vaken

Vakencorner
BottomBottom  Previous Topic Previous Topic  Next Topic Next Topic   Register To Post4.000 barn i norra Uganda har drabbats av en sjukdom som gör dem till något som liknar zombier
#1


See User information
Omkring 4.000 barn i norra Uganda har drabbats av en sjukdom som gör dem till något som liknar zombier, levande döda. Och orsaken till nickarsjukan, som sjukdomen kallas, är ännu okänd. http://www.dn.se/nyheter/varlden/3-000-barn-blir-till-zombier
 
När Världshälsoorgansationen WHO besökte området konstaterade FN-organets representant i Uganda att av de 26 barn som samlades kring honom i en av byarna uppvisade 12 symptom på sjukdomen. På en skola, Jupa Primary School, har 59 av 250 barn sjukdomen.
Sjukdomen är grym. De barn som drabbats får epilepsiliknande anfall och efter varje anfall blir deras tillstånd allt värre. Barnen blir apatiska och slutar reagera på omgivningen. Många vandrar planlöst iväg och försvinner, andra har anlagt bränder och flera hus har brunnit ned. Sedan 2010 har omkring 200 barn dött av sjukdomen i Uganda, skriver Washington Post.

Kommentaren: Som vanligt så säger dom: Orsaken till Sjukdomen Okänd! Vi känner igen mönstret nu!

Tänk så här istället, aldrig någonsin har denna Zombie Sjukdom historiskt existerat i vår värld, även om någon expert snart dyker upp och vill visa på motsatsen, he, he det blir väl nånn stackars Apa ur Djungeln som dom skyller på, och som sedan bet en Bybo som sedan blev Zombie! Ungefär sama Historia som CDC kom med som förklarade hur HIV dök upp från en Apa!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Merck Vaccine Chief Brings HIV/AIDS to America
Nästa myt kom från CDC, Centers for Disease Control. Enligt deras utsago så var det en gång en grön APA som bet en svart kvinna och som överförde vid bettet simian immune deficiency disease agent till Patient NOLL som vi kan vi kalla henne för! Denna påstådda kvinna hade sedan samlag med någon som hon sedan överförde SIV till, som sedan i sin tur hade samlag med flera andra, bland annat med en kanadensisk flyg steward som var ogift och hade en heterosexuell läggning. Vid ett av hans besök i Afrika så råkade denna man få i sig SIV som senare blev känt som HIV. Denna märkliga person ändrade sedan plötsligt sin egna sexuella läggning och blev plötsligt homosexuell när han kom till USA enligt CDC, Centers for Disease Control. Under sitt besök I USA så reste han runt om i landet med sitt flyg anställnings pass. Han började sedan att springa runt omkring i New York, San Francisco och Los Angeles och hade sedan sex med obegripliga antalet 2 500 homosexuella män. Och det mina kära läsare var den officiella berättelsen hur AIDS kom att spridas i Afrika och slutligen kom till Amerikanska väst och öst kusten. Patient NOLL Plus ETT kan vi kalla honom för. Och enligt CDC, Centers for Disease Control så var hans rätta namn Gaetan Dugas eller Gaëtan Dugas! http://en.wikipedia.org/wiki/Ga%C3%ABtan_Dugas

Kan du föreställa dig någon normal person vid sina sinnens fulla bruk som kan tro på sådana myter!

Eller att SIV-HIV kom från apor i djungeln och att sedan SIV = HIV hoppade över barriären mellan djur till människan = jumping species in i det mänskliga DNA genomet!

Källa: http://www.progressiveconvergence.com ... e-in-America-Jourv5n3.pdf Donald W. Scott, M.A., M.Sc. från Common Cause Medical Research Foundation, en oberoende grupp i Kanada som publicerar the Journal of Degenerative Diseases.


Fortsättning Zombierna i Uganda: Tänk sedan: I detta område i norra Uganda, dyker nu hela 4000 tusen fall plötsligt upp!

Den enda logiska förklaringen är att man har testat vacciner från något Biovapen labb som gått skeppsrätt åt skogen! Och nu har vi kommit mycket nära sanningen!
Skulle vi kunna fråga dessa bybor om dom blivit vaccinerade med något så skulle vi få mycket intressanta svar!

Posted on: 2012/3/23 23:14
Citat: Prof. Antony C Sutton "Det var ingen frihet i Hitlers Tyskland, och det var ingen frihet under Marxismen, och inte heller kommer det att vara någon frihet under New World Order, om det låter som George Orwells 1984 så är det det!"

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
91 user(s) are online (91 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 91

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS