vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (Miri)

BottomBottomRe: Medicinska örter förbjuds i EU 1.4.2011!!!
#1


Blir intressant att se hur de ska försöka begränsa egen odling. >.< Många läkeörter växer dessutom fritt i nordisk fauna. Måhända får vi stationära örtplockarvakter inte bara i skog och mark - utan även i den egna trädgården. Vad blir nästa galenskap undrar jag intresserat. Monsantoisera lingonskogen? Syntetisera blåbär?

Posted on: 2010/9/23 16:29
Rainbow Warrior
 Top 


Re: Först med att endast erbjuda färskt fläskkött från grisar som fötts upp på foder fritt från GMO
#2


Quote:

Eric_Johnson skrev:
Hoppas detta smittar av sig till fler butiker!


ICA´s egna produkter är GMO-fria. Bra då det gäller vegetariska produkter som ju innehåller en del soja. De sa på mitt lokala ICA att det är upp till oss kunder att sluta handla det vi inte vill ha och att höja våra röster. Lite mer radikala skulle de ju våga vara kan man tycka men det är ju iaf en bra början att välja bort GMO från det egna märket.


Posted on: 2010/9/23 15:50
 Top 


Re: Wikileaks publicerar nya CIA- dokument
#3


Quote:

shilton skrev:
Jag tänker som du greensparrow! I och med 9/11 riktades focus utåt mot en yttre fiende! Nu vänder man focus 180 grader och börjar leta efter en inre fiende. Det är riktigt slugt uträknat av dessa globalister.Det är helt uppenbart att dom besitter kunskaper om människans beteende och tankemönster som vida överstiger vad som är förståligt.


Det är obehagligt slugt faktiskt. Vi blir fullt upptagna - igen - med att försöka räkna ut vem som är ond och vem som är god. Vi får sluta tänka i dualistiska termer helt enkelt.

Posted on: 2010/8/26 21:04
 Top 


Re: Wikileaks publicerar nya CIA- dokument
#4


Hmm.. Jag har ändå svårt att tro att Wikileaks är skapat enbart som en fasad för folket. Infiltrerat - javisst. Styrd information till viss del - absolut. Lurade entusiaster - troligen.

Är det inte så här det är alltid? Oavsett om nån har en god intention initialt så korrumperas den nånstans på vägen. Man får vända på informationen som ges för att se vilken agenda som ligger bakom. Matrixsurfa!

Posted on: 2010/8/26 21:02
 Top 


Re: H1N1 Vaccinet: Fler och fler narkolepsi fall – nu ger sig EU in i debatten
#5


Dumskallarnas sammansvärjning!

Myndigheterna ignorerade anmälan för att den inte var skriftlig och ska sen utreda dem som gjorde anmälan för att de inte anmält skriftligt, eftersom det är lag på att göra en anmälan.

..och "..Nu kliver EU in och undersöker om vaccinet ska dras tillbaka." Ja det är väl lämpligt kan man tänka då huvuden börjat rulla inom WHO.

(..Nån som vet hur det gick i Lettland? Där skulle man ju inte vaccinera. Skulle vara kul att se statistik därifrån från denna ohyggliga pandemi.)

Posted on: 2010/8/26 20:38
 Top 


Re: Wikileaks grundare anhållen för våldtäkt
#6


Quote:

patrik1975 skrev:

Ge tjejerna ett par tusen extra så säger dom nog att dom blivit våldtagna också. (okej dom ljuger kanske då )

Assange gick i den fällan. Som så många andra.

Men det gör honom inte mindre skenhelig för det.


Frågeställningen var väl om han var skyldig till våldtäkt?
..och hur skenheligt är det att en av upphovsmännen till Sunshine press? Är man misstänkliggjord så fort man försöker göra något vettigt?

Posted on: 2010/8/26 20:21
 Top 


Re: Wikileaks grundare anhållen för våldtäkt
#7


Quote:

patrik1975 skrev:
Tjejerna ljuger förmodligen inte. Han har med andra ord säkerligen våldtagit den ena av dem, och den andra har fått sig en rejäl omgång.


Så.. Assange kommer till Sverige - det nätverksland som erbjuder bästa juridiska skydd för hans källor - för att hamna i kriminalregistret och bli utvisad? Nej, jag tyckte detta luktade lögn så fort jag hörde det. Tjejerna ljuger på det ena eller det andra sättet, och det lär inte vara något de tänkt ut själva.

Posted on: 2010/8/26 19:23
 Top 


Re: Svenska politiker vill ha utredning om influensavaccin
#8


Quote:

metaphor skrev:
Avskyr att behöva säga "vad var det jag sa"...


Instämmer. Vilken vansinnig show detta är.

Posted on: 2010/8/26 12:54
 Top 


Re: Byfånen från dalarna?
#9


Namaste Greensparrow.

Posted on: 2010/8/26 12:50
 Top 


Re: Wikileaks grundare anhållen för våldtäkt
#10


Quote:

patrik1975 skrev:
WikiLeaks är en bluff därför,

Idag har wikileaks "infiltrerats" av svart magi, även kallat pengar.


Allt infiltreras alltid förr eller senare. Det innebär inte att det inte finns en sann agenda i grunden. Det är upp till oss att vaska guldkornen ur vad som än presenteras för oss. Inte att bli serverade dokumenterade garanterade sanningar.

Posted on: 2010/8/26 12:48
 Top 


Re: Byfånen från dalarna?
#11


Där är du ju bfd! :) Skönt att se dig!
Kämpa på, de kan inte vinna.

Posted on: 2010/8/26 12:29
Rainbow Warrior
 Top 


Re: Byfånen från dalarna?
#12


Aha.. Fick just frågan av en annan av Byfånen-från-Dalarnas vänner på facebook om jag visste var han tagit vägen, och måste säga att jag tycker att detta är ganska obehagligt - om än inte så förvånande. Ju mer transparenta saker och ting blir, desto mer desperata blir de som är vana att slippa insyn.

Håller dock med Greensparrow: Mycket ska det till för att övertygelsen ska kunna raderas den med.


Posted on: 2010/8/26 12:26
Rainbow Warrior
 Top 


Re: Exakt vad är illusionism?
#13


Skulle han kunna gå på vattnet vore det en magnifik sak i stil med vad leviterande munkar förmår. Att styra sin fysiska form på det viset är mäkta imponerande... men jag tycker på nåt vis att de är ännu mer imponerande att projicera en rörlig bild av sig själv som alla ser. Intressant.

Posted on: 2010/5/4 19:30
 Top 


Re: Jag lyssnar på....
#14Posted on: 2010/5/4 16:06
Rainbow Warrior
 Top 


Re: Praktiska Lösningar så vi får fred i världen
#15


Quote:
alarik skrev:..människor behöver en ledare som har en målsättning de flesta kan ta åt sig utav.


Såg denna igår, och tycker nog att det gav en skön känsla av att det finns hopp för oss - om vi agerar:
http://vimeo.com/9928120

Posted on: 2010/5/4 16:05
 Top 


Re: Praktiska Lösningar så vi får fred i världen
#16


Quote:

Fujimori skrev:
Quote:

seilon skrev:
Googla Life After Death Research

Jag hittar tyvärr inga vetenskapliga artiklar om ämnet, så du kan inte säga att det är vetenskapligt bevisat?


"vetenskapligt bevisat" är väl knappast något som vi ska förlita oss på i det fallet (eller så många andra). De som vet de vet, och de som inte vet lär få veta. Säger nån att den anser det vara bevisat att döden som sådan är något av en illusion så är det väl inget att träta om, utan mer en orsak att inte koncentrera sig på kroppens förgänglighet utan mer på själens visdom. Därifrån är det enklare att på ett avslappnat vis fundera över hur man kan skapa fred i världen. IMHO =)

Posted on: 2010/5/4 16:01
 Top 


Re: Barn medicineras!
#17


Det finns uppenbart inga gränser för hur dumma människor kan vara. Själva går de lydigt in i fållan (bä) och sina barn offrar de glatt. Lydig = lycklig uppenbarligen.
Ungarna ska manipuleras, kontrolleras, förgiftas och för säkerhets skull drogas och bedövas. De är farliga och ifrågasättande varelser som ser igenom de töntiga dimridåer som lagts ut rätt snabbt.
Munkavle på och dra ur kontakten.


Posted on: 2010/5/4 15:49
 Top 


Re: Att fokusera på LÖSNINGAR och det POSITIVA
#18


Regeln: "man får inte plåga andra" bör tas på större allvar. När t.ex. flera ger sig på en forummedlem upprepade ggr utan andra påföljder än typ att "alla ska skärpa sig" är det svårt att inte dra parallellen till mobbing i skolor, där den som mobbas får lika många - om inte fler - reprimander än dem som tar tillfället i akt var gång det ges att jävlas. Ledningen (hur många man än är) på ett forum bör dessutom vara opartisk och givetvis inte ge sig in i kränkande ordväxlingar.

När man lagt grunden för hur man inom en relativt sluten krets ska bete sig mot sina medmänniskor, så kan man börja fokusera på positiva lösningar i större avseenden.Posted on: 2010/4/28 17:21
 Top 


Re: Nu är det kokta fläsket stekt i flygkraschfrågan OBS OBS
#19


Quote:

computerror skrev:
Hmmm... Fick just reda på att den riktiga ceremonin för Katyns offer var den 7e April.


Polens premiärminister Tusk inbjöds av Putin - som fortfarande inte ville framföra nån rysk ursäkt till Polen för massakern - till en gemensam ceremoni. Kaczynski - som var betydligt mer rysslandskritisk än Tusk - och de andra kom till en senare ceremoni. Skulle Putin varit med där oxå tro?

Posted on: 2010/4/20 19:51
 Top 


Re: Law of attraction
#20


Quote:

greensparrow skrev:
vid eftertanke så kan upplägget vara satanistiskt, dock kunde jag inte i filmen finna känslan om ondska som förs över till tittaren??

Boken kanske förmedla den starkare, har inte läst den.


Har läst halva. Det som är tråkigt är just att den är så egofixerande, alltså att det är i sin ordning att vilja ha i outsinlig ström.

Attraktionslagen fungerar tveklöst men p.g.a. att vi tror att lycka är materiellt välstånd blir det oftast platt fall eftersom man trots att man visualiserar att man HAR det man vill ha, så VILL man ju HA det så det värker.. vilket = har inte. ...vilket är orsak och verkan i ett nötskal och mänsklighetens moment 22.

Så länge man attraherar något man vill ha utifrån sin dualistiska egoism så finns det en baksida på det.
Posted on: 2010/4/20 19:43
 Top 


Re: Nu är det kokta fläsket stekt i flygkraschfrågan OBS OBS
#21


Quote:

Asgeir skrev:
Jag kan slå vad om att det dyker upp nån slags "bogvisir" i debatten.


Mja, annars finns ju alltid denna förklaring att tillgå:

"Det vilar en förbannelse över Katyn."

http://www.dn.se/ledare/huvudledare/h ... ens-forbannelse-1.1075766


Posted on: 2010/4/20 18:59
 Top 


Re: Nu är det kokta fläsket stekt i flygkraschfrågan OBS OBS
#22


Resized Image


..och Obama sägs spela tredimensionellt och smartare (tog han inte en golfrunda istället för att hedra den polska ledningen?) så man får se vad nästa drag blir..

Posted on: 2010/4/20 10:52
 Top 


Re: Jordbävning igen, ingen ide att blunda för sanningen längre
#23


Quote:

computerror skrev:
Jag tyckte det var lite läskigt att se de har vitat ut området över Yellowstone.

Smäller det där är det adjöss med stora delar av jordens befolkning. Sist en supervulkan small decimerades jordens befolkning till bara några tusen.

http://c0mputerr0r.blogspot.com/2010/04/supervulkaner.html


Man är ganska minimal när det kommer till Moder Jords krafter..
Tänkte häromdan på att det nu bara fattas en rejäl tromb så är alla elementen i omlopp. Det väcker tankar då så vacker orörd natur vilken sekund som helst kan ödeläggas av jordens egna krafter. Är det i exploaterade elektroniska och civilisationsförpestade områden så känns det som om det mer är en fortsättning på våra förstörelseförsök.


Posted on: 2010/4/20 9:13
 Top 


Re: Nu är det kokta fläsket stekt i flygkraschfrågan OBS OBS
#24


Jag har sen första stund känt att det är något helt uppåt väggarna med detta. (Drömde dessutom natten innan det hände att det blev iskallt och upptrappat läge mellan Ryssland och USA)

Hela polens maktelit åker till Smolensk för att hedra de landsmän som dog i Katynmassakern. Den massaker som det inte fanns tillräckligt med bevis för under Nürnbergrättegången, men som med all önskvärd tydlighet går att koppla till Molotov-Ribbentrop pakten – som i hemlighet gick ut på att dela upp länder där Polen ingick mellan Hitler och Stalin - samma pakt som Putin har varit drivande part i att rättfärdiga som enbart fredsivrande.
Planet med Polens maktelit störtar i hårdbevakat militärt område och olyckan utreds av Putin (och general Sergei Shoigu).

En proamerikansk regering (till) försvinner, men ersätts raskt av en annan. (Varför känns det som om Ryssland och USA som spelar schack?)

Posted on: 2010/4/19 21:58
 Top TopTop
(1) 2 3 4 ... 16 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
29 user(s) are online (29 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 29

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS