vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (Karsten)

BottomBottomRe: Stora och små bokstäver
#1


Om fler läser på, då förändras världen.

http://www.youtube.com/watch?v=ojZr6k2ksls

Posted on: 2014/1/18 17:19
Resized ImageChip HappensResized Image
 Top 


Re: Namnförslag önskas!
#2


Min båt - om jag hade en - skulle heta:

Seaker

Posted on: 2013/10/23 14:34
Resized ImageChip HappensResized Image
 Top 


Re: Ett Helvete På Jorden!
#3Posted on: 2013/10/21 14:54
Resized ImageChip HappensResized Image
 Top 


Re: En guide som visar hur polisen tar dina rättigheter och hur du ska göra för att motverka detta
#4


I detta set vann Avatar. Om man inte har ett djupare/andligt synsätt så blir det nog bara fel. Rättare sagt, du måste ha det. Annars spelar du tennis i hela ditt liv, istället för att erövra din frihet. Friheten finns inte på NK, ICA eller IKEA.

Jag formulerar fr.o.m. nu mina egna regler och lagar, De ryms på ett halvt A4. Utifrån dessa kan vi leva i fred, frid och kärlek. Den tjocka ljusblå boken - Sveriges Rikes Lag - är lika trovärdig som The Holy Bible år 1682. Har tittat i båda, men inte läst hela, då jag inte tycker om att läsa sagor.Men jag behöver inte 1000-5000 sidor text för att leva väl. Det behöver ingen. Varför har vi det då? Vem i h-e har kokat ihop dessa ord på papper som inte betyder någonting?

Posted on: 2013/9/24 20:52
Resized ImageChip HappensResized Image
 Top 


Re: Pengar, personer - myt eller sanning?
#5


Det svåra är att ställa frågor om ämnen man aldrig ens blivit hintad om i skola, samhälle eller pensionärsmedia. Jag har en del funderingar kring pengar, skatter och bankkonton.

Jag väljer att kalla hela makteliten med dess lakejer, bödlar, indrivare, konstaplar, plitar, domare, myndigheter och verk för Maffian – kort och gott, utifrån dess hotfulla och aggressiva beteende.

Fundering ett:
Skatte-Maffians samlade stöldgods från folket, var hamnar de efter att de konfiskerat dem. Är det på något bankkonto. Hamnar de hos bankster-Maffian?

Fundering två:
Är det straffbart att vara med och finansiera illegala invasionskrig där hundratusentals människor dör och lider big time. I så fall är jag skyldig, då jag via skattsedel pumpat in miljoner som delvis allokerats till olagliga krigsaktiviteter i Afganistan och Libyen. Jag har även direktkunskap om andra obscena aktiviteter som inte tål dagens ljus, vilka skattemedel används till. Dessa kan jag inte nämna.

Fundering tre:
När kontanterna försvinner helt, är det så att Maffians bankkartell då aldrig mer behöver betala ut den >skuld< de har till kunderna då det inte finns någon metod kvar för det. >Siffrorna< stannar hos Maffians bankkartell, vad och hur du än gör. Om du köper till exempel ädelmetaller med digitala siffror - kort, så byter väl >siffrorna< bara kontonummer i bankkartellens slutna sfär. Hur avslutar man då ett konto om man vill fundera en vecka eller två över vem man ska låna ut sina pengar till.
Den verkliga banken är väl alla bankkunder som snart ofrivilligt tvingas låna ut >siffrorna< till Maffian. Utan kreditprövning eller annan koll av moralisk och etisk höjd hos låntagaren – Maffian.

Fundering tre:
Det allvarligaste frihetsberövandet idag är ovanstående. Folket äger snart ingenting på riktigt, enbart som en illusion. Vi får med mössa i hand hålla i >materia< en stund, så länge Maffian anser det vara lämpligt. Folket blir i slutändan av med allt genom inflation, börskrascher, skatter, pålurad skitkonsumtion, och i slutändan ställer Maffian in betalningarna helt eller delvis – Cypern – när det passar dem. Allt tillfaller i slutändan Maffian. Är jag rätt ute? Jag tror det. När penningsystemet väl imploderar så skrattat nog Maffiabossen högst, eftersom jag tror det ingår i planen.

Fundering fyra:
Som de gudomliga varelser vi är/var – skapade av universum till tänkande människor av kött och blod, hur kommer det sig att vi glömt det viktiga och blivit mekaniserade, förslavade och lurade in i ett system som förgör människan. Ju mer dominant och ondskefullt makteliten agerar, ju större anledning att göra myteri?

”Härskarens ideal borde vara som det kvinnliga – lågmäldhet. Fursten måste lämna sitt folk i fred. Han ska inget göra där han inte är tvungen, och då blott motvilligt, men med försiktighet …
… Om däremot fursten ideligen tränger sig på, då vaknar folkets upproriskhet och människor ska finna tusen sätt att föra sin furste bakom ljuset …
/ Ur boken Tao te Ching, Taoismens källa av Stefan Stenudd
Posted on: 2013/9/17 12:22
Resized ImageChip HappensResized Image
 Top 


Re: Freeman i Domstolen - Jag själv
#6


Kent. Pillret tog jag 2007. I min värld är ingenting för mycket. Ingenting förvånar. Lögnen är så mycket större än vad jag/vi förstår just nu. Matrixen har jag genomskådat, som jag ser det.

Men Friheten återstår att erövra fullt ut. Den försöker jag erövra inifrån, mentalt, från själen/hjärtat och utåt. Sytemet är inte mitt längre och vill inte deltaga i farsen. Den saknar allt jag värderar högt, som medmänsklighet och kärlek t.ex.

Jag håller med om att makteliten av ren girighet och maktlystenhet biter sig hårt i svansen just nu. Att medvetenheten om sakernas natur då kliver fram i medvetandet hos fler och fler, har du helt rätt i. Men vi är i minoritet än så länge, vi som börjar förstå.

Vi ska frigöra oss från rådande slaveri. That's it. Jag är på.


Posted on: 2013/9/10 22:42
Resized ImageChip HappensResized Image
 Top 


Re: Freeman i Domstolen - Jag själv
#7


Friheten är något av det viktigaste att försöka uppnå. Att vara slav är inte poängen med livet.

Jag frågade min svärfar den dagen han gick i pension:
- Hur länge har du arbetat?
Han svarade med en insmugen stolthet:
- 48 år. Jag har aldrig varit arbetslös.
- Fan vad med stålar du måste ha, du måste leva livets glada dagar nu ... ?
Han glodde en stund på mig.
- Jag har inga pengar.

Att ha arbetat i 48 år motsvarar en inkomst, med dagen penningvärde på
ca 20 miljoner. Allt [minus 500 tkr=fastighet] har han tvingats av med, då han med hull och hår gått på systemets lögner.

Jag tycker det pekar hårt på att vi är slavar på riktigt. All energi vi genererar går åt till att överleva och betala skatt. Någon på andra sidan har dessa 20 m i sin plånbok. Det irriterar mig en smula.

Att vara fri kommer inifrån. Från själen och från hjärtat. Att inte ens bry sig om den nya bibeln; "Lagboken" är för min del ett första viktigt steg. Varken bibeln eller Lagboken ger mig någon större behållning, då dessa litterära verk har som syfte att användas för slavkontroll.

Jag funderar ibland om det inte är mentalt friare att sitta på kåken. Fri mat, gratis hyra, tv, utbildning, nätverksbyggande etc. Jag skulle inte ha problem med det - tror jag. Inte i Sverige. Utanför murarna är fängelset av mental karaktär. Den är ta-mig-fasen värre.

Att övervinna sin rädsla för överheten är en första nyckel. KentB & Avatar, där har ni kommit en bit. Jag med. Att bemöta människor, lodis eller statsminister på samma sätt/nivå är min melodi. Jag går inte längre in i "personan", eller rollen som är "Oskriven" för mig.

När jag betraktar samhället på nära håll, på stan [där jag sällan är] eller när jag tar del av media. Då kan jag inget annat än att skratta högt åt denna [O]gudomliga komedi. Denna oändliga fars som bara vi som inte spelar med full ut kan betrakta och kanske stoppa.

Jag börjar komma friheten nära, det är inte så svårt. Men problemet är att jag är jagad av ett illusoriskt system.

Jag är ansluten mentalt till denna filosofi som tråden förmedlar. Jag vill även hjälpa andra att begripa idéerna kring detta.

Jag vill veta mer om era erfarenheter. Har så klart försökt hänga med i era inlägg.

Posted on: 2013/9/10 16:12
Resized ImageChip HappensResized Image
 Top 


Re: Vilket är nästa informationsblad ni skulle vilja se?
#8Posted on: 2013/8/17 18:24
Resized ImageChip HappensResized Image
 Top 


Re: Vilket är nästa informationsblad ni skulle vilja se?
#9


Det vore fantastiskt om man träffades och diskuterade dessa viktiga frågor. Det blir så kort och fattigt på internet-forum. Nå väl.

Alternativet är att samhället/staten/vi som samfund skapar våra egna pengar till det som behövs göras, tillverkas eller produceras.

Privat äganderätt kan man teoretiskt begränsa. I grunden skitenkelt, men i praktiken betyder det krig om folket skulle ge sig på att äga rätten till att skapa pengar. Det är nog kruxet.

Posted on: 2013/8/17 18:14
Resized ImageChip HappensResized Image
 Top 


Re: Bakom kulliserna på Domenic Johansson målet!
#10


Utgångspunkt: Helt oacceptabelt.

Mycket kärlek till er båda, eller alla tre!

K


Posted on: 2013/7/27 21:32
Resized ImageChip HappensResized Image
 Top 


Re: Bakom kulliserna på Domenic Johansson målet!
#11


Ge aldrig upp. Aldrig.
Tänk i nya banor. >Iwarrior< .
I krig är allt möjligt och tillåtet. Du är utsatt för invasion.
Ge inte upp. Ditt barn är ditt. Ditt barn har blivit stulet/kidnappat.
Sådant accepterar vi inte. Ingen.

Posted on: 2013/7/27 19:16
Resized ImageChip HappensResized Image
 Top 


Re: Är detta information eller desinformation?
#12


Jag skulle kalla det för informativ desinformation. Träningslägret verkar bekant.

Posted on: 2013/7/27 19:10
Resized ImageChip HappensResized Image
 Top 


Re: Vilket är nästa informationsblad ni skulle vilja se?
#13


Jag tror att fler och fler accepterar den sanningen; att banker "lånar ut" pengar de inte har. Vilka de kräver in i form av arbete och därtill den bedrägliga räntan som det inte finns pengar till. När det får fäste hos allmogen, då blir det revolution innan gryningen, enligt Henry Ford.

Jag håller med dig Avatar. Det finns ingen skuld. Bara fordring. Naturens gåva till oss människor.

Läs lite av här om du orkar:

http://www.nyaekonomiskasystemet.se/i ... addning/trilogins-del-ii/

Posted on: 2013/7/27 19:06
Resized ImageChip HappensResized Image
 Top 


Re: Vilket är nästa informationsblad ni skulle vilja se?
#14


Jag tycker man kan börja med att berätta att banker lånar ut pengar de inte har. Få tar det till det sig i början, men det går fortare för människor att förstå inom detta ämne har jag märkt.

Att de - banksvinen - lånar ut värde de inte har, är den största maffiakriminaliteten idag.

Posted on: 2013/7/26 22:36
Resized ImageChip HappensResized Image
 Top 


Re: Vilket är nästa informationsblad ni skulle vilja se?
#15


Bankbedrägeriet/lurendrejeriet/bondfångeriet/stölden/pyramidspelet, vilket är grunden till människors ohälsa. Kanske det skulle vara något att börja kommunicera bredare. Att försöka förklara hur bankväsendet äger människor som varandes värdepapper, kanske det är läge för att delge till medmänniskor?


http://www.nyaekonomiskasystemet.se/i ... addning/trilogins-del-ii/

Posted on: 2013/7/26 15:41
Resized ImageChip HappensResized Image
 Top 


Re: Bakom kulliserna på Domenic Johansson målet!
#16Agera härefter aldrig utifrån känslor, eller visa aldrig mer dessa i din kamp med svinen. Detta ruttna och sjuka system älskar sådant, och utnyttjar det som hyenor när du blottar dem. De frossar i din förtvivlan. Mumsar. Tänk dig det jävligaste... och verkligheten är tio gånger värre. Det vet du.

Kan jag bistå så finns jag.

K


Posted on: 2013/7/25 23:52
Resized ImageChip HappensResized Image
 Top 


Re: Bakom kulliserna på Domenic Johansson målet!
#17


Kort.

Svenska myndigheter är just det jag befarade. Denna inspelning bevisar att systemet är oändligt omänskligt. Det som är skrämmande är att få höra idioterna, eller svinen, som försvarar detta dårskap. De - just dessa patetiska personer - gör det för att de är rädda för att bli av med jobbet. Punkt.

Innan du gick in hade de redan bestämt att inte svara på dina frågor. De spelar sitt spel.

Man kan inte spela deras spel, eller "game". Vi måste skapa reglerna för ett nytt spel som inte dessa idioter kan spela. Spelar man deras spel, ja då vinner de. Men skapar vi egna regler som en idiot inte behärskar, ja då vinner vi.

Jag har idag hört det värsta någonsin. Nu är det nog! Det här kan ingen acceptera.

Posted on: 2013/7/24 21:43
Resized ImageChip HappensResized Image
 Top 


Re: Guldet faller. Sälja eller vänta?
#18


SMS-guld och liknande försök att länsa guldet av massan ser jag ganska tydligt. Uppenbarligen finns det firmor som ser värde i att investera guld in mass. Har inte lust att forska i vilka som ligger bakom, men de som ligger där är sannolikt välinformerade aktörer. Marknadsföring paketerat i en infantil context som vanligt, med en förnedrande fjantig jingle. Och jag kan lova att de köper guld. Mycket guld. Lyckades dock få min gamla mor att inte sälja hennes arvegods.

Återigen - Sälj inte!

Posted on: 2013/7/14 16:08
Resized ImageChip HappensResized Image
 Top 


Re: Guldet faller. Sälja eller vänta?
#19


Köp för allt du kan, nu!

Posted on: 2013/7/10 19:50
Resized ImageChip HappensResized Image
 Top 


Re: Guldet faller. Sälja eller vänta?
#20


Tack!

Posted on: 2013/7/10 19:39
Resized ImageChip HappensResized Image
 Top 


Re: Guldet faller. Sälja eller vänta?
#21


En idé är ju att få igång panik hos guldägare, att få dem att sälja iväg sitt guld som sedan finns i rätta händer när guldpriserna skjuter abnormt i höjden.
Så. Jag tror att man vill länsa Kretis & Pletis guld en gång för alla. Så jag säger: Sälj INTE!

Dock är värdet på guld en illusion, som allt annat som inte går att äta eller värma sig med.

Posted on: 2013/7/10 15:53
Resized ImageChip HappensResized Image
 Top 


Re: Bilderberg 2013 - Vill ni att Partiet De Fria finns på plats?
#22


Min bäste "LetsHugEm",

Jag uppskattar ditt inlägg, men min intelligens omfamnar inte ditt budskap i ovanstående inlägg. Det vore lägligt, dessutom skulle jag vara dig tacksam, om Du förtydligar Dig lite, så att även vi +40 förstår och/eller begriper innehållet i din text.

Kan du expandera uttrycket "Hahahaahaa". Jag anar att du menar att du skrattar åt någonting? Eller att du anser något vara humoristiskt.

Posted on: 2013/6/13 16:25
Resized ImageChip HappensResized Image
 Top 


Re: Alternativ metod mot pollenallergi
#23


Sammanträffande big time. Var iväg och EMC-testade min fantastiska lilla produkt idag.
Hur de än hade EU säkrade test-miljöer så kände jag starkt deras artificiella EMC strålar i huvudet. Obehagligt. Dock sitter jag framför datorn . igen... som en idiot!

http://www.youtube.com/watch?v=4j275k ... p;feature=player_embedded

Posted on: 2013/6/11 22:31
Resized ImageChip HappensResized Image
 Top 


Re: Alternativ metod mot pollenallergi
#24


Blev astmatiker efter en stelkrampsspruta 1991.
Jag tror vaccin ändå är den fetaste anledningen till att människr mår skit.

Bidrar med förmodat bibehållen heder en kort interview med Linda!

http://www.youtube.com/watch?v=4j275kLT954&feature=player_embedded

Posted on: 2013/6/11 21:31
Resized ImageChip HappensResized Image
 Top TopTop
(1) 2 3 4 ... 21 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
28 user(s) are online (28 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 28

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS