunikationslagen.
Denna Lag ger FRA(Försvarets Radio Anstalt......Storebro, som precis fick en Superdator av Staten.) Rätten till Kontroll och Spionerier. Man får läsa Mails, avlyssna Telefoner och kontrollera varje sorts Kommunikation,
också *Internet-Elen*." och med detta ditt Hus.

Den som vet lite om Frekvenser och Mikrovågsteknik vet säker redan vad man har för möjligheter av Kontroll. Genom att varje Dator är ansluten till den nya "Internet-Elen" så är i principen alla, absolut alla, i
riskzonen för Attacker över Internet. Banken, Polisen, Sjukhus,Databaser,Servers.....absolut alla behöver El.

Det finns ingen Firewall eller Antivirus för Internet-Elen.

Vilken Server vårt "Snternet-Sus" har , ligger ochså i Sörker. :=)
Använder man då modificerad ELF(extrem låg Frekvens,en konstgjord Hjärnfrekvens) så är det lätt att få en 3D bild av varje Rum och avlyssna varje Samtal. Ännu mer otrevligt är att man enkelt kan skicka vilken Frekvens som helst genom Internet-Elen , också dom som påverkar Människors Hjärnfrekvenser.

(En enda Fjärkontroll för alla Svenskar? :=) )

Vi är i det största Experiment angående Kontroll av mänskliga Hjärnvågor som Världen har skådat. Sverige och Finland, har alltid varit Fältexperimentländer för Mikrovågor och därför är det också bara dessa 2 Länder som fått Systemet först.
Verkar allt gå bra, så följer andra Länder efter.
Vi måste absolut vägra Energiboxen och övertala Grannar att vara med (man kan också lämna tillbaka den nya Boxen.). Vi måste mycket snabbt ge ut Information angående detta nya System, så att det blir offentligt och
alla Lögner kommer fram.(tTidning,Internet,Granner,TV mm)
Hjälp till, gör vad du kan, för det är bråttom och dem första Experimentet är redan igång.

Om inte VI stoppar det här,......då får hela Europa Systemet.

Det finns en direkt Koppling mellan denna Box, Världens största Haarpsystem i södrasverige (Lois), Chemtrails, FRA,Echelon och att man "sålde" Sverige till Nato så att man kan testa sina nya exotiska Vapensystem i Norrland.(Mikro-och Scalarvapen, Chemtrails Attacker,Nannovapen,.....) UTAN INSYN AV SVENSK MILITÄR.
Genom "Lois", Vapentester, och Geografi mm har Sverige därför blivet rent Militärisk en av dem viktigaste Länderi Världen.

Den lilla Energiboxen är en "del" av Amerikas Patriotlag, som självklart automatiskt följer med Nato-Amerika till Sverige.
Den totala Kontrollen av Husen och Människors beteende är bara början.

Redan 3G och Energiboxen är i Grunden en del av de nya Vapensystemen och självklart så kommer Nato att göra många Försök på svensk Befolkning.
Vissa Vapen kan man bara testa "live" och på Människor.

Lois är färdigutbyggt och man gör Experimente i Storskala.(Lois gå över hela Södrasverige och är inkopplad i 3G, Energiboxen, men ochså Lofarsystemet i Mellaneuropa och Icecat i Norden.
Försök förstå vad vi har i Husen och vilken Ansvar vi har mot Världen.
Vem ska stoppa Systemet om inte VI gör det?
Sök efter Info, tänk själv och fundera på det som du hittar och glöm inte:

I Princip är vi ALLA redan under Attack, på många olika Nivåer.

Hjälp med att stoppa Lådan och "Europas Mindkontroll Experimentet" !!!!*
Skickar Texten gärna vidare!


Boxen med GPRS-Sändare och PLC System


Box utan sändare men med PLC System
Nyheter:

1.Elen,Boxen och alt som är ansluten krånglar som attan.Mobilsysteme slås ut,Mailserver och Nätverk brytta samman,Lampor explodera,Computer krascha,Elavbrott och mycket annat(delvis genom Strömpiks)

2.Nu börja man lansera Energyboxen ochså i andra EU länder.Tyskland och Holland är dem nästa.

3.LOIS Experimente är på full Fart och många av dem sista sk Naturkatastropher,ibland med svensk Namn ,berodde på detta System.
Lois fick ochså "gratis" av IBM världens största Superdator.
(IBM...Firman som gjorde dem Nummer-programme för dem Tyska och Polska Koncentrationlägren)

4.Nu har det blivet Totalförbjuden att överhuvudtaget undersöker Boxen.Den är nu "hemligtstämplad" och man prata ochså inte mera om PLC Systemet.Troligen för Många som ställde konstiga Frågor.Man börja ochså nu använda Våld och Hot om Elavstängning för att få in Boxen i Husen.
Glöm inte,vi Konsumenter har Lagen på VÅR Sida.

5.Den sk. FRA Lagen står direkt i Förbindelse med Energyboxen,för Elen faller nu under Kommunikationslagen.Denna Lag handlar i Grunden inte om Telephonavlysning och liknande,för det gjorde man i många År och där behövs det ingen Lag.Men använda man Boxen och gå in i ditt Hus,då behöver man Tillstånd.Det fick dem.
FRA Lagen träda i kraft den 1.Januari 2009,men dem 12 Punkte som skulle ge personligt Säkerhet sätta man först in senare.....nån gång.VARFÖR och när skulle det vara?

6.ca 2 Veckor innan Jordbävningen fanns det en Jätteknall i Södrasverige.Tidningen berättade om en Blixt som va så stor att en Pilot i Norge såg den.
Lite senare så satt man igång hela PLC System i Norrasverige och det skapade en El-och Telephonavbrott,som delvis höll i en Vecka.Transformatorer klarade inte denna nya Elen som har en annan frekvence.Avbrottet va hittils Sveriges största.
Så började Flygplan spryta på Natten.Första gången jag såg det här uppe,för man spryta här rätt sällan och nästan alltid bara för Väderkontrol.Men på Natten va första gången.
Nästa Dagen kom Jordbävningen.
Både,Blixten och Jordbävningen,är en Skapelse av att dem Energien som Lois utstrålade och som fick "tillbakaslag".Vi hadde mycket tur att det inte blev samma som hoss Chernobyl och det inte blev en "strålande Jul".
Men man har precis börjad med att Experimentera med Världens största och farligaste Vapensystem.Det kommer mera ......mycket mera,för det kittlar i Fingarna.Det är nu första gången man verkligen kan försöker att få total Kontrol om Jordens EM-Fält.Kommer,efter Nostradamus,en av dem få som visste om Lois,att skapa ett "out of control" Situation.Ochså den nya PLC-Elen kan skapa mycket Problem hoss dela av Lois.
Sammankoppling av Energieboxen och Lois är på gång nu.

Fråga mig om du behöver mera Info
och sprid gärna Texten.

Download as PDF Fil

Jag tappar hellre mitt Barn än min Mobil!
eller hur jag lärde mig att älska Masten.
En liten annorlunda Berättelsen om Mikrovågor
---------
Tack till fractali för all information!=)
OrGone

Posted on: 2009/3/25 18:10
Making nature against the law seem a bit unnatural!
http://se.msnusers.com/OrGone
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Sovjetiska versionen av HAARP är DUGA el SURA!?
#5


See User information
Jepp.
Magnetosfärprojektet är verkligen globalt.
På nätet kan man hitta massor av - om än mestadels cirkumstantiella - bevis för detta faktum.

We are SuperDarned.

Lita på vädret?
Är det i Allahs händer längre?

Fan också.
Kopparhjälm nästa.

Posted on: 2009/3/25 22:50
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: Sovjetiska versionen av HAARP är DUGA el SURA!?
#6
OBS! Teorier. Baserade på en hel del faktaunderlag.

Samma molijoksan som dessa anläggningar använder för att manipulera vädret använder vi!!!

Det låter helknasigt, och ännu mer knasigt blir det då jag påstår att vi är den yttersta antennen för väderkontroll.

Det är den energiformen som kommit att kallas för scalarenergi på senare tid. Orgone, det var ett annat namn. Chi var ett tredje.

Minns indianerna, medicinmännen och regndanserna.

Detta är vad HAARP och väderkontroll har gemensamt med Healing och fri energi. Och det används i ett helt spektrum, så även radiovågor och magnetfält hör dit.

Skeptikern Zink gjorde häromåret i tråden "HAARP och vädret" ganska avancerade matematiska beräkningar om hur omöjligt det skulle vara för en anläggning som HAARP att kontrollera vädret.

Det stämmer helt säkert. Men vilken slags fysik räknande Zink med? Knappast inte den jag talar om.

Vad jag vill säga är att: Det är vi som har makten!!!!!!!

Vi är antennen och fanskapet påverkar oss så länge vi låter den påverka oss.

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Sovjetiska versionen av HAARP är DUGA el SURA!?
#7


See User information
Quote:

Skeptikern Zink gjorde häromåret i tråden "HAARP och vädret" ganska avancerade matematiska beräkningar om hur omöjligt det skulle vara för en anläggning som HAARP att kontrollera vädret.


Omöjligt för en anläggning..?

Detta

http://earthchangescentral.com/research/Project2025/vol3ch15.pdf

är väl fortfarande en intressant skrift, eller hur?

Ja, inte vet jag.
Inte säker på så grymt mycket längre :)

Fascinerande det du säjer, wikhall.
"...vi är den yttersta antennen för väderkontroll."
Länkar?Frid.

Posted on: 2009/3/26 22:45
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: Sovjetiska versionen av HAARP är DUGA el SURA!?
#8
http://en.wikipedia.org/wiki/Weather_control

skrivet ur ett lite skeptiskt förhållningssätt, förstås.

Kolla upp vem Wilhelm Reich var, och kolla vidare upp Orgone, scalar energy...

...och läs David Ickes sjövilda böcker.

Detta var teorier som sagt. 2+2=4 som du vet, inte 5 som så många tror i denna uppochnervända världen...

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: Sovjetiska versionen av HAARP är DUGA el SURA!?
#9

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
26 user(s) are online (26 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 26

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS