vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (Anonym)

BottomBottomAnonym
Re: Polen + Island = Sant?
#1
OkändAnonym
Jag tycker inte Polenkraschen bjuder på så många konstigheter mer än:

1. Att hela delegationen valde att åka med samma plan. Dock kan det ju lätt förklaras med att det andra Tu-154M Lux av okänd anledning skulle vara på marken.

2. Att planet med de Polska journalisterna kunde landa obesvärat, men det är ju inte sagt VAR de landade eller hur litet detta plan var.

3. Att så många intelligenta människor inte kan ta att olyckor händer.

Värst gick det som vanligt för kocken... "Kock pitten hittades 50m från haveriplatsen"

 Top 


Anonym
Re: Chemtrails
#2
OkändAnonym
Jag vet inte hur Kinas vädermanipulation ser ut eller fungerar, men dom har påverkat vädret sedan 1950-talet. Dessutom utförde dom vädermanipulation så det skulle vara regnfritt under OS.

Vet inte om detta passar här, men läs kommentarerna i min blogg under denna artikel http://c0mputerr0r.blogspot.com/2008/04/att-pverka-vdret.html

Där finns länkar... (Samt i själva artikeln också)

 Top 


Anonym
Re: Jag lyssnar på....
#3
OkändAnonym
Vilket sammanträffande! Jag också!

 Top 


Anonym
Re: Marginellt vetenskapligt stöd för klimatskeptiker
#4
OkändAnonym
Quote:

Eriksson skrev:
Att någon okritiskt citerar andra utan att ha någon relevant kunskap själva gäller väl den stora majoriteten i detta forum!?
Ojdå! Det var inget dåligt "Association-by-guilt"-argument du kom med där.
Även om mycket av det TreeOfLiberty säger är sant, vill inte jag förknippas med hans debatt-teknik och du dömde just ut ett helt forum efter en enda person...

Du har förresten fortfarande lämnat två öppna trådar hängandes...

 Top 


Anonym
Re: Neli - Vägen till uppvaknandet
#5
OkändAnonym
Hej Neli.
Tycker inte alls din gamla presentation var irrelevant, utan ärligt och bra skriven. Kul att du hittat hit iallafall...

 Top 


Anonym
Re: Jüri Linas föredrag
#6
OkändAnonym
Quote:

assegai skrev:
computerror.. man kan ju undra varför du ALLTID är inblandad i konflikter.. du drar tyvärr ner nivån på forumet och kör nåt slags forum-blitzkrieg på alla som inte orkar med dig.. både i öppna trådar och även privat via pm.. att vakens admins låter dig hållas här och från insidan sabotera sanningsrörelsens anseende är för mig ett stort mysterium...
Fint att ni från vakensucks kan arbeta tillsammans med de ni utger er för att hata.
http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=151008#forumpost151008

Vad är det som får dig att gå off topic bara för att klaga på mig? Du vet mycket väl hur ni provocerar mig.

Dessutom "vinner" jag samtliga resonemang med er från vakensucks, men det är svårt för klent begåvade individer att förstå detta, då ni, om ni nu är en, två eller tre, håller varandra bakom ryggen och peppar varandra.

Jag diskuterar förresten inte på några forum för att "vinna" diskussioner, utan för att ta del av vad andra har att säga om saker och ting, samtidigt som jag delger för intresserade vad jag har att säga.

Det är dock intressant att se vad som driver er. Som jag tidigare sagt. Var vänliga att inte utgå ifrån er själva när ni bedömer andra, då detta är grundstommen i projicering, samtidigt som ni själva inte når upp till någon annans nivå på forumet.

Quote:

assegai skrev:
det enda som egentligen skiljer dig från andra är din extrema uthållighet när det kommer till att sitta uppe hela natten och besvara allt och alla.. med detta missar du faktumet att du faktiskt aldrig vinner några resonemang.. vad som händer är att du helt enkelt tråkar ut den eller de du för tillfället diskuterar med..
Tydligen finns det ju andra som är uppe hela nätterna, då det är dessa jag besvarar. Så om ni ska börja ha synpunkter på inte bara "hur" jag postar, utan även "när" jag postar, kanske ni borde se hur det står till i de egna leden först?


Det är fullkomligt opassande att som ni från vakensucks och Void, ständigt göra bedömningar på mig som person. Gillar ni inte vad jag skriver kan ni ju försöka er på att ge konstruktiv kritik angående detta, men tänk på att alla inte fungerar som ni gör och somliga faktist finner mina inlägg vara intressanta.
Vaken skulle må mycket bättre utan dessa ständiga bedömningar av personen bakom inläggen. Det är för mycket begärt av vakensucks-gänget, men du Void, borde fan veta hut!
En admin som dessutom ser ner på dem som tillbringar tid på forumet han är admin på. Mycket bakvänt tänk!
Alla har vi viktigare saker än ett forum, men att ständigt säga det som ursäkt när man inte gör sitt jobb som administratör borde man se sig själv i spegeln och ifrågasätta varför man har administratörsstatus.

Forumsadmin borde de bli som faktist bryr sig om ett forum och som spenderar sin tid där. Den absolut enda admin man överhuvudettaget ser röken av är i stort sett TreeOfLiberty. Visst att TeBe också syns och gör rättvisa beslut, men så speciellt aktiv är han inte.


Edited by computerror on 2010/4/21 18:50:34
Edited by computerror on 2010/4/21 18:53:46
Edited by computerror on 2010/4/21 20:21:35
 Top 


Anonym
Re: USA vill kolla vad du har i din dator
#7
OkändAnonym
Samt att krypteringen blir dekrypterad utan problem med samma hastighets som det krypteras.

 Top 


Anonym
Re: Jüri Linas föredrag
#8
OkändAnonym
Quote:

void skrev:
Tyvärr triggas jag för enkelt och låter mig provoceras av dina kompisar från vakensucks, men även av andra.

Då är det nog bäst att du snart flyttar till öppet forum om du inte kan hålla dig ur konflikter.
Det är alltså inte provokatörerna som borde bli förpassade dit, utan de som blir provocerade?

Det låter väl inte så rättvist hörru?

Ja just det! Vakensucksarna kommer ju till era träffar, medans det inte alls är så lockande för mig att dela ut flygblad som inte gör någon nytta... Det enda dessa flygblad gör är att locka till diskussion med de som redan fattat en del.

Ytterligare där blir det som en grupp för invärtes beundran.

Du håller dig inte till ämnet själv förresten... 95% av dina inlägg på vaken är att klaga på andra, främst mig, eller chattande.
De övriga 5% är kort om aktivism. Du är inte så aktiv i det privata forumet heller.

Min undran är vad en som inte "har tid" med ett forum sysslar med som administratör för forumet...
Och varför man inte tillåts att kritisera dina förebilder, eller sporra folk till att tänka själva?

Ditt motto är "Take no heroes, only inspiration.", men det är pinsamt hur du gör just motsatsen.

Ensamma personer bär inte på hela sanningen och ingen säger saker som är 100% korrekt. Därför behöver vi hjälpas åt att skilja felaktigheterna från sanningarna.
Speciellt på de som fungerar som ikoner för andra sanningssökare.

Jag tycker du, Void, försöker forma vakens forum till en skyddad verkstad där dina egna åsikter gäller. Detta märks tydligt på hur du direkt tror på någon som snackar skit om mig, bara för att du själv inte gillar mig pga mina åsikter.

Jag har helt enkelt inte så stor lust att delta på vakens aktivism, då jag som sagt inte tror den hjälper alls. Jag har däremot träffat flera från forumet och pratar flitigt med andra privat.
Jag har heller inte läst några regler att man måste delta i vakens aktivism för att delta i forumet.

Barnslig är du också som anser jag bör hålla mig till min blogg, samtidigt som du kritiserar den med saker som inte ens är sanna, utan bara speglar DIN EGEN UPPFATTNING.
Inte ens det du rekommenderar klarar du dig ifrån att kritisera och orättvist dessutom.
Du ser ner på allt som inte passar dig, och sådant beteende i sig behöver ju inte betyda man är psykopat, men det är en egenskap du delar med psykopaterna.

Jag låter folk ha precis vilka åsikter som helst och diskuterar inte ens dina åsikter jag definitivt inte delar, men väljer du att gå ut med dessa i en debatt är jag inte sen att debattera för min sak.

Men du är för feg att gå ut med vad du tycker och tänker i det öppna, för du vet många tycker dina åsikter är avskyvärda.

Sluta tycka och tänka om andra människor så mycket hela tiden. Det visar på en empatistörning att du inte kan acceptera andra som de är bara för att de uttrycker sin åsikt och du ger dig hellre på mig för att du inte gillar mina åsikter, än att ta hand om de troll som härjar på forumet som är dina vänner irl.

Låt mig slippa dina påhopp i fortsättningen och ägna dig mer åt de som provocerar istället för de som blir provocerade.

Vi vet redan du inte gillar mig... Det är lugnt. Jag bryr mig inte. Däremot måste du inse att det faktist finns forumsdeltagare som är aktiva på forumet som faktist finner lite av det jag skriver intressant. Vad gör du på forumet?
När du väl skriver någonting intressant är det ju bara någonting du klippt och klistrat från någon annan. Jag har den uppfattningen att du är rädd att tänka själv. Lägg därtill till ditt fantastiskt omogna beteende att spy ur dig saker över MSN för att sedan direkt gå offline så man inte kan svara dig.

För att återgå till dina klagomål om min blogg kan jag upplysa dig ännu en gång att du avslöjade dig själv med att tillskriva inlägget så som du gjorde. Ett felaktigt påstående.

På min blogg har jag förresten bland annat skrivit om att man kanske lagrar minne på andra ställen än enbart i hjärnan, hur företag tillåts mixtra med vädret, om klimatbluffen, om fluorid, Iran-hotet, om hur vi förstörs moraliskt med hur sex öses över oss, om mordet på pressfotografen bl a i Irak, Hitlers släktskap med Rothschilds och om Illuminati och kopplingen till NWO och kort om vad detta innebär.
Detta är klockrena ämnen som diskuteras här på vaken. Däremot har jag skrivit betydligt mer som kanske ligger i gråzonen, men som säkert intresserar någon härifrån ändå. Ibland skriver jag om någonting som intresserar mig, eftersom det är min blogg...
Mitt mest kommenterade inlägg handlar förresten om Ronnie Peterson.

Det är bara småsint och löjligt av dig att klaga på ett inlägg där, dessutom hade du totalt fel som sagt och blottade dig själv med ditt uttalande.

Jag trivs på vakens forum och bryter heller inte mot några regler, förutom att jag inte skriver saker som du inte finner intresserande, men handen på hjärtat Void... Du tycks mest intresserade dig för infoutdelningen och jag tror inte ni väcker någon med en händelse som haft nio år på sig att skjunka in i folks medvetande, utan folk väcker man under en längre process att mata aktuella händelser för dom. De kanske inte fattar första, andra eller tredje gången... Kanske inte ens efter fjärde och femte heller, men fortsätter man att mata kommer de snart att märka en trend och då gäller det att finnas tillgänglig för dom och svara på deras frågor om hur saker och ting hänger ihop.

Som jag ser det kommer det inte några medlemmar på forumet efter era infoutdelningar heller. De som hittar hit har aktivt sökt sig hit och inte tvärtom. Detta är min fasta övertygelse och den är du så illa tvungen att respektera.
En annan stor anledning till att vakens aktivism inte är så lockande är just du. Hade inte du varit så fruktansvärt fördömande hade jag nog tyckt det var trevligt att träffa er, men som sagt... Jag träffar hellre och pratar med andra, än att komma till en aktivism jag inte tror på tillsammans med någon som inte respekterar mig. För mig är det ofattbart hur man kan vara så fruktansvärt gnällig och respektlös samtidigt som man tjatar om att man ska sluta upp tillsammans med dig.

Och innan du börjar beklaga dig om att jag inte följt topic med detta inlägg, kanske du borde tänka på att du själv adresserade mig i tråden, istället för att göra det i ett PM.

Som jag ser det kräver en publik fråga ett publikt svar, då du redan blandat in alla andra. Det var heller inte jag som började med provokationerna, utan en av det privata forumets deltagare.
Men du är och förblir blind för sådant.

Du ser det du vill se och du beskyller mig för att använda forumet som ett "privat vardagsrum", när det i själva verket är du som gör det när du försöker reglera vad folk ska tycka och tänka.
Här tycker jag vakensucks har rätt i sak, då du har ett visst sektbeteende med hur du sköter saker och ting. Dock är inte detta jag dömer ut hela forumet för...


Edited by computerror on 2010/4/21 13:43:03
Edited by computerror on 2010/4/21 13:46:20
Edited by computerror on 2010/4/21 14:26:52
Edited by computerror on 2010/4/21 14:42:34
Edited by computerror on 2010/4/21 14:46:16
 Top 


Anonym
Re: Ett brev till vaken från Jörgen Mikael Löv
#9
OkändAnonym
zpz2: Sett detta? Angående att forskare känner till alla planeter...

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/ ... tack-from-Death-Star.html

 Top 


Anonym
Koder över PA-system
#10
OkändAnonym
Vem har inte hört utrop i PA-system när man varit och handlat eller är på sjukhus osv.

Här nedan kommer en lista på olika koder som används i USA, men Sverige har självklart också liknande koder...Stores, hospitals, entertainment venues, and other places where the public are together in large numbers, use secret codes to pass information between store employees. These are meant to be a secret as they don’t want to alarm the non-staff members or alert someone (like a thief) to the fact that they have been noticed. Many stores have their own codes – for example WalMart, but there are a number that are nearly universal in application. This is a list of ten secret codes that may prove useful to you in future, or at least dispel any curiosity you may have if you hear them.

10
Ten Codes

The Ten Codes are a list of codes used by law enforcement officers in the United States. They are available on the Internet which would make them seem inappropriate for this list, but a large number of police departments have tried to have them made illegal for distribution, so they deserve a mention. The codes were developed initially in 1937 and were expanded in 1974. The California Police use a variety of extra codes which predated the ten codes. For example, a 187 (one eighty-seven) means homicide. In the ten codes system, a 10-31 means that a crime is in progress, a 10-27-1 means homicide (the 10 is usually not said when it is a three-number sequence), and a 10-00 (ten double-zero) means “officer down – all patrols respond. Wikipedia has a complete list of the police codes here.


9
Professional Codes

In computer support, a variety of codes can be used when referring to a customer. One of these codes has become fairly well known on the internet: PEBKAC (Problem Exists Between Keyboard And Chair) but there are a variety of others that are lesser known. One of these is used when reporting a fault which has been fixed: “The fault was a PICNIC” (problem in chair – not in computer), or “ID 10 T Error” – ID 10 T is, of course, IDIOT. Let us hope that you never see this noted down on your file when a serviceman is fixing your computer.

8
Time Check

Time Check (usually taking a similar form to: “Time check: the time is 12:00″) can be a code in stores for a bomb alert. It alerts the staff to follow the bomb procedure, which can be to either try to locate any suspicious packages, or to prepare to get the hell out. If you hear a time check in a store, it is probably a good idea to start moving toward the exit. Surprisingly – and shockingly, the majority of stores that use this code actually expect their staff to search for the bomb – certainly an aspect of the job that the majority of teenaged checkout operators weren’t expecting when they signed up I am sure.

7
Code 10

A code 10 in hospitals can refer to a mass casualty or serious threat (such as a bomb alert), but the majority of people experiencing a code 10 will do so for another far more common reason: a “code 10 authorization” is made by a merchant when he needs to call a credit card company to enquire about your card. This means that he is suspicious of you or your card and doesn’t want you to know it while he gets it checked out. When the credit card company hears that they have a code 10, they will ask a series of yes/no questions to the merchant in order to find out what the situation is. This will often result in the merchant keeping your card if they believe it is safe to do so. This type of call often results in a call to law enforcement.

6
Doctor Brown

“Doctor Brown” is a code word often used in hospitals to alert security staff to a threat to personnel. If a nurse or doctor is in danger from a violent patient or non-staff member, they can page Doctor Brown to their location and the security staff will rush to their aid. In some hospitals, code silver is used to refer to a person with a weapon, and code gray can mean a violent person without a weapon. Hospitals have a huge array of various codes to describe all manner of situations. They often differ from hospital to hospital and they are usually not internationally recognized.


5
Code Oscar

On a ship, a code oscar means someone has gone overboard. If the ship has to maneuver erratically to handle the situation, it must also send out blasts on the signal so that other ships nearby are aware of the fact that it is about to change its course. It should be noted that ships don’t have an internationally standardized set of PA signals and they can differ from place to place, but this is a fairly commonly used one. Oh – and a code delta can mean that there is a biological hazard – though who knows what that might be on a passenger ship. And finally, Code Alpha often means “medical emergency”.

4
Code Bravo

Code Bravo is the code phrase for a general security alert at airports. Unlike most of the codes on this list, the code is meant to cause alarm – but not through knowing what it means: when this alert is raised, all of the security agents will begin to yell “Code Bravo” in order to frighten the passengers – this is supposed to make it easier for the agents to locate the source of the problem without interference from the general public. For those of you who travel on ships from time to time, you may like to know that Code Bravo means “fire” and it is the most serious alert on a ship – if it burns, you either get off or burn with it. Ships also often use sound signals, such as 7 short and 1 long, meaning “man the lifeboats”.

3
Inspector Sands

Inspector Sands (or sometimes Mr Sands), is a code for fire in the United Kingdom. Obviously it would not be appropriate for the service staff of a store to announce a fire publicly, so this code is used to alert the appropriate staff to the danger without upsetting customers. The wording differs from place to place and in the Underground network a recorded “Inspector Sands” warning is automatically triggered by smoke detectors. In some shops you will hear the code used in a phrase such as “Will inspector Sands please report to the men’s changing room” if the fire is in the men’s changing room. It was played on a continuous loop through the underground during the July 7, 2005 bombings, and has been incorrectly described as a code word for a bomb – the frequently used code for a bomb in the Underground is “Mr Gravel” – for example, “Mr Gravel is in the foyer”. Mr Sands (or sometimes Mr Johnson) is also used in theaters in the case of fire. You can listen to a recording of the Underground “Inspector Sands” warning here.

2
WalMart

WalMart gets its own item on this list because they have a large number of codes that are store specific. Some of their codes should not worry you – for example a code 10 or a code 20 just means that there has been a dry spill or a wet spill – the biggest danger this poses to you is that you might slip over. A code 300 calls for security and a code orange means there has been a chemical spill. But here are the ones you really need to worry about: Code red means there is a fire in the building – get the hell out if you hear this. Worse still, a code blue means there is a bomb in the building. Exit swiftly but don’t run – in case they think you planted it. A code green means there is a hostage situation and a code white means there is an accident. The one you are most likely to hear is a code c which is simply a call for customer service (usually meaning that more cashiers are needed). And finally – the most famous WalMart code… well, it’s so famous it needs its own item:

1
Code Adam

Code Adam was invented by Walmart but it is now an internationally recognized alert. It means “missing child”. The code was first coined in 1994 in memory of Adam Walsh, a six-year old, who went missing in a Sears department store in Florida in 1981. Adam was later found murdered. The person making the announcement will state “we have a code Adam,” followed by a description of the missing child. As soon as the alert is heard, security staff will begin to monitor the doors and other exits. If the child is not found within 10 minutes, the police are alerted and a store search begins. Also, if the child is found in the first 10 minutes in the company of an unknown adult, the police must be called and the person detained if it is safe to do so. In 2003, the US Congress passed legislation making a “Code Adam” program compulsory in all federal office buildings. A similar alert is called an AMBER alert, a backronym for “America’s Missing: Broadcasting Emergency Response” but initially named for Amber Hagerman, a 9 year old girl who was abducted and murdered

 Top 


Anonym
Re: Polen + Island = Sant?
#11
OkändAnonym
Sverige har två... ESRAD i norr och LOIS i söder.

ESRAD stod klar 1996 och LOIS 2003

 Top 


Anonym
Re: [Spekulationer] Angående HAARP
#12
OkändAnonym
Quote:

Eriksson skrev:
Tack, som sagt så var det inte meningen att svara på "fel" påstående. Jag missuppfattade det hela.
Ingen fara.
Jag bemötte dock dina frågor trots missförståndet.

Quote:

Eriksson skrev:
Vem har sagt något om att komma till rätta med norrsken?
- Att ta reda på mer om jonosfären är mycket angeläget då den har en helt avgörande funktion för livet på jorden.
Varför så hemligt då i så fall? Varför är detta militära anläggningar i huvudsak?
Du vet va att HAARP är en avgrening från ARPA, det som senare blev Internet. ARPA var amerikanarnas svar på Sputnik-programmet. Det satelliter gör fast på jorden.

Quote:

Eriksson skrev:
Jag kan inte heller på något vis se att naivitetsliknelsen skulle vara speciellt träffsäker. Vad är det, egentligen, som gör att det är så oroligt orimligt att anläggningen inte är annat än den utger sig för att vara? Och vad är det som är så uppenbart med att den inte är det?
Tja, hela projekted nämns som "unclassified", men på deras egen hemsida skrivs det mycket om forskningen vad gäller norrsken och annat nonsens. Iofs är det år sedan jag var inne och läste där sist, då såg hemsidan ut att ha gjorts av www.hogstromstekniska.se så man kan ju hoppas de ersatt sidan med någonting nytt... Och trovärdigare...

Quote:

Eriksson skrev:
Jag är ingen expert på området och har inte direkt gjort en djupdykning i den information eller de spekulationer`som finns att läsa. Men under de senaste timmarnas ytliga undersökning har jag inte kunnat se något som gör det troligt att HAARP är nån form av jordbävningsmaskin.


Quote:

Eriksson skrev:
Projektet skall tex inte vara hemligstämplat och en rad artiklar skrivna av forskare vid stationen har publicerats - just på ämnet jonosfär. Enligt den officiella hemsidan hålls dessutom öppet hus på anläggningen varje år - kanske något att besöka?
Projektet benämns som "unclassified" Det är förvisso inte samma status som "Top Secret", men ändå hemlighetsmakeri.
Att de har öppet hus spelar liksom ingen roll, då det förmodligen är svårt för en oinsatt att veta vad det används för... Det är som att visa upp en skärmbild på en dator. Ingen vet ju vad som lagras på datorn utifrån detta.

Quote:

Eriksson skrev:
Detta kan man ju förstås avfärda som en rökridå eller dyligt. Men faktum är att det på den andra sidan, där det påstås att det är en anläggning för väderlekskontroll/jordbävning/vulkan/övervakning, inte finns något annat än spekulationer och teorier.
Jag tror inte det är någon väderlekskontroll eller vulkan-pryl, så 50% var fel.
Dessutom var det - Åter igen - Rena spekulationer.

Quote:

Eriksson skrev:
Alla dessa saker handlar om extremt komplicerad fysik och att en anläggning skulle kunna göra alla dessa saker förefaller omöjligt. Men vem är jag att säga vad som är möjligt.
Som du först sa är det naturligtvis avancerad teknik, men sedan begränsade du detta uttalande i din andra mening.

Quote:

Eriksson skrev:
Vad gäller de andra anläggningarna du pratar om vet jag inte om de är relaterade eller var de finns, hoppas på mer information.

Lois: Southern Sweden.
Arecibo: Puerto Rico;
Chernobyl 2: Russia
Haarp: Gakona, Alaska;
Hipas: Chena Hot Springs, Alaska;
Eiscat: Tromsø,Norway; -Sweden-Finnland
SPEAR: Svalbard
SURA: Nizhniy Novgorod, Russia;
Nostradamus-Project:: France, betwen Dreux and Senonche in Département Eure et Loir.
Lofar: Holland
Sondrestrom:Greenland
Jicarmaca: Peru
Kyoto: Japan
Millstone Hill: North Chelmsford,Massachusetts,America
Irkutzk:Siberia
Kharkov:
Esrad: Sweden
Cutlass:Finland and Iceland
SGO: Sodankylä Ionosonde, Finland
Stare: Scandinavian Twin Auroral Radar
SuperDarn:Super Dual Auroal Radar Network
Nerc : Aberystwyth in west Wales (UK)

Vissa av dessa omfattar flera anläggningar. Stare: Scandinavian Twin Auroral Radar exempelvis omfattar 11 anläggningar.

Quote:

Eriksson skrev:
Jag ska dock gräva lite djupare i ämnet och försöka se vad det är som gör så många av er så övertygade.
Ok. Glöm inte att redovisa vad du kommer fram till och dela gärna med dig av vad det tenderar till. Avskriv ingenting som omöjligt, då detta är dina egna värderingar och begränsningar.

 Top 


Anonym
Re: Jüri Linas föredrag
#13
OkändAnonym
Heh heh... kul att se hur du rusar till din kompis Voids försvar.

Void: Hur var det jag som började sa du? Öppna ögonen...

 Top 


Anonym
Re: Nyöppnat krigsarkiv
#14
OkändAnonym
Ja, och dessa saker är det ju verkligen jag som skriver...

Ni har liksom ingenting på mig, så ni skriver ju inlägg i mitt namn... Mycket moget hörru... Ni beter er verkligen vuxet.

Dessutom är det väldigt målande berättelser ni skrivit ned, så man kan ju undra lite över vad som försigår i era underutvecklade små huvuden.

Detta är historia. Den som förnekar sin historia har ingen framtid...

 Top 


Anonym
Re: Nyöppnat krigsarkiv
#15
OkändAnonym
Nämen... en provokatör?
Finner du det inte intressant, så håll käften. Jag har redan frågat om intresse fanns för detta och det fanns det.

Ett gott råd i fortsättningen: Låt andra diskutera saker även om det inte intresserar ditt eget lilla outvecklade förstånd, eller håll dig till vakensucks där ni diskuterar mellanstadiefysik.

 Top 


Anonym
Re: Vad händer nu i Polen tror ni?
#16
OkändAnonym
Fast åter igen... Det finns INGET tåg som går i närheten av haveriplatsen... Och vrakdelarna ser ut att vara från ett äldre lastflygplan.

 Top 


Anonym
Re: [Spekulationer] Angående HAARP
#17
OkändAnonym
Digitala signaler skiljer sig en hel del från analoga, men däremot _tror_ jag inte bärningen av dom, dvs radiovågorna, skiljer sig så mycket.

 Top 


Anonym
Re: Nyöppnat krigsarkiv
#18
OkändAnonym
Del nio: http://www.krigsmyter.nu/km9krigsfall.php
"Den tyska invasionsplanen mot Sverige"

 Top 


Anonym
Re: Vad händer nu i Polen tror ni?
#19
OkändAnonym
Quote:

vindpust skrev:
Killen som gjorde video med skott död?

http://translate.google.se/translate? ... 6hl%3Dsv%26lr%3D%26sa%3DG

Artikeln är under rubrik: nyheter från världen - på högra sidan

Högst upp står de att de vill ha hjälp att avgöra om rykterna är sanna.

Förresten lyssnade jag på ljudet i filmen igen och det där är ingen brandbil, utan ett tåg och det finns inga tåg som går i närheten av haveriplatsen.

Vrakdelarna ser dessutom ut att komma från ett äldre lastflygplan.
Vingarna ser ut att vara i minsta laget också

Är "Ni chuja, sjebie" allt han kan säga? Vore kul att veta vad det betyder...
"chuja" på Polska betyder f-u-c-k", men den här mannen ska ju vara ryss???

 Top 


Anonym
Re: [Spekulationer] Angående HAARP
#20
OkändAnonym
Quote:

Eriksson skrev:
Ja, självklart är det så. Många har när dom förhastat kastat ur sig något blivit ihågkomna som idioter. Som exempelvis den IBM (?) - chef som uppskattade världsmarknaden för datorer till ca 5 stycken.
Detta är en myt. Detsamma är påståendet att Bill Gates ska ha sagt att datorer aldrig kommer att behöva mer än 640KiB minne. Detsamma är bilden som sägs visa hur datorerna kommer se ut i var mans hem på 2000-talet. Detta hör dock inte hit.

Quote:

Eriksson skrev:
I detta fall är den person jag refererade till som trovärdig aktiv inom just radarindustrin och arbetar på ett svenskt företag som i många avseenden ligger i framkant på området.

Fast mina spekulationer gällde inte radar.
Dock kan vissa idéer vara så banbrytande att det fullkomligt sopar mattan med folks kunskap inom området.
Jag vet dock att det sägs Sverige ligger långt framme angående radar-teknik, men faktist kan ett annat land ha gjort en totalt banbrytande upptäckt som för radarn till ett nytt paradigm.

Quote:

Eriksson skrev:
Denne person sa att radarvågor dels mister mkt i styrka om de reflekteras dels att det skulle vara fullständigt omöjligt att reflektera vågorna mot en föränderlig yta (som ett moln med partiklar) två ggr och sedan kunna läsa ut något vettigt ur bruset - förutsatt att reflektion vore möjligt, vilket han inte kunde tänka sig.
Fast du pratar fortfarande om det du försökte göra gällande angående det att köra radar runt horisonten.
Jag tror inte ens detta.
Dock kan ju HAARP officiellt komma upp ända upp i jonsfären. Och dit är det långt utan att de tappar bäring. Dessutom finns det ett 20-tal andra HAARP-anläggningar runt om i världen som kan fungera som repeaters.

Quote:

Eriksson skrev:
Så - självklart kan människor ha fel om framtiden. Skillnaden mellan vad experter trodde om TV-apparater på 1920-talet och vad experter kan säga om radartekniken idag är dock stor. Bara den ocean av kunskap vi har kring radiovågor och andra fysiska fenomen som vi har idag men saknade 1925 gör utlåtandet mer trovärdigt. Här är det dessutom inte tal om en framtidsteknik, utan en teknik som påstås ha använts i 15 år (1996 som du sa).
Dock stod inte HAARP-anläggningen på Alaska färdig förens 2007. Det mesta hitintills kan ha varit experimenterande och tester.

Det lustiga är att just 2007 var ett rekordår för flygplanskrascher. året efter något färre, fast betydligt fler än tidigare och förra året var det näst flest flygplan som havererade.

Hur det ser ut med jordbävningar kan du se här: http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=152444#forumpost152444Quote:

Eriksson skrev:
Finns det inget som tyder på att HAARP inte är något annat än vad det utges för att vara - en forskningsstation som gör undersökningar i jonosfären?

Eller - vad tyder på att det inte är detta anläggningen är till för?
Kom igen! ett 20-tal anläggningar världen över för att komma tillrätta med det fenomen som norrsken utgör?

Det är lika naivt att tro som att de tagit fram den här råttan så den ska höra bättre
[img width=300]http://bioteach.ubc.ca/TeachingResources/Genetics/Mouse&Ear.jpg[/img]

 Top 


Anonym
Re: Polen + Island = Sant?
#21
OkändAnonym
Quote:

Eriksson skrev:
- Är det i teorin fullt möjligt att försätta kontinentalplattor i rörelse m.h.a en radioanläggning i Alaska?
Det finns ett 20-tal HAARP anläggningar i världen. Tom i Sverige

 Top 


Anonym
Re: [Spekulationer] Angående HAARP
#22
OkändAnonym
Tja, frågade man framstående experter om TV på 1910-talet sa de att det var omöjligt förmodligen. Kanske rent utav de som hävdade det var omöjligt redan efter 1925, fast det redan då experimenterades med det...

Omöjligt säger de flesta om det de inte känner till... En gång i tiden sa folk det var omöjligt att flyga.


Quote:

Eriksson skrev:
Hejsan Comp!
Hej.

Quote:

Eriksson skrev:
Så trevligt att någon satt detta på pränt på ett översiktligt sätt!

- Det är alltså så HAARP anses fungera? Det/den skjuter ner en viss frekvens i jordytan för att.. ja, vad är det som händer då?
Nej. Jag spekulerar bara... Ett rent "tänk-om"-scenario

Quote:

Eriksson skrev:
Uppskattar också din teori om Chemtrails. Har också här länge försökt få någon att förklara vad det egentligen är som sprids och till vilket syfte - något som visat sig vara svårt då alla har sin egen åsikt.
De flesta tror ju chemtrails är till för att förgifta oss. Jag spekulerar som sagt i en annan riktning som inte alls är representativ för resten av forumsdeltagarna.

Quote:

Eriksson skrev:
För att bemöta din idé lite så vill jag bara påpeka att det, som du säkert vet, inte skulle gå att använda metalldamm högt uppe i luften enligt samma princip som en glasruta och lasermikrofon.
Rent principiellt är det inte möjligt att bara kasta upp metallkorn i luften och avlyssna dom, men laser-pistols-mikrofonen kan teoretiskt sett använda samtliga av dessa metallkorn som membran, men det är i praktiken omöjligt att hålla kvar siktet på dem. HAARPs höga frekvensomfång med många svängningar per sekund kanske gör detta möjligt.

Quote:

Eriksson skrev:
Jag har också hört rykten/idéer om att Chemtrails skulle användas för att reflektera radarvågor och att man på det sättet skulle kunna se "runt" horisonten. Detta förefaller dock orimligt och jag har också fått det avfärdat som trams från en trovärdig person.
Ok.

 Top 


Anonym
Re: Jüri Linas föredrag
#23
OkändAnonym
Quote:

void skrev:
Helt OT på flera punkter i tråden. Shape up eller leave!
Jag tvingas ju till det av andra forumsdeltagare som jag vet inte svarar på PM. De som vill sprida skit på forumet...

Quote:

void skrev:
Du kan starta en ny tråd i annan forum del om de där "auktoriserade ledarna" du pratar om och sen är det ju bara tråkigt att du tycker övriga användare "inte vågar tänka själva".

Fast detta gällde ju Jüri Lina. Jag vet att han är en personlig vän till dig och man råkar lika illa ut om man kritiserar honom som om man kritiserar Alex Jones.

Jag menade heller inte alla forumsdeltagare utan vissa.

Vad jag vidare menar med "auktoriserad ledare", är någon vars ord tas som sanning. Tyvärr ofta för vad de än säger. Tokteorier som no-plane mot WTC-tornen sopas under mattan och man tillåts inte diskutera dessa saker.

Som jag tidigare sa, har väl Jüri Lina rätt om en del, men på andra områden är han helt ute och cyklar... Hans personliga avslöjanden ger jag inte mycket för, men han har rätt om det han lärt sig av andra.

Sen att jag försöker uppmuntra de forumsdeltagare som inte vågar tänka själva till att göra detta, möts självklart med protester av just dig Void. Då du är den på forumet som försöker styra och ställa mest vad andra ska tycka, tänka och göra.
Jag är hemskt ledsen att du inte finner mina inlägg intressanta, men det finns en hel del som gör det och jag får en hel del PM av folk.

Tyvärr triggas jag för enkelt och låter mig provoceras av dina kompisar från vakensucks, men även av andra.

Jag visste inte man inte hade tillåtelse att säga emot de saker som diskuteras här på forumet. Jag håller med om mycket, men inte allt och tyvärr skjunker nivån väldigt snabbt på detta forum så fort man inte är av samma åsikt som de andra. Och även här kommer åsiktspolisen fram.

Tråden gäller J~uri Linas föredrag och det är just detta jag försöker diskutera till sale gick off topic och började diskutera mig.

 Top 


Anonym
[Spekulationer] Angående HAARP
#24
OkändAnonym
Många verkar tro att man använder HAARP för att sätta igång jordbävningar och tom vulkaner. Jag emotsäger mig inte att man kanske kan sätta igång jordbävningar med HAARP, men personligen tror jag vulkanutbrott styrs av moder jord själv.

Dock kom jag på en intressant vinkling till HAARP.
Jag har länge trott det finns ett starkt samband mellan HAARP och chemtrails. Jag menar HAARP på Alaska byggdes 1993 och rykterna om chemtrails startade 1996, vilket betyder de kan ha börjat mycket tidigare.

Jag tror nämligen att chemtrails fyller atmosfären med metaller som HAARP kan använda sig utav.

Jag tror HAARP i själva verket är en gigantisk avlyssningsmaskin. För elektronisk kommunikation har de Echelon, men för oss som samtalar direkt till varandra använder de HAARP för att avlyssna oss. Jag tror de kan knappa in exakta koordinater där de väljer att avlyssna och dessa metaller fungerar som membran/sändare.

Precis på samma sätt finns det en anordning som styrs av en laser och omvandlar den yta strålen träffar till ett membran för en mic och samtalen kan avlyssnas flera hundra meter ifrån. Bäst fungerar underlag som metall och glas.
Därför blir det lite paradoxalt att ett avlyssningssäkert rum är en bur av just glas.

Detta är iofs vad jag tror och rena spekulationer. Jag tror detta var anledningen till att de byggde HAARP, men kom på man kunde trigga jordbävningar genom att ge koordinater djupt under marken och ändra frekvensen.

Spekulerar gärna med er i denna tråd...

 Top TopTop
(1) 2 3 4 ... 95 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
32 user(s) are online (32 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 32

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS