vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (micro)

BottomBottomRe: United Awakening Peace Network
#1


Goldheart och Evelight är bara strage names. Jag heter Cromsjö i efternamn.

Jag är med i freedom force men jag har inte varit aktiv där.

Jag praktiserar zazen och en del chi gong och yoga, men har inte bra diciplin.

Frid
M

Posted on: 2014/3/14 12:14
Administratör och grundare av vaken.se
 Top 


United Awakening Peace Network
#2


Hej

Vi kommer att arbeta hårt med att lansera UniteAwake.com under närmaste månaderna och hoppas på att få hjälpa på vägen.

Nu efterlyser vi epostadresser till bloggare, alternativnyheter, radiostationer, dokumentärfilms-sidor m.fl.

Ge gärna tips om hur vi kan nå ut till fler människor och dela med er av materialet på sidan till vänner och bekanta.

Om du vill delta aktivt i projektet så skicka ett mail till oss.

OBS! Denna tråd är endast till för att dela information om hur vi kan stöda projektet. Kritik och liknande kan skrivas på annan plats eller skickas till vår mal info(a)uniteawake.com.

Frid
Mikael

Posted on: 2014/3/12 18:37
Administratör och grundare av vaken.se
 Top 


Re: Vakenby Portugal Nyheter
#3


Alla som är med i projektet får driva egen verksamhet. Vi som driver själva vakenbyn kommer inte att driva affärsverksamhet i byns namn, bara se till att det fungerar.

Posted on: 2012/8/27 22:27
Administratör och grundare av vaken.se
 Top 


Re: Vakenby Portugal Nyheter
#4


Vi har inte platsen för vakenbyn ännu fördigställd. Chemtrails kommer troligen att finnas, och jag kan inte säkerställa i vilken utsräckning det blir ett problem eller hur man hittar platser utan chemtrails.

Vi kommer att välkommna alla att hälsa på, men de som inte känner sig bekväma eller tycker att det känns sektistiskt kommer inte att behöva oroa sig för det finns ingen tvång att stanna. Det finns bara plats för ett litet antal kreativa och vänliga människor som bor där. Med tiden hoppas jag att vi kan starta fler vakenbyar, gärna över hela jorden.

Frid
M

Posted on: 2012/8/27 12:27
Administratör och grundare av vaken.se
 Top 


Re: Vakenby Portugal Nyheter
#5


Hej!

Vi kommer att skapa ett community som är så öppet som möligt. Det bygger på Natural Law och Sovregnity. Alla som vill ge kurser eller ha workshops sommer att ha mölighet att göra så både för de som bor i communityt och andra som hälsar på.

Ekonomi handlar om att hushålla mer recurser. Om man inte har pengar kvar efter halva månaden så har man använt mer av sina resurser på ett sätt som troligen inte möter ens egna behov.

Vi kommer snart att vara igång och vi kommer att köra en vakenfestival så snart som vi är i ordning. Det kommer att vara ett utmärkt tillfälle at komma och besöka.

Frid
M

Posted on: 2012/8/26 18:25
Administratör och grundare av vaken.se
 Top 


Re: Vakenby Portugal Nyheter
#6


Vi kommer att ge kurser i olika saker som tex hur man sparar pengar. :)


Posted on: 2012/8/25 21:01
Administratör och grundare av vaken.se
 Top 


Vakenby Portugal Nyheter
#7


Hej,

Vi börjar sammla upp och skapa en liten grupp här i Portugal för att komma vidare med vakenbyn. Det är jag, Indra, barnen, en vän från england och en tjej från Sverige som kommer om några dagar.

Vi fortsätter att leta efter en bra bit mark. Vi har några olika bitar som är intressanta. Det är runt 4 hektar med bra vatten för runt 40000€.

Vi är vid Tabua som är en alternativtät del av Portugal men många olika ekologiska frmer och små och större projekt. Engelska är det mest använda språket i dessa sammanhang för de som inte hanterar Spanska eller Portogisiska.

Vi kommer att forsätta med att bjuda hit människor som vill delta i projektet och kommer att skapa ett temporärt community här medans vi letar vidare. Det är relativt lätt att hitta mark som man får låna utan kostnad så länge vi underhåller marken något. Vi bor enkelt med husvagn, tepe och tält.

Jag längtar efter fler som vill delta aktivt och gärna fler investerare. Om vi skulle kunna spendera dubbelt så mycket på mark så skulle vi kunna få en bit som är mer än dubbelt så stor.

Det finns några andra vänner här nere som funderar på att slå sig ihopp med oss, men det är ett stort beslut att gå in i ett gemensamt projekt. Det finns dock olika lösningar och man kan offta köra en bit land med flera olika delar som går att separera så att flera kan vara ägare av marken.

I slutändan så är vårt mål att marken skall friköpas av communityt och att var och en äger rättigheten att bruka en egen del av marken.

Alla som är intresserade av att vara delaktiga var vänliga att maila mig på mikael.cromsjo@gmail.com

Frid
Mikael


Posted on: 2012/8/25 14:19
Administratör och grundare av vaken.se
 Top 


Arbetaren: MANGS ÄR POLITISK, INGEN ENSAM GALNING (vaken.se)
#8


http://arbetaren.se/artiklar/mangs-ar ... tisk-ingen-ensam-galning/

”MANGS ÄR POLITISK, INGEN ENSAM GALNING”
I måndags inleddes rättegången mot Peter Mangs eller ”den nya lasermannen.” Han anklagas för tre mord och tolv mordförsök på vad han uppfattade som invandrare i Malmö. Arbetaren har ringt upp Martin Fredriksson, journalist från Researchgruppen, som närläst förundersökningen.

Vem är Peter Mangs enligt förundersökningen?
– Det är en ensam person som har aspergers syndrom och som har försökt hitta strategier för att hantera det. Runt 2001 började han i stället se sin diagnos som en styrka, att han inte har något samvete till exempel, och betrakta sig själv som en övermänniska. Efter elfte september-attackerna började han intressera sig för konspirationsteorier och hittade näring bland konspiratistiska hemsidor.
Är han ”en ensam galning” eller är hans politiska motiv en viktig aspekt?
– Att man har asperger innebär inte att man är galen eller sinnessjuk, men det har möjligen gjort honom mer påverkbar av de här idéerna. Brotten är politiska, han vet vad han gjort. Han kan inte avfärdas som ensam galning. Han är beräknelig i allt han har gjort. Han författar sammanhängande texter och kan föra ett resonemang kring vad han håller på med som ur hans synsätt är helt logiskt.
Hur ser hans politiska bakgrund ut?
– Han hatar invandrare. Han har ett engagemang på nätet där han skrivit på olika forum som konspiratistiska Vaken.se och kommentarer på främlingsfientliga Politiskt inkorrekt. Det rör sig om typiskt anti-muslimska och anti-judiska kommentarer. Han har en världsbild där judarna står för en ny världsordning och stod bakom World trade center-flygkapningarna. Med tiden blir han mer och mer engagerad och delar flygblad för Vaken.se, börjar prenumerera på Nationaldemokraternas tidning och rösta på Sverigedemokraterna.
Vad var hans politiska motiv till skjutningarna?
– Det är uppenbart att han anser att alla invandrare är kriminella. Det är mycket möjligt att han syftade till att skrämma invandrare i stort och det har han ju gjort. Men han har också ett slags hämndmotiv för saker som han menar har hänt hans familj.
Är det relevant att jämföra Mangs med Anders Behring Breivik?
– De är inte samma person, men de har många likheter. Båda hatar invandrare och ser invandringen som en konstruktion. I Breiviks fall var det socialdemokratiska partiet, medan Mangs pekar ut judarna. Breivik hyllar också Mangs i sitt manifest och har skrivit brev till honom. Båda ingår i en högerextrem tradition där ”ensamvargen”, den ensamma gärningsmannen, hyllas som hjälte. Men jag skulle säga att Breivik varit mer planerande än vad Mangs varit.
Axel Green
axel.green@arbetaren.se

Posted on: 2012/5/23 10:52
Administratör och grundare av vaken.se
 Top 


boom festival
#9


Jag undrar om det är någon som skulle vilja åka ned till Porugal och gå till boom-festivalen och dela ut några flygblad.

Jag bor i närheten nu och kan fixa ett ställe att slå läger innan och efter festivalen. Jag tänkte inte gå in själv, för det är en dyr historia. Men det är säkert kul att vara där inne om man har råd och tycker om trance.

Frid
M

Posted on: 2012/4/17 14:57
Administratör och grundare av vaken.se
 Top 


Ociviliserat – 26 maj 2012
#10


Ociviliserat – 26 maj 2012

Ociviliserat är Dark Mountain Projects mötesplats där vi i festivalform blandar musik, samtal, workshops, föreläsningar, teater och film. Ett tillfälle att kliva ur civilisationens bubbla, släppa på önsketänkandet och öppet dela oro, förväntningar och idéer om framtiden. I vår arrangeras Ociviliserat för första gången, med...


Och om Dark Mountain Project "

Välkommen till slutet på världen så som vi känner den.
Den globala civilisationen tumlar runt i ett hav av djupa kriser: ekologiska, ekonomiska och resurskriser. Ingen vet vad som kommer att hända, mer än att en ny era redan har börjat omsluta oss. En tid där vårt komplexa samhällesbygge krackelerar, liksom de kulturella berättelser som utgör grunden för detta bygge: den eviga tillväxten, tekniken som frälsare, människan som frånkopplad naturen och så vidare."


för mer information:


http://www.darkmountain.se

Posted on: 2012/4/17 14:46
Administratör och grundare av vaken.se
 Top 


Re: Cointelpro på vaken.se
#11


Om inte cointelpro-agenter jobbar med att dissinformera på vaken så gör de inte sitt jobb. Det vore jo iförsig bra om de inte gjorde det, för det skulle nog betyda att vi inte har så mycket att oroa oss för i Svedala. Troligen är det dock en hel del agenter på vaken och Internet överhuvudtaget. I hela världen för att vara mer exakt.

Hej på er cointelpro-agenter! Hoppas att ni har en skön vår. Varma hälsningar från vaken!

Posted on: 2012/3/19 12:28
Administratör och grundare av vaken.se
 Top 


Re: Cointelpro på vaken.se
#12


Hur ser du det

Posted on: 2012/3/18 15:29
Administratör och grundare av vaken.se
 Top 


Re: Är vaken platt?
#13


Hej alla!

Vaken forum har nog alltid gått igenom olika svårigheter. Sådant är livet.

Att vi gör reklam för anonymmasker är kanske inte helt perfekt, men vad ska man göra? Bara för att hela världen är en del av makteliten så kan man ju inte bara lägga sig ned och dö, eller slåss mot alla runtomkring.

Nej lösningen är att ansluta sig till dem och ta över dagsordningen.

Frid
M

Posted on: 2012/3/12 18:14
Administratör och grundare av vaken.se
 Top 


Re: Välkommen att vakna ytterligare du som mediterar!
#14


Hej!

Jag har inte studerat tråden i sin helhet men ska göra några korta svar på dina frågetecken.

1) Befolkningsmäng är någonting som kontrollerar sig själv i naturen, som du var inne på. Det kan öka snabbt för att sedan avta och sedan minska snabbt. Jag har inte sett några bevis på att det skulle vara svårt att mätta alla munnar eller att befolkjningstillväxten skulle fortsätta i all oändlighet. Jag har dock sett mycket som indikerar att system kontrollerar sig själva och antingen adapterar eller försvinner.

2) Jag har inte sett några bevis för att fri energi inte skulle vara uppnåbar eller otrolig. Det finns uppenbart oändligt med energi i universum och det handlar bara om att hitta ett sätt att ta till vara på denna energi. Att påstå någonting annat ser jag som ologiskt.

3) Att arbeta med sig själv är kärnan. Att ge till andra är blomman.

Frid
M

Posted on: 2012/3/12 18:07
Administratör och grundare av vaken.se
 Top 


Re: Ok - när startar vi folkpengar?
#15


Pengar är både råvaror (Miniralpengar) samt ett kontrakt mellan två parter (Papperspengar).

Det går inte att leva utan råvaror och eftersom råvaror har ett vårde så kommer miniralpengar alltid att tas emot för byte.

Papperspengar är kontrakt och alla människor har rätt att göra kontrakt mellan varandra. Dessa kontrakt kan vara muntliga eller skriftliga. Dessa kontrakt har ett värde mellan dessa två parter men kan även användas vid byte och har då ett värde för tredjepart.

Det går inte att leva i ett samhälle utan råvaror och heller inte utan möjligheten att göra kontrakt. Pengar är därmed inte en uppfinning utan någonting naturligt förekommande.

Problemet med pengar är när någon manupilerar värdet på råvaror eller kontrakt. Först och främst är det lätt att manipulera kontrakt genom att göra dem orättvisa och försöker tvinga folk att acceptera dem. Så ser dagens system ut. Det går dock alltid att vägra använda sig av dessa kontrakt men då måste du istället använda andra kontrakt eller råvaror för byten vilket kan vara kompicerat. Råvaror kan också manipuleras i värde, det är svårt att motverka, men det finns alltid tillgång till lokala råvaror som är utanför ett kontrollsystem. Använder man ett standardiserat råvarusystem som guld eller silver så är det lättare att manipulera, men om man tillåter alla olika typer av råvaror som pengar och tillåter myntning utan extra kostnad så sprider man ut möjligheten att manipulera valutan. Då får man istället svårare att räkna då växelkurserna mellan råvarorna inte är fasta.

Ett problem med pengar är just att ordet har fått en negativ mening. Det kan då vara bra att byta ut ordet mot någonting annat istället för att vara emot pengar. Det är som om luften är så smutsig så att man inte vill andas. Det går ju inte.

Posted on: 2012/3/1 14:01
Administratör och grundare av vaken.se
 Top 


Re: Ok - när startar vi folkpengar?
#16


Gör bytesringer och inför er egna valuta.

Posted on: 2012/1/3 19:05
Administratör och grundare av vaken.se
 Top 


Cromsjös Kanal
#17


Nu drar jag igång ett radioprogram där jag någorlunda regelbundet svarar på inskickade frågor.

Jag kommer att läsa frågor i denna tråd och länka till programmen.

Frågor kan även skickas på mail till mikael@exoteriska.se och programmen kommer att finnas tillgängliga på exoteriska.se.

Posted on: 2011/11/23 13:39
Administratör och grundare av vaken.se
 Top 


Re: Skänk en slant som tack/lyft infowarriors till ny nivå
#18


Sammla in pengar till vaken och använd dessa till att sprida lite info så tror jag världen får ut mycket mer av det.

Posted on: 2011/10/29 16:37
Administratör och grundare av vaken.se
 Top 


Re: Occupy.se
#19


Mycket bra! Snygg sida. Har du kontakt med andra på fb?

Posted on: 2011/10/20 22:00
Administratör och grundare av vaken.se
 Top 


Re: Occupy.se
#20


Mycket bra! Snygg sida.

Posted on: 2011/10/20 21:58
Administratör och grundare av vaken.se
 Top 


Re: Tråden om (zero point energy)
#21


Kolla in tamera.org (på youtube) där visar dom hur en stor sterling på metern i diameter kan gå i långsam takt och drivs med kallvatten och varm olja.

Vattnet kommer från färsvatten pummpning och värmen från rör med olja som värms med reflektorer i växthus.


Posted on: 2011/10/17 16:13
Administratör och grundare av vaken.se
 Top 


Resedagbok från Spanien
#22


Jag har skrivit några rader på exoteriska om vår framfart för den som är intresserad.

http://exoteriska.se/se/2011/10/andra-vandan-i-andalusiska-solen/

Posted on: 2011/10/13 16:59
Administratör och grundare av vaken.se
 Top 


Re: Facebook-konto avaktiverat
#23


Största problemet och en av styrkorna med vaken.se är att det inte finns någon använd struktur för hur vi gör beslut. Alla gör lite som de vill. Det är därför någon först blir bannad. Pga av att administratorn i fråga valde att göra det på eget bevåg utan att fråga andra. Och sedan kommer tillbaka för att någon annan tycker att det var obefogat. Det är inte för en något gått riktigt galet som vakens kärngrupp tittar på saken och försöker att lösa det.

Lite krångligt kanske, men det ger utrymme för alla som har lite tålamod att bli hörda och rätt behandlade i slutändan.


Posted on: 2011/10/11 14:54
Administratör och grundare av vaken.se
 Top 


Re: The Protocols of The Elders of Zion
#24


Jag läste boken holy blod holy grail och i den boken ansågs zions vises protokoll inte vara en förfalskning utan ett plagiat.

Om man läser protokollet så är det inte skrivet som en manual, utan mer som en pressentation över hur det redan är. Det får mig att tänka på att det är ett drama som beskriver omvärlden i stil med Orwells 1984. Mycket där stämmer också.

Anledningen till att man gjorde ett plagiat av detta värklighetsbaserade drama kan mycket väl att rikta missnöjet med samhället mot judar. Att denna skrift mycket väl kan vara anti-semitisk. Min mening är att det inte är judar som det handlar om utan Illuminater och det är en stor skillnad på det.

Många Illuminater är ju religiösa men det är många som verkar inom katolska kyrkan och andra satanistiska ordrar. De som agerar genom Judendomen är endast en av flera grupperingar som jag tror samarbetar.

Anledningen till att försöka föra över ansvaret på nuvarande situation på Judar är troligen också ett försök på att svartmåla kritiken. Det är ju lätt att måla in alla som pratar om judar i dessa termer som anti-semiter och nazister. Det är därför viktigt att förstå att var gång som någon pratar om judar så har det en negativ effekt för vprt eget arbete. Det är också symantiskt oexakt att säga att judar styr media. Det är bättre att säga att judiska delen av Illuminati styr median eller någonting annat i den stilen.

Posted on: 2011/8/31 7:42
Administratör och grundare av vaken.se
 Top TopTop
(1) 2 3 4 ... 126 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
38 user(s) are online (38 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 38

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS