vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (Therold)

BottomBottomRe: Order of the black eagle
#1


Quote:

Xtas skrev:
Uncle Joe? Menar du Uncle Sam?


Winston hade ett namn för Stalin och det var Uncle Joe.

I övrigt, om nu påven har globalt inflytande, så tillhör han så vitt jag vet den tidigare inkvisitationen. Vatikanen har en viss rikedom i pengar sett och för att bibehålla denna rikedom och makt krävs eftergifter som följer spelreglerna.

Jag har inga problem att erkänna att jag har svårt att se hur det mesta hänger ihop. Tycker det är tröttsamt - jag förlorar faktiskt intresse att veta. Det enda jag vet är att jag skall undvika alla hemliga orden och ockulta sammankomster.

Hemligheter och tillhöra klubben, det är för mig helt sjukt.

Posted on: 2011/3/9 22:37
 Top 


Re: Order of the black eagle
#2


Quote:

Xtas skrev:
Om det inte vore för Preussen och därmed också deras adel med tillhörande sällskap så skulle Tysklands armé med stor sannolikhet inte ha varit så välorganiserad och av fienden fruktad och ni mina herrar, skulle troligen ha det här samtalet på ryska om ni ö.h.t. vore vid liv.


?

Så, då är Kinas kommunistparti välorganiserad för att stå emot ryssen, och Japan, och Vietnam, och Afghanistan...

Winston Churchil hade med stor sannolikhet stort samarbete med Uncle Joe. Och vi pratar rätt bra engelska...

Pjäserna England, Frankrike, Tyskland och Sovjet är inte autonoma enheter med självbestämmande ledare. Blandar man in katolska kyrkan, frimureriet, jakobianerna och sionismen så blir det svårt att uttala sig om den av eliten tänkta utgången. Det kanske gick exakt som det var tänkt?

Sovjet föll. Sverige (Sverjet) kör FRA och sEUvjet är nya kommunismen. Ett starkt Tyskland med stark nationalism var ett hinder för att någonsin få till en världsregering.

Allmänheten kommer nog aldrig att få svar på tal. Bankväsendet är nöjda som det är...

Posted on: 2011/3/5 23:04
 Top 


Re: Betydelsen av ordet "konspirationsteorier"
#3


Quote:

OpenAgenda skrev:
Använder det rätt ofta i mitt jobb som handlar om miljöinformatik. Inom miljödebatten kan jag lungt säga att det inte råder brist på begreppsförvirring.


Ok. Det är jag väl bekant med då jag är civ.ing med teknisk miljövård o geokemi som inriktning (känns dock som hundra år sedan). Begreppsförvirring är något man alltid kommer att få dras med i oändliga sammanhang.

Aron Lund på UNT tycker att innebörden av antisemitism är att man är emot judar eller sprider konspirationsteorier om judar. Så vitt jag vet är ett semitiskt folkslag fler än bara 'racial jews'. Men det stoppar inte "journalister" från att använda begreppet ensidigt i flera situationer. Begreppsförvirringen hos allmänheten lyder: jag vill inte bli kallad det där som jag inte riktigt förstår, så jag ligger lågt.

När obekväma delvis okända begrepp används av massmedia uppkommer alltså en form av självcensur hos alla som skall försöka bena i detta. Om detta fortsätter behöver man inte FRA - det räcker ju med att vi tror vi är övervakade.

Det fria ordet. Japp.

Posted on: 2011/3/5 22:55
 Top 


Re: Betydelsen av ordet "konspirationsteorier"
#4


Lång semester från Vaken (skönt!).

Skojig tråd. Men bra? För vem? För någon?

Allt behöver ju inte vara bra. Godis är väl så där. Men oj så gott ibland. Man måste väl ha något nöje.

Så mycket nöje! :)

Posted on: 2011/3/2 18:53
 Top 


Re: ÄR DEMOKRATI KORKAT?
#5


Att folket anses i generella drag vara okunniga kanske stämmer. Men vad lär skolan ut? Vad kan lärarna?

Man måste se detta lite vidare, lite större.

Se till att alla får mer kunskap - då kan man också välja sina ledare utifrån detta.

Men om eliten ser till att flocken inget lär sig, ja... är det då rätt att snacka om att de som är bäst lämpade skall ha rösträtt?

Inget kan vara mer fel.

Posted on: 2010/12/21 15:04
 Top 


Re: ÄR DEMOKRATI KORKAT?
#6


Quote:

Xtas skrev:
Malin, jag ser att du är ute efter det som alla andra riktiga systemkritiker vill ha; En typ av korporativism där de som kan sitt område och sitt yrke väl blir utvalda att representera den grenen i ett nationellt råd.

Fast det viktigaste för ett land är inte kvantiteten av de styrande utan kvalitén på karaktären hos de eller den som styr.


Jag håller bara med. Det är bra skrivet.

Utan en inre utveckling (andlig) kan vi inte ställa krav på en ledning som är annat än korrupt. En icke-andlig befolkning får icke-andliga ledare.

Nationella råd tror jag är jättebra, men bara om vi utvecklats. I sin vagga existerar potential med lika mycket positivt som negativt. Ju tidigare vi bönfaller om en sådan ordning, ju större är faran. En teknokratisk elit är kommunism och denna väg leder till uppdelningen i elit och slavras.

I Star Trek har pengar försvunnit. Man strävar efter andra saker. Denna bild av en framtid inger hopp. Men då är vi en federation. Oj... alltså, en federation, en världsregering. Star Trek målar därför upp en utopi. Inte ens år 2400 är vi mogna att ta ett sådant steg. Jag kan inte se det.

Å andra sidan fanns det under 70-talet idéer som kändes empatiska och kloka. Under 40 år har allt detta försvunnit. På 40 år kanske vi kan få detta tillbaka, än starkare, än bättre - kan vi det?

Demokrati måste motarbetas. Det handlar inte om att kämpa för en demokratisk ordning utan det handlar om att kämpa för värderingar som demokratin kan tillintetgöra.

Det finns idag inget statsskick som är dugligt. Människorna måste förändras först.

Posted on: 2010/12/20 13:39
 Top 


Re: Venus Project connections to the UN NWO elites?
#7


TVP är teknokrati och det är samma som kommunism a´la global oligarki. Man pratar ju egentligen endast om de överlevande som valts ut.

Om en pedofil begår övergrepp på barn, måste man då visa fakta på varför det är fel? Det är liksom riktigt ordentligt underförstått.

TVP är lite samma sak, fast på global skala. The ruling elite vs. drones.

Det finns klimatförespråkare (domedagsprofeter) som inte vill behandla fakta. De säger sig ha gott om fakta men när de talar/skriver undrar man ju hur de arbetar med fakta, som de nu saknar. Klimatförespråkarna vill inte pyssla med fakta för det rubbar cirklarna av deras religion.

Att debattera med en religiös person (inskränkt) är förstås ordenligt slöseri med tid. Att vara religiös är att förvägra sig andlig utveckling. Att vara sann kommunist är att förvägra sig och andra det.

Att vara TVP-anhängare är att vara nyttig idiot i samma grad som kristna frireligiösa är för sionisterna, exempelvis Livets Ord. Om jag berättar detta för en Livets Ordare, skulle de lyssna till mina hädiska ord? Kan jag prata 9/11 med dem?

Why waste my time?

Posted on: 2010/12/15 22:57
 Top 


Re: Säpochefen varnar för krav på hårda tag
#8


Om fler "attentat" inträffar kommer allmänheten att efterfråga åtgärder och går därmed med på förändringar för att kunna leva "säkert".

Efterfrågan kommer förstås att formuleras via massmedia och då är det ju upp till gråa massan att köpa lösnummer och tro på det som finns att läsa.

Vi kommer själva att efterfråga åtgärder. Det är ju det som blir utgången av det hela. Då kör inte staten med oss.

Tack staten för allt du ger oss!

Posted on: 2010/12/15 22:50
 Top 


Re: Stockholmsbomberna
#9


Detta är inlägg 94. Redan. Jösses.

Många av oss på Vaken har väntat på terrorattentat på svensk mark. De flesta av oss anar också varför.

Insatsen i Afghanistan sägs vara nödvändig. Mmmm, jo. Om man vill utföra terroristattentat på svensk mark måste man ju ha en legitim orsak till det. Om vi inte hjälpte USA i Afghanistan skulle ett terrordåd i Sverige kännas ologiskt.

Nu är det bara dags att införa ny lagar som fixar biffen.

111 SVT Text Tisdag 14 dec 2010
INRIKES Publicerad 14 december

S vill ge Säpo rätt att signalspana

Säpo ska kunna signalspana för att lättare kunna följa terroristgrupper. Socialdemokraterna stöder nu regeringen i frågan och släpper det rödgröna vallöftet om att riva upp FRA-lagen.

-Jag kommer att uppmana regeringen att lägga fram ett förslag som möjliggör att också Säpo ska kunna få information från FRA, säger Morgan Johansson (S) till Svenska Dagbladet.

Johansson säger dock att beslutet inte har någon koppling till helgens terrordåd i Stockholm. Förslaget ska överlämnas till justitieminister Beatrice Ask (M) i mars.

Posted on: 2010/12/14 13:46
 Top 


Re: Kungen
#10


Quote:

Hikari skrev:
Monarki är inte värdigt vårt "demokratiska" samhälle".


Jo, det tycker jag. Det är precis så här illa.

En intressant person jag glömt namnet på sa att steget efter demokrati är diktatur. När vi blivit tillräckligt invaggade i centraliseringen (kommunism) återstår bara att tydligt visa oss alla att vi alltid levt i en eller annan form av diktatur. Demokrati är processen mellan monarki och diktatur.

Det är därför inte särskilt konstigt att monarkin lever kvar i den form det gör idag. Egentligen är det sak samma. Övergången till diktatur skall ju ändå ske och det är det som är det viktiga för 'global oligarki'.

Värdigt, värdigt. Delvis får vi det vi förtjänar.

Posted on: 2010/12/12 23:54
 Top 


Re: Stäng Minkfarmerna
#11


Mycket bra att detta nämns, precis som med rävfarmar o dyl.

Att inte förstå den djupare problematiken kring bristande empati för djur är att inte vara vaken.

Jag visste inte mycket när jag åt kött. När jag sedan valde att utforska en annan väg började jag lära mig på riktigt. Det är ett ohälsosamt fasthållande att förbli karnivor. Det är därtill en garanti för att inte utvecklas andligt.

Jag åt en korv sist för 17 år sedan. På sätt och vis glädjer detta inte mig. Varför åt jag korv överhuvudtaget en gång i tiden?

Att andra som kallar sig vakna äter korv är lite... ja, fel i mina ögon. Samtidigt kan jag inte säga rakt ut att man inte är vaken - det blir för negativt då. Jag kan bara be om att fler vaknar upp till en livsstil som är mer konstruktiv och mindre smärtsam (för en själv och andra).

Jag brukar kalla Djurens Rätt för burförstorare. Jag kan förstå att de anstränger sig men framstegen är små och knappt alls till det bättre. En bur är ändå en bur. En päls är ändå en päls. En avrättning är ändå en avrättning.

Om eliten vill ha död på folk kanske de kan snällt förklara att de gör det så smärtsamt som möjligt. Är det ok då? Om de burar vi får är för små, skall vi då vara glada när de gör de något större efter en massa gnäll från oss?

Om ödlorna i V landar, skall vi då kalla dem för monster när de konserverar oss som mat?

Posted on: 2010/12/10 15:00
 Top 


Re: DN: Tid för konspirationer
#12


Quote:

TheArbiter skrev:
Lättstött man va då :)

Träffade rätt bra va, mister präst, baron eller kamrat.

Hehe


Jag förstår inte vad du pysslar med. Det omogna är ibland utan anledning och onödig att analysera. Är du bara omogen?

Att racka ner på stavning är lågt.

Du behöver ignoreras eller fortbildas. Innan du tar stavning till orda, lär dig lite om synestesi (www.synestesi.se). Detta ämnesområde visar MYCKET TYDLIGT om hur lite vi vet om saker och tings rätta natur.

Strindberg kanske var duktig på att skriva. Hans språkliga systematik var dock blott en del av en helhet som många "litteraturister" inte andas ett ord om.

Självbilden av sig själv som kunnig kan fort utbytas till pajas. Bär man inte ödmjukhet i sitt inre bör man rannsaka sig själv.

Posted on: 2010/12/10 7:47
 Top 


Re: DN: Tid för konspirationer
#13


Quote:

Xtas skrev:
Tror du syftar på Tiamath, urdraken, skaparen enligt babylonisk mytologi. Marduk var en demigud, i mänsklig form, som besegrade henne och ordnade upp urkaoset för att ge människor en boplats i världen.


Mmm, nej. Men jag förstår hur du menar. Varför denna "silverplate" anses gestalta Marduk som drake vet jag inte. Det är något jag läst i en övrigt mycket intressant artikel som jag tyvärr tappat bort länken till. Har en utskrift någonstans som jag kan gräva fram om jag har tur. Artikelsamlingen innehåller information om det ockulta med Vatikanen i fokus.

Frimureriet diskuteras ofta. Alltför ofta som en singulär idé. Förgreningar finns i mängder. Jag skulle nog säga att det påminner om Torah och Talmud. I "förintelsen" (just ja, the one and only, öh?) gick nog Torah-troende åt under tiden Talmuds vänner skrattade. Det eviga offret är de "överlevanden" som ständigt proklamerar sin gudomliga rätt till precis allt de pekar på.

I kollektivismens namn spelar man ut rörelser mot varandra och fabricerar historia för andra att indoktrineras utav. Sanningen är alltid ett hot mot kollektivismens livsblod.

Därför kan sionismen mobilisera frireligiösa kristna att bistå Israel trots att Talmudisterna hatar Jesus.

Därför kan inte Vatikanen medge att Jesus var en vanlig man, som de hatade, utan de vidhåller hans gudomlighet och älskar Kristus.

Posted on: 2010/12/9 7:28
 Top 


Re: Assange gripen
#14


Quote:

Avatar skrev:

Sorry Therold...

Kunde inte låta bli...

Quote:
patriotiska diplomater


Gramatiskt fel?

Två fel gör ju ingen rätt...


*skrattar*
Ja fan, den missade jag. I stora drag skriver Stig ok. Men visst, det blir ju floskel-varning om man inte tänker igenom vilka fraser man använder.

Exempelvis talar han om fiender till USA. Hmmm... menar han då hela USA eller element inom eliten, "försvaret" och politikerskaran? Nej, det är för svårt - man måste skriva så att folk förstår och USA förstår folk (dvs. tillräckligt förenklat).

Man måste läsa det Stig skriver med vanliga "glasögon".

Posted on: 2010/12/9 7:10
 Top 


Re: Assange gripen
#15


Stig Fredrikson skriver ju rätt ok...

165-171 SVT Text Onsdag 08 dec 2010

NYHETSBAKGRUND Publicerad 8 december

Kan Julian Assange utlämnas till USA?

Om Wikileaks grundare Julian Assange utlämnas från Storbritannien till Sverige blir det Högsta domstolen som avgör om han senare kan utlämnas till USA om en sådan begäran skulle komma.

Avgörande kan bli vad han anklagas för. - Det måste vara en gärning som är ett brott i Sverige, för vilket det föreskrivs minst två års fängelse, säger Advokatsamfundets generalsekreterare Anne Ramberg till Rapport.

Om HD säger nej kan regeringen inte verkställa en utlämning. En sådan skulle också kräva medgivande från Storbritannien som utlämnat honom hit.

Med nyhetsintresset mer och mer inriktat på Julian Assange, hans person och hans privatliv, finns det uppenbara risker att uppmärksamheten dras bort ifrån allt det positiva som Wikileaks publicering av tidigare hemliga dokument har fört med sig.

Det är också möjligt att regeringar i länder som redan har agerat för att komma åt Wikileaks och stoppa ytterligare offentliggöranden, nu anser sig ha fått vatten på sin kvarn eftersom Assange själv är så kontroversiell.

Organisationen Reportrar utan gränser har gjort ett kritiskt uttalande.

Organisationen är "chockad över att yttrandefrihetspolitiken i länder som USA och Frankrike plötsligt hamnar på linje med Kinas", heter det. Vad Reportrar utan gränser syftar på är att USA har utövat starka påtryckningar för att Wikileaks ska stängas av från servrar i USA och Frankrike och på allt sätt hindras från att fortsätta publicera nya diplomatiska rapporter.

Därmed uppträder USA och Frankrike som enpartistaten Kina där internet och andra sociala medier ständigt blockeras och motarbetas, menar Reportrar utan gränser.

Alla dokumenten som Wikileaks har offentliggjort kommer från USA, den enda kvarvarande supermakten i världen. Och Wikileaks kritiker säger att läckorna enbart kan skada USA och gynna USA:s motståndare och fiender.

Det kommer inga läckta diplomatrapporter från slutna länder som Kina, Iran eller Saudiarabien, hävdar kritiker. Det är sant. Men det är inte säkert att alla odemokratiska härskare i t.ex. arabvärlden jublar över att få dubbelspel och hyckleri avslöjat.

Att Saudiarabiens ledare ena dagen kramar om Irans president Ahmadinejad för att nästa dag mana USA att anfalla honom, kan knappast öka deras trovärdighet.

Än så länge är det inte bevisat att Wikileaks läckor har medfört faror eller risker för enskilda människor.

Däremot har läckorna orsakat röda kinder eller förtjusta leenden i många utrikesdepartement och regeringskanslier över hela världen.

Alltså ett önskeresultat för varje aktiv journalist. Det som Wikileaks har åstadkommit, är ständigt nya scoop.

Det är sådant som journalister drömmer om att åstadkomma kanske en gång i sitt liv, en riktigt stor nyhet. Men Wikileaks bjuder på nya scoop nästan varje dag.

Större öppenhet och större insikt i resonemangen mellan makthavare är till gagn för medborgarna i alla berörda länder. Därför borde åtminstone regeringarna i demokratier inte försöka stoppa läckorna, utan fundera över vad de ska svara sina medborgare.

I USA finns det redan, vid sidan av kraven på att straffa Assange och stoppa Wikileaks, andra röster.

En del skribenter menar att de läckta dokumenten visar att USA har en kår av duktiga, professionella och patriotiska diplomater, och att större öppenhet om mellanstatligt umgänge kanske skadar USA kortsiktigt men gynnar demokratin på längre sikt.

Samtidigt finns det amerikanska bedömare som oroar sig för att det som Wikileaks-dokumenten egentligen vittnar om, det är att supermakten USA:s makt och inflytande i världen är på stadig nedgång.

Stig Fredrikson,
utrikeskommentator SVT

Posted on: 2010/12/8 22:41
 Top 


Re: Ni har väl inte missat Googles Top Trend, allt fler Upptäcker Amerikanska Gulaglägren
#16


Quote:

Shen skrev:
Tiden ligger på sanningens sida.


...och eliten försöker få alla klockor i världen att stanna.

Posted on: 2010/12/8 22:24
 Top 


Re: Assange gripen
#17


Dessa stater har inga som helst problem att publicera något tråkigt om mig om de så känner för det. Varför skulle då motsatsen inte få gälla?

Spelets regler är inte lika för de olika spelarna. En del skall bara ta skit.

Hillary Clinton utmålar Assange som terrorist men själv uppmanar hon diplomater att spionera. Hon går fri.

Det är inte lätt att leva ett liv efter sanna/sannare ideal i en värld där lögn och falskhet är norm. Ja, för så är det. Att få känna på lite sanning tar folk emot - det är jobbigt för de är så invaggade i det falska. Det är SÅ JÄVLA TUNGT att bryta sin programmering att man hänger för allt vad tygen håller kvar vid lögnerna för lögnerna har de lärt sig att förstå.

Kunskap har blivit något man inte tror sig kunna uppleva. Man väljer och sanktionerar lögnen allt mer.

I denna norm av lögner kan vem som helst som söker efter sanning blir anklagad för terrorism. I sin sanna mening är detta den enda tolkningen då sanning är hotet och en terror för dem som vill ha kvar normen. I Kina tillåts inte Falun Gong att utöva sin tro om kultivering - det är terrorism att utöva Falun Gong för det är en andlig väg. Kommunismen ser på andlighet som något ont. Kollektivismens norm...

Posted on: 2010/12/7 18:56
 Top 


Re: DN: Tid för konspirationer
#18


Lustigt att Vatikanen skulle debatteras på denna tråd.

Men alright. Det finns flera judiska konspirationer och flera Vatikan-baserade konspirationer. Hur många som helst...

För att veta hur judisk påverkan rullar på, till synes som någon form av konspiration kan jag rekommendera Blommor i Galliléen av Israel Adam Shamir som är en "självhatande" ashkenazi. Där beskrivs det rätt enkelt hur judiska element figurerar i konspirationer.

Vatikanen är... ja, inte i strid med judar. Tvärtom! Det finns judar att offra (ändamålen helgar medlen) men också vissa att samarbeta med. Vatikanen och sionismen samarbetar (helt enligt min egen uppfattning). Nazistflaggan och den Israhelliska "Davidstjärnan" (saturnus?) fanns på en båt på väg till Palestina från Tyskland - var det 1935?

Vatikanen kan ju tycka det är smart att "få landet" (Israel) efter lite eftergifter för att ett gäng offrade judar fått dö. Rothschild är väl bankirer åt Vatikanen och hostade upp stålar för Knesset. Samband? Blott ett samband bland många andra.

Starkaste sambandet mellan Vatikanen och Talmudisterna är Egypt-Babylon hednadom. Talmudisterna hatar Jesus och Vatikanen vanhedrar Jesus med ritualer och allt möjligt konstigt som egentligen grundar sig på ritualer a´la Marduk. Så vitt jag vet är Vatikanens äldsta föremål en "silverplate" med motiv av babyloniska guden Marduk (som en drake). Peterskyrkan är ett materialistiskt tempel i raka motsatsen till vad Jesus mest troligt babblade om. Prakt, rikedom och lögner.

Just ja, sen har ju Petersplatsen en egyptisk obelisk upprättad i sitt centrum. Men det betyder ju heller ingenting?!?!?

Det finns inte en judisk konspiration. Det finns flera. Fler än vad man kan räkna upp... men som sagt, läs Israel Adam Shamir så slipper vi dryfta okunnighet här på Vaken.

Posted on: 2010/12/5 23:40
 Top 


Re: Köld och Värmerokord 27 November 2010
#19


Quote:

JustinCase skrev:
Pär Holmgren fantiserar men tror han är synsk och ger profetior - dessutom far han och de andra runt i landet och håller lönsamma föredrag om faran med dumma människor som andas ut CO2.


Jag har stört mig en del på detta även jag.

Christian Azar också. Uppskriven som en superstar. Men det de gör är att sprida religionen.

När vikingar odlade på Grönland fanns massor av koldioxidproducerande fabriker...

Det är mycket man vill framhäva och mycket att förneka.

Exempelvis är Egyptens historieräkning ungefär 3000 BC. Enligt västerländsk expertis. Alltså formell expertis. De som inte kommer till tals i stort kan lyfta fram 33000 BC och att sphinxen är minst 10000 år gammal.

Sen är människan evolverad från apan. Vi är materiella djuriska bestar och inte andliga varelser. Perfekt att definiera oss som sådant för att passa in i världskommunismens HR-koncept (HR = human resources).

Koldioxid är den perfekta anledning att inskränka vårt beteende och säkerligen även för att beskatta oss stenhårt. Koldioxid är kopplat till industri, ekonomi och biologiska processer.

Kommunismens grundsten är att förgöra människan. Ur denna förgörelse skall Människan kliva fram (übermensch) och bli sin egen Gud. Den luciferianska agendan är klar.

Undrar just om Holmberg och Azar känner till detta? Självklart inte. De är inskränkta i sin egen tro och är "viktiga". En klapp på axeln.

Social engineering pågår.

Posted on: 2010/11/30 7:42
 Top 


Re: WikiLeaks
#20


Quote:

Nickeheaad skrev:
EDIT: Det finns ju faktiskt ytterligare konspiritorisk nivå på detta. Tänk om det är Usa som ligger bakom Wikileaks, allt för att att vi övriga, (inklusive folket i Usa), skall få tilltro till denna källa. För att sedan kunna "läcka" påhittade uppgifter som gör att Usa kan exmpelvis få en ursäkt och medhåll för att starta ett krig mot något land?


Nej, ytterst otänkbart. Ingenting som uppkommer via Wikileaks kommer att få igång krigsmaskinen. Det skulle se löjelseväckande ut för dem - de mesta av infon som finns känner ju CIA redan till och anledningen till att gå ut i krig har då alltså alltid funnits. Wikileaks bidrar inte alls för detta syfte ÄVEN om det du skriver skulle visa sig vara sant.

Däremot kan jag skönja en uppgradering av NWO i detta. Den som inte håller måttet i morgondagens 'free information' har heller inget där att göra.

Jämförbart med Bruce Springsteen och Tom Hanks. Det förekommer inga skandaler kring dem. De håller sig på sin kant. Wikileaks kan se till att fler gör det på det stora hela.

Vem som helst kan mata Wikileaks med info. Det är säkerligen ännu ett led i infokriget. Att enbart tro det för något gott med sig är naivt.

Posted on: 2010/11/30 7:24
 Top 


Re: Fri energi
#21


Den som är fri i tanken kan åstadkomma något, exempelvis finna en väg till att få fri energi.

Är man låst i sitt tankesätt kommer man ingenstans.

Visionärer behöver frihet.

Att bara tro på elektromagnetism, sönderfall och rörelse som upphov till energi är ett ganska inskränkt tänk.

Någonstans på vägen måste man våga vara öppen för det man tidigare trodde var omöjligt. Visionärer ser inte det omöjliga.

Naivitet anses vara en belastning. Val av fel ord kanske? Naivitet är okunskap men nära besläktad med entusiasm och hopp.

Fri energi kräver ett paradigmskifte vad det gäller begreppsförmåga.

Posted on: 2010/11/29 10:49
 Top 


Re: Sverige bästa ekonomin i EU
#22


Hmmm...

Jag och min fru är blivande höginkomsttagare, om vi vill. Men vi vill inte så där jättegärna bli det. Vi prioriterar familjen och är hemma med barnen rätt mycket. Tjänsterna vi har i tankarna är sällan de som ger bäst betalt.

Å andra sidan borde vi ha det bättre ställt med tanke på utbildning. Tydligt är det att medelklassen förtrycks bit för bit. Skall man upprätthålla konsumtion och därmed STATUS (*kräks över begreppet*) så förutsätter det att småbarnsföräldrar slänger in sina barn på dagis när de är just över 1 år gamla.

En del andra säger att de gärna skulle vilja vara hemma med barnen mer men att ekonomin inte tillåter det. Excuse me but that's sick.

En del kan vara hemma mer men väljer bort det.
En del andra vill vara hemma men kan det verkligen inte.

Kontentan är att barnen hamnar i andra miljöer än hemmet, tidigt. Det känns olustigt.

Vilka värderingar och relationer är det vi skall ha?

Posted on: 2010/11/24 14:17
 Top 


Re: "Evidence" of Iran Nuclear Weapons Program May Be Fraudulent
#23


Här en gammal nyhet.

"LOU DOBBS U.S. HELPING FUND IRAN NUKES"

http://www.youtube.com/watch?v=Rx01CpSDnPc


Lou Dobbs fungerade inte vid CNN allt eftersom. Jag undrar varför han la av... ja, undrar just.

Posted on: 2010/11/24 14:08
 Top 


Re: ERIC CANTONA ‘KILL THE BANKS’
#24


Quote:

frihetskrigare skrev:
Ta ut alla dina pengar från banken den 7:e december!


Ok, låter bra.

...förutom att jag inte har några pengar!

1. Lön varje månad.
2. Oändliga hål att stoppa dem i (hur man nu stoppar elektroniska pengar i ett annat elektroniskt hål). Utgifterna står i alla fall i kö och väntar på sin tur.
3. Innan nästa lön vänder jag in och ut på stålarna som återstår.

Det hela förutsätter ju att man har pengar att tala om.

Posted on: 2010/11/24 14:04
 Top TopTop
(1) 2 3 4 ... 24 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
26 user(s) are online (26 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 26

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS