vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (Asgeir)

BottomBottomRe: Hur känner man igen terrorister?
#1


En sak som jag plötsligt kom på är att jag inte såg några mobiltelefoner bland dom. Säkerligen olämpligt och ytterst ovanligt idag!

Posted on: 2019/8/23 10:35
"Använd skallen, Nollan! Om inte vi kan se dom, hur fan skall dom kunna se oss???" (Knasen, 1967)
 Top 


Hur känner man igen terrorister?
#2


Jag råkade se en flock "terrorister" i förrgår. Där jag såg dom är dom inte kvar och saken tycks vara avblåst men jag tänkte att det kunde vara av intresse att veta hur man känner igen en sådan grupp...

Bakgrunden är att stadsdelen intill min bostad stängdes av på grund "av oro" och att busstrafik och annat stoppades.

Då åker man naturligtvis utanför, men man bildar förstås en grupp, som i mina ögon mest liknar de ungdomar som på min tid var med i frivilliga försvaret (Hemvärnet).

Jag kunde ju inte gå av bussen utan fick knata hem en omväg och - där stod dom! Dom hade transportfordon typ minibussar med säten med förare och det var några äldre killar med skägg som tycktes föra kommandot över "trupperna" som bestod av unga killar i sexton/artonårsåldern som var djupt upphetsade och lyssnade till order.

Dom var klädda i neutrala kläder med basebollkepsar och såg rätt anonyma ut.

Inga tjejer i närheten!

Däremot dök det upp skäggiga män ur baklandet och kramades om.

Det militära intrycket var där, det kan jag svara direkt på för det var så jag igenkände dom.

Deras hemvist är det förstås nödvändigt att ge sig in på och det var förstås förmodligen Mellanösternaraber allihop, inte ryssar eller iranier.

Att myndigheterna inte sagt något mer om "oron" gör inte att den inte fanns, kanske var det Trumps eventuella besök i Danmark samtidigt som lockat fram "motståndsrörelsen"?

Och som gör att saken inte kommenterats.

Men faktum kvarstår: Dom finns, dom är många, dom är välorganiserade, dom har en ledning av äldre och dom har militär transportkapacitet.

Och bor i närheten, humhum. Det har suttit för mig obekanta män och pratat i små grupper i omgivningen sedan dess.

Jag har läst tillräckligt mycket Guillouböcker för att både känna spänningen samt inse att man nog skall hålla käften i såna här lägen.

Annat än till kompisar...

Posted on: 2019/8/23 8:55
"Använd skallen, Nollan! Om inte vi kan se dom, hur fan skall dom kunna se oss???" (Knasen, 1967)
 Top 


GRÖNLAND plötsligt aktuellt.... här är lite fakta
#3


Det är allmänt att vara överraskad över Trumps utspel i Danmark idag. Och det är ett rätt fascinerande spel man kan följa, allt efter ordboken.

Grönland är på tal...

Nummer ett: tanken på varför Grönland skulle tillhöra USA och inte Danmark är knappast ny. Under kriget förvaltades Grönland av USA (och det finns ingen som efteråt har klagat så vitt jag vet).

USA har flera gånger både varit väldigt intresserade av Grönland och innehar faktiskt stora delar av norra biten som faktiskt är en personligt ägd bit som innehades av Knud Rasmussen på sin tid.

Dessutom: "it is on our side" som dom flesta jänkar tycker...

Grönland är ett kallt ställe, inte bara på grund av sin belägenhet, utan det är kallare än andra delar av världen på samma höjd.

Att det skulle finns alldeles exceptionellt mycket guld och diamanter är nog inte särskilt troligt.

Som turistmål? Tjaa, även om man bygger nya flygplatser på ön så inskränker sig förutom den blå himlen och lite berg turistlivet möjligen till pedofila äventyr. Det flaggas ofta på gator och torg i Danmark om "hjälp till Grönland" och hjälpen skulle bestå i att hitta på nåt annat att göra med barnen än att kn-lla dom.

Att livet på Grönland snarast är hårt, tråkigt och självmordsframkallande snarare än förgylld vildmarksromantik bevisas av att den som landstiger på Grönlands östsidas enda samhälle inte möts av annat än kringraglande personer som inte ens hälsar.

Anledningen till intresset för Grönland är alltså varken turism eller gruvbrytning även om fisket naturligtvis går bra.

Anledningen är att Grönland är världens topp.

Gör experimentet att slå upp en karta och beskåda det väldiga Ishavet i norr. Från vänster till höger enorma blåa ytor med öar och enorma ismassor...

Detta är en fullständig lögn. Hela den väldiga norra linjen är en enormt utvidgad punkt... NORDPOLEN som för övrigt ligger alldeles norr om Grönland!

Utrymmet i Ishavet är alltså snarast mycket begränsat jämfört med den kartspridda missuppfattningen av enorma ismassor i norr...

Såklart vill USA ha detta område

Posted on: 2019/8/21 11:04
"Använd skallen, Nollan! Om inte vi kan se dom, hur fan skall dom kunna se oss???" (Knasen, 1967)
 Top 


Skrattet som politiskt vapen
#4


Eftersom ett glatt skratt är en oerhörd förolämpning i många människors vardagsliv är det föga förvånande att detta även gäller politiskt.

I umgänget mellan stater visas det i exempelvis president Erdogans till synes maniska jakt på böcker som innehåller ordet "Pennsylvania".

Man kan säga mycket om Pennsylvania men inte är det så mycket att skratta åt...

Men Fethulla Gülen bor där. Han som kallas "skrattet" i Turkiet (Namnet betyder ordagrant att skratta).

Orsaken till att han möjligen blivit Erdogans dödsfiende är inte så märklig - det är ganska vanliga korruptionsanklagelser som ligger bakom. Inget ovanligt vare sig i Turkiet eller annorstädes.


Och detta har nu satt i gång en bokjakt där målet är... att hitta böcker med ordet "Pennsylvania" i...


(En liten fotnot för den som kanske inte vet är att skratt är förbjudet i Koranen och alltså en hednisk sedvänja)

Posted on: 2019/8/7 13:12
"Använd skallen, Nollan! Om inte vi kan se dom, hur fan skall dom kunna se oss???" (Knasen, 1967)
 Top 


JFK21 har överlevt och har hälsan!
#5


Jag gick på styrelsemöte igår kväll i JFK21 och har för första gången sett partiet i aktion. Mötesordningen var god och man höll val (där det beslutades att styrelsen skulle omfatta fem personer plus två suppleanter och man utsåg även en vice ordförande, valet skedde på platsen).


De problem man haft i samband med registreringen av partiet ligger i att man kan lämna in personuppgifter för att kunna rösta i Danmark på så sätt att ett parti kan bildas, det är på så sätt man kommer med på valsedlarna. Men det är inrikesministeriet som har hand om utskicken efteråt och det är synnerligen ogenomträngligt att få vare sig kommentar eller slutlig redovisning av vem som gjort vad...


Med så många medlemmar ivriga att komma igång föreslogs flera nya initiativ.


Ett handlar om hur man skall behandla den tystnadsplikt och det hemlighetsmakeri som staten och kommunerna börjat hantera. Mörkret sänker sig över chefernas uttalanden och har nyligen fått stöd i lagen.


Man har också snart samlat in pengar för att starta en undersökning om lagligheten i att införa 5G utan att ha gjort hälsoriskundersökningar.


I sammanhanget nämndes att en stor NATO-övning kommer att medföra att en stor slagflotta skall samlas i Köpenhamns hamn i början av september. Detta har inte meddelats officiellt ännu.Trots att Facebook spelat en viktig roll för själva uppstarten gör de olika kontrollmanipulationerna som FB besitter att många kände oro inför att gå via Facebook. En välskött hemsida är lösningen... sociala media väcker större oro än förhoppningar i den här gruppen.

Aktiva medlemmar är viktigt!

Det gäller att tala om vad man står för och man kan ju alltid visa upp en liten lapp där det står att man kan ta reda på "hur JFK21" man egentligen är genom att kryssa i vad man tycker. Om man vill vara med kan man betala avgiften eller helt enkelt vara betalningsfri sympatisör!


Det blir förmodligen kommunalval snart i Danmark när vågorna lagt sig efter folketingsvalet. Så därför dröjer det nog inte så länge innan man har anledning att synas på gatorna igen.

Posted on: 2019/6/22 10:52
"Använd skallen, Nollan! Om inte vi kan se dom, hur fan skall dom kunna se oss???" (Knasen, 1967)
 Top 


Mads Palsvig "borttrollad" i danska valet!
#6


Jag var inne i en dansk vallokal i går under valet och tog tyvärr ingen bild men en sak var klar: Mads Palsvig har blivit borttrollad!

I danska val har man en lista vid ingången som visar vilka man kan välja på, och på den finns en lista med partierna i tur och ordning och längst ner finns lösa namn utan partibeteckning där Mads Palsvig skulle finnas med - men namnet fattades! (Det ställe jag kollade var Energicentret Voldparken).


Jahaja... detta är nog rätt typiskt för vad man kan råka ut för...

https://mailchi.mp/jfk21/valget-i-morgen?e=[UNIQID]Posted on: 2019/6/6 9:20
"Använd skallen, Nollan! Om inte vi kan se dom, hur fan skall dom kunna se oss???" (Knasen, 1967)
 Top 


Re: Valet som ingen vill tala om den 26 maj
#7


Ett litet tillägg: det var nog terrorhotet som flyttade ambassaden, huset är inte sålt och ambassadören använder det fortfarande som bostad...

Posted on: 2019/5/21 10:39
"Använd skallen, Nollan! Om inte vi kan se dom, hur fan skall dom kunna se oss???" (Knasen, 1967)
 Top 


Re: Valet som ingen vill tala om den 26 maj
#8


Det är ganska ovanligt att man flyttar en ambassad men det har man nyss gjort i Köpenhamn... Om det är ett snåljåpstrick eller på grund av terrorattackhot är faktiskt en öppen fråga.

Den gamla ambassaden låg vackert belägen vid Sant Annae Plads nära Nyhavn och även Amalienborg. Inget fel på det men kanske det var lite väl öppet utåt men huset var ett fint gammalt hörnhus (med ett visst icke obetydligt värde!!)


Den nya ambassaden ligger bara något hundratal meter in på den sidogatan som leder fram till Amalienborg med flaggorna pampigt placerade men sen upphör imponeringsfaktorerna snabbt. Det är trångt och skyltlöst och finns dörrar mellan hissen och själva kontoret som då inte är mycket att skryta med... (min egen bar i sommarstugan känns större).


Man har inte ens kostat sig på att tala om på knappsatsen i hissen var ambassaden ligger och det finns fem våningar att välja mellan...


Men det var gott om röstande svenskar i lokalen, om man skall gå efter vad jag sett verkar det INTE som om svenskarna i Danmark glömt av EU-valet!

Posted on: 2019/5/20 20:19
"Använd skallen, Nollan! Om inte vi kan se dom, hur fan skall dom kunna se oss???" (Knasen, 1967)
 Top 


Re: Valet som ingen vill tala om den 26 maj
#9


Min förutsägelse var helt klockren. Partierna har en direkt beröringsskräck med EU...

Inga annonser har synts till i min lilla värld och någon större debatt har inte hörts av annat än dom vanliga miljöskräcksargumenten och nazibeskyllningarna.

Inte mycket att bygga en valrörelse på...


EU har krossats av "någon" genom brexit, den saken är klar.


Aktörerna sitter nog i nåt stort konkurrerande land.


Som vill byta grepp nu om handelskriget skall ta fart.


Kina är klart misstänkt, liksom Ryssland. USA har ju redan lagt sina kort...

Men de som tjänar på ett svagt EU finns i de av USA bojkottade länderna. Som dock säkert följer med vad som händer för att kunna flytta fram sina positioner.


Världen formligen kryllar av komplikationer och möjligheter just nu!

Posted on: 2019/5/15 10:46
"Använd skallen, Nollan! Om inte vi kan se dom, hur fan skall dom kunna se oss???" (Knasen, 1967)
 Top 


Branden i Notre Dame
#10


Jag var i Paris härom dagen och beskådade all märklig "byggverksamhet" på ställen där man skulle kunna tänka sig att anordna demonstrationer. Hela området framför Eifeltornet, är fyllt av staket kors och tvärs och det finns militär här och där.

Man väntar uppenbarligen på nåt omkring 1 maj...

Inte en gul väst så långt ögat kan nå. Men samtidigt dyker det upp bilder på figurer som rör sig på taket till Notre Dame efter att arbetarna gått hem den dagen det plötsligt brann!

Man hade låst av arbetsområdet och stängt av strömmen påpekar firman som utför jobbet.

Alltså skulle ingen kunna ta sig in utan att bryta upp låset...

OK - här kommer hemligheten:

Byggnaden är genomkorsad av hemliga gångar från medeltiden!

Jag har själv stått i månskenet en natt och diskuterat med en puckelryggig person som sedan elegant sköt upp en platta inne i ett av stödbenen till yttermurarna och försvann spårlöst!

Med detta system kan man röra sig inne i huvudbyggnaden och dyka upp än här och än där...

Detta vare härmed sagt och nu utgör Vakens läsare en invigd elit

Posted on: 2019/4/27 12:05
"Använd skallen, Nollan! Om inte vi kan se dom, hur fan skall dom kunna se oss???" (Knasen, 1967)
 Top 


Re: Christiania TV visar en eventuell framtidskille
#11


Kære Alle,

Dette bliver måske den sidste post du ser fra mig på facebook.

Ikke fordi jeg hermed stopper med facebook, jeg fortsætter med at have en tilstedeværelse på facebook indtil valget, så træffer jeg beslutning fremefter, hvad der skal ske.

Men fordi facebook nu begynder direkte at skrive, at de vil sørge for ingen ser mine posts, fordi jeg spreder FAKTA om 5G.

5G er et dødeligt våben udviklet af militæret, som dræber fertilitet og er cancerfremkaldende.

Hele verdens dybt korrupte "corrupticians" har lavet en "aftale" (læs: "konspiration") imod verdens befolkning om at SAMTIDIGT OVER HELE VERDEN opsætte disse master og udsætte alle for disse stråler.

Hvad er sandsynligheden for at alle lande i verden kan blive enige om noget, og så SAMTIDIGT indføre det? Ved alle ikke at hvert lands bureaukrati og lovgivning arbejder i forskellig hastighed? Kan det lade sig gøre at ALLE lande beslutter sig for noget så indlysende idiotisk at udsætte sin befolkning for noget så farligt? OG OVENIKØBET SAMTIDIGT?

Denne besked fra Facebook kommer samtidigt med at Påvirkningsloven er blevet gennemført, en lov som i oktober versionen fastlslog at man kunne blive sat i fængsel i op til 12 år, hvis man kritiserede NATO.

JEG VIL GODT HERMED SKRIFTLIGT KRITISERE NATO FOR AT HAVE TÆPPEBOMBET LIBYEN OG IKKE MINDST GADDAFIS "GREAT MAN MADE RIVER" MED URANINUM DEPLETED BULLETS!

Folk er naturligvis bange for at ryge i fængsel i 12 år, journalister jeg kender tør ikke skrive noget, dels fordi de mister jobbet, dels fordi de kan ikke se hvorfor de skulle ryge i fængsel, når så få ser det de skriver alligevel, fordi aviserne ikke vil skrive artiklerne og facebook og andre sociale medier ghost banner posten, altså simpelthen som facebook skriver nedenfor direkte vil forhindre spredningen af ens posts.

Derfor hvis du vil have en chance for at ændre noget, så kom med på gaderne og tal med folk og del flyers ud.

At sofasurfe med en kop kaffe og dele posts er desværre en luksus, der snart er ovre, i hvert fald hvis du er en sandhedssøger.

Min opfordring til dig hvis du ikke vil depopuleres af globalisterne:

KOM OP AD SOFAEN. Det gælder bogstaveligt talt liv og død, ikke kun kampen imod den indlysende fascisme, korruption, ondskab og foragt magthaverne i landet udviser for befolkningen men liv og død.

Mads Palsvig

KOM MED TIL DEMONSTRATION FORAN CHRISTIANSBORG PÅ BERTEL THORVALDSENS PLADS I DAG LØRDAG KL 13:30

Posted on: 2019/3/26 10:12
"Använd skallen, Nollan! Om inte vi kan se dom, hur fan skall dom kunna se oss???" (Knasen, 1967)
 Top 


Re: Valet som ingen vill tala om den 26 maj
#12


De spöken som tidigare hörts i debatten fortsätter sin tunga men osynliga gång genom även detta forum. Vilket av dom förresten... det finns flera olika organisationer inom det vi andra tror är "Europa".

Om man sätter sig och letar lite med knapparna på sin telefon och lyssnar på utländska nyheter på förståeliga språk känner man igen tongångarna:

Lyssna inte på partier som för politik som delas av SD, förmedlas via SD-liknande organisationer eller har en frontfigur som i så fall alltid utmålas som oansvarigt egenmäktig och diktatorisk.

OBS! Detta är fakta och ingen propaganda. Det är så här det låter...

Till och med förskrämda moderater tycker så typ Gunnar Hökmark som annars inte gjort sig känd som motståndare till viljestarka män med stark uppbackning bland "vanligt folk" i hans egen värld...

Posted on: 2019/3/24 9:07
"Använd skallen, Nollan! Om inte vi kan se dom, hur fan skall dom kunna se oss???" (Knasen, 1967)
 Top 


De distribuerade dagstidningarna försvinner inom kort
#13


Jag talar i och för sig endast om VTD och liknande företag som distribuerar morgontidningarna - men dom lägger ner verksamheten både här och där.

Det är helt enkelt inte lönt att ha särskilda bud för att dela ut tidningar på morgonen längre...

Mängden reklam har minskat men det var den som bar upp "reklamhatarna" som nu kan hoppa och dansa av glädje MEN DET ANDRA SOM DOM SÅ GÄRNA VILLE HA I BREVLÅDAN försvann samtidigt.

"Ta bort jakten" och ta hand om dom sjuka elefanterna, liksom... det finns mycket att klaga på men att montera ner brevlådorna blir en trist uppgift.


Ha det, gott folk!

Posted on: 2019/3/13 9:37
"Använd skallen, Nollan! Om inte vi kan se dom, hur fan skall dom kunna se oss???" (Knasen, 1967)
 Top 


Valet som ingen vill tala om den 26 maj
#14


https://sv.wikipedia.org/wiki/Europaparlamentsvalet_2019

Har ni hört mycket om det här? Nej...

Men då blir det ett väldigt brak kanske?

Posted on: 2019/3/6 14:31
"Använd skallen, Nollan! Om inte vi kan se dom, hur fan skall dom kunna se oss???" (Knasen, 1967)
 Top 


Digitalt sammanbrott utan att någon lägger märke till det...
#15


Jag bor i Danmark. Här har man diverse saker kopplade till E-boksadressen som är samma sak som Kivra i Sverige.

Allt är gott och väl men man måste legitimera sig och det är det som just brutit ihop!

Man är ju tvungen att ha boxen på för att kunna ta emot post - inte sant?

Men just idag funkar det inte, det har kommit en ny inloggning och gör man flera inloggningsförsök slutar det hela att funka...

Varken E-boks eller andra konstellationer som använder "e-boksarna" har någon service för detta utan alla hänvisar till "Nets" som är bolaget som har hand om inloggningen, men se dom har bara krångliga prata-runt-strunt-linjer utlagda...


Det trista är att ingen av felanmälningslinjerna fungerar.

Bankerna fungerar men allt annat blir hängande i luften på grund av en ICKE fungerande återuppkoppling....

Och då skall man lägga märke till att "Nets" är en privat aktör på marknaden.

Som alltså nu schabblat bort alltfrån Bilbesiktningspappren till Barnavården i ett och samma stycke!

Själv klarar jag mig men det känns lite bittert att läsa alla förståndigheter på hemsidorna som att det tydligen är upp till mig själv att få viktiga besked tillsända!!!

Posted on: 2019/3/5 13:36
"Använd skallen, Nollan! Om inte vi kan se dom, hur fan skall dom kunna se oss???" (Knasen, 1967)
 Top 


Re: Lyndon Larouche är död
#16


Carl Larsson målade en gång en väldig tavla som var avsedd att täcka ingången till Nationalmuseet... men den föll "inte i god jord" utan såldes till en person som för övrigt senare lämnade tillbaka tavlan... nåväl jag tänker på den magnifika tavlan om mordet på Konungen, det så kallade Midvinterblotet.

Tavlan hänger nånstans i Stockholm igen, dock vet jag själv inte var, försök att klicka på länken nedan och se

https://eclecticlight.co/2015/11/22/ca ... came-lost-in-controversy/


Men... och detta är huvudsaken: DET VAR FAKTISKT LYNDON LAROUCHE SOM DROG IGÅNG HELA KARUSELLEN!

Posted on: 2019/2/19 19:16
"Använd skallen, Nollan! Om inte vi kan se dom, hur fan skall dom kunna se oss???" (Knasen, 1967)
 Top 


Re: 911 - 611 - 999 - VENUS..;
#17


Jag bor ju inte i Stockholm för egen del men det s.k "dråset" har hörts på rätt långa avstånd hemifrån... OCH HEMMA!


Även efter flyttningar på bortåt 30 mil.


Att jag vart intresserad av ljudet var att det lät likadant varje gång.

Men man tycker att det trots allt finns apparatur som skulle kunna uppfånga det, men dumt nog hittar man inte sånt utan vidare i hastigheten precis, annars finns säkerligen både metereologiska och seismologiska instrument både i Stockholm och staden där jag bor just nu.

Anledningar till sådana här ljud inte omtalas offentligt kan ju vara exempelvis att de härrör från överljudsbangar och liknande militära fenomen...

Posted on: 2019/2/19 18:49
"Använd skallen, Nollan! Om inte vi kan se dom, hur fan skall dom kunna se oss???" (Knasen, 1967)
 Top 


Lyndon Larouche är död
#18


Den gamle mannen som i sin ungdom träffat på personer som sedan blivit berömda i sin frånvaro blev själv mycket gammal...

Han var född 1922 och det var han nära att lyckades runda de hundra åren.

Mest känd i Sverige blev han på grund av 33-åringen som figurerade kring palmemordet, men i själva verket hade han länge känning med svensk politik.

I mina unga dagar stod hans killar och delade ut lappar om "den märkliga förkylningen" som hindrade folks åtgärder under bildande av Det Europeiska Arbetarpartiet.


Ähhm, jag glömde visst bort ovan att säga att han som student träffade självaste Leo Trotsky…


Nåväl, det var väl åt olika håll de drog om nu inte Trotsky ändrat åsikt om det mesta efter flykten från Sovjet.


Hans förhållande till Trump har nog varit ganska gott och hans ideer om återupptagande av guldmyntfoten och andra penningpolitiska ideer gjorde honom till en sorts slagträ i flera debatter.


Han gifte sig ju med en ganska slagkraftig kvinna som drivit hans frågor vidare...

Hans ideer om Sidenvägen och tankegodset om Englands motståndskraft mot allt som kan verka modernt går över min egen horisont, här får ni döma själva gott folk!

Posted on: 2019/2/16 20:03
"Använd skallen, Nollan! Om inte vi kan se dom, hur fan skall dom kunna se oss???" (Knasen, 1967)
 Top 


Re: 911 - 611 - 999 - VENUS..;
#19


Det så kallade "dråset" påtalades av mig flera gånger. Men det försvann kanske omkring början av 2007.

Det lät som om någon tömde en lastbils innehåll ner i en container.

Varken mer eller mindre. Då man ibland hört om bakgrundsljud till vulkanutbrott kan det ju vara sånt. Underligt bara att "dråset" bara hörts tidiga morgnar...

Men ingen verkar anse att någon fara skulle kunna ligga dold här.

Det har för övrigt också rapporterats om skarpa ljud på havsbotten.

Posted on: 2019/2/14 9:11
"Använd skallen, Nollan! Om inte vi kan se dom, hur fan skall dom kunna se oss???" (Knasen, 1967)
 Top 


Re: 911 - 611 - 999 - VENUS..;
#20


Det så kallade "dråset" påtalades av mig flera gånger. Men det försvann kanske omkring början av 2007.

Det lät som om någon tömde en lastbils innehåll ner i en container.

Varken mer eller mindre. Då man ibland hört om bakgrundsljud till vulkanutbrott kan det ju vara sånt. Underligt bara att "dråset" bara hörts tidiga morgnar...

Men ingen verkar anse att någon fara skulle kunna ligga dold här.

Det har för övrigt också rapporterats om skarpa ljud på havsbotten.

Posted on: 2019/2/14 9:10
"Använd skallen, Nollan! Om inte vi kan se dom, hur fan skall dom kunna se oss???" (Knasen, 1967)
 Top 


Skall Putin verkligen ta upp kampen mot Jehovas Vittnen?
#21


Det har varit mycket snack om Jehovas Vittnen i Ryssland och diskussionen är inte på något sätt ny... redan Frälsningsarmén fick på tafsen för ett antal år sedan när man skickade in uniformerad personal med militära ordnar!

Man får väl förmoda att Vittnena umgåtts med samma personal som vill visa hur fast man står när det gäller att utöva personlig styrka gentemot så vaga saker som en religiöst framtonad personlig styrka gentemot systemet.


Man måste dock komma ihåg att beredskapen gentemot förödande fenomen i Ryssland ligger väldigt högt!


Rent frånsett allt annat lär varken Jehovas Vittnen eller självaste staten ge sig utan vidare... inte ens Putin lär överleva Vittnena som faktiskt kämpat sig framåt genom åren från förkrigsårens "bibelstudenter" till dagens rätt medvetna men envist säkra på att det som står i Bibeln helt enkelt är SANNINGEN.


Putin får nog vara lite vaksam här... och se var han trampar, han som alla andra...

Posted on: 2019/2/10 19:13
"Använd skallen, Nollan! Om inte vi kan se dom, hur fan skall dom kunna se oss???" (Knasen, 1967)
 Top 


Christiania TV visar en eventuell framtidskille
#22


https://www.facebook.com/jfk21/videos/301509570507967/

Detta program kom härom dagen i Christiania TV som ibland har bra nyheter.

Han heter Mads Palvig och började fundera på politik efter att ha fått sparken från alla tänkbara jobb efter att ha råkat försäga sig på ett möte med en "mkt högt uppsatt person".

Han visste att "personen" råkade vara styrelsens chef i Världsbanken men inte att denna var privat.


Trist men så kan det gå...


Men man kan rösta på honom i det kommande valet i Danmark senare i år.


Han har en idé om att återföra bankernas pengar till insättarna genom en återbäring istället för att låta dom dela ut pengarna till sig själva som tack för insatsen, så att säga... till dom som äger riksbankerna... ähum.
Posted on: 2019/2/3 11:15
"Använd skallen, Nollan! Om inte vi kan se dom, hur fan skall dom kunna se oss???" (Knasen, 1967)
 Top 


Re: Köp registrerat pass, körkort [quickdoccuments@gmail.com] (WhatsApp +237673581889)
#23


+237 kanske är registrerat för Kamerun. Men det finns en hel del områden i Afrika som i princip inte tillhör en stat. Detta antingen på grund av att nåt bolag lagt beslag på det för att utvinna någon naturtillgång, eller så är det kontrollerat av någon upprorsgrupp. Såna här områden är ofta maskerade på Google Maps eller är klassificerade som "naturreservat". Några av dom här områdena har bytt namn flera gånger sedan kolonialtiden men kan ha stora inkomster av exempelvis olja och försörja en sofistikerad elit (som inte nödvändigtvis behöver vara vanliga infödda afrikaner). Det är lite Kurtz och "Mörkrets hjärta" över det hela...

Själv passerar jag då och då den s.k "Ilemitriangeln" som lär vara helt fel att besöka ens om man ingår i ett kompani välbeväpnade soldater med nya jeepar... men nog fan ser man nåt som bör vara en landningsbana där nere...

No-go-zoner finns även i Sverige, för den delen.


Posted on: 2018/11/26 14:14
"Använd skallen, Nollan! Om inte vi kan se dom, hur fan skall dom kunna se oss???" (Knasen, 1967)
 Top 


Re: Köp registrerat pass, körkort [quickdoccuments@gmail.com] (WhatsApp +237673581889)
#24


Ett liknande erbjudande cirkulerade över hela världen dagarna innan Westgate-attacken i Nairobi där ju flera av attentatsmännen påstods ha rest in i Kenya på amerikanska pass. Men nu sker detta i Sverige. Nåt på gång kanske?

Hade jag haft något att säga till om hade jag nog spetsat öronen!

Posted on: 2018/11/24 19:00
"Använd skallen, Nollan! Om inte vi kan se dom, hur fan skall dom kunna se oss???" (Knasen, 1967)
 Top TopTop
(1) 2 3 4 ... 131 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
26 user(s) are online (26 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 26

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS